Sanchez'in 9 milyona, Skriniar'ın 12 milyona alındığı yerde Agbadou için 18 milyonu normal gören birine laf anlatamazsın, boşver.
Oyuncularin konrati bitmesine az sure kalinca, yada kontrati bitip transfer yapmaya baslayinca, yillik maaslari artiyor ve bonservis bedelleri dusuyor.
Skriniar dedigin adamin yillik maasi 6-7-8m euro kac para? Skriniar'a 12m, Asensio kacti 8m bonservis miydi? Bu nispeten basarili transferler ama yillik maaslari asil maliyetleri. 4 yil paket olarak karsilastirdin mi Skriniar fiyati Agbadou'nun %50 fazlasidir.
Sanchez'i 9m'a uc sene once aldilar. Ligde kirmizi kart yada sari hic vermiyorlar. Haliyle basarili bir transfer oldu.
- 3 sene onceki piyasa ile bugun ayni degil.
- Ayni GS, gidip iste Singo vs 30m euro verip sifir katki da alabiliyor.
Bugunku maasi olarak zaten Sanchez baya maliyetli artik.
Agbadou'yu ben istemiyorum zaten. Stopere bu kadar para vermenin anlami yok.
Kari-koca 2 araba almaniz lazim, cocuklari okula vericen, eve mobilya alman lazim vs. Gidiyorsun ikinize de BMW 1 serisi araba aliyorsun. O parayi verdin ama BMW 1 serisi araba sana spor araba, hiz vs ozel birsey vermeyecek. Kalite-konfor desen cok bir esprisi olmayacak.
O parayi BMW 1 serisi verene kadar VW Golf alaydin. Yada diger C sinifi arabalara baksaydiniz. Yada hanimin arabayi ucuz model al kendine 5 serisi al, en azindana bindigin araba duzgun BMW olsun.
Sen gidip bayiiden hakettigi paraya BMW 1 serisi araba almis olabilir. Yani ortada bir soygun var denecek birsey yok. Ama ihtiyacin var mi?
Agbadu 6 ay once 20m euro etmis. Alirsan 1 sene sonra gene bu paralara giderse sasirmam. Aynisi 28 yasinda Abraham ile oldu iste.
Itirazim o mevkiye o kadar para gommeye. Bonservis + maas olarak onumuzdeki 4 sene 30m euro verilecekse; gerekirse bu paketi 40m euro yapip daha iyi bir santrafor vs alsaydik diye dusunuyorum.
Keza taraftara da bir tane Orkun maaslarina gelebilecek yildiz/kalite oyuncu alman lazim diye dusunuyorum.yazın uzun olduğu için alıntılamadım böyle sorayım. Nasıl oluyor da agbadou için verilen fiyat piyasa fiyatı oluyor da bu koreli çocuk için verilen soygun olmuyor? Referans noktan transfermarkt denen çöplükse oh transferinde sorun var, değilse agbadou soygun (bana kalırsa hepsi soygun 800 bin euro'ya alınan olaitan 2 gol 0 asist yedek kalmış bir oyuncu mesela 6.5 kat değer artışı sana normal mi geliyor?)
Beşiktaş jimnastik kulübünün 2026 şubat transferleri şaibelidir şerh düşülmeli ve en kısa zamanda hesabı sorulmalıdır bir takımın 5 futbolcu öncesi ve sonrasında insanda gram heyecan tebessüm olmuyorsa hayatın doğal akışına aykırıdır o transferler kimse kusura bakmasın.
Koreli icin de daha bu yaz Stuttgart veriyormus iste 24m euro, sakat mi vs korkmus vazgecmisler. Transfermarkt kac diyor bilmiyor tamamen sallamasyon bir site sonucta. Oyuncuyu biraz izleyince, santrafor olarak piyasa fiyatinin bu olmasina pek sasirmadim.
Cit-kirildim ve agir Demir Ege'yi 7m'a verdik, dogru duzgun mac oynamadi bile. Ben Djalo gibi firsat transferi tutkunuyum, ama taraftar baskisiyla bir an once alalim diyip, Sergen'in istedigi fizik formda olsun diyip baska takimlarin 11 oyuncularina yoneldiler. Genc olmasi arti ama fiyati arti degil.
Olaitan ortasaha oyuncusu diye biliyorum. yarim devre tam da oynanamis zaten sadece gol-asist sayisi ile bakmak anlamsiz. Ben cok izlemedim, bizim macta falan gordugum topla gidebiliyor. 8-10 arasi rotasyonda fena olmaz gibi. Alinan para da super ligde samsunspor-goztepe tipi sahipli takimlarin uc buyukler tarifesi gibi birsey. Vakti zamaninda Mensah'i covid-movid bir sorunlar oldu derken ucuza getirmistik kayseri'den. Mensah kadar oynar mi? bakalim...
Yazimda yazdim zaten en buyuk 2.elestirim ucuz topcu denemesi yapmamalari. Olaitan icin de diyecegim, Besiktas olarak sen de al boyle 1-2-3m euro'luk gencler. Tutmayani saga sola kiralarsin, zararla satarsin en kotu.