Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6366917 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı SDemirsoy

Simetroman'larıda düşünmek lazım  :D
valla onlar bana saydırıyodur her gördüğünde :D

Çevrimdışı TØLGA

eski açık loca balkonuna prekast takma işi devam ediyor  :ebebe:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ahmetx

bir KOnyalıdan tüyolar (@feritakar)

Bir Konyalı ve Konyaspor taraftarı olarak maç için şehrimize gelecek Beşiktaşlı kardeşlerimize yardımcı olabilecek bazı bilgiler vermek istiyorum.

Maç pazar günü19.00'da olduğu için eğer imkanınız varsa cumartesiden gelip güzel bir hafta sonu geçirebilirsiniz. zafer meydanı, kültür park, alaaddin tepesi, tarihi bedesten ve mevlana kültür vadisinde sayısız görülecek mekan ve eser bulunmakta. Konya Selçuklu başkenti ve Osmanlının önemli kentlerinden biri olduğu için hiç ummadığınız küçücük bir sokakta bile 800-900 yıllık tarih sizi karşılayabilir.

Ayrıca Mevlana kültür merkezinde her cumartesi günü sema gösterileri yapılmaktadır. http://konyakultur.gov.tr/ adresinden kimseye ihtiyaç duymadan gösteri için yerinizi ayırabilirsiniz. Ünlü yemeklerimiz etliekmeği havzan etliekmek, bolu lokantası ve cemo'da, fırın kebabını Hacı Şükrü ve Ali Baba'da, tiriti Tiritçi Mithatta yemenizi öneririm, ayrıca köfteci Çiniali ve tüm bu yemekleri bir arada bulabileceğiniz Konya sofrası ile Mevlevi Sofraları da önerilerim arasındadır. özellikle mevlana müzesi civarında turistik görünümlü bazı lokantalardan cep ve damak sağlığı açısından uzak durmanızı da tavsiye ederim.

Gelelim maç için şehre gelecekler için ulaşım önerilerine; Konya, coğrafi olarak geniş bir alana yayıldığı için nüfusa göre şehrin uç noktalarındaki mesafeler 50 km.'yi bulabilmektedir. eğer erkenden şehre gelip turistik bir gezinti yapacaksanız size önerim günlüğü 100-120 lira civarında oto kiralama yapmanızdır. bir de ne hikmettir bilmiyorum Konya'da taksi ücretleri diğer şehirlerden daha pahalıdır eğer 3-4 kişi bir arada gelirseniz o zaman taksiyle seyahat etmek mantıklı olabilir.

Uçakla maça geleceklerin fazla seçeneği yok çünkü belediyenin şehirle hava alanı arasında toplu taşıma faaliyeti maalesef yok. o yüzden hava alanından taksi tutmanız ya da havaş servisleri ile eski kunduracılar kavşağına gelip oradan tramvay veya 100.yıl cumhuriyet, binkonut veya aydınlıkevler dolmuşlarına binmelisiniz. eğer doğrudan otogara havaş servisi varsa önerim onu kullanmanız çünkü otogar ile stadyum arası yürüme mesafesidir.

Trenle Konya'ya gelecekler ise İstasyon çıkışında karşılarında yer alan istasyon caddesine (eski stadımızın da bulunduğu cadde) doğru yürüyüp Atatürk anıtı civarıdan Binkonut veya Cumhuriyet dolmuşlarına binebilirler. ya da biraz daha yürüyerek meşhur zafer meydanı ve alaaddin tepesi civarlarını gezerek oradan tramaya ulaşabilirler. Bu arada eğer talepte bulunulursa hızlı trene ek seferler konulabiliyor. Konyaspor olarak Eskişehire şampiyonluk maçına giderken gidiş dönüşümüze uygun saatlere ek seferler konulmuştu.

En kolayı da otobüsle gelecek misafirlerimiz için geçerli çünkü otogardan yeni stadyum arası yürüyüş mesafesindedir (yaklaşık 1 km.) hatta maç çıkışı toplu taşıma ile uğraşmak zorunda kalmayacakları için kalabalığa karışmadan saat 21.30 civarında dönüş otobüslerine rahatlıkla yetişebilirler.

stadyumun 250-300 metre yakınlarında sayısız kaliteli kafe ve restoranda vakit geçirebilirsiniz. yine stada çok yakın real avm de vakit öldürmek için ideal. Onun dışında stad çevresi tamamen konut olup gezilecek fazla yer mevcut değildir.

bir de zafer meydanı ve alaaddin tepesi civarında slogan atmamanızı öneririm, halk tepki vermeyecektir fakat bazı genç arkadaşlar yeterli olgunluğu göstermeyebilirler. eğer şehrimizi ve takımımızı tahkir etmezseniz 15.haftadaki konyaspor-beşiktaş maçını aynı tribünde yan yana bile izleyebiliriz. 

son olarak türk telekom arena, şükrü saraçoğlu ve eski inönüde maç izlemiş biri olarak diyebilirim ki stadımızın ambiyansı (çatısı ile tribünleri arasında boşluk bulunmamasından dolayı olduğunu düşünüyorum) çok farklı daha çok büyük bir spor salonunu andırıyor, gözümüzün bebeği stadımıza iyi bakın   

daha ayrıntılı bilgi isteyenler olursa özelden de yardımcı olabilirim. Selamlar
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı faith

Beleş stadyum diye bir şey yoktur. Millet ne zannediyor? Toki TT Arena'yı yaparken malzeme parası vermedi mi veya Akyazı yapılırken mimar ücreti ödenmedi mi veya Timsah Arena'nın demirlerini sağlayan firma bu demirleri sevabına mı verdi?

Bu sorular böyle daha onlarca çoğaltılabilir. Ne kadar çoğaltırsan çoğalt hepsinin cevabı aynı. Devlet tüm giderlere kat be kat para döktü ve dökmeye devam ediyor. İşte esas sorulması gereken soru, peki bu kimin parası?

Benim param, senin paran, eşinin parası, kardeşinin parası, çocuğunun parası... Burada veya başka ortamlarda bundan sonra yazdıklarıma ve yazacaklarıma karşı olacak arkadaşlar mutlaka çıkacaktır lakin ben kendi adıma düşen payı açık ve net helal etmiyorum, daha açık belirtmek gerekirse, haram ediyorum.

Ben kulübüm stadyum yapsın diye, yağmur çamur demeden maça gideyim, onlarca ürün alayım, hattımı hatta benzin aldığım firmayı değiştireyim, kulübüm üç kuruş kazansın da stadyum yapsın diye eşi dostu destek kampanyalarına sokayım fakat derdi tasası Beşiktaş olanlar, sadece bize daha kalabalık küfür edebilmek için stadyum sahibi olsun, hadi canım sende.

Devlet stadyum yaptırıyor, bazıları oy topluyor, bazıları rant sağlıyor. Sonra çıkıyorlar devletimiz bize stadyum yapıyor. Hayır güzel kardeşim o stadı sana devlet yapmıyor, o stadı sana ben yaptırıyorum, vergisini veren halk yaptırıyor.

Düşünün, Beşiktaş'lı olarak bizler şuan Türkiye'de yapılan tüm stadyumların yapımına katkı sağlıyoruz fakat kendi stadımızı ise sadece biz yapıyoruz.

Çevrimdışı Zippo1933

Trabzon Forumundan alıntı ilginizi çekebilir

Eski Dün, 12:48     #47799
mehmetts1961

Yer: Rusya
mehmetts1961 is an unknown quantity at this point
Merhaba arkadaşlar ismim Mehmet 51 yaşındayım Trabzonluyum ama Rusyada ve İstanbulda ikamet ediyorum İnşaat mühendisiyim.Uzun süredir forumu uzaktan takip ediyordum ama bazı arkadaşların eksik ve yanlış bilgilerini gördükçe bunları düzeltme gereği duydum ve üye olmaya karar verdim.Ben Rusyada Shaktar ın stadını yapan ekipte çalıştım 1 sene.Stadyum inşaatı ile ilgili her türlü bilgiye sahibim.

Öncelikle forumda bir yas havası hakim stadımızı nerdeyse hiç beğenen yok.Anket yapılsa herhalde %10 çıkmaz.Aslında açıkçası ben de çok beğenmiyorum,çok daha güzel bir proje olabilirdi.Ama şunu da unutmamak lazım beğensek de beğenmesek de bu dkdan sonra dönüş yok burası artık bizim evimiz burda sevinip burada üzülecez.Ayrıca stadın deniz kenarına yapılması da büyük avantaj o araziyi değerlendirebiliriz tesislerle o bölgeyi canlandırabiliriz.Deniz kenarına yapılan stad her zaman avantajdır bunu unutmayalım..

Birkaç yanlışı düzeltme mevzusuna gelelim,aynı zamanda ben Vodafone Arena inşaatı ile ilgili de bir çok bilgiye sahibim.Bazı arkadaşlar stadımızı Vodafone Arena ile kıyaslamak istemişler ama proje detaylarını bildiğimden söyleyim ,Türkiyede hiçbir stad Vodafone Arena ile kıyaslanamaz..Adamlar gerçekten rakipsiz bir stad yapıyor.Projelerinin güzelliğinden ve stadının konumundan(bence Türkiyenin en güzel yeri) ötürü kullandıkları ürünler son derece kaliteli.Vitra lavabosundan tutun ECA musluğuna,Stadium Visionundan tutun 700 adet LED tvsine kadar adamlar hepsini sipariş ettiler.Türkiyede yapılan 25 stadyumda toplasan 700 adet LED tv yok adamlar bunu taraftarın dolaşım alanlarına yerleştiriyorlar siparişini verdiler..Kolonlarını ve kirişlerini incelediğinde o kadar kaliteli işçilik kullandıkları belli oluyor (özellikle demir sıklıkları muazzam).Dünya çapında üne sahip olacak stad yapıyorlar ki adamlar daha stadı yapmadan yurt dışından Mühendislik fakülteleri teknik geziler düzenleyip stadı ziyaret ediyor (isviçreden 80 kişi geldi,kanada ve hollandadan da gelecekler randevu almaya çalışıyorlar)..Yani işin özü her şekilde muazzam bir stad yapılıyor orada.Hepsinden önemli adamlar her kuruşunu kendi ceplerinden ödeyerek stadlarını kendileri yapıyor.Bu nedenle büyük bir avantaja sahipler..

Ben stadımızı başka stadlarla kıyaslamayı daha mantıklı buluyorum.Bursa stadında işçilik çok kötü mesela (bizim staddaki çok daha iyi bundan emin olun).Kale arkası falan güzel demişler ama işçiliği kötü bir stad ki bence kale arkası o kadar da güzel değil tribün çıkışları köstebek yuvası gibi durmuş.Localı tribün hariç bence Türkiyedeki birçok staddan iyi tribünlerimiz var.İnşaat da gayet hızlı ilerliyor.İçine girince bence mutlu olacağımız bir stadımız olacak.Ayrıca ambiyans açısından da rakip üstünde çok baskı kurabilecez.Ben stadın Türkiyede ilk 5e çok rahat gireceğini düşünüyorum (1 belli zaten Bjk Vodafone Arena) .Ayrıca dediğim gibi üzgün arkadaşlar unutmasınlar ki bu stadın yapımında bir emek var ve emin olun beklediğinizin çok üstünde güzel bir sonuç çıkacak.İçinizi karartmaya gerek yok.

Saygılar sevgiler..

Çevrimdışı TØLGA

Eski Dün, 12:48     #47799
mehmetts1961

Yer: Rusya
mehmetts1961 is an unknown quantity at this point
Merhaba arkadaşlar ismim Mehmet 51 yaşındayım Trabzonluyum ama Rusyada ve İstanbulda ikamet ediyorum İnşaat mühendisiyim.Uzun süredir forumu uzaktan takip ediyordum ama bazı arkadaşların eksik ve yanlış bilgilerini gördükçe bunları düzeltme gereği duydum ve üye olmaya karar verdim.Ben Rusyada Shaktar ın stadını yapan ekipte çalıştım 1 sene.Stadyum inşaatı ile ilgili her türlü bilgiye sahibim.

Öncelikle forumda bir yas havası hakim stadımızı nerdeyse hiç beğenen yok.Anket yapılsa herhalde %10 çıkmaz.Aslında açıkçası ben de çok beğenmiyorum,çok daha güzel bir proje olabilirdi.Ama şunu da unutmamak lazım beğensek de beğenmesek de bu dkdan sonra dönüş yok burası artık bizim evimiz burda sevinip burada üzülecez.Ayrıca stadın deniz kenarına yapılması da büyük avantaj o araziyi değerlendirebiliriz tesislerle o bölgeyi canlandırabiliriz.Deniz kenarına yapılan stad her zaman avantajdır bunu unutmayalım..

Birkaç yanlışı düzeltme mevzusuna gelelim,aynı zamanda ben Vodafone Arena inşaatı ile ilgili de bir çok bilgiye sahibim.Bazı arkadaşlar stadımızı Vodafone Arena ile kıyaslamak istemişler ama proje detaylarını bildiğimden söyleyim ,Türkiyede hiçbir stad Vodafone Arena ile kıyaslanamaz..Adamlar gerçekten rakipsiz bir stad yapıyor.Projelerinin güzelliğinden ve stadının konumundan(bence Türkiyenin en güzel yeri) ötürü kullandıkları ürünler son derece kaliteli.Vitra lavabosundan tutun ECA musluğuna,Stadium Visionundan tutun 700 adet LED tvsine kadar adamlar hepsini sipariş ettiler.Türkiyede yapılan 25 stadyumda toplasan 700 adet LED tv yok adamlar bunu taraftarın dolaşım alanlarına yerleştiriyorlar siparişini verdiler..Kolonlarını ve kirişlerini incelediğinde o kadar kaliteli işçilik kullandıkları belli oluyor (özellikle demir sıklıkları muazzam).Dünya çapında üne sahip olacak stad yapıyorlar ki adamlar daha stadı yapmadan yurt dışından Mühendislik fakülteleri teknik geziler düzenleyip stadı ziyaret ediyor (isviçreden 80 kişi geldi,kanada ve hollandadan da gelecekler randevu almaya çalışıyorlar)..Yani işin özü her şekilde muazzam bir stad yapılıyor orada.Hepsinden önemli adamlar her kuruşunu kendi ceplerinden ödeyerek stadlarını kendileri yapıyor.Bu nedenle büyük bir avantaja sahipler..

Ben stadımızı başka stadlarla kıyaslamayı daha mantıklı buluyorum.Bursa stadında işçilik çok kötü mesela (bizim staddaki çok daha iyi bundan emin olun).Kale arkası falan güzel demişler ama işçiliği kötü bir stad ki bence kale arkası o kadar da güzel değil tribün çıkışları köstebek yuvası gibi durmuş.Localı tribün hariç bence Türkiyedeki birçok staddan iyi tribünlerimiz var.İnşaat da gayet hızlı ilerliyor.İçine girince bence mutlu olacağımız bir stadımız olacak.Ayrıca ambiyans açısından da rakip üstünde çok baskı kurabilecez.Ben stadın Türkiyede ilk 5e çok rahat gireceğini düşünüyorum (1 belli zaten Bjk Vodafone Arena) .Ayrıca dediğim gibi üzgün arkadaşlar unutmasınlar ki bu stadın yapımında bir emek var ve emin olun beklediğinizin çok üstünde güzel bir sonuç çıkacak.İçinizi karartmaya gerek yok.

Saygılar sevgiler..
gururlandım resmen yaaaa özelden link atarmısın hangi forumda bu ??
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

5.tablada kaliplama bitmek uzere 6. son tablada ise iskele kurulumu baslamis su 3 gunde yeni acik tablalarda baya bi is yapilacak diye dusunuyorum  bugece 4.tabla betonlaniyor kalan 2 tablada hava sarlari uygun olursa 10 gun icinde bitecektir :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

toki arena koltuk düzeni saçmalamış adamlar resmen

Çevrimdışı yigitcan1903

Trabzonsporun stadı kendilerine hayırlı olsun.Esas farklılık biz bir stat değil mabet inşaa ediyoruz.Hasretle çileyle beklediğimizden hiçbir yere stada değişilmez

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

bunu ben paylaşacaktım unuttum o nasıl düzen hakkaten?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmet türker

Beleş stadyum diye bir şey yoktur. Millet ne zannediyor? Toki TT Arena'yı yaparken malzeme parası vermedi mi veya Akyazı yapılırken mimar ücreti ödenmedi mi veya Timsah Arena'nın demirlerini sağlayan firma bu demirleri sevabına mı verdi?

Bu sorular böyle daha onlarca çoğaltılabilir. Ne kadar çoğaltırsan çoğalt hepsinin cevabı aynı. Devlet tüm giderlere kat be kat para döktü ve dökmeye devam ediyor. İşte esas sorulması gereken soru, peki bu kimin parası?

Benim param, senin paran, eşinin parası, kardeşinin parası, çocuğunun parası... Burada veya başka ortamlarda bundan sonra yazdıklarıma ve yazacaklarıma karşı olacak arkadaşlar mutlaka çıkacaktır lakin ben kendi adıma düşen payı açık ve net helal etmiyorum, daha açık belirtmek gerekirse, haram ediyorum.

Ben kulübüm stadyum yapsın diye, yağmur çamur demeden maça gideyim, onlarca ürün alayım, hattımı hatta benzin aldığım firmayı değiştireyim, kulübüm üç kuruş kazansın da stadyum yapsın diye eşi dostu destek kampanyalarına sokayım fakat derdi tasası Beşiktaş olanlar, sadece bize daha kalabalık küfür edebilmek için stadyum sahibi olsun, hadi canım sende.

Devlet stadyum yaptırıyor, bazıları oy topluyor, bazıları rant sağlıyor. Sonra çıkıyorlar devletimiz bize stadyum yapıyor. Hayır güzel kardeşim o stadı sana devlet yapmıyor, o stadı sana ben yaptırıyorum, vergisini veren halk yaptırıyor.

Düşünün, Beşiktaş'lı olarak bizler şuan Türkiye'de yapılan tüm stadyumların yapımına katkı sağlıyoruz fakat kendi stadımızı ise sadece biz yapıyoruz.
böyle bir yazıya ve görüşe kim karşı çıkabilir ,o stadlarda bizim de paramız var ,geçenlerde ben de buna benzer bir yazı yazmıştım ,hatta haram etsek mındar gidecekler demiştim , yazın tamamen doğru ve inkar edilemez değerli kardeşim. :)

Çevrimdışı ahmet türker

bu beles kavrami tuhaf geliyor bana. Sonucta kullandiklari stadin yerin kullanim hakkini devrediyorlar devlette yerine stad yapiyor. Devlet daha karli cikiyor. Sehrin gobegindeki baba evini cepte para olmadigindan yenileyemeyip, mutahhide verip dag basindan 0 daire almak gibi birsey.. ama baba ocaginin yerini hic bir yer tutamaz. cok sukur bu garip hissi biz yasamadik.. Aç gezeriz, kuyrugu dik tutariz.. bu yoklukta yapiyoruz, degerlerimizden vazgecmiyoruz.
tamam haklısın da ,bir şeyi verebilmek için o şeyin senin olması lazım,kiralık oturduğun evi mütahide veremessin . kendi taraftarının haricindeki taraftarın vergilerini de kullanamazsın ,stadlarını yapamıyorlarsa aynı yerde oynamaya devam etmelilerdi kıymetli kardeşim. :)

Çevrimdışı ahmett.67

Şu anki devleti idare eden hükümet Beşiktaş Klubüne stadı başka yerde(muhtemelen Zeytinburnu) yapılmak üzere inşaa etmek istedi. Biz aynı lokalizasyonda yapılmasında ısrarcı olduğumuz için kendimiz yapmayı göze aldık. Yani bir 50-60 yıl daha Dolmabahçe' de kalabilmek için bunu göze aldık. Zaten tüm yeni yapılan stadlar şehir dışına alınarak devlet tarafından yapılıyor.

Çevrimdışı Tolga

bunu ben de okudum bugün o yazan kişiye sen tslu değil bjklısın o yüzden stadı övüyorsun falan dediler :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ahmetx

bizim 2. katta çok parçalı ama  :bawling:

Çevrimdışı SDemirsoy

Şu anki devleti idare eden hükümet Beşiktaş Klubüne stadı başka yerde(muhtemelen Zeytinburnu) yapılmak üzere inşaa etmek istedi. Biz aynı lokalizasyonda yapılmasında ısrarcı olduğumuz için kendimiz yapmayı göze aldık. Yani bir 50-60 yıl daha Dolmabahçe' de kalabilmek için bunu göze aldık. Zaten tüm yeni yapılan stadlar şehir dışına alınarak devlet tarafından yapılıyor.

Her şey bir yana insanların alışkanlıkları anılarının yok olması bir yana. İnönü stadı yerinde bir plaza vadi projesini görmeyi insan nasıl, ne kadar zamanda içinde içine sindirebilirdiki.

Çevrimdışı SDemirsoy

bizim 2. katta çok parçalı ama  :bawling:

2 katta olur abi ama direk maraton tribününde yapmışlar forumlarını inceledim biraz dış cepe isyanı var adamlarda para toplayalım dış cepeyi boyatalım diyorlar :D