Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6361695 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı zafkan

Kamera için teşekkürler.

Eski açık üst prekastlar neden takılmıyor acaba? Prekast mı yok, yoksa başka bir sebebi mi var?
Mutlu olmak için 1-Kendinize karşı dürüst olun, 2-Asla pişman olmayın, 3-Sevgi dolu olun, 4-Anı yaşayın ve 5-Aldığınızdan fazlasını verin.

Çevrimdışı Deniz

Sanmam @Deniz anlaşma yapılmıştır.
Keşke olsa ya youtune dünyada canlı yayında tartışmasız 1 numara.Adamlar 1 milyar kişiye aynı anda canlı yayın yapabilecek kapasiteye sahip..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

o nasıl isim denizim ya : )
Amerikalılar işte  :lol: .Ama bizim stada çok benziyor tasarımı,17.500 kapasitesi var  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

Daha deminden beri ona bakıyorum şuan ki ayarı mükemmel ne insanı yoruyor nede çok bekletiyor . Bu sefer kamera muazzam olmuş. Ben ki kameradan izlemeyi çok sevmezdim , şuan daha bir tatlı geliyor bakması . Tabi @Efe yi düşünemiyorum . Artık bu kamerayla ince işçilikle ilgili yerleri bile görebileceğini umuyorum  :ok:
ince kalin heryeri gorurum :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Amerikalılar işte  :lol: .Ama bizim stada çok benziyor tasarımı,17.500 kapasitesi var  :)

İnşallah Öyle güzel bir proje olur . gerçekten muhteşem bir proje..

Çevrimdışı ONUR KOLCU

evet kamera cok net şimdi mikrofonlarımız @Efe de :):)

Çevrimdışı Efe

evet kamera cok net şimdi mikrofonlarımız @Efe de :):)
calisiyorlar iste siz ne goruyorsaniz bende onu goruyorum suan :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

Deniz alemsin yahu,yeni basketbol arenamızı keşke vodafone arena gibi takip etsen.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Adamı iki dakikada sattın Efe.  :evillol: :evillol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Deniz

Deniz alemsin yahu,yeni basketbol arenamızı keşke vodafone arena gibi takip etsen.
Anlamadım abi  :)

Çevrimdışı Deniz

İnşallah Öyle güzel bir proje olur . gerçekten muhteşem bir proje..
Aynen öyle.O basket arenayı yapalım orda da ligi tekelimize alırız.Her maç full oynarız  :)

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Aynen öyle.O basket arenayı yapalım orda da ligi tekelimize alırız.Her maç full oynarız  :)

ben Akatlaraa musait oldugum her maça giderim muthiş bi atmosfer olusturuluyor ufak klas bi salon aslında ama  bize 10 bin + salon lazım ..

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Deniz

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Kameranın biraz hızlı olmasını isterdim açıkçası bekleyip duruyoruz ne zaman dönecek diye  :D

Çevrimdışı Deniz

ben Akatlaraa musait oldugum her maça giderim muthiş bi atmosfer olusturuluyor ufak klas bi salon aslında ama  bize 10 bin + salon lazım ..

Bize sadece basketbol için değil hentbol için de kullanacağımız salon lazım otopark kapasitesi olan,seyirci kapasitesi +15 bin olan bir sport plaza yapmalıyız.Bu tesisle diğer branşlarımız bir anda şahlanır.Ve ben adım kadar eminim full oynarız her maçımızı :)

Çevrimdışı ahmetx

Spor salonları konserler için süper,15 bini görmemiz lazım.

Çevrimdışı quentine83

obitaş tablayı bitirdikten sonra acaba kaç kişi ile testerelere devam edecek.??
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı quentine83

eleştiriyor gibi olmasın ama biraz daha yüksek olsaydı daha iyi olurdu.biraz alttan bakıyormusuz gibi geliyor.yada daha alışamadık ondandır....
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı ahmetx

Ülker Sports Center çok yoğun kullanılıyor,saracoğlunun kaç misli para kazanıyordur.

Çevrimdışı İrfan

@bjk_mabet stadda tirbünler için ısıtma sistemi olacak mı ?
We are Electric..!

ysariusta

• Ziyaretçi

Kamera ile ilgili tüm iltifatlarınıza teşekkürler, bunları seve seve kabul etmekle beraber sponsorumuz Vodafone' nun bu konudaki katkısı da tartışılmaz.

Twitter ve Facebook hesaplarından bu konudaki (hatta başka konulardaki mantıklı) görüşlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Onlara içinde bu tür iltifatlar moral-motivasyon açısından çok etkili oluyor. Ayrıca istekleriniz, önerileriniz emin olun değerlendirilmekte. Çok özverili, çalışkan ve kalabalık bir Vodafone ekibi sadece Beşiktaş için mesai harcamaktadır. Onların emeklerinin ve maddi imkanlarının yanında bizim çalışmalarımız ufak kalıyor.

Kameranın kısa zamanda açılması için biraz acele edilmiş oldu. O sebeple ayarlamalar ve değerlendirmeler bu hafta sürecektir.

Ayrıca "eski kamera neden böyle iyi değildi" gibi değerlendirmeler tuhaf çünkü aynı özelliklere sahip ikisi de. (biri PTZ motorlu sadece) Olimpiyatta maç seyreden (@Necmi @MURAT ) biri ile aynı kişinin Başakşehirde maç izlemesi aynı mı? Göz aynı göz, top aynı top ama değil. Mesafe uzak olduğu için kalitesiz gibi bir algı oluştu.

Birçok noktaya kamera konması konusunda ise; her yere konması yoğun bir inşaat temposu olan bir alan için hem zor hem sağlıksız. Ayrıca inşaat sorumlularının inşaata çivi bile çakılmasına izin vermediğini düşünürseniz, işin zorluğu anlaşılır. Ayrıca kamera montajında prekastlara,betona yada herhangi bir yere çivi, vida v.s. kullanılmadan monte edilmiştir.

Saygılarımla. Siyahhhh..........
Beyaaaaaaaaaaaz elinize sağlık

Çevrimdışı ahmetx

obitaş tablayı bitirdikten sonra acaba kaç kişi ile testerelere devam edecek.??
Testere ekibinde değişiklik olmayacak.

ysariusta

• Ziyaretçi

@Necmi abi haber sitesini kur muhabirin olayım.ilk haberini şimdiden vereyim.fanatik gazetesi çalışanlarına aylardır maaş ödeyemiyor çalışanlar ek iş yapmaya başladı.birkaç tana muhabir geceleri merterde otoban kenarlarında görüntülendi. :D nasıl bu kadar rahat atıp tutabiliyorlar.hiç bir yasal yaptırımı yokmu bu işin.
Muhabirleri katmasaydın iyiydi