Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6364092 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı cisse557

başkanın stadın daha iyi görünmesi için 1-2 şey yapacağız dediği neler olabilir,dünden beri düşünüyorum sadece koltuk renk ve düzeni aklıma geliyor,sizin tahminlerinizi alalım.
Benim aklıma küfeki taşı ve cam kaplaması geliyor. Çünkü bunlar maketlerde yoktu.

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Serkan7738

Maketi yapan arkadaşa ulaşabilir miyiz acaba ?@SDemirsoy

aklıma acayip bi fikir geldi videoda adını soyadını veriyodu maketi yapan kişinin facebook tan aratalım  :super: :kop:

Çevrimdışı ayayhan

o maketle ilgili bi düşünce var kafamda, bu arkadaş maketi sıfırdan kendimi yapmış yoksa eski maketi ışıklandırmış mı ?

Çevrimdışı Deniz

aklıma acayip bi fikir geldi videoda adını soyadını veriyodu maketi yapan kişinin facebook tan aratalım  :super: :kop:
Aynen ben de onu dedim bir araştırmaya girip arkadaşla irtibata geçelim.O maketi yaptığına göre bazı bilgilere sahiptir,koltukları falan sorarız  :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Hunter1987

benimde bir sorum olacak. belki de daha önce sorulmustur. yeni acik'ta otopark olacak buraya kadar fitim, bu araclar bu otoparka nasil ulasacak?  :alala:
Bana ne abi, en büyük BESIKTAS !

Çevrimdışı SDemirsoy

benimde bir sorum olacak. belki de daha önce sorulmustur. yeni acik'ta otopark olacak buraya kadar fitim, bu araclar bu otoparka nasil ulasacak?  :alala:
eski açığın numaralı köşesinden girip numaralının altından duvar dibinden ulaşacak :) @Hunter1987

Çevrimdışı pascal26

başkanın stadın daha iyi görünmesi için 1-2 şey yapacağız dediği neler olabilir,dünden beri düşünüyorum sadece koltuk renk ve düzeni aklıma geliyor,sizin tahminlerinizi alalım.

Selamlar. Bence koltuk rengi gibi değil de daha fiziksel bir ekleme olabilir. O da Stadın ortasına asılan skorboard olabilir. Son zamanlarda hep bu aklıma takılıyor. Ki bence olmalı. Bu tip skorboard yapılınca şu şemsiye gibi açılıp stadın üstünü kapatan mekanizma da kurulabiliyor. İlerisi için böyle bişey düşünülebilir. Bizim stadın gömülü olması ve etrafında yamacında parkların olmasından dolayı, FB nin de yaşadığı şu paraşütlü meşale riskinden rahatsızım. İnşallah olur ya da ileride ufak bi çalışmayla eklenebilir. Hem skorboard hem tüm çatı için örtü.

Çevrimdışı Deniz

Buradan giriş yapacaklar

Çevrimdışı Deniz

eski açığın numaralı köşesinden girip numaralının altından duvar dibinden ulaşacak :) @Hunter1987
Makette farklıydı sanki samet  :alala:

Çevrimdışı Deniz

Animasyonda da eski açık tarafından giriş yapıyor araçlar ama makette yeni açığa bir giriş koymuşlardı.Acaba 2 giriş olabilir mi ? :alala:

Çevrimdışı ahmetx

Umut Cantürk tü maketi yapan arkadaşımız.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı SDemirsoy

Makette farklıydı sanki samet  :alala:
o yeni açık tarafında ki giriş olabileceği belli değil bence bomonti tüneli de olabilir orası :D @Deniz

Çevrimdışı ahmetx

Selamlar. Bence koltuk rengi gibi değil de daha fiziksel bir ekleme olabilir. O da Stadın ortasına asılan skorboard olabilir. Son zamanlarda hep bu aklıma takılıyor. Ki bence olmalı. Bu tip skorboard yapılınca şu şemsiye gibi açılıp stadın üstünü kapatan mekanizma da kurulabiliyor. İlerisi için böyle bişey düşünülebilir. Bizim stadın gömülü olması ve etrafında yamacında parkların olmasından dolayı, FB nin de yaşadığı şu paraşütlü meşale riskinden rahatsızım. İnşallah olur ya da ileride ufak bi çalışmayla eklenebilir. Hem skorboard hem tüm çatı için örtü.
asılı skorbordunda  değilimde konserler için açılıp kapanabilen örtü gerekli,onu çok isterim
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı Serkan7738

@Deniz @SDemirsoy her iki taraftada giriş çıkış olacak kavga etmeyin  :kop: :kop:

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı ahmetx

Alıntı
Alıntı yapılan: Deniz - Bugün, 13:35:13
https://tr.linkedin.com/pub/umut-cant%C3%BCrk/40/b/954

bu mu abi ?

yok bu değil
doğru söylüyor. :D

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 26 Kasım 2014, 13:54:51
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
bu akşam yeni açık tablada yüksek ihtimalle betonlama olacak  :sevinc :sevinc
dün gökhanla konuştum o da olacak muhtemelen dedi  :ok:

Çevrimdışı Deniz

meslektaşım ya çağrı merkezinde :D
9 a basıp direk bağlanmak en mantıklısı  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Oktay A.

o yeni açık tarafında ki giriş olabileceği belli değil bence bomonti tüneli de olabilir orası :D @Deniz
bomonti tüneli biraz daha ileride @SDemirsoy orası obitaşın yaprığı şu meşhur rampaların olduğu yerin girişi  :eyes :tabe:
TOKİ DEĞİL ALIN TERİ.. VODAFONE ARENA