Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6361026 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ALI RIZA

Kamera 3 derece dönüp 3 saniye bekliyecek şekilde ayarlanmıştır...
en doğrusu o yakın zamanda zoom ayarları da yapılır bazı yerlere otomotik zoom yapar süper olur...! Kamera LG kalitesinde harika kamera dün bakmıştım lensleri de güzel...! diğer kamera göre kat kat üstün @rubi_tobin teşekkürler..!

Çevrimdışı Efe

Yeni acikta tsstere kaliplamasi basladi tabla bolumunde
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

Yeni açığın bitmiş hali için sabırsızlanıyorum.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı ilhan

Kamera ile ilgili tüm iltifatlarınıza teşekkürler, bunları seve seve kabul etmekle beraber sponsorumuz Vodafone' nun bu konudaki katkısı da tartışılmaz.

Twitter ve Facebook hesaplarından bu konudaki (hatta başka konulardaki mantıklı) görüşlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Onlara içinde bu tür iltifatlar moral-motivasyon açısından çok etkili oluyor. Ayrıca istekleriniz, önerileriniz emin olun değerlendirilmekte. Çok özverili, çalışkan ve kalabalık bir Vodafone ekibi sadece Beşiktaş için mesai harcamaktadır. Onların emeklerinin ve maddi imkanlarının yanında bizim çalışmalarımız ufak kalıyor.

Kameranın kısa zamanda açılması için biraz acele edilmiş oldu. O sebeple ayarlamalar ve değerlendirmeler bu hafta sürecektir.

Ayrıca "eski kamera neden böyle iyi değildi" gibi değerlendirmeler tuhaf çünkü aynı özelliklere sahip ikisi de. (biri PTZ motorlu sadece) Olimpiyatta maç seyreden (@Necmi @MURAT ) biri ile aynı kişinin Başakşehirde maç izlemesi aynı mı? Göz aynı göz, top aynı top ama değil. Mesafe uzak olduğu için kalitesiz gibi bir algı oluştu.

Birçok noktaya kamera konması konusunda ise; her yere konması yoğun bir inşaat temposu olan bir alan için hem zor hem sağlıksız. Ayrıca inşaat sorumlularının inşaata çivi bile çakılmasına izin vermediğini düşünürseniz, işin zorluğu anlaşılır. Ayrıca kamera montajında prekastlara,betona yada herhangi bir yere çivi, vida v.s. kullanılmadan monte edilmiştir.

Saygılarımla. Siyahhhh..........
Teşekkürler  kardeş elinize, kolunuza, emeklerinize sağlık.
Beyazzzzzzzzzzzzz..........

Çevrimdışı Serjo

Yeni kamera müthiş!
Seyretmeye doyamıyorum  :bandit:
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı ahmet türken

Birbirimizi ısıtıcaz  :kop: :kop: :sevinc
birbirimizi ısıtamazsak aktara söyeriz bir iki karışım yapar. Kasımpaşa maçında olduğu gibi :lol:

Çevrimdışı İrfan

birbirimizi ısıtamazsak aktara söyeriz bir iki karışım yapar. Kasımpaşa maçında olduğu gibi :lol:

o da olmazsa takım 3-4 atsın diye dua ederiz  :) gaza gelip soyunuyoz tirbünde nasıolsa  :bandit:
We are Electric..!

Çevrimdışı SDemirsoy

konu dışı twitterda #FanatikAlmaAldırma etiketi açtım arkadaşlar destek !

Çevrimdışı Necmi

@Necmi  Abi Gümürk işi noldu :D
bu hafta içinde gelecekmiş malzeme şu an gümrükte işlemleri yapılıyormuş zaten artık arkasıda gelir tırlar birer ikişer gümrüğe girmeye başlar sanırım arkadaşlar haberi aldığımız gibi yayınlıyoruz doğruluğuna emin olduktan sonra yazıyoruz ama detayları bilsek onuda yazarız belkide şantiyeye getirmezler ilk etapta bilemiyorum

Çevrimdışı SDemirsoy

bu hafta içinde gelecekmiş malzeme şu an gümrükte işlemleri yapılıyormuş zaten artık arkasıda gelir tırlar birer ikişer gümrüğe girmeye başlar sanırım arkadaşlar haberi aldığımız gibi yayınlıyoruz doğruluğuna emin olduktan sonra yazıyoruz ama detayları bilsek onuda yazarız belkide şantiyeye getirmezler ilk etapta bilemiyorum
anladım abi heyecanla bekliyoruz :) @Necmi

Çevrimdışı Necmi

Kamera ile ilgili tüm iltifatlarınıza teşekkürler, bunları seve seve kabul etmekle beraber sponsorumuz Vodafone' nun bu konudaki katkısı da tartışılmaz.

