Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6371284 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Ülke olarak koltuk meraklısıyız arkadaş  :lol:

üst katlarda çatal verdimen istemiyoruz dimi @aktar_ismail abi  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

@Efe 'cim bu nedir Allah aşkına, kabusum oldu, koltuklardan fazla merdiven var. Dünyada böyle bir benzeri var mıdır diye merak ediyorum.
Kahroluyorum  :s20: :s20: :s20:

Çevrimdışı Yakup

Cümleten S.a
Yaklaşık 2,5 , 3 Aydır Ziyaretçi olarak Forumu takip ediyorum , Üye olmak bugüne nasipmiş  :)
Aranıza Katılmaktan Dolayı Çok mutluyum  :sevincb
Mobilden Bağlanıyorum , Avatar resmi Nasıl değiştiriliyor , Yardımcı olabilir misiniz ? Birde Yaşımı da yazmamış olabilirim , Acemilik işte  :bandit: Yardım

:hosgeldin
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Abdullah

Cümleten S.a
Yaklaşık 2,5 , 3 Aydır Ziyaretçi olarak Forumu takip ediyorum , Üye olmak bugüne nasipmiş  :)
Aranıza Katılmaktan Dolayı Çok mutluyum  :sevincb
Mobilden Bağlanıyorum , Avatar resmi Nasıl değiştiriliyor , Yardımcı olabilir misiniz ? Birde Yaşımı da yazmamış olabilirim , Acemilik işte  :bandit: Yardım
@Yunus Emre Dökmeci  :hosgeldin senden bir ricam olacak yanlış anlama beni lütfen.  :) Facebooktaki Türkiye Stadyumları hesabının yorumlarında diğer takımları çok tahrik ediyorsun bu bize karşı nefret oluşturuyor. Bizim Beşiktaşlı  duruşumuza zarar verdiğini düşünüyorum bunun  :tabe: Hocam bizim stadımız bariz daha iyi ama sen bunu sürekli öyle bir üslupla söyleyince daha ters bir tepki veriyorlar gibi buna biraz daha özen gösterebilirsen daha güzel olur diye düşünüyorum.  :ok: Tekrar  :hosgeldin

Çevrimdışı Efe

@Efe 'cim bu nedir Allah aşkına, kabusum oldu, koltuklardan fazla merdiven var. Dünyada böyle bir benzeri var mıdır diye merak ediyorum.

bencede abi çok gereksiz hadi üste doğru yapsalar anlarımda alttaki azcık koltuk için bu kadar merdiven çok şekilsiz oldu inşallah vodafone ceo larına gösterdikleri vidieodaki gibi normal şekilde koyarlar merdivenleri kesinlikle daha güzel olur :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@Yunus Emre Dökmeci  :hosgeldin senden bir ricam olacak yanlış anlama beni lütfen.  :) Facebooktaki Türkiye Stadyumları hesabının yorumlarında diğer takımları çok tahrik ediyorsun bu bize karşı nefret oluşturuyor. Bizim Beşiktaşlı  duruşumuza zarar verdiğini düşünüyorum bunun  :tabe: Hocam bizim stadımız bariz daha iyi ama sen bunu sürekli öyle bir üslupla söyleyince daha ters bir tepki veriyorlar gibi buna biraz daha özen gösterebilirsen daha güzel olur diye düşünüyorum.  :ok: Tekrar  :hosgeldin
Tamam Abdullah Daha dikkatli olurum :D
Ama Ben Argo veya Küfürlü Yazı Yazmıyorumki  :alala:
Gerçekleri Yazıyorum , Zorlarına Gidiyor  :icool:
Düşünebiliyormusun , Konya Stadının Vodafone Arenadan Daha Güzel olduğunu iddaa edenler var :akuma:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Düşünebiliyormusun , Konya Stadının Vodafone Arenadan Daha Güzel olduğunu iddaa edenler var :akuma:
Çağır onları bu duvar yerine onlara  :s20: kafa atalım

Çevrimdışı jepaq

alt kat seyirci girişlerinin kat aralarına verilmemesinin sebebi nedir? aklıma 2 kat loca olması ve konser sırasında rahat giriş-çıkış sağlanması geliyor ama başka sebebi var mı? keşke yeni açık gibi olsaydı tüm alt katlar.

Çevrimdışı ALI RIZA

çatalla yemek yemeği sevmiyoruz çatallı merdiveni asla sevmeyizz  :evillol: :evillol: @aktar_ismail @Efe

alt kat seyirci girişlerinin kat aralarına verilmemesinin sebebi nedir? aklıma 2 kat loca olması ve konser sırasında rahat giriş-çıkış sağlanması geliyor ama başka sebebi var mı? keşke yeni açık gibi olsaydı tüm alt katlar.
Yükseklik sınırı nedeniyle ya bir kat locadan feragat edecektik ya da böyle olacaktı  :by2:

Çevrimdışı SDemirsoy

Daha önce konuşuldumu bilmemekle birlikte belediye onayında merdivenlerin belli bir oranda olması gerektiği için ayarlanmış olabilir diye düşünüyorum. Emsal ile ilgili konular belediye onayı geçtikden sonra ince ayar yapılabilir tahminim. Örnegin apartmanlarda servis merdivenleri belli bir oranın üstünde olmaz, üstünü kendi payınızdan yersiniz. Haliyle buda gizli konular arasında kalır muhtemelen.

Çevrimdışı eski inönü

Ülke olarak koltuk meraklısıyız arkadaş  :lol:
Ben koltuk felan istemiyorum sadece çatal tribünler olmasın yeterli benim için, çatıya felan da gerek yok.
Olmazsa olmazım çatallı merdivenlerin olmaması durumudur  :lol:
abi çatalsız merdiven için algı operasyonunu başlatmışsın hayırlı olsun :))

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Çağır onları bu duvar yerine onlara  :s20: kafa atalım
İsmail Abi Bildiğin Gibi Değil  :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı SDemirsoy

Yükseklik sınırı nedeniyle ya bir kat locadan feragat edecektik ya da böyle olacaktı  :by2:
@aktar_ismail abi aslında çıkış kapılarıyla bir sıkıntı yok şuan yapalabilcek en iyisi yapıldı bizim sıkıntımız çatallarda :D

çatalla yemek yemeği sevmiyoruz çatallı merdiveni asla sevmeyizz  :evillol: :evillol: @aktar_ismail @Efe
Ben artık çatalla bile yemek yemiyorum, çatal gördükçe aklıma bu çatallı merdivenler geliyor  :s20:

Çevrimdışı SDemirsoy

sende  :hosgeldin    :D @eski inönü

Çevrimdışı Efe

localar için öyle yapıldı yoksa loca koyamayacaklardı alt katlara :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Obitaş operasyonu başarıyla tamamlandı  :evillol: Şimdi sıra bu çatallarda  :busted_cop:

Çevrimdışı Efe

ben elle yiyorum çatalı azad ettim :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Abdullah

:D biliyorum gerçekleri yazıyorsun da onlar o dilden anlamıyor.  :evillol: Onlara daha başka yollardan anlatmak lazım  :evillol:  :bandit:

@aktar_ismail abi aslında çıkış kapılarıyla bir sıkıntı yok şuan yapalabilcek en iyisi yapıldı bizim sıkıntımız çatallarda :D
@SDemirsoy  @jepaq dostumuz alt katlardaki çıkışlardan bahsetmiş, yeni açık alt kat gibi olmaz mı diye sormuş.