2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

murat, Kapkarakartal, Sinan66, gokhans, KartalınGücü, Özgür Gültekin, Yokmessi, Liquidator, Gökhan Güvenç, Ravenman, kartalbasket, doganay, Samet Ç, COB, Akil Emre, yaço58, Savaş, Serdar3444, bull74, Zafer55, sefaköykartali, maıden, annoca, underworld, mtorunlu, Monza, Rasim, blackeagle35, kartalizma190399, Georgetown, ulumemo, hasankale, mayguntr, murat baltacı, balkan-kartal, Mehmet57, aoguzd, kahyaoglueren, 38life, Kartal Ç, Umutcan Kaya, Yancos, safak_01, o2bucak, c3c2k, MUSTAFA_, AigleBordeaux, emre_1978, NioHH ve 390 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 399720 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Özgür Gültekin

20m bu adama bonservis ödenmez.
Sakın bu aptallığı yapmayın. Tamam ya almayın kimseyi, beceremedik diyin ama bu adama 20m ödemeyin.

Çevrimiçi Samet Demir

hiç beğenmedim .çok vurdumduymaz bir oyuncuydu.bildiğin sahada jolkng yapıyordu
O zamanın kadro kalitesi ve şartlarına uyuyordu bence abi. Gedson ile uyumsuzlardı o nedenle çok göze batıyordu bence. Yerine amirin çağırılması bence saçmalıktı.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bilbao Laporte u açıkladı.
Bakalım Disasi olacak mı?

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Bilbao Laporte u açıkladı.
Bakalım Disasi olacak mı?
Onunda imkanı yok, kiralık olsa bir ihtimalde satın almak için çift hanelere çıkamayız bence.

Çevrimiçi gokhans

Fabrizio mesajı geçmiş jota hayırlı olsun..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'ın yeni transferi Jota Silva, yarın sabah 07.00'de TC-TİM kodlu özel uçakla İstanbul Atatürk Havalimanı'nda olacak. (Efecan Öztaş)

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

🚨Beşiktaş’ın transfer görüşmelerine başladığı Jota Silva’nın yarın Türkiye’de olması bekleniyor.

@ortacizgicom

Kiralık, Satın alma opsiyonlu.

Satın alma opsiyonu zorunlu değil.

(Ertan Süzgün)

SON DAKİKA - AEK, Joao Mario için Beşiktaş'la görüşüyor. (Sport24)

Çevrimiçi Samet Ç

bu jotanın topla yeteneği yok gibi bir şey mario oynasın o zaman?
kim diyor yeteneği olmadığını

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

ben, sergen gibi 3 dk izledim

ama pozisyon alma vs. anlıyor gibi
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

arada yanlışlıkla da olsa iyi transfer yapıyoruz

AEK, Beşiktaş'tan Joao Mario'yu kiralık olarak kadrosuna kattı.

(Fabrizio Romano)

Çevrimiçi levitate

bi de becerebilirlerse svensson-kayseri olacaktı
bipbipbupbup

Çevrimiçi Tass

tanımıyorum. acıkcası bu saate kalan adamdan ne beklemek lazım onu da bilmiyorum. tek bildigim bu transferin hicbir zorunlu satın alma icermemesi gerektigidir. ins oyledir.

statlarına baktıgımda 26 yasına gelmiş ama toplam 11bin dk var. bu 3 sezon demektir. yani hayatı boyunca yedek mi kaldı bu adam? soruyorum cunku sıfır sakatlıgı var. teselli eden sey sportingin kapısından donmesi. bizim yonetime ve teknik ekibe guvenim yok son dk olaylarında ama sporting takımı istediyse ve o yuksek meblagları da goze aldıysa vardır birsey diyorum en azından.

stili rafa-rashitsa arasında bisey midir?

Çevrimiçi tolga1903

Bence de yok. Rashica'nın genci enerjik dinamik aralara koşu atan ama sınırlı yetenek bir arkadaşımız. Pas kabiliyeti final aksiyonlarını iyi oynaması tek temennim yoksa bu eleman 1v1'de falan zorlanıyor.

Çevrimiçi levitate

neyse 11 kurduk en azından (sonunda)
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

ben, sergen gibi 3 dk izledim

ama pozisyon alma vs. anlıyor gibi
dribling yeteneği var tapılan barış alper ile aynı oranda senin için söylemiyorum ama analiz kasanların yarısı 5 dakika skills izleyip güçlü yön zayıf yön analizi yapıyor şu tarihte alınabilecek iki iyi oyuncudan biri jota

Çevrimiçi levitate

dribling yeteneği var tapılan barış alper ile aynı oranda senin için söylemiyorum ama analiz kasanların yarısı 5 dakika skills izleyip güçlü yön zayıf yön analizi yapıyor şu tarihte alınabilecek iki iyi oyuncudan biri jota

inşallah dediğin gibidir de haksız çıkarım

şu tarihte alınabilecek tek oyuncu zaten, başka kim niye eylül ortasında adamını salsın
bipbipbupbup

Çevrimiçi gokhans

5 milyona yakın kiralama bedeli 16 milyona yakın satın alma opsiyonu!!! Maaş dahildir kiralama bedeline umarım…
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Swenson ile rashica nasil arada kaynadı ama

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi yaço58

Çakma grealish almışız

Çevrimiçi Özgür Gültekin

+2 nin üzerine yattık herhalde.

Etiketler: