2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

balkan-kartal, Özgür Gültekin, levitate, kahyaoglueren, Gökhan Güvenç, Fikret, blackeagle35, Serdar3444, Kartal Ç, bull74, tolga1903, Samet Ç, matias_27, sefaköykartali, Akil Emre, ulumemo, mayguntr, Mehmet57, Monza, maıden, Rasim, annoca, hasankale, Tass, Umutcan Kaya, COB, NioHH, kartalbasket, yaço58, murat baltacı, cornelius, golazokartal, mtorunlu, Yancos, safak_01, Koa_lAA, yorgo_d(geodem), zafkan, Sinan66, 38life ve 11243 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 666480 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi levitate

Evet kesinlikle, yönetim çıkıp bu sezon zaten gitti kadroyu temizliyoruz yapılanma yapıcaz, bankalar birliğinden çıkıcaz potansiyelli isimler alıcaz diyip bi işe girişseydi her ne kadar sergen ve serkanla bu planlama yapılabileceğine inanmasam da sabır gösterirdim. Stopere Agbadouya 20ye alacak duruma gelmişsin, 6/10luk bi stoper bana kalırsa o paranın yarısına da aynısını bulabilirsin. Veya 15+ veriyosan superstar adayı bulursun dersin ki 30a satıcam eyvallah. Forvete alınan çocuk kötü değil ama sergenin oynatacağı oyunla alakası yok, Cerny i 8 oynatıyor bizim aldığımız orta saha profili Asllani. Gidenlerle gelenlerin de bi alakası yok. Yani işin matematiğine ters işler yapılıyor. Hatta transfer yaptık demek için transfer yapılıyor direkt.

zaten sorun o, planlama diye başladılar sonra bir anda orkuna abrahama 20 30 sıktılar, şimdi tekrar scout zart zurt olur
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

Kaleci
Gökhan - Stoper - Emirhan - Sol Bek
Ndidi - Orkun
Cerny - Olaitan - El Bilal
Hyeon-gyu

Yaza kadar böyle götürmeyi planlıyorlar ama yaza orta sahanın yine değişmesi lazım. Şampiyonluğa ve avrupaya oynayacak bi takımda Olaitan, hyeon-gyu gibi isimleri rotasyon oyuncusu yapacak kadar net oyuncular olmalı o mevkilere.
Yazın Orkun hariç herkes değişmeli hoca ve başkanda dahil bunlar olmazsa yine dördüncülük mücadelesi veririsin

Çevrimiçi gokhans

zaten sorun o, planlama diye başladılar sonra bir anda orkuna abrahama 20 30 sıktılar, şimdi tekrar scout zart zurt olur
bir gün dedikleri, diğer güne uymuyor. Daha bir kaç gün önce gizli feda yapıyoruz, çok paraya gelcekse almayız demediler mi? Sir sergen türkiye’den oyuncu almayacaz demedi mi? Ne halt ettiğimiz belli değil, plan, mlan hak getire, çelişmeyen, yalanlanmayan tek bir vaadimiz yok. Camianın iletişim konusunda hiç bir büyüklüğü, ağırlığı kalmadı..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Ç

Takım şu anda göztepe seviyesi arada tek fark var onlar bodozloma kontra oynuyor sen geçiş oynayacaksın mecbursun sette bir şeyler yapabilecek tek oyuncun Orkun gerisi boş üstüne birde santrafora santrafor olmayan second striker aldın ve bu adam bilal ile çatışacak büyük ihtimal saha içi kurgusu düzgün yapılmazsa kaos yeni başlıyor

Çevrimiçi Samet Ç

150 milyon euro ile geçiş takımı kurduk ha gayret bir 300 daha harcarsak doğru yolu bulup yarışacak kadro kurarız

Çevrimiçi gokhans

Takım şu anda göztepe seviyesi arada tek fark var onlar bodozloma kontra oynuyor sen geçiş oynayacaksın mecbursun sette bir şeyler yapabilecek tek oyuncun Orkun gerisi boş üstüne birde santrafora santrafor olmayan second striker aldın ve bu adam bilal ile çatışacak büyük ihtimal saha içi kurgusu düzgün yapılmazsa kaos yeni başlıyor
akıllarında schuster futbolu oynatmak var sanırsam. Tüm maç rakip sahada pres yapacak, basacak, nefes aldırmayacak, stoperlerinde rakip sahada olduğu dinamik bir oyun düşünceleri var güya… çok fena patlayacağız ama..

Çevrimiçi levitate

akıllarında schuster futbolu oynatmak var sanırsam. Tüm maç rakip sahada pres yapacak, basacak, nefes aldırmayacak, stoperlerinde rakip sahada olduğu dinamik bir oyun düşünceleri var güya… çok fena patlayacağız ama..
asllani-orkun-olaitan orta sahasıyla bok oynarlar onu

boy ortalaması da düştü fiziken çok ezileceğiz, okana özeniyor herhalde
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

asllani-orkun-olaitan orta sahasıyla bok oynarlar onu

boy ortalaması da düştü fiziken çok ezileceğiz, okana özeniyor herhalde
Okana özenmelik bir durum yok, gs de orta sahada ciğersiz toreira forvette de osimhen var. Yoksa al birini vur ötekisine.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Tavaresi hocası yollamamış. Çok şükür o kazıkdan kurtulduk. Agbadou'nun hocasından da aynı hamleyi bekliyorum.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi sefaköykartali

150 milyon euro ile geçiş takımı kurduk ha gayret bir 300 daha harcarsak doğru yolu bulup yarışacak kadro kurarız
Orkun hariç herkesi yollar, üstüne 100 milyon harcamadan yarıştırcak takım kurarız. Ama bunu yapacak akıl ve doğru hoca lazım, o da bu yönetimle zor.

Çevrimiçi levitate

Okana özenmelik bir durum yok, gs de orta sahada ciğersiz toreira forvette de osimhen var. Yoksa al birini vur ötekisine.

torreira o kadar iyi değil ligde göz yumuyorlar diye iyi gözüküyor, avrupada her maçta sıvıyor

ama evet osimhen ve icardi kurtarıyor onları okanla sergenin kafa az buçuk aynı
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

Orkun hariç herkesi yollar, üstüne 100 milyon harcamadan yarıştırcak takım kurarız. Ama bunu yapacak akıl ve doğru hoca lazım, o da bu yönetimle zor.

orkun bence yazın gidecek sergen maaşlara çok takıkmış

bir de dünya kupası falan derken epl vs. bir şeyler fırlar
bipbipbupbup

Çevrimiçi Fikret

Sanchez'in 9 milyona, Skriniar'ın 12 milyona alındığı yerde Agbadou için 18 milyonu normal gören birine laf anlatamazsın, boşver.

Oyuncularin konrati bitmesine az sure kalinca, yada kontrati bitip transfer yapmaya baslayinca, yillik maaslari artiyor ve bonservis bedelleri dusuyor.

Skriniar dedigin adamin yillik maasi 6-7-8m euro kac para? Skriniar'a 12m, Asensio kacti 8m bonservis miydi? Bu nispeten basarili transferler ama yillik maaslari asil maliyetleri. 4 yil paket olarak karsilastirdin mi Skriniar fiyati Agbadou'nun %50 fazlasidir.

Sanchez'i 9m'a uc sene once aldilar. Ligde kirmizi kart yada sari hic vermiyorlar. Haliyle basarili bir transfer oldu.
- 3 sene onceki piyasa ile bugun ayni degil.
- Ayni GS, gidip iste Singo vs 30m euro verip sifir katki da alabiliyor.

Bugunku maasi olarak zaten Sanchez baya maliyetli artik.

Agbadou'yu ben istemiyorum zaten. Stopere bu kadar para vermenin anlami yok.

Kari-koca 2 araba almaniz lazim, cocuklari okula vericen, eve mobilya alman lazim vs. Gidiyorsun ikinize de BMW 1 serisi araba aliyorsun. O parayi verdin ama BMW 1 serisi araba sana spor araba, hiz vs ozel birsey vermeyecek. Kalite-konfor desen cok bir esprisi olmayacak.

O parayi BMW 1 serisi verene kadar VW Golf alaydin. Yada diger C sinifi arabalara baksaydiniz. Yada hanimin arabayi ucuz model al kendine 5 serisi al, en azindana bindigin araba duzgun BMW olsun.

Sen gidip bayiiden hakettigi paraya BMW 1 serisi araba almis olabilir. Yani ortada bir soygun var denecek birsey yok. Ama ihtiyacin var mi?
Agbadu 6 ay once 20m euro etmis. Alirsan 1 sene sonra gene bu paralara giderse sasirmam. Aynisi 28 yasinda Abraham ile oldu iste.

Itirazim o mevkiye o kadar para gommeye. Bonservis + maas olarak onumuzdeki 4 sene 30m euro verilecekse; gerekirse bu paketi 40m euro yapip daha iyi bir santrafor vs alsaydik diye dusunuyorum.
Keza taraftara da bir tane Orkun maaslarina gelebilecek yildiz/kalite oyuncu alman lazim diye dusunuyorum.

yazın uzun olduğu için alıntılamadım böyle sorayım. Nasıl oluyor da agbadou için verilen fiyat piyasa fiyatı oluyor da bu koreli çocuk için verilen soygun olmuyor? Referans noktan transfermarkt denen çöplükse oh transferinde sorun var, değilse agbadou soygun (bana kalırsa hepsi soygun 800 bin euro'ya alınan olaitan 2 gol 0 asist yedek kalmış bir oyuncu mesela 6.5 kat değer artışı sana normal mi geliyor?)

Beşiktaş jimnastik kulübünün 2026 şubat transferleri şaibelidir şerh düşülmeli ve en kısa zamanda hesabı sorulmalıdır bir takımın 5 futbolcu öncesi ve sonrasında insanda gram heyecan tebessüm olmuyorsa hayatın doğal akışına aykırıdır o transferler kimse kusura bakmasın.

Koreli icin de daha bu yaz Stuttgart veriyormus iste 24m euro, sakat mi vs korkmus vazgecmisler. Transfermarkt kac diyor bilmiyor tamamen sallamasyon bir site sonucta. Oyuncuyu biraz izleyince, santrafor olarak piyasa fiyatinin bu olmasina pek sasirmadim.
Cit-kirildim ve agir Demir Ege'yi 7m'a verdik, dogru duzgun mac oynamadi bile. Ben Djalo gibi firsat transferi tutkunuyum, ama taraftar baskisiyla bir an once alalim diyip, Sergen'in istedigi fizik formda olsun diyip baska takimlarin 11 oyuncularina yoneldiler. Genc olmasi arti ama fiyati arti degil.

Olaitan ortasaha oyuncusu diye biliyorum. yarim devre tam da oynanamis zaten sadece gol-asist sayisi ile bakmak anlamsiz. Ben cok izlemedim, bizim macta falan gordugum topla gidebiliyor. 8-10 arasi rotasyonda fena olmaz gibi. Alinan para da super ligde samsunspor-goztepe tipi sahipli takimlarin uc buyukler tarifesi gibi birsey. Vakti zamaninda Mensah'i covid-movid bir sorunlar oldu derken ucuza getirmistik kayseri'den. Mensah kadar oynar mi? bakalim...

Yazimda yazdim zaten en buyuk 2.elestirim ucuz topcu denemesi yapmamalari. Olaitan icin de diyecegim, Besiktas olarak sen de al boyle 1-2-3m euro'luk gencler. Tutmayani saga sola kiralarsin, zararla satarsin en kotu.

Çevrimiçi levitate

Oyuncularin konrati bitmesine az sure kalinca, yada kontrati bitip transfer yapmaya baslayinca, yillik maaslari artiyor ve bonservis bedelleri dusuyor.

Skriniar dedigin adamin yillik maasi 6-7-8m euro kac para? Skriniar'a 12m, Asensio kacti 8m bonservis miydi? Bu nispeten basarili transferler ama yillik maaslari asil maliyetleri. 4 yil paket olarak karsilastirdin mi Skriniar fiyati Agbadou'nun %50 fazlasidir.

Sanchez'i 9m'a uc sene once aldilar. Ligde kirmizi kart yada sari hic vermiyorlar. Haliyle basarili bir transfer oldu.

Kari-koca 2 araba almaniz lazim, cocuklari okula vericen, eve mobilya alman lazim vs. Gidiyorsun ikinize de BMW 1 serisi araba aliyorsun. O parayi verdin ama BMW 1 serisi araba sana spor araba, hiz vs ozel birsey vermeyecek. Kalite-konfor desen cok bir esprisi olmayacak.

O parayi BMW 1 serisi verene kadar VW Golf alaydin. Yada diger C sinifi arabalara baksaydiniz. Yada hanimin arabayi ucuz model al kendine 5 serisi al, en azindana bindigin araba duzgun BMW olsun.

Sen gidip bayiiden hakettigi paraya BMW 1 serisi araba almis olabilir. Yani ortada bir soygun var denecek birsey yok. Ama ihtiyacin var mi?
Agbadu 6 ay once 20m euro etmis. Alirsan 1 sene sonra gene bu paralara giderse sasirmam. Aynisi 28 yasinda Abraham ile oldu iste.

Itirazim o mevkiye o kadar para gommeye. Bonservis + maas olarak onumuzdeki 4 sene 30m euro verilecekse; gerekirse bu paketi 40m euro yapip daha iyi bir santrafor vs alsaydik diye dusunuyorum.
Keza taraftara da bir tane Orkun maaslarina gelebilecek yildiz/kalite oyuncu alman lazim diye dusunuyorum.

Koreli icin de daha bu yaz Stuttgart veriyormus iste 24m euro, sakat mi vs korkmus vazgecmisler. Transfermarkt kac diyor bilmiyor tamamen sallamasyon bir site sonucta. Oyuncuyu biraz izleyince, santrafor olarak piyasa fiyatinin bu olmasina pek sasirmadim.
Cit-kirildim ve agir Demir Ege'yi 7m'a verdik, dogru duzgun mac oynamadi bile. Ben Djalo gibi firsat transferi tutkunuyum, ama taraftar baskisiyla bir an once alalim diyip, Sergen'in istedigi fizik formda olsun diyip baska takimlarin 11 oyuncularina yoneldiler. Genc olmasi arti ama fiyati arti degil.

Olaitan ortasaha oyuncusu diye biliyorum. yarim devre tam da oynanamis zaten sadece gol-asist sayisi ile bakmak anlamsiz. Ben cok izlemedim, bizim macta falan gordugum topla gidebiliyor. 8-10 arasi rotasyonda fena olmaz gibi. Alinan para da super ligde samsunspor-goztepe tipi sahipli takimlarin uc buyukler tarifesi gibi birsey. Vakti zamaninda Mensah'i covid-movid bir sorunlar oldu derken ucuza getirmistik kayseri'den. Mensah kadar oynar mi? bakalim...

Yazimda yazdim zaten en buyuk 2.elestirim ucuz topcu denemesi yapmamalari. Olaitan icin de diyecegim, Besiktas olarak sen de al boyle 1-2-3m euro'luk gencler. Tutmayani saga sola kiralarsin, zararla satarsin en kotu.

o sakatlık işi stuttgart'ın daha az para vermek için uydurduğu bir şeymiş, çocuk milli takımda gol attıktan sonra dizini tutup sevinç yapmış falan değişik işler :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

amir murillo diye birini almak istiyormuşuz ama adam sağ bek ne alaka
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

torreira o kadar iyi değil ligde göz yumuyorlar diye iyi gözüküyor, avrupada her maçta sıvıyor

ama evet osimhen ve icardi kurtarıyor onları okanla sergenin kafa az buçuk aynı
Toreirayı sevdiğimden değil gsnin işini yeterince görüyor.

Çevrimiçi Fikret

o sakatlık işi stuttgart'ın daha az para vermek için uydurduğu bir şeymiş, çocuk milli takımda gol attıktan sonra dizini tutup sevinç yapmış falan değişik işler :D

Ya sonucta bu menajerlik aglari vs durumu da var. Senin iste Abraham'i bilmem kaca satmani saglayanlardan atiyorum baska oyuncu almis oluyorsun. Felix'i sattiracagin menajerlik sirketleri belki Mert Komur isine yonlendirecek vs.

Bir daha satilamayacak yaslarda oyuncu almamamiz lazim.
Haddinden yuksek maasli oyuncu almamak lazim.

Abraham yuksek maastan sorun olur mu diyorduk ama cok da super oynamamasina ragmen satildi. Ndidi de talip var. Djalo gayet iyi. Simdilik alinan oyuncularin burasi son duragi olmuyor, emeklilik merkezi degiliz sanirim artik.

Çevrimiçi levitate

https://x.com/bgyetherr/status/2018698993677570166

hala kötü transfer olduğunu düşünüyorum ama üzüldüm valla çok gariban
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

Ya sonucta bu menajerlik aglari vs durumu da var. Senin iste Abraham'i bilmem kaca satmani saglayanlardan atiyorum baska oyuncu almis oluyorsun. Felix'i sattiracagin menajerlik sirketleri belki Mert Komur isine yonlendirecek vs.

Bir daha satilamayacak yaslarda oyuncu almamamiz lazim.
Haddinden yuksek maasli oyuncu almamak lazim.

Abraham yuksek maastan sorun olur mu diyorduk ama cok da super oynamamasina ragmen satildi. Ndidi de talip var. Djalo gayet iyi. Simdilik alinan oyuncularin burasi son duragi olmuyor, emeklilik merkezi degiliz sanirim artik.

belli bir yaş sınırı ve dolu cv varsa elde kalmaz zaten yazın en çok övdüğümüz şey buydu :D ama bu koreli arkadaş, agbadou, olaitan falan tutmazsa o paralara satamayız, gelseydi tavares'i satabilirdin mesela
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

bu murillo göze fena gelmedi ama gelince taylan taca çıkıyor herhalde napıcaz
bipbipbupbup

Çevrimiçi gokhans

fikret unuttuğun şey skriniar ve sanchez lider stoper, senin 18milyon bastığın hamle stoperi yani welington vol2. Zaten iddian yok, bekle sezon sonunu 18 değil 8 imza parası ver yüksek maaşla rudiger ya da türevi bi lider stoper çek bu daha mantıklı zaten. Adam singoya 30basarken ileri hattında osimhen sane, lang var. Senin ise 18 stopere basarken mustafa-cengiz-salih falan var, beklerin gökhan ve rıdvan. Yani savunmanın bir anlamı yok boşuna nerden baksan mantıksız ve saçma hamle. Şampiyonluk şansın yok

Çevrimiçi Fikret

Evet kesinlikle, yönetim çıkıp bu sezon zaten gitti kadroyu temizliyoruz yapılanma yapıcaz, bankalar birliğinden çıkıcaz potansiyelli isimler alıcaz diyip bi işe girişseydi her ne kadar sergen ve serkanla bu planlama yapılabileceğine inanmasam da sabır gösterirdim. Stopere Agbadouya 20ye alacak duruma gelmişsin, 6/10luk bi stoper bana kalırsa o paranın yarısına da aynısını bulabilirsin. Veya 15+ veriyosan superstar adayı bulursun dersin ki 30a satıcam eyvallah. Forvete alınan çocuk kötü değil ama sergenin oynatacağı oyunla alakası yok, Cerny i 8 oynatıyor bizim aldığımız orta saha profili Asllani. Gidenlerle gelenlerin de bi alakası yok. Yani işin matematiğine ters işler yapılıyor. Hatta transfer yaptık demek için transfer yapılıyor direkt.

Cerny'i 8 oynattigini dusunmuyorum ben. O tv'de soyledigi lakirti. Cerny bizde 10 numara oynuyor Rafa su kaynattigindan beri cunku baska 10 numara yok. Bir iki mac Orkun az sure aldi 10 numarada ama yokluktan. Kaldi ki Orkun'un en iyi mevkisi zaten orasi degil. 8 numarada gayet iyi.

Stopere verilen para cok buna katiliyorum. 15m'luk wonderkid bile almak lazim mi stopere emin degilim acikcasi. Felix'i 7ye satarsan 15e cek birini tamam.

Sergen'in az sayida ezberi var bence. Kadro-taktik degiskenligi gosteriyor maclarda. Millet Sergen gommeyi cok seviyor ama,
-350m euro'luk kadrosu olan Tedesco ile iki mac yaptilar. Iki maci da taktik-futbol olarak Sergen kazandi, bir tek Orkun atildi. Inonu'de mac 4-1 falan biterdi Orkun atilmasa.

-Okan Buruk'un oyunculari hakem korumasinda. Torreria-Davinson ikilisinin her mac 3-4 tane sari karti atlaniyor. Boyle onde baski yapmak kolay, top gecerse kafa goz dalmak serbest. Ustune her sene 100m euro transfer yapiyor. Senol Gunes 2 sene sampiyon oldu, oynattigi futbolu hatirlayin. O Besiktas oyuncu satisi yapiyordu. Sosa-Gomez gitti, sonra Fabri-Marcelo-Cenk... Yani Senol hocanin istegiyle 30m euro 70m euro adamlar almiyorduk.

Sergen'in ezberi 'fizikli topcu'. Buna kafayi takmis. Cerny falan 70te de bu yuzden cikariyor. Batshuayi'yi falan da eminim almak istemistir sampiyonluk sonrasi. Altyapida da ekstra beslenme uzmanlari, cocuklarin evine yemek-takviye vs yollatma isini baslatmisti gecen doneminde. Yani %100 haksiz demiyorum. Bence transferde biraz at gozluguyle bakiyor olabilir bu konuda. Illa fizikli oyuncu alicam diyerek, fazla filtreleme oluyor sanki.

Koreli Oh ve Hekimoglu bence Sergen icin iyi oyuncular. Baski var, her topa kosayim bogusayim var. Koymussun sol acik Toure-Jota onlarda oyle. Cerny-Cengiz sag acigi da en azindan biraz kosar. Arkada Orkun-Ndidi zaten saglamlar preste.
Goztepeden gelen Oitan midir o da fizigi icin almistir Sergen. Aslani cok tanimiyorum ama 23 yasinda boy-pos-sertlik yerinde.
Onde basma isi icin Agbadu-Tavares istedi belli ama Djalo-Emirhan da idare ediyor bence. Stoper, sol ve sag bek mevkilerine bence biraz denemelik adam alinabilir.
Jurasek tutmadi 1m euro gitti saglik olsun. Alin kardesim 2-3m euro bonservisli ucuzundan 20lik oyuncu yok mu. Graf-Serkan Recber ikisinin de bulabilmesi lazim.

Çevrimiçi Fikret

fikret unuttuğun şey skriniar ve sanchez lider stoper, senin 18milyon bastığın hamle stoperi yani welington vol2. Zaten iddian yok, bekle sezon sonunu 18 değil 8 imza parası ver yüksek maaşla rudiger ya da türevi bi lider stoper çek bu daha mantıklı zaten. Adam singoya 30basarken ileri hattında osimhen sane, lang var. Senin ise 18 stopere basarken mustafa-cengiz-salih falan var, beklerin gökhan ve rıdvan. Yani savunmanın bir anlamı yok boşuna nerden baksan mantıksız ve saçma hamle. Şampiyonluk şansın yok

Yaziyi tam okursan zaten Agbadu istemedigimi yazmisim. Ustune, zaten kisitli para varken yarim yamalak adam almak diye BMW 1 serisi otomobil alma ornegi vermisim.

Daha nasil anlaticaz Agbadu'yu dogru bulmadigimizi?

'soygun' lafina katilmadigimi yazdim. piyasa fiyatindan almissin eger 17-18 ise. Ve butce ve ihtiyacina gore uygun olmayan birsey almissin.

Skriniar falan bunlarin konrati gayet yuksek. 7-8m euro maas veremeyiz.
Sanchez'i 9m'a 3 sene once alan gs'nin bir suru patlak transferi de oldu diyorum. Hakemler, federasyon, kara para, kacak bahis parasi, gozukmeyen sponsorlar... 3-4 tane stoper aliyor biri tutunca sadece onu alip 1e1 karsilastirma yapmak dogru degil.

Ben Agbadu'yu hic istemiyorum tekrardan yazayim. Sanchez'i bu ligde hakemler koruyor. Besiktasli olsa sezonda 5 kirmizi 15 sari karti olur, cekinik oynardi Sanchez.

Welington'un daha iyisi dogru bir tanim olabilir. Sonucta 20m euro'ya premier lig yapan stoper. Gelirse de satilamaz diye dusunmuyorum ama Abraham gibi riskli hissederim satildigi gune kadar...
[ Son Düzenleme: 03 Şubat 2026, 23:31:05 Fikret ]

Çevrimiçi murat

öne golf 2000 model arkaya 5.20 bmv 1998 model ama galeriden alınca biraz parçalıyorlar.sahibinden bulmak lazım.

Çevrimiçi murat

biz niye hiç bir oyuncuyu avrupaya düşmeden keşfedip alamıyoruz.denemelerden bahsetmiyorum.bahsettiğim bobo tarzı.o da sakatlık ve kilo gibi sebeplerle çok birşey olmadı ama gayet iyi bir oyuncuydu.

Etiketler: