2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

maıden, Yokmessi, safak_01, levitate, hasankale, tolga1903, gokhans, c3c2k, annoca, Tass, Gökhan Güvenç, ahmetekinciogl2, Georgetown, Rasim, Monza, o2bucak, aoguzd, yaço58, golazokartal, Kapkarakartal, blackeagle35, highflyingeagle, KartalınGücü, emre_1978, Yancos, Liquidator, Zafer55, cornelius, Koa_lAA, NioHH, mtorunlu, doganay, underworld, ergin, Özgür Gültekin, Serdar3444, kahyaoglueren, sozkul, ulumemo, murat baltacı, kartalbasket, Sinan66, Fikret, Ravenman, sefaköykartali, mayguntr, Mehmet57, 38life, Kartal Ç, Umutcan Kaya ve 438 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 401380 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi yaço58

jefforson lerma diyorlar nasıl adam

Çevrimiçi Özgür Gültekin

jefforson lerma diyorlar nasıl adam

Kim diyor, kesici özelliği yüksek iyi bir oyuncu

Çevrimiçi yaço58

Kim diyor, kesici özelliği yüksek iyi bir oyuncu
twitterda hocam

Çevrimiçi KartalınGücü

Lerma -Ndidi ikisi garip bir kombinasyon, Ndidi yi 8 oynatacaksak orada Gedsona göre geri gitmiş oluyoruz. Lerma-Ndidi-Orkun denkleminde takım pozisyon üretemez. Yok Ndidi ile dönüşümlü oynayacaklarsa çok lüks, oraya genç bir potansiyel daha iyi olmaz mıydı?

Çevrimiçi Georgetown

Lerma -Ndidi ikisi garip bir kombinasyon, Ndidi yi 8 oynatacaksak orada Gedsona göre geri gitmiş oluyoruz. Lerma-Ndidi-Orkun denkleminde takım pozisyon üretemez. Yok Ndidi ile dönüşümlü oynayacaklarsa çok lüks, oraya genç bir potansiyel daha iyi olmaz mıydı?
Sizce de artik lüks olani istesek oyle olsa harika olmaz mi? Yedek olanin hep daha kotu ikame oyuncu olmasi gerekir diye diye ıslıklayacak adam birakilmadi . Oynayamama telasi ya da daha iyi performans telasi olmasi gerekir diye dusunuyorum.
GURURLAN!

Çevrimiçi KartalınGücü

Sizce de artik lüks olani istesek oyle olsa harika olmaz mi? Yedek olanin hep daha kotu ikame oyuncu olmasi gerekir diye diye ıslıklayacak adam birakilmadi . Oynayamama telasi ya da daha iyi performans telasi olmasi gerekir diye dusunuyorum.

Lüks olanı isteyelim ama kalecilerin ve sol beklerin yedeği geçtim as mevkiileri bile soru işareti iken, kadroda bir tane bile leblebici santrafor alternatifi yokken, sol açık için düşünülen tüm oyuncular (Rafa, Jota, Rashica, Toure) devşirme iken Ndidi-Lerma rotasyonu öncelik miydi ?

Çevrimiçi Koa_lAA

Renkliler özellikle de gs nin pusuda ellerini ovuşturarak beklediğine eminim ama ispatlayamam... Rafa yı kusturseler de alsak diye takla atiyorlardir...

Çevrimiçi KartalınGücü

Renkliler özellikle de gs nin pusuda ellerini ovuşturarak beklediğine eminim ama ispatlayamam... Rafa yı kusturseler de alsak diye takla atiyorlardir...

Bugün veriyoruz desek kapıda sıraya girerler ama bizim taraftarı gütmek kolay. Sergen hocanın tavrı önemli, Rafaya "3 kişiyi geçip bir maç alsın, hadi kazandırsın bir maç" diye sallıyordu, bu sene tek 3 puanı tam da bu şekilde kazandık. Umarım izlemiştir.

Çevrimiçi Koa_lAA

Sergen bizden ziyade fener maçı izlemiş anladığım kadarıyla... O yüzden pek haberi olduğunu sanmam

Çevrimiçi Zafer55

Çevrimiçi Tass

"Gaziantep FK, Augsburg forması giyen 21 yaşındaki sol kanat oyuncusu Yusuf Kabadayı'yı kiralık olarak kadrosuna kattı!"

bir antep kadar olamadık.

Çevrimiçi Samet Demir

X'de sevdiğim bir abimde yazmış. "İstenince nasılda gidiyorlar, ama aynı manavdan almak şartıyla diye" ne kadar doğru söz.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 13:15:32
  • İstanbul
  • Toki Değil Alın Teri...
    • Beşiktaş Arena
Ciddi olarak söylüyorum tam Şenol hocalık kadro kuruldu.
yok değil şenol geride seksen pas yapmadan çıkmaz bu kurulan kadroyla sürekli nefes almadan saldırmak zorundasın onlarca pozisyona girde bir iki atarsın belki direk kaleyi düşünen oyuncular topladılar iyi güzelde bu takıma asisti kim yapacak kanat diye aldıklarımız kaleye yönelen oyuncular asist özellikleri nerdeyse yok gibi
Çok berbat bir kadro kuruldu bakın kadro planlanası demiyorum çünkü öyle birşey yok resmen bulduklarını aldılar özelliklerine bile bakmadan tek amaç önceki yönetimin aldıklarının önünü kapatmak gönderebildiğini gönderip gönderemediğini yedekte bırakmak önceki yönetim sol açık alsaydı onun yerini doldurmak için bunlarda alırdı
Üzülerek söylüyorum bu kadroda gelecek s3ne becerebilirsrk bilali tutarız ama becereceklerini sanmıyorum birde cerny kalır geri kalanları göndermek için uğraşırız ve yine 8 10 oyuncu almak için uğraşırız yoksa hiç biri tam oyuncuda değil ihtiyacımız olan oyuncuda değil hayatımda hiç böylesine toplama transfere şahit olmamışdım bunuda gördük bulabildiğimiz her oyuncuyu aldık mevkisinin adamı değilmiş sakatlık riski varmış mühüm değil

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 13:22:00
  • İstanbul
  • Toki Değil Alın Teri...
    • Beşiktaş Arena
Bu arada nefes almadan saldırmak zorundasın dedim ya ama takımda topu ileri taşıyacak oyuncuda yok öyle bir sorunumuzda var

Çevrimiçi Samet Demir

yok değil şenol geride seksen pas yapmadan çıkmaz bu kurulan kadroyla sürekli nefes almadan saldırmak zorundasın onlarca pozisyona girde bir iki atarsın belki direk kaleyi düşünen oyuncular topladılar iyi güzelde bu takıma asisti kim yapacak kanat diye aldıklarımız kaleye yönelen oyuncular asist özellikleri nerdeyse yok gibi
Çok berbat bir kadro kuruldu bakın kadro planlanası demiyorum çünkü öyle birşey yok resmen bulduklarını aldılar özelliklerine bile bakmadan tek amaç önceki yönetimin aldıklarının önünü kapatmak gönderebildiğini gönderip gönderemediğini yedekte bırakmak önceki yönetim sol açık alsaydı onun yerini doldurmak için bunlarda alırdı
Üzülerek söylüyorum bu kadroda gelecek s3ne becerebilirsrk bilali tutarız ama becereceklerini sanmıyorum birde cerny kalır geri kalanları göndermek için uğraşırız ve yine 8 10 oyuncu almak için uğraşırız yoksa hiç biri tam oyuncuda değil ihtiyacımız olan oyuncuda değil hayatımda hiç böylesine toplama transfere şahit olmamışdım bunuda gördük bulabildiğimiz her oyuncuyu aldık mevkisinin adamı değilmiş sakatlık riski varmış mühüm değil
Sergen hoca iyice arap saçına çevirecekmiş gibi geliyor bana. Şenol hocaya gelince stoper ve orta saha onun istediği yan pasları fazlasıyla yapar, top orkuna geldiği zaman vereceği paslarla 2 fırsatçı kanat ile golü bir şekilde takıma attırırdı.

Birde bu Grafı neden süs diye kulübe soktular yazık günah, 2 tane +2 kontenjanımız var, sanırım bir tek biz 2 genç almadık. Bilal harici Grafın aldırdığı oyuncu yok sanırım, adam onuda geldiğinde kapıda karşıladı.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Georgetown

Lüks olanı isteyelim ama kalecilerin ve sol beklerin yedeği geçtim as mevkiileri bile soru işareti iken, kadroda bir tane bile leblebici santrafor alternatifi yokken, sol açık için düşünülen tüm oyuncular (Rafa, Jota, Rashica, Toure) devşirme iken Ndidi-Lerma rotasyonu öncelik miydi ?
Haklısınız her kelimesine katiliyorum. Demek istedigim en basindan beri kanat alsak bile yedegi rachica olsun cengiz olsun gibi düşünüyoruz. Aslinda kanat aliyorsak yedegi as oyuncu kadar luks olmali. Yani en azindan hep bunu istemeliyiz. Sonra as oyuncu gittiginde yedek olana yedek bakiyoruz. O sebeple gittikce sacmaliyor kadro yapisi. Yapabilir miyiz yapamayiz. Ama isteyebiliriz bence :)
[ Son Düzenleme: Bugün, 13:33:31 Georgetown ]
GURURLAN!

Etiketler: