Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6363022 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı SDemirsoy

bomonti tüneli biraz daha ileride @SDemirsoy orası obitaşın yaprığı şu meşhur rampaların olduğu yerin girişi  :eyes :tabe:
abi obitaşın yaptığı rampa numaralı tarafından geliyor  :alala: bomonti tüneli ileride evet ama oradan giriş olmayacaktı diye biliyorum  :alala:

Çevrimdışı FARUK

abi obitaşın yaptığı rampa numaralı tarafından geliyor  :alala: bomonti tüneli ileride evet ama oradan giriş olmayacaktı diye biliyorum  :alala:

tolga görmesin bu yazdıklarını samet :)

Çevrimdışı Serkan7738

birazdan bi paint çalışması ile tünel işini açığa kavuşturuyorum

Çevrimdışı Efe

dün gökhanla konuştum o da olacak muhtemelen dedi  :ok:
bu gece zor gorunuyor mehmet yarina kesin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

numaralimi ahbe samet  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı SDemirsoy

numaralimi ahbe samet  :D
haydaaa abi :D öle demek istemedim numaralının altına da bağlanıyor dedim ya :D @Efe

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı SDemirsoy

tolga görmesin bu yazdıklarını samet :)
@FARUK aslında anlatamadım tam olarak Faruk Hocam :D

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 26 Kasım 2014, 14:24:37
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
bu gece zor gorunuyor mehmet yarina kesin
yani kesin değil ama muhtemelen bugün için betonlanacak dedi abi

Çevrimdışı Deniz

Guzel bi ozellik olmus...
Aynen ama sadece antrenman için kullanılabilir yarış düzenlenemez.Tribün yok kamera açısı yok  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Az önce Samet'in hesabının yeğeni tarafından hacklendiğini öğrendim arkadaşlar  :evillol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ZEKI

@SDemirsoy fore kazik isi bitti mi?  :kop: :kop: :kop: bir de forumu takip ediyorsun

Çevrimdışı Fatih

Aynen ama sadece antrenman için kullanılabilir yarış düzenlenemez.Tribün yok kamera açısı yok  :)
Amac yaris duzenlemek degildir zaten ya..  :lol: Eger arka tarafinda biraz yer varsa gym'nin kosu pisti gibi olsa fena para kaldirilir... Istanbul'da en dandik gym 2.000tl... Buradan 3.000tl kisi basi alsan 1000 tane abonen olsa 3 milyon tl senelik... iyi para...  :lol: :lol: :lol:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı cagdas44

Amac yaris duzenlemek degildir zaten ya..  :lol: Eger arka tarafinda biraz yer varsa gym'nin kosu pisti gibi olsa fena para kaldirilir... Istanbul'da en dandik gym 2.000tl... Buradan 3.000tl kisi basi alsan 1000 tane abonen olsa 3 milyon tl senelik... iyi para...  :lol: :lol: :lol:

Başkan duymasın  :evillol:

Çevrimdışı Deniz

@SDemirsoy karşim almeida diye bir golcü transfer edecez diyorlar senede 20 gol atar banko  :kop: :kop:

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı Serkan7738

@SDemirsoy karşim almeida diye bir golcü transfer edecez diyorlar senede 20 gol atar banko  :kop: :kop:

nobre yedeğe çekilir boboyla beraber çift santrfor oynar fizikli gördüğüm kadarıyla bu adam sakatlanmaz sağdan ekrem dağın yapacağı ortalarda çok ekmek yer  :kop: :kop: konu dışının dibine vurduk