2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Özgür Gültekin, annoca, Gökhan Güvenç, blackeagle35, Sinan66, murat, Kartal Ç, COB, ulumemo, tolga1903, kahyaoglueren, yaço58, Tass, matias_27, NioHH, maıden, Monza, hasankale, sefaköykartali, emre_1978, Yancos, sozkul, kartalizma190399, zafkan, balkan-kartal ve 308 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 600902 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

https://www.transfermarkt.com.tr/youssoupha-mbodji/profil/spieler/1422277

Tavares ile uğraştığın kadar uğraşsan şimdiye biterdi böyle saçma sapan tavares falan ile uğraşacaklarsa transfer yapmaya gerek yok

Çevrimiçi sefaköykartali

Herkesi satsınlar, kimseyi de almadan hocası başkanı istifa etsin artık.

Çevrimiçi Savaş

Allah aşkına transfer yapmayın. Şu bankalar birliğinden çıkın başka bisey istemiyoruz. Sonra istifa edin yeter.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi gokhans

Tribünler, “transfer yapanın a…. s…. diye mi bağırdı? yoksa benmi yanlış duydum?
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi hasankale

Allah aşkına transfer yapmayın. Şu bankalar birliğinden çıkın başka bisey istemiyoruz. Sonra istifa edin yeter.

Aynen öyle bu saatten sonra bu beceriksizler transfer falan yapmasın.

Çevrimiçi Samet Ç

Beşiktaş, 16/17'den bu yana öne geçtiği maçlarda en fazla puan kaybettiği sezonunu yaşıyor. [16]

(Opta)

Sir Sergen yeni bir rekor daha kırdı çok büyük adam

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş, 16/17'den bu yana öne geçtiği maçlarda en fazla puan kaybettiği sezonunu yaşıyor. [16]

(Opta)

Sir Sergen yeni bir rekor daha kırdı çok büyük adam
Bireysel hatalar yüzünden, o puan kayıplarında hocanın suçu yok. Gol atmak da yetenek işi onuda hoca öğretemez.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

https://x.com/EvrenChicago/status/2015150486668636603

transfer komitesine bak şurada son dinlenen graf çok daha kötüsünü hak ediyoruz

Çevrimiçi Monza

Özrü mazereti yokta hadi diyelim transfer yapamadın, (yok öyle bir şey de) çok üst düzey adamlar istiyosun, bütçene uydurmaya çalışıyosun vs vs.

Peki.

Sezona +2 genç yabancı kontenjanını kullanmadan girmişsin. Hatta hocan bunu eleştirmiş. Devre arası gelmiş geçmiş, hala boş. Yani çok mu zordu 2 tane genç gelecek vaad eden oyuncuyla anlaşıp, devre biter bitmez takıma katmak. Bugün şu maçta 2 tane genç yabancı olsa fena mı olurdu.

Bu iş bilmezlik falan değil. Bu işin içinde iş var gibi geliyor. 100 küsür yıllık camianın futbol takımı bu mudur? Yahu her sene daha kötü olmayı bir şekilde beceriyoruz.

Çevrimiçi Samet Demir

Özrü mazereti yokta hadi diyelim transfer yapamadın, (yok öyle bir şey de) çok üst düzey adamlar istiyosun, bütçene uydurmaya çalışıyosun vs vs.

Peki.

Sezona +2 genç yabancı kontenjanını kullanmadan girmişsin. Hatta hocan bunu eleştirmiş. Devre arası gelmiş geçmiş, hala boş. Yani çok mu zordu 2 tane genç gelecek vaad eden oyuncuyla anlaşıp, devre biter bitmez takıma katmak. Bugün şu maçta 2 tane genç yabancı olsa fena mı olurdu.

Bu iş bilmezlik falan değil. Bu işin içinde iş var gibi geliyor. 100 küsür yıllık camianın futbol takımı bu mudur? Yahu her sene daha kötü olmayı bir şekilde beceriyoruz.
Abi herifler futbolu yönetmek için gelmemişler ki, dikilitaşı yapmak için gelmişler. Çok birşey yazmak istemiyorum artık.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Savaş

Fikret orman'dan beri üst üste gelen tüm başkanların birbirinden beceriksiz olması asla tesadüf değil. Bu Beşiktaş'ı bitirelim projesi. Orman döneminde ligi karısı yapacak olan kulüp, ambargo koyacak kulüp ne hale geldi nerelere geldi.

Başarıyorlar, başarmak üzereler. Allah bin belalarını versin.

Bunlar başkan değil Beşiktaş düşmanı. gidin₁ yeter!

Çevrimiçi blackeagle35

Grafa çalışma imkanı ne kadar verildi bilmiyorum ama onun da herhangi bir transfer başarısı yok maalesef yaptıkları içinde.

Adalı Fikret Ormanla yarışa girdiğinde hiç seçilmesini istememiştim. Emirates sponsorluk muhabbeti, Demirören yönetimindeki başarısızlıkları. Anç, Arat ve Yücel ile seçime girdiğinde de aynı şekilde düşündüm. Niye camia olarak bu adama taktık anlamıyorum başka kimse yokmuş gibi.

Çevrimiçi annoca

Transfer şart ama bu takımı yenmek için de üst düzey oyunculara gerek yok.

Çevrimiçi Samet Ç

Instagram'da DM üzerinden menajerlere ulaşmaya çalışıyorlar.

Hangi futbol planlamasından, profesyonellikten bahsediyoruz?

(Sercan Dikme)

bu bile taraf değiştirmiş :D

Çevrimiçi annoca

Bilal tek başına forveti kaldıramaz gibi duruyor. Abraham alan açıp oyuncu çekip üstüne arada işler yapıyordu. Kısmi larin abu çalışması gibi.

Beke defansa bu paralar ayrılıyorsa forvete çok üst düzey olması gerek.

Çevrimiçi Monza

Abi herifler futbolu yönetmek için gelmemişler ki, dikilitaşı yapmak için gelmişler. Çok birşey yazmak istemiyorum artık.

Yok hakikaten konuşulacak bir şey kalmadı artık.

Hayır bu saatten sonra topçu alsalar ne olur. Ligi 5. bitirsek ne olur, 8. bitirsek ne.

Çevrimiçi Samet Ç

Bilal tek başına forveti kaldıramaz gibi duruyor. Abraham alan açıp oyuncu çekip üstüne arada işler yapıyordu. Kısmi larin abu çalışması gibi.

Beke defansa bu paralar ayrılıyorsa forvete çok üst düzey olması gerek.
transfere gerek yok son bir hamle yapma hakkımız kaldı onu da bunlar yaparsa ölürüz

Çevrimiçi Samet Ç

hala daha kurtuluş için son bir aksiyon alma şansımız var ama bunlarla değil o yüzden 3S istifa

Çevrimiçi Samet Demir

Azıcık gururunuz varsa İSTİFA edersiniz

Çevrimiçi Monza

Grafa çalışma imkanı ne kadar verildi bilmiyorum ama onun da herhangi bir transfer başarısı yok maalesef yaptıkları içinde.

Adalı Fikret Ormanla yarışa girdiğinde hiç seçilmesini istememiştim. Emirates sponsorluk muhabbeti, Demirören yönetimindeki başarısızlıkları. Anç, Arat ve Yücel ile seçime girdiğinde de aynı şekilde düşündüm. Niye camia olarak bu adama taktık anlamıyorum başka kimse yokmuş gibi.

Yeni bir yönetim, yeni bir hoca ve teknik ekip. Yapamıyorsa Graf'ın yerine de yeni scout. Ve en az 2 yıl süre. 2 yıl sonra başarı şartı ama geldiği andan itibaren insan gibi top oynayan, mücadele eden bir takım. Bu kadar zor olmamalı bu iş.

Aksi takdirde, bu kadar istikrarlı şekilde kötüye gitmeye devam edersek, 2 yıla küme düşeceğiz...

Çevrimiçi Samet Ç

Yeni bir yönetim, yeni bir hoca ve teknik ekip. Yapamıyorsa Graf'ın yerine de yeni scout. Ve en az 2 yıl süre. 2 yıl sonra başarı şartı ama geldiği andan itibaren insan gibi top oynayan, mücadele eden bir takım. Bu kadar zor olmamalı bu iş.

Aksi takdirde, bu kadar istikrarlı şekilde kötüye gitmeye devam edersek, 2 yıla küme düşeceğiz...
Bunlardan önce sosyal medya temizliği kulüp içinde temizlik kısaca diktatör başkan lazım

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Samet Ç

Sergen Yalçın: “Transfer planlamamız; yan stoper, sol bek, merkez orta saha, kanat ve santrfor olmak üzere toplam 4–5 bölgeyi kapsıyor.”

Yan stoper  :D

Çevrimiçi Sinan66

Instagram'da DM üzerinden menajerlere ulaşmaya çalışıyorlar.

Hangi futbol planlamasından, profesyonellikten bahsediyoruz?

(Sercan Dikme)

bu bile taraf değiştirmiş :D

gemiyi batirip kaçiyorlar

Çevrimiçi tolga1903

Kim istekli ki gelmeye? Var mı bir tane başkan adayın mesela abi gelmeye gönüllü olan canhıraş çalışan gelmek için? 150 milyon euro gelirin var 500 milyon euro borcun var bugün tüm operasyonu durdurman lazım aynı gelir düzeyini sürdürerek ki düze çıkasın 3 yılda.

Yeni yönetim yeni hoca gelsin gerçekten hepimiz aynı şeyi istiyoruz da çok basit bir şey soruyorum kim? "Burası Beşiktaş elbet çıkar bir babayiğit" gibi hamasi söylemler dışında ciddi bir adayınız var mı? Benim yok şahsen. Talip oldular geldiler doğru düzgün tek bir rakip çıktı o da sahibi olduğu basketbol takımı ile başkan olmak istediği kulübü bile birleştirmekten aciz birisi mesela. Talep edilen değiliz istenen olmaktan çok uzağız yabancı hoca işini beceremiyoruz yerli olarak da adayımız yok.

Realist bakmalıyız içinde bulunduğumuz duruma kimse kimseye 2 yılı bırak 4 ay bile vermiyor bu kulüpte 8 veya 9.hoca sergen yalçın 27 ay içindeki lütfen unutun burası yapamaz bu camia kimseye vermez öyle bir süre. Kulübün kapanma ihtimali bile herhangi bir kişiye 2 sene sabretme ihtimalinden kat kat fazla.

Etiketler: