Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6363264 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Burak Akay

İzmirdeki stadyumları farkettinizmi 3ü de durmuş ve bahanleri var ilginç gerçekten Bizimkide %44 sizce doğrumu bu yüzde
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Çevrimdışı serti67

prekascı buyuk abı calısmıyo kac gundur arızasımı var
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Çevrimdışı SDemirsoy

Valla doğru yerimi alıntıladım bilmiyorum lakin. Paslanmaz Çelik Rebar Connector denen meret sanırım onlar. Demirleri yerine koymadan önce diş açıp monte ediyorlar. Demirlerin beraber hareket etmesi için kullanıyorlar. Havalı bağ teli benim gözümde. :D
nasıl yani hocam demir beton döküldükten sonra nasıl hareket ediyor :D neyse kurcalamayalım fazla :D @bir var bir yok
[ Son Düzenleme: 26 Kasım 2014, 11:50:24 SDemirsoy ]

Çevrimdışı ahmetx

[quote Yasaklı Link link=topic=1004.msg105586#msg105586 date=1416994644]
inşallah koltuklar böyle olmaz.
[/quote]
stad o kadar güzel ki damalı bile kötü durmuyor. :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Sarp

Yasaklı Link[/member]  ellerine sağlık kardeşim!

Çevrimdışı kaanzor

"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimiçi Kartal Ç

Havalar da iyice soğudu. akşama kadar o soğukta çalışan emekçilerimize tahin-pekmez götürmek lazım.

Çevrimdışı Efe

resim 3.Köprü İnşaatından demir tablanın aralarına bir şeyler koyuyorlar işaretlediğim yerlerde ilginç geldi :) @Efe Abi ?
bende ilkdefa gordum kopru cok yuksek teknolojiyle yapiyor bilgim yetmedii dogrusu :D
Şampiyon Beşiktaş JK

nasıl yani hocam demir beton döküldükten sonra nasıl hareket ediyor :D neyse kurcalamayalım fazla :D @bir var bir yok

Sordukça yazıyorum yazdıkça konu dışına çıkıyorum. Tüm mesajları yazdıkça silinen olarak forum tarihine geçeceğim.  :D Ama zaten betonla hareket ediyor deyip yine kaçacagım :lol:

Ek olarak Mustafa'nın bazı resimler ayrıca selamlamayı hak ediyor. Bugünkü 1 ve 27 nolu resimleri gibi.

Çevrimdışı Deniz

resim 3.Köprü İnşaatından demir tablanın aralarına bir şeyler koyuyorlar işaretlediğim yerlerde ilginç geldi :) @Efe Abi ?
Sol taraftaki halkalar bizde de konulmuştu yanılmıyorsam eski açıkta temel atılırken
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

ysariusta

• Ziyaretçi

günaydınlar.

bu mayısta ilk kazmayı vuruyoruz hayırlısıyla  :D :D
Gerekli izinleri almak problem olunca zemini 4 mt indirip, tartan pisti kaldırarak kapasiteyi 32000 yapalım dediler en son. Noluyo be, tarih dersindemiyiz?  :kop: :kop:

ysariusta

• Ziyaretçi

Havalar da iyice soğudu. akşama kadar o soğukta çalışan emekçilerimize tahin-pekmez götürmek lazım.
yan etkisi çok onun  :evillol:

Çevrimdışı Yankee

Arkadaşlar herkese öncelikle selamlar,saygılar..
Benim küçük nacizane bir sorum olucak,yanıtlarsanız çok sevinirim. Bu numaralı tribündeki testere kirişleri için bırakılan filizler o yapılan ek katın(sanırım basın için) arkadasındaki kolonlara mı bağlanıcak nasıl olucak çıkartamadım bi türlü.. Bir de o kolonların arkası boş mu kalıcak oraya doğru devam etmeyecek mi yapı ? Umarım anlatabilmişimdir derdimi.. Şimdiden teşekkürler  :)

Çevrimdışı SDemirsoy

bende ilkdefa gordum kopru cok yuksek teknolojiyle yapiyor bilgim yetmedii dogrusu :D
neyse abi kurcalamayalım :D @Efe

Çevrimdışı SDemirsoy

Sol taraftaki halkalar bizde de konulmuştu yanılmıyorsam eski açıkta temel atılırken
bunlar daha farklı galiba @Deniz

Benim küçük nacizane bir sorum olucak,yanıtlarsanız çok sevinirim. Bu numaralı tribündeki testere kirişleri için bırakılan filizler o yapılan ek katın(sanırım basın için) arkadasındaki kolonlara mı bağlanıcak nasıl olucak çıkartamadım bi türlü.. Bir de o kolonların arkası boş mu kalıcak oraya doğru devam etmeyecek mi yapı ? Umarım anlatabilmişimdir derdimi.. Şimdiden teşekkürler  :)
Aynen dediğin gibi olacak kolonların arkası yürüyüş yolu olarak kalacak :)

Çevrimdışı Yankee

Aynen dediğin gibi olacak kolonların arkası yürüyüş yolu olarak kalacak :)

Çok teşekkür ederim ilgi ve alakanız için :)

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

başkanın stadın daha iyi görünmesi için 1-2 şey yapacağız dediği neler olabilir,dünden beri düşünüyorum sadece koltuk renk ve düzeni aklıma geliyor,sizin tahminlerinizi alalım.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ayayhan

başkanın stadın daha iyi görünmesi için 1-2 şey yapacağız dediği neler olabilir,dünden beri düşünüyorum sadece koltuk renk ve düzeni aklıma geliyor,sizin tahminlerinizi alalım.
benim aklıma 360 geliyor ozaman çok faaaaaaaaaarklı gözükür

Çevrimdışı Deniz

Valla abi dışardan bakarak dedi böyle yeni benim aklıma da koltuk rengi geldi ya da etrafına birşeyler yapacaklar

Çevrimdışı CanEmre

kesiti bu şekilde
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Serkan7738

dün maket hediye edildiğinde Başkan " valla maketlerden çok sıkıldım artık" deyince maketi yapan oğlan arkada çok bozuldu