Twitter ve Facebook hesaplarından bu konudaki (hatta başka konulardaki mantıklı) görüşlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Onlara içinde bu tür iltifatlar moral-motivasyon açısından çok etkili oluyor. Ayrıca istekleriniz, önerileriniz emin olun değerlendirilmekte. Çok özverili, çalışkan ve kalabalık bir Vodafone ekibi sadece Beşiktaş için mesai harcamaktadır. Onların emeklerinin ve maddi imkanlarının yanında bizim çalışmalarımız ufak kalıyor.

Kameranın kısa zamanda açılması için biraz acele edilmiş oldu. O sebeple ayarlamalar ve değerlendirmeler bu hafta sürecektir.

Ayrıca "eski kamera neden böyle iyi değildi" gibi değerlendirmeler tuhaf çünkü aynı özelliklere sahip ikisi de. (biri PTZ motorlu sadece) Olimpiyatta maç seyreden (@Necmi @MURAT ) biri ile aynı kişinin Başakşehirde maç izlemesi aynı mı? Göz aynı göz, top aynı top ama değil. Mesafe uzak olduğu için kalitesiz gibi bir algı oluştu.

Birçok noktaya kamera konması konusunda ise; her yere konması yoğun bir inşaat temposu olan bir alan için hem zor hem sağlıksız. Ayrıca inşaat sorumlularının inşaata çivi bile çakılmasına izin vermediğini düşünürseniz, işin zorluğu anlaşılır. Ayrıca kamera montajında prekastlara,betona yada herhangi bir yere çivi, vida v.s. kullanılmadan monte edilmiştir.

Saygılarımla. Siyahhhh..........
vay be harbiden başak şehirde topuda gördük golleride
bu arada Beeyaaaazzzzzzz.......

Çevrimdışı tayfun

sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı TURKahvesi

bir şeyi merak ediyorum @rubi_tobin

yeni canlı yayın kameramızın 360 derece dönme imkanı mevcut mu  :alala:

eğer mevcut ise locaları da görme,izleme şansımız vardır demektir

ne dersiniz arkadaşlar çok mu abartılı olur yani.

Çevrimdışı tayfun

Abi ben on gündür forum kapalı diye foruma girmiyorum, bilgisayarda this account has been suspended yazıyor, cebden bir bakayım dedim acikmis forum.onu deniyorum:)

Çevrimdışı SDemirsoy

Abi ben on gündür forum kapalı diye foruma girmiyorum, bilgisayarda this account has been suspended yazıyor, cebden bir bakayım dedim acikmis forum.onu deniyorum:)

:kop: :kop: hedef ben miyim @tayfun abi :D

Çevrimdışı tayfun

:kop: :kop: hedef ben miyim @tayfun abi :D
yok yahu.hedef benim bağlantı sanırım, bilgisayarı formatladiktan sonra oldu. Bozduk bir şeyleri, Allahtan bizim bilgi işlemcide Beşiktaşlı.  :) :)

Çevrimdışı SDemirsoy

yok yahu.hedef benim bağlantı sanırım, bilgisayarı formatladiktan sonra oldu. Bozduk bir şeyleri, Allahtan bizim bilgi işlemcide Beşiktaşlı.  :) :)
hoşgeldin abi :D @tayfun

Çevrimdışı tayfun

Hosbulduk.mac organizasyonu yok herhalde diye mal gibi gittik tribüne iyi mi :lol:

Çevrimdışı levent

yeni kamera yayına başladı mı? bilgisi olan var mı?

Çevrimdışı tayfun

yeni kamera yayına başladı mı? bilgisi olan var mı?
başladı. On Numara yayın var.

Çevrimdışı murat

Tayfun bende cepten gidiyordum yakup ile dDNS değiştirici kurduk o şekilde girmeye başlamıştım.bu sabah bir program indirdim. Baktım cache temizleme var temizledim ve şimdi normal olarak görebiliyorum.cache nasıl temizleniyordu bilmiyorum.cokie ileri temizlemek yetmiyormuş.aralarındaki fark ne bunların :akuma:

Çevrimdışı levent

başladı. On Numara yayın var.
bende gördüm canılı yayına ne zamandır bakmıyordum görüntü kalitasi de coç ii