Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6367060 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı TØLGA

bende açmıyor link virüslü diyor  :alala:
sende bir sıkıntı var bence benim virüs programıda açık giriyor  :busted_cop:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ahmetx

yalnız bir şey daha var. acaba 42 bin kapasite zorlamasından dolayı yolları bu şekide yapmış olabilirlermi diye kendi kendime sormadan edemiyorum ahmet kardeşim. :)
bizim mimar 10 numaradır vardır bir bildiği. :tabe:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Fatih

haklısın ben zaten stadın boş hali için söyledim :ok:,bir çok stadyumda olduğu gibi olaydı,ama kadı kızında bu kadar kusur olur derler ya işte öyle. :D

Yillarca boyle bir stat yapilmasini istedim...Bana gore dunyanin en guzel stadi..
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı demir_kArtAl

Biz şimdi açılış maçında stada girerken ayakkabılarımızı dışarıdamı çıkartacaz.  :D
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı ahmet türker

Bu görüntü bizleri çok üzüyor çok saçma dediğiniz gibi :bawling:
tam da bunu yazıyordum 42 bin kapasite zorlamasından kaynaklanıyor olabilir ,aslında yapılması en kolay işlerden birisi ismail kardeşim. :)

Yillarca boyle bir stat yapilmasini istedim...Bana gore dunyanin en guzel stadi..
Bu stadın tribün çıkışlarını birisi bizim mimarlara göstersin.

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Bence Highbury daha basklı bi statdı Arsenal buraya geçtikten sonra o baskıyı kuramıyor.

Çevrimdışı ahmet türker

Biz şimdi açılış maçında stada girerken ayakkabılarımızı dışarıdamı çıkartacaz.  :D
mabet olduğuna göre . :kop:  :kop:  :kop:

Çevrimdışı ahmetx

onunda bir kusuru var hocam 1. katlar 12 derece olduğundan görüş problemi yaşanıyormuş,ama tribün planı harika :ok:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Mimar çok kaliteli ve sıradışı bir mimar olabilir fakat futbol stadyumu yapmak başka bir iş, eğer bizim üst tribünler böyle dağınık olacaksa benim açımdan bu mimar bu inşaat projesinde çuvallamıştır.

Çevrimdışı Deniz

şu çatal merdiven belasından kurtulma imkanımız var mı?neden çatal şekilde yapıyorlar aklım almıyor emiratesteki,san mamesdeki gibi yapsalar ne kaybederler..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı SDemirsoy

olurda koltuğun üstüne çıkmak gerekirse çıkartırım ayakkabıyı ben abi çorapla basarım koltuğa :icool:

Çevrimdışı ahmetx

şu çatal merdiven belasından kurtulma imkanımız var mı?neden çatal şekilde yapıyorlar aklım almıyor emiratesteki,san mamesdeki gibi yapsalar ne kaybederler..
kulübü mail yağmuruna tutalım belki vazgeçerler  :super:

Çevrimdışı ahmetx

Mimar çok kaliteli ve sıradışı bir mimar olabilir fakat futbol stadyumu yapmak başka bir iş, eğer bizim üst tribünler böyle dağınık olacaksa benim açımdan bu mimar bu inşaat projesinde çuvallamıştır.
Yapma Aktarım hemen harcadın adamı yahu :D

Çevrimdışı Deniz

kulübü mail yağmuruna tutalım belki vazgeçerler  :super:
Hiç sanmıyorum maille olacağını abi..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

eninde sonunda o çatal merdiven bıçak merdiven olacak. :akuma:

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Deniz

Çatal merdiven yapmasak yaklaşık 400-500 daha artar herhalde kapasite..Kapasiteyi geçtim tribün bütünlüğünü bozan bir etken.Düz yapılmalı

Çevrimdışı TØLGA

Hiç sanmıyorum maille olacağını abi..
bu kesinleşsin @bjk_mabet paylaşırsa tabi
twitterda geçen gün yaptığımız gibi bir kamuoyu oluşturalım vodafonearena hesabına yüklenelim derim :boxin:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Yapma Aktarım hemen harcadın adamı yahu :D
Yazdıklarıma dikkat edersen adamı değil bu projesini harcadım. Allah aşkına böyle saçma tribün merdivenleri mi olur.

Çevrimdışı bjk_mabet

Otele yerleştik maç saatini bekliyoruz.
Sabahtan beri yağışlı hava ama sıcaklık 15 derece.
Hepinizin yüreği ile buradayız.Sesimiz kısılana kadar Beşiktaş....
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı KUMANOVALI

iyi fikir abi :lol:

bence yemez

toplanalım bi gün
başkan stada geleceği gün  @bjk_mabet haber verir

alalım 3 tepsi baklava
tatlı yiyelim tatlı konuşalım :naughty: :naughty: :naughty:
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimiçi Necmi