Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6366990 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı SDemirsoy

ne yalan söylim müthiş sohbetleri var ama bizim stad gerçekten psikolojilerini bozmuş :biggrinking:,Karadeniz insanının harbi tavrına hayranım. :ok:
San Mames orada da 1 numaralı örnek stad. :lol:
abi bende açılmıyor link ya merak ettim :D @ahmetx  @MURAT

Çevrimdışı ahmetx

abi bende açılmıyor link ya merak ettim :D @ahmetx  @MURAT
neden acaba? Uzman arkadaşlar yardımcı olurlar şimdi.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Deniz

Stadlarinin bizim staddan daha guzel oldugunu iddia eden var ya..alt tribun cikislari ve loca var diye bizim stad cok kotuymus :D.demezlee mi adama senin stadin 3 tribun koskoca 1 tribünü locaya kurban etmissin.bu tokiciler yok mu bu tokiciler..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Haldun

aynı arkadaşın diğer yazıları da bomba okurken ağladım resmen  :evillol: :evillol: :evillol: bu arada konu dışına çıktığım için kusura bakmayın :iblush:
:tabe:  :lol:

Çevrimdışı quentine83

başkanı tanımasam bilmesem bir beşiktaşlı olarak bizi kazıklıyorlar diyecem de,bence onların kullandıgı malzeme biraz ucuz biraz da devlet tedarikçi olduğu için ucuz gibi ...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı ERKANN

Çevrimdışı arda

Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı WarrChief

Bursanın stadına kötü diyen yok ki zaten,ama locaları çok saçma yerde,Yeni white hart lane gibi olması lazımdı.

taraftar korkusu:)) bizim izmire yapıaclak stadların hepside localar taraftalardan bagımsız yerlerde yapılıyor tek sebebi taraftar korkusu:))

Çevrimdışı ERKANN

Stadlarinin bizim staddan daha guzel oldugunu iddia eden var ya..alt tribun cikislari ve loca var diye bizim stad cok kotuymus :D.demezlee mi adama senin stadin 3 tribun koskoca 1 tribünü locaya kurban etmissin.bu tokiciler yok mu bu tokiciler..

Herkes bi şekilde duygularını katıp kendinden olanı ön plana çıkarır hocam.Bende dün okudum yazılanlardan bazılarını çok ilginç yorumlarda var farkettiysen bizim stadın en büyük avantajı denize sıfır olması yazmış arkadaşlardan bitanesi :)

Çevrimdışı WarrChief

Neden su yapilacak 10 stad arasinda bizim stadimiz yok bu oylamayi kim yapti anlamadim gitti -_- :s20:

mimari olarak yapılan bir yenilik yok çünkü:))  butun uygualamalar herkeste var farklı olan birsey yok bizde dolayısıyla suan dunyada arastırmıstım 200den fazla stad yapılıyor dolayısıyla onların arasından butce olarak ve mimari tasarımı farklı olanlar seciliyor bizimki bunlara girmemsi cok sasırtmamalı bizleri

Çevrimdışı Deniz

başkanı tanımasam bilmesem bir beşiktaşlı olarak bizi kazıklıyorlar diyecem de,bence onların kullandıgı malzeme biraz ucuz biraz da devlet tedarikçi olduğu için ucuz gibi ...
Ucuz malzeme kullaniyorlar ayrica adamlarin stadinda kablo baglayacagin teknolojik bise yok ki.betonarme yapi 0 teknoloji.bundan 10 sene sonra esamesi okunmayacak stad :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Ucuz malzeme kullaniyorlar ayrica adamlarin stadinda kablo baglayacagin teknolojik bise yok ki.betonarme yapi 0 teknoloji.bundan 10 sene sonra esamesi okunmayacak stad :)
teknolojik stad yapmamız bizim en büyük farkımız olacak bundan sonra herkes göreceksiniz teknolojiyi stada getirmeye çalışacak gene öncü biz olacağız :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Deniz Toki değil Sarıdağlar inşaat yapıyor akyazıyı  :ok:

Çevrimdışı Fatih

hadi Bursanın stadını timsahın ilgi çekiciliğiyle anladıkta bu listede Zenit veya Allianz parque yerine bizim stad olmalıydı.
The Crocodile Arena and nine other stunning new football stadiums from around the world

http://babb.telegraph.co.uk/2014/11/the-crocodile-arena-and-9-other-stunning-new-football-stadiums-from-around-the-world
@ahmetx abi hurriyet gibi bir gazetenin haber editoru kendi kafasina gore yaptigi bir secim bu... sonunda odul yok, bir basari yok.. gunu kurtarmak icin kendisine bir haber cikarmis iste... bizim medya da bi bok varmis gibi mansetlerde veriyor haberi.. baska bir cacigi yok  :lol: :lol:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Deniz

[quote Yasaklı Link link=topic=1004.msg106188#msg106188 date=1417087150]
[/quote]
Beles degil mi sonucta ? :)

Çevrimdışı Fatih

[/quote]
kamu ihalelerini nedense kacirmiyor pek... erzurum kis olimpiyatlari ve konya stadini da bu sirkete vermislerdi...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı WarrChief

bizdeki kablo agının maliyeti neden fazlamı cok basit bence,,bizim alanımız fazla yani olusturdugumuz buyukluk metre kare inanılmaz buyuk,,dolayısıyla boyle bir yapıda tabiki bizimki daha maliyetli oalcak bunu diğer stadlarla kıyaslamak onlarla yarısa girmek sacma bence:)) kalite illaki fark ayratır ama bence esas ayrıstıgımız nokta alandır

Çevrimdışı Sedat_BJK

http://forum.bordomavi.net/showthread.php?t=8165&page=1905

yorumlar süper.
yazik adamlara ya..geneli begenmiyor, begenen de adimiz hidir elimizden gelen budur, begenmeyen gelmesin diye kasiyor.. :evillol:
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı AvrupaKartalı

[/quote]
yanlisin olmasin kardesim. ben toki diye eminim, kendileri bile forumlarinda bunu yazip duruyorlar.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı quentine83

@FARUK nerelerdesin yok mu şöyle öğlen fotosu.kameradan detaylar çok belli olmuyor...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Deniz

Obitaşta Tokiye Taşeronluk yapmıştı :D @Deniz
Yapabilir @SDemirsoy :).bunlar buyuk insaat sirketleri.ozel sektore yaptiklari is ile tokiye yaptiklari arasinda daglar kadar fark var :)

Çevrimdışı FARUK

@FARUK nerelerdesin yok mu şöyle öğlen fotosu.kameradan detaylar çok belli olmuyor...

bu ikisi var sadece kameradan farklı değil ama :)

Çevrimdışı efecell

toki bir inşaat firması değil ki arkadaşlar. ihaleye çıkar firmalar girer alır ihaleyi. bizim stad dışındaki stadların geneli toki marifetiyle yapılmakta. yani amiyane tabirle beleşe yapılmakta  :tabe: