Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6365692 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı halvetifarazi

@ahmetx hocam bunun gibi mi_?
eline sağlık. herşeyi geçtim. çatı, giriş çıkışlar, tribün yüksekli farkı, kapasite vs vs. tek isetdiğim yeni stadın zeminin halı gibi olması. çimler mütiş olmalı bakanın bir daha bakası gelmeli. saha zemini derdi olmasın yeter.

Çevrimdışı dropoon

yedek kulubesi koltukları ile VIP Koltuklar aynımı olcak acaba umarım yakında bunuda ogrenırız

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı TØLGA

oğlum demir örülen kısmı at zaten yan tarafları yeni yapıyolar ben muazzam bişey göremedim
bundan önceki tablalardan birini çok geniş almışlardı o muazzamdı asıl bunda parça parça aslında  :bandit: @Deniz
[ Son Düzenleme: 27 Kasım 2014, 14:50:44 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

yedek kulubesi koltukları ile VIP Koltuklar aynımı olcak acaba umarım yakında bunuda ogrenırız
oraya sponsorluk alınır koltuklar için araba firmaları kapıda bekliyormuş duyduğuma göre
:D duyumcu yorumu ciddiye almayınız  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı ALI RIZA

yok bundan istedi @ahmetx abi  :D
:kop: :kop: :kop: penaltı noktası dışa kaymış @SDemirsoy  :kop: :kop: :kop: paint kafaya sıkmaya başlamış  :iscrewy:

Çevrimdışı Deniz

@Tolga hava durumu kötüyken bunu yaptılar onu da hesaba kat  :ok:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Serhat Akkaya

yok bundan istedi @ahmetx abi  :D
Oğlum stattan soğutuyorsun bizi bu paint çalışmalarınla :) Kombinemi iade edicem senin yüzünden  :bandit:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı SDemirsoy

Oğlum stattan soğutuyorsun bizi bu paint çalışmalarınla :) Kombinemi iade edicem senin yüzünden  :bandit:
haydaa  :lol: abi hoşuma gidiyor isterseniz yapmam bir daha  :by2: @Serhat Akkaya
[ Son Düzenleme: 27 Kasım 2014, 14:59:51 SDemirsoy ]

Çevrimdışı Serhat Akkaya

haydaa abi hoşuma gidiyor isterseniz yapmam bir daha  :by2: @Serhat Akkaya
Stadın maketini sen yapsaydın nasıl bişi çıkardı acaba ortaya  :akuma: Kesin başkan maketi gördükten sonra "yıkın stadı yerine çay ocağı yapın" derdi  :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı TØLGA

@Tolga hava durumu kötüyken bunu yaptılar onu da hesaba kat  :ok:
ne olursa olsun yavaş halleri bence bu başkandan gazı aldılarmı nasıl çalışıyolar  :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı SDemirsoy

Stadın maketini sen yapsaydın nasıl bişi çıkardı acaba ortaya  :akuma: Kesin başkan maketi gördükten sonra "yıkın stadı yerine çay ocağı yapın" derdi  :D
bunları ben yapmıştım :D  @Serhat Akkaya

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı quentine83

@bjk_mabet  izlenimleriniz nelerdir.saha zemin atmosfer falan .nedir durum .sendeyiz... :ok:
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ALI RIZA

Tripoli den sevgilerle...
Türkiyeden sizelere selamlar  :evillol: dikkat edin kimseyle konuşmayın birsey verirlerse sakın içmeyin  :kop:

Çevrimdışı quentine83

bunları ben yapmıştım :D  @Serhat Akkaya
töbeler olsun bunlardan buralara geldik.direkten dönmüşüz...Allah korumuş resmen...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı quentine83

başkanın 15 gün sonra çatıya başlıyoruz demesi üzerinden kaç gün geçti ? sayan oldu mu
İsmet Yarkın ONUR

ysariusta

• Ziyaretçi

Trabzonspor'a gönül verenlerin fikirleri dışında Trabzon Forumunda ne buldunuz? Elbette kendi statlarını daha çok sevecekler. Tarafgirlik olacak elbette. Ancak kıyas kabul eder mi? Vodafone Arena nerde Trabzondaki yarı stat yarı apartman nerde. Buda biraz taraftar bakışı gibi ama göz var izan var.
Sene ligde kötü zemin bir kaç şehirde olacak o kadar. Onun dışında şöyle bir sayarsak; Vodafone Arena, Toki Arena İstanbul, toki Arena Trabzon, Şükrü Saraçoğlu, Başakşehir, Rize, Mersin, Sivas, her şeye rağmen Kasımpaşa, Bursa Timsah arena, çıkabilirse Antalya statları hem izleyene hem oynayana zevk verecek statlar. ah birde pasolig olmasa. Ah birde pasolig'e mazeret oluşturacak küfürler, kavgalar olmasa. Biz kalksak Bursaya maça gitsek misal, yolda bol kestane şekeri falan ah ah

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum