Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6379166 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

ysariusta

• Ziyaretçi

Kapalı ve yeni açık arasında kalan 2 katlı ekstra locaların biri Bjk TV stüdyosu olacak denmişti diğerini hatırlamıyorum. Peki tam karşısındaki Numaralı ve yeni açık birleşimi de mi aynı şekilde ekstra loca mı olacak?
Ekstra loca değil onlar. Normal loca kapalı yeni açıkta olan kısım. Öyle sanıldı ama normal loca olduğu açığa açıktı sonradan. BJK TV numaralıda olacak. Yanlış hatırlamıyorsam halen yapılmış olan kısımda. Basın tribünü alanında olacak onun yeri. Loca neden verilsin zaten BJK TV ye. Yayın yapacağı bir alan olsa yeterli.

Çevrimdışı FARUK

@ZEKI abi fotoğraf çekmeye gitmiş kendisine teşekkür ederiz  :ok:
Devamı 1saate gelecek

Çevrimdışı Anıl

:alala: Türkçe söyle.  :lol: Bilmiyorum valla. Bende proje yok. Anılda var diye ona mension yapıyorum
işaretlediğin yer basın tribünü çıkış kapısı @Yunus abi. Kameranın olacağı yer şuan tamamlandı yani tablaya bağlı olan aşağıya sarkan kirişlerde olacak :ok: Şuan dersanedeyim akşam net şekilde açıklarım :)

Çevrimdışı Güray

Merhaba arkadaşlar, fotoğrafta gösterdiğim yeni açık tribünlerin iki tarafına yapılan duvar için testere kirişinde demir filizlerinin bırakılmış olması gerektiğini ve unutulduğunu düşünüyorum.
Karşıdaki duvarı yaparken de unutuldu sanırım eski fotoğraflardan öyle gördüm, bu duvar için de unutmasınlar.
Sonra tekrar betonu kırıp demirleri bulmak gerekmeyecek mi?
İnşaatta görevleri abilerime hatırlatmak istedim.@Necmi @bjk_mabet

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Obitas bugun tabla isinin cok buyuk bolumunu bitirecek gibi gorunuyor ay basi betonlamayla gececek :eyes
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

Obitas bugun tabla isinin cok buyuk bolumunu bitirecek gibi gorunuyor ay basi betonlamayla gececek :eyes
ne diyorsun abi 3 araliga yetisirmi beton ile beraber  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı ZEKI

tek tek gondereceigm bilgisayardan 25 e yakin fotograf var  ama 3.6 MB boyutunda hepsi tek tek donusturmenin kolay yolu var mi bilmiyorum

Çevrimdışı ahmetx

siyah koltuk kırmızı koridor çalışması yan açıdan görüntü

yorumlarınız için konu linkimiz:

http://besiktasarena.com/vodafone-arena-stadyum-projesi/t1020/msg108074/#msg108074

kendi görüşüm: kırmızı bozuyor biraz ya hiç olmamalı yada sadece koridorda olmalı.
Merdivenler halı sermiş gibi kırmızı olsun,kat korkuluk duvarları kırmızı veya siyah olsun fikrin değişir.@FARUK
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

ne diyorsun abi 3 araliga yetisirmi beton ile beraber  :bandit:
valla yardiriyorlar 2 gundur acayip ilerleme oldu tabla kurulumunda demirlemede iyi giderse neden olmasin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

tek tek gondereceigm bilgisayardan 25 e yakin fotograf var  ama 3.6 MB boyutunda hepsi tek tek donusturmenin kolay yolu var mi bilmiyorum
picasa indir ordan sizelari ufaltip oyle at abi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

valla yardiriyorlar 2 gundur acayip ilerleme oldu tabla kurulumunda demirlemede iyi giderse neden olmasin
:D başkan çekmiş kulaklarını diyorsun yani :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ZEKI

maalesef hata veriyor ben twittera atiyorum arkadaslar beceremedim hata verdi..

Çevrimdışı ZEKI

picasa indir ordan sizelari ufaltip oyle at abi
efe cepten cekmedim makinadan cektim :(

Çevrimdışı FARUK

kalite bozacaksa hiç uğraşma abi gönder gelsin :)

ysariusta

• Ziyaretçi

Bu arada sanırım bir yandan da prekastların derzleri dolduruluyor

Çevrimdışı ZEKI

Bir anda emekcilerimiz isleri birakip kosturmaya basladilar. dedim, birisine bir sey mi oldu, korkmadim degil megerse, yemek molasi vermisler :D :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı TØLGA

Bir anda emekcilerimiz isleri birakip kosturmaya basladilar. dedim, birisine bir sey mi oldu, korkmadim degil megerse, yemek molasi vermisler :D :kop: :kop: :kop:
her işletmede olduğu gibi   :kop: :kop:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Sami AKTAŞ

Numaralı-eski açık arasındaki araç girişinde bugün yapılan işlemler hakkında ayrıntılı bilgi sahibi olan var mı?

Çevrimdışı Caner

Yalnız obitaş 2 gün önce tablalar vincin hizasındaydı şimdi sona gelmiş 2 gün sonra da tabla biter herhalde, sonra demirlenmesi betonu 4'ü 5'i gibi biter bence.

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

:kop: :kop: :kop: :kop: @Tolga bak sana arkadaş geldi.  :kop: :kop: :kop: :kop: Bugün gel seni içeriye itekleyeyim ben.  :kop: :kop: :kop: giriş falan yok @Yunus Emre Dökmeci kamyonların girdiği yer var ya oradan 25 metre sonra ilan panolarının altında boşluklar var. Köşelerde. Oradan çekiyor. Kendisi kaldırımda duruyor. Hani kaldırım daralıyor ve tek insanın geçebileceği bir hal alıyor ya. Tam orada
Hatta bir şey daha itiraf edeyim sana @Yunus abi  :)
Geçen Hafta gittiğimde , Reklam panolarının altından eğilerek İçeri girmeye çalıştım  :bandit:
@Tolga dan Beter olduk iyimi  :kop: :kop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık