kırk yılda bir gazetecilik yapası gelmiş, facetime kısmı sergen herhalde ve allah çarpsın tsikimas aklıma gelmişti
Sercan Dikme: "Beşiktaş'ın santrforu var, bu maça çıkaramıyorsun. Anderlecht, Yasin'i göndermedi ve oynattı. Neden? Çünkü profesyonel bir kulüp.
Beşiktaş'ta iki tane sportif direktöre maaş ödeniyor. 10 gün kaldı, bir tane transfer yapamadılar. Kulübün her yerinden sportif direktör çıkıyor. Bir tanesi orada, bir tanesi burada. İki sportif direktör, bir tane transfer yapamadı.
'Prensipte anlaştığımız oyuncular var' diyorlar. Nerede bu oyuncular, saklandılar mı? Ben hiç göremiyorum bu oyuncuları.
Bir futbol kulübü, 40 gün boyunca aynı stoperle ilgilenir mi? Wolverhampton, 40 gündür 17 milyon euro'dan bir kuruş aşağı inmiyor. 2 gün önce vazgeçiliyor.
Chelsea, 20 milyon euro yatırım yaptığı kalecisini neden sana bedelsiz kiralık olarak versin? Inter, Luis Henrique'yi neden göndersin? Roma, sol bekini bırakmıyor. Oyuncu almadan kim elindeki oyuncusunu gönderir?
A planı stoper 15 milyon euro, B planı 20 milyon euro olur mu? Nerede plan program? Aylardır çalışıyorsunuz.
Bugün Beşiktaş istese 17 M€ bonservis, 3.5-4 M€ maaş, 3.5 yıllık sözleşme vererek Agbadou'yu indirebilirdi. Serdal Adalı'nın dediği 'İndirmek' buysa, indirebilirdi. 11-12 M€ bonservis, 4 M€ maaş, 3.5 yıllık kontrat vererek de Tavares'i indirebilirdi.
Bir oyuncuyla görüşmek, 'Ben geleceğim' dedirtmek; transfer yapmak değildir. Bir futbolcunun 'İkinci yarı oynayacağım yerde olmak istiyorum, halledeceğim' demesiyle transferin biteceğini düşünmek, profesyonellik değildir. Futbol planlamasıyla uzaktan yakından alakası olmayan kişilerin, planlama yapmaya çalıştığı bir süreci yaşıyoruz.
Serdal Adalı son 3-5 güne kadar transferle falan ilgilenmiyordu. 3-5 gündür ilgilenmeye başladı. Belli ki bir şey oldu, bunu kendisi açıklarsa daha iyi olur.
Beşiktaş'ta futbol planlaması yerle bir olmuş. FaceTime yapıp 'Beşiktaş'a gel, sen kulübünü hallet' demek, planlama yapmak değil.
Juventus'ta düzenli oynayan McKennie'yi 20 gündür bekliyor Beşiktaş. Robertson Tottenham'a gidecek, Tsimikas Roma'dan Liverpool'a dönecek de Beşiktaş'a gelecek."