Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6364622 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Caner

Bir de arkadaşlar normalde yağmurdan sonra çok su tuttu stat bu sefer normalde tutmazdı niye böyle oldu acaba

Çevrimdışı cagdas44

Bir de arkadaşlar normalde yağmurdan sonra çok su tuttu stat bu sefer normalde tutmazdı niye böyle oldu acaba

Şuan var olan sistem düşük kapasiteli yağış çok olunca bu kadar olması normal, bunun üzerine birde saha drenajı gibi bir sisteme daha sahip olan TT bu kadar yağış sonrası yüzme havuzuna dönüyor.

Çevrimdışı FARUK

An itibariyle durum bu ...@ArenaBesiktas
Seda hanım a teşekkürler

Çevrimdışı Oktay A.

abi obitaşın yaptığı rampa numaralı tarafından geliyor  :alala: bomonti tüneli ileride evet ama oradan giriş olmayacaktı diye biliyorum  :alala:
Daha önce  eğer yanlış hatırlamıyorsam @bjk_mabet söylemişti sanki orada plan değişikliği oldu giriş var diye hatta @Necmi abi de ilk planlarda yok ama makette var plan proje  değişti galiba demişti  :ok:
TOKİ DEĞİL ALIN TERİ.. VODAFONE ARENA

Çevrimdışı TØLGA

Animasyonda da eski açık tarafından giriş yapıyor araçlar ama makette yeni açığa bir giriş koymuşlardı.Acaba 2 giriş olabilir mi ? :alala:
@Deniz` cim hayirli olsun biz rampa derken gülüyodun alay konusu olduk stad bitçek iki giriş olduğunu yenimi öğreniyosun  :kop: :kop:
@Abdullah  apocum bu arkadaşı alalim lütfen buradan  :sevinc
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

abi obitaşın yaptığı rampa numaralı tarafından geliyor  :alala: bomonti tüneli ileride evet ama oradan giriş olmayacaktı diye biliyorum  :alala:
oooooo bir bomba da burada varrrr güzellllllll @MURAT abi bu arkadaşla benle iilgilendiğimiz gibi ilgilenirseniz çok sevinicem  :kop: :kop:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı SDemirsoy

oooooo bir bomba da burada varrrr güzellllllll @MURAT abi bu arkadaşla benle iilgilendiğimiz gibi ilgilenirseniz çok sevinicem  :kop: :kop:
gerekli açıklamayı yaptım basın çarptırdı demeçleri mi :D @Tolga

Çevrimdışı Abdullah

@Deniz` cim hayirli olsun biz rampa derken gülüyodun alay konusu olduk stad bitçek iki giriş olduğunu yenimi öğreniyosun  :kop: :kop:
@Abdullah  apocum bu arkadaşı alalim lütfen buradan  :sevinc
Valla anlamadım ben Tolga arkadaşları kendimden şüphe ettim bir an  :alala: takip ediyormuş gibi gözüküp takip etmemek gerçekten ilginç bir iş  :evillol:

Çevrimdışı TØLGA

gerekli açıklamayı yaptım basın çarptırdı demeçleri mi :D @Tolga
:D hadi sen neyse toparlamaya calismissin kendini ifade edememisin ya @Deniz  ne öyle
Ben pot kırdımmı herkes ininden çıkmıştı nerde bu devlet nerde bu millet ayni ilgiyi denize de bekliyorum tüm forumdakileri göreve cağariyorum  :kop: :kop:
[ Son Düzenleme: 26 Kasım 2014, 16:00:02 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Valla anlamadım ben Tolga arkadaşları kendimden şüphe ettim bir an  :alala: takip ediyormuş gibi gözüküp takip etmemek gerçekten ilginç bir iş  :evillol:
hayir onu geçtim bide benle dalga geçmeye calisiyodu daha kendisi bilmiyomus :kop: :kop:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 26 Kasım 2014, 16:04:27
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!

Çevrimdışı SDemirsoy

:D hadi sen neyse toparlamaya calismissin kendini ifade edememisin ya @Deniz  ne öyle
Ben pot kırdımmı herkes ininden çıkmıştı nerde bu devlet nerde bu millet ayni ilgiyi denize de bekliyorum tüm forumdakileri göreve cağariyorum  :kop: :kop:

benlik durum yok :D

Çevrimdışı Geovani

@Efe  basın lounge numaralıdan eski açığa kadar devam ediyor mu hani çıkılacak yerde,yoksa şu an yapılan yer kadar mı @FARUK sende iyi anlıyosun projelerden kardeşim ne dersin
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı TØLGA

benlik durum yok :D
valla resmini flen çektim forumun en kalabalık olduğu anda vericem zehri  :evillol: :evillol:
gider kendi yorumunu flen siler sonra denetçi ya kilitleyin o yorumu pleaseeee  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Kutay K.

Yeni açığın son katı bitince numaralı tarafına doğru olan vinç sökülür mü yoksa bekleyecek mi daha acaba?

Numaralı tarafındaki vinç anca testere kirişi imalatı bittiğinde kaldırılır, malum obitaş kiriş demir örüm işini kat üzerinde yapıp yerine vinçler ile yerleştiriyor.

Su birikmesi olayına gelince; geçen Mabet eski açık girişinde bir elektrik hattının ekskvatör tarafından koparıldığını bu sebeple pompaların çalışmadığını söylemişti. bu sebeple olabilir.  :)

Çevrimdışı Deniz

@Tolga iki giriş olduğunu bilmeyen @SDemirsoy biz doğruyu anlatmaya çalışıyorduk ciğerim :bandit: :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Anıl

@Deniz abi ve @SDemirsoy abi yeni açıkta loca yokmuş haberiniz olsun :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı TØLGA

@Tolga iki giriş olduğunu bilmeyen @SDemirsoy biz doğruyu anlatmaya çalışıyorduk ciğerim :bandit: :bandit:
yavvv heee canımmmm hee kıvır bakalım o kadar kolay değil  :D

@SDemirsoy  bak görüyomusun  vurun kırın parçalayın diyorum boşuna demiyorum  :kop:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

yaww heee canımmmm hee kıvır bakalım o kadar kolay değil  :D
Ulan okuduğunu anlamayorsan ben napim bak yukarda projede girişin fotosunu koydum hatta görün diye okla bile gösterdim  :bandit: :bandit: .Hevesin kursağında kaldı başka zamana  :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı FARUK

@Efe  basın lounge numaralıdan eski açığa kadar devam ediyor mu hani çıkılacak yerde,yoksa şu an yapılan yer kadar mı @FARUK sende iyi anlıyosun projelerden kardeşim ne dersin

abi net bir bilgi yok elimizde ama simetrik şekilde eski açığa kadar devam eder bence arada yine merdiven boşluğu için aralık bırakılır

Çevrimdışı Deniz

@Deniz abi ve @SDemirsoy abi yeni açıkta loca yokmuş haberiniz olsun :kop: :kop: :kop:
@anilt @Tolga nın oyununa gelme yine her şeyi yanlış anladı her zamanki gibi  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Anıl

@anilt @Tolga nın oyununa gelme yine her şeyi yanlış anladı her zamanki gibi  :kop: :kop: :kop:
Neyse Samet abi o taraftan çıkış olduğunu bilmiyormuş o kesin en azından :evillol: