Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6361332 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı manyak1903

ne kapağı ?  :alala:
:alala: ilginç , demin mesaj yazmak isterken bu bölüm diye uyarı çıktı.Acaba üyelik oto çıkış yaptı da yazarken gönderemedim mi  :iscrewy: belki o nedenle oldu :evillol:
galiba benden kaynaklı.bir sekmeden tam mesaj yazarken "yanıtla" ya bastım.Diğer sekmeden çıkış yapmış olabilirim  :evillol: şimdi denedim öyle olmuş :D
[ Son Düzenleme: 25 Kasım 2014, 19:40:59 manyak1903 ]

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı ALDENYX

çiçekler bırakıyr_muş  ve suat altın inşaat devralıyor_muş.....
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı Sami AKTAŞ

Kamera ile ilgili tüm iltifatlarınıza teşekkürler, bunları seve seve kabul etmekle beraber sponsorumuz Vodafone' nun bu konudaki katkısı da tartışılmaz.

Twitter ve Facebook hesaplarından bu konudaki (hatta başka konulardaki mantıklı) görüşlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Onlara içinde bu tür iltifatlar moral-motivasyon açısından çok etkili oluyor. Ayrıca istekleriniz, önerileriniz emin olun değerlendirilmekte. Çok özverili, çalışkan ve kalabalık bir Vodafone ekibi sadece Beşiktaş için mesai harcamaktadır. Onların emeklerinin ve maddi imkanlarının yanında bizim çalışmalarımız ufak kalıyor.

Kameranın kısa zamanda açılması için biraz acele edilmiş oldu. O sebeple ayarlamalar ve değerlendirmeler bu hafta sürecektir.

Ayrıca "eski kamera neden böyle iyi değildi" gibi değerlendirmeler tuhaf çünkü aynı özelliklere sahip ikisi de. (biri PTZ motorlu sadece) Olimpiyatta maç seyreden (@Necmi @MURAT ) biri ile aynı kişinin Başakşehirde maç izlemesi aynı mı? Göz aynı göz, top aynı top ama değil. Mesafe uzak olduğu için kalitesiz gibi bir algı oluştu.

Birçok noktaya kamera konması konusunda ise; her yere konması yoğun bir inşaat temposu olan bir alan için hem zor hem sağlıksız. Ayrıca inşaat sorumlularının inşaata çivi bile çakılmasına izin vermediğini düşünürseniz, işin zorluğu anlaşılır. Ayrıca kamera montajında prekastlara,betona yada herhangi bir yere çivi, vida v.s. kullanılmadan monte edilmiştir.

Saygılarımla. Siyahhhh..........
Elinize sağlık...  :ok:

Çevrimdışı alperseyhanli

. Hayırlısı olsun. Stadımız zamanında bitsin.
[ Son Düzenleme: 25 Kasım 2014, 23:41:07 alperseyhanli ]
--

Çevrimdışı Deniz

Değerli arkadaşlar,
Hepimiz Fanatik`e çok kızıyoruz ama ben de Suat Altın İnşaat`ın bir yöneticisinin demecini okudum. İnsan Çiçekler adına üzülüyor ama sanki SAİ reklam için bundan sonraki işi yapmak istiyor. Belki Çiçekler bu devirden kârlı çıkmıştır. Hayırlısı olsun. Stadımız zamanında bitsin.
Zamanında verseydi fiyatı ihaleye girseydi kazansaydı?Şimdi bu tarz haberleri reklam için yaptırmak yakışıyor mu?Burda Çiçeklerden çok Beşiktaş zor duruma düşüyor.Kaldı ki devir falan diye birşey yok stadımızın kaba inşaatını Çiçekler ve Obitaş yapıyor ve inşallah bu firmalar bitirecek.

Eğer cidden o yetkili bunu dediyse bu haberin kaynağı da belli oldu.sai reklamını yapmak için Beşiktaşa ve Çiçeklere çamur atmış..
[ Son Düzenleme: 25 Kasım 2014, 19:57:07 Deniz ]
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı alperseyhanli

Zamanında verseydi fiyatı ihaleye girseydi?Şimdi bu tarz haberleri reklam için yaptırmak yakışıyor mu?Burda Çiçeklerden çok Beşiktaş zor duruma düşüyor.
Haklısın Deniz bu iş biraz Beşiktaşımız için sıkıntılı bir durum. Hiç şık durmuyor. Ama biz işin arka planını bilmiyoruz. Belki de söylenenler yalan. İnşallah da öyledir.
--

Çevrimdışı manyak1903

Kamera ile ilgili tüm iltifatlarınıza teşekkürler, bunları seve seve kabul etmekle beraber sponsorumuz Vodafone' nun bu konudaki katkısı da tartışılmaz.

BEYAZ ,çabanıza ve elinize sağlık .

Bu arada vodafone stat açılınca daha iyi şartlarla anlaşma yeniler mi ?

bundan önce bir arkadaş da yollamıştı ,ona da buradan BEYAZ demek istiyorum  :evillol:

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

ysariusta

• Ziyaretçi

Değerli arkadaşlar,
Hepimiz Fanatik`e çok kızıyoruz ama ben de Suat Altın İnşaat`ın bir yöneticisinin demecini okudum. İnsan Çiçekler adına üzülüyor ama sanki SAİ reklam için bundan sonraki işi yapmak istiyor. Belki Çiçekler bu devirden kârlı çıkmıştır. Hayırlısı olsun. Stadımız zamanında bitsin.
haydaaaa sabaha döndük gene. Hangi demeç nerede. Paylaşırsanız bizde öğrenelim.  :alala:

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı Deniz

Bu arada kamera gerçekten çok güzel ayarlanmış.Kapalı üst hariç bütün tribünleri görebiliyoruz.Koltuk takılırken falan çok güzel olacaktır  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı Deniz

Bu arada fanatik hala haberi kaldırmamış  :lol: :lol: .Adamlar demek ki reklam için 24 saatlik anlaşma falan imzalamışlar yalanlama gelmesine rağmen haberi tutuyorlar  :bandit:

Çevrimdışı Tolga

Bu arada fanatik hala haberi kaldırmamış  :lol: :lol: .Adamlar demek ki reklam için 24 saatlik anlaşma falan imzalamışlar yalanlama gelmesine rağmen haberi tutuyorlar  :bandit:
yüzsüzlüğünde bu kadarı :lol:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

ysariusta

• Ziyaretçi

@rubi_tobin arkadaş bi kamera kurdun muhabbet durdu. Mustafa'nın aşkam resim paylaşmasından sonra böyle olurdu eskiden.

Çevrimdışı alperseyhanli

haydaaaa sabaha döndük gene. Hangi demeç nerede. Paylaşırsanız bizde öğrenelim.  :alala:
Yunus abi, sizin için tekrar aradım ama tabletten bulamadım. Dediğim gibi inşallah yalandır.
--

Çevrimdışı cmravclr

Bilmiyorum daha önce paylaşıldı mı bu video. Başkan bugün stad makediyle ilgili konuşurken bir iki bir şey daha eklemek istiyoruz diyor stada. Acaba ne gibi şeyler. Videoda 1.20 ile 2.00 arasını izleyin.

Çevrimdışı Deniz

Tribünlerde yükselme-alçalma olmayıp 4 tribün de aynı seviyede olsaydı bu şekilde olacaktı.Bence bizim şu anki yaptığımız daha estetik  :ok:

Çevrimdışı Tolga

Bilmiyorum daha önce paylaşıldı mı bu video. Başkan bugün stad makediyle ilgili konuşurken bir iki bir şey daha eklemek istiyoruz diyor stada. Acaba ne gibi şeyler. Videoda 1.20 ile 2.00 arasını izleyin.

koltuk dizaynı bu maketteki gibi mi olacak yoksa farklı mı :alala:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

koltuk dizaynı bu maketteki gibi mi olacak yoksa farklı mı :alala:
Bilen yok ama inşallah böyle olmaz..

Çevrimdışı Oktay

Çicekler 11 aydır binbir emekle çalışıp işin sonuna gelmiş şurda normal şartlarda 2ay bilemedin 2 buçuk ay işleri kalmış bu söylentiler bi obitaşcı olarak beni bile ayar etti .. Bu Tür bayat ayak oyunlarına çiçekler inşaat aş yedirmeyiz  :ok:
Öyle değilmi @aktar_ismail ?
[ Son Düzenleme: 25 Kasım 2014, 20:38:51 Oktay ]

ysariusta

• Ziyaretçi

Yunus abi, sizin için tekrar aradım ama tabletten bulamadım. Dediğim gibi inşallah yalandır.
Asıl merak ettiğim ne biliyor musun, kim bu adamlar? Kimlerle çalışırlar. Epey proje yapmışlar. Reklam çekmişler Tamer Karadağlı'yla falan. Bana biraz ucuz geldiler. Nasıl söyleyeyim kimseyi bilmeden karalamak gibi bir şeyde olmaz tabi ki niyetim o değil. Ancak bir anda Kayseri Erciyes'e isim sponsoru olmaları (bu arada Bülent'i de göndermişler. NTV de de onun yerine Hasan Şaş geldi. Evde izler artık.) Bizim statla ilgili bu (senin anlattığın demeçten yola çıkarak) hevesleri. Neyi pazarlayacaklar? Tamam projeler var. Epey de stok var anladığım kadarıyla ellerinde. Bu kadar sponsorluğu açıklamaya yetmez bence. Sevimsiz bir yalan haber. Bence bu kadar net. Bir ay kalmış bir inşaatta neyin değişimi olacak? Takılmayalım bu kadar

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı megiddo

Tribünlerde yükselme-alçalma olmayıp 4 tribün de aynı seviyede olsaydı bu şekilde olacaktı.Bence bizim şu anki yaptığımız daha estetik  :ok:
kesinlikle bombeli hali daha güzel tartışmasız.