2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

annoca, Fikret, Kapkarakartal, Sinan66, gokhans, KartalınGücü, Özgür Gültekin, Yokmessi, Liquidator, Gökhan Güvenç, Ravenman, kartalbasket, doganay, Samet Ç, COB, Akil Emre, yaço58, Savaş, Serdar3444, bull74, Zafer55, sefaköykartali, maıden, underworld, mtorunlu, Monza, Rasim, blackeagle35, kartalizma190399, Georgetown, ulumemo, hasankale, mayguntr, murat baltacı, balkan-kartal, Mehmet57, aoguzd, kahyaoglueren, 38life, Kartal Ç, Umutcan Kaya, Yancos, safak_01, o2bucak, c3c2k, MUSTAFA_, AigleBordeaux, emre_1978, NioHH ve 391 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 399765 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Savaş

sağ kanat 58 maç sağ kanat 39 mac sol kanat ısrarla tam sol kanat almıyorlar takıma.

https://www.transfermarkt.com.tr/jota-silva/leistungsdatendetails/spieler/663244
Almıyorlar değil, alamıyorlar muhtemelen. Bir daha fırsat mırsat kovalamaz büyük ders olmuştur bence.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Jota Silva'nın Beşiktaş yerine Trabzonspor'a transfer olma ihtimali de var. (A Bola)

Tsden de transfer çalımı yemedik demeyiz.

Almıyorlar değil, alamıyorlar muhtemelen. Bir daha fırsat mırsat kovalamaz büyük ders olmuştur bence.

bunu alacakları da garanti değil tsye de gidebilirmiş.

Beceriksizler ordusu.

Çevrimiçi KartalınGücü

sağ kanat 58 maç sağ kanat 39 mac sol kanat ısrarla tam sol kanat almıyorlar takıma.

https://www.transfermarkt.com.tr/jota-silva/leistungsdatendetails/spieler/663244

Sağda da solda da skor etkisi benzer gözüküyor 2 maçtan birinde gol/asist katkısı yapmış. İstediğimiz seviye transfer mi tartışılır ama güçlü,  mücadeleci, hırslı ve süratli bir oyuncuya benziyor. Ne kadar sokuşturdukları önemli geçen sene doğru düzgün oynatmadıkları oyuncuya.

Çevrimiçi Samet Demir

Sağda da solda da skor etkisi benzer gözüküyor 2 maçtan birinde gol/asist katkısı yapmış. İstediğimiz seviye transfer mi tartışılır ama güçlü,  mücadeleci, hırslı ve süratli bir oyuncuya benziyor. Ne kadar sokuşturdukları önemli geçen sene doğru düzgün oynatmadıkları oyuncuya.
4,5 kiralama, 15,5 bonservise gidecekti evrakları yetişmedi diye iptal olmuştu. Rafayla beraber 4-3-3 olacağız sanırım. İyi bir 8 numara daha lazım bence.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

sportinge 16 milyon € gidecekti bizede zorunlu satın alma opsiyonu ile 16 milyon € sokuştururlar.

Çevrimiçi Samet Demir

Laporte - a.bilboa işi olmuş.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

laporte işi yatar alabilirlerse jotayı alıp transfer tahtasını kapatırız bide svenson elden çıkartırız muçi boş yere gitmiş oldu.

FIFA, Aymeric Laporte'un Athletic Bilbao'ya transferine izin verildiğini açıkladı.

Çevrimiçi Samet Demir

Sergen hocam Jota silvaya onay verdiyse benim tamamım.

Çevrimiçi Savaş

Laporte - a.bilboa işi olmuş.
Üzdü. Disasi iner sanırım. Hala kadro dışıydı.

Çevrimiçi Savaş

Jota - Disasi - Salih Özcan hamleleri bekliyorum.

Çevrimiçi Samet Demir

Jota - Disasi - Salih Özcan hamleleri bekliyorum.

Salih yerine Yunus Emre Konak daha mantıklı gibi. Salih de artık kronik sakat seviyesine geldi bence.

Çevrimiçi tolga1903

şu gs’yi kıyaslamalara almamayı ne zaman öğreneceksiniz acaba? Doping için tüm takımı sarışın olan, sezonun ilk 10 haftası yerlerde olan kondüsyonu fikstür ve hakemle kurtaran, yoğun hakem ve var desteği ile şampiyon olan, avrupada içinde gezdirilen bir takımla böyle kıyaslamalar olmaz. Oyuncu kaliten vasat o ayrı ama teknik kadron kalitesiz olsa ne olacak dersen, 14sakatlık sonrası paf oyuncularıyla dortmund maçına çıkar, aynı duran top organizasyyonundan lisbon’dan 2 gol yer bir tanede penaltı yaptırır 4 yer gelirsin. Fikret Orman şenol’un kadrosu varken neden sambade getiriyor, terim neden amerikadan prof. kondüsyon ekibi getirtiyor bunları bi düşün!!

Bizden sonra şampiyon olan ts'yi al o zaman veya 99 puan alan vasat adamı al. Ts'nin şampiyon hocası kulüp bulamıyor çalıştıracak, 99 puan alan vasat da en son iran falan takılıyordu. Hepsinin ortak özelliği kadrolarının iyi olması. Neyse jota silva kitlemişler belki ts'ye kitlerler 33 milyondan sonra, iyi paraları var. Fırsat transferi stratejisi çöp stratejisine döndü.

Çevrimiçi Samet Demir

Bu arada Jota Silva için ben o kadarda olumsuz değilim. Önde pres konusunda da memnun eder diye düşünüyorum.

Ağustosta daha iyisini alabilirdik...

Edit: Mikalin analizi de çok değerli.
https://x.com/mikaserin/status/1966174274533662883?t=zs_ACYXN_9E4NGYabQl3jw&s=19
[ Son Düzenleme: 11 Eylül 2025, 19:19:43 Samet Demir ]

Çevrimiçi tolga1903

Bu arada Jota Silva için ben o kadarda olumsuz değilim. Önde pres konusunda da memnun eder diye düşünüyorum.

Ağustosta daha iyisini alabilirdik...

Edit: Mikalin analizi de çok değerli.
https://x.com/mikaserin/status/1966174274533662883?t=zs_ACYXN_9E4NGYabQl3jw&s=19

Analizden bile bu adamın neden olmayacağı ortaya çıkıyor. "Topla becerisinden ziyade" dediğin an bitti zaten sana topla becerili koridor oyuncusu lazımdı yıllardır. Topsuz hareketlilik ön alan baskısı savunma yardımı rashica'da da var topla becerili içe kat edebilen rakip eksiltebilen biraz da zeki oyuncuydu ya 5 aydır alacakları bitane. Rashica gibi topa baka baka sürüp ceza sahasındaki 0 kişiye orta açacak oyuncu eksiğimiz vardı çok iyi oldu geldiği gerçekten

Çevrimiçi Samet Demir

Analizden bile bu adamın neden olmayacağı ortaya çıkıyor. "Topla becerisinden ziyade" dediğin an bitti zaten sana topla becerili koridor oyuncusu lazımdı yıllardır. Topsuz hareketlilik ön alan baskısı savunma yardımı rashica'da da var topla becerili içe kat edebilen rakip eksiltebilen biraz da zeki oyuncuydu ya 5 aydır alacakları bitane. Rashica gibi topa baka baka sürüp ceza sahasındaki 0 kişiye orta açacak oyuncu eksiğimiz vardı çok iyi oldu geldiği gerçekten
Mevcut duruma bakınca küçümsenecek bir transfer değil de biz bu adamı Ağustostada alabilirdik, şimdi 7-8e de bırakmayacaklarına göre ne diye bu kadar bekledik ki ?

Tutar tutmaz, uygun ve ya değil onu düşünmüyorum artık, sergen hoca düşünsün onuda. Oyuncuya olumsuzsa da onay vermesin.

Çevrimiçi tolga1903

Mevcut duruma bakınca küçümsenecek bir transfer değil de biz bu adamı Ağustostada alabilirdik, şimdi 7-8e de bırakmayacaklarına göre ne diye bu kadar bekledik ki ?

Tutar tutmaz, uygun ve ya değil onu düşünmüyorum artık, sergen hoca düşünsün onuda. Oyuncuya olumsuzsa da onay vermesin.

Trabzon isteği menajerinin fiyat yükseltme hamlesi değilse ve gerçekten trabzon istiyorsa heriflerde para var oraya gider. Sergen 1 saniye bile izlememiştir bu oyuncuyu ben skillslerini de beğeneceğini düşünmüyorum, tm açar bakar sol kanattan çok sağ kanat oynamış kesin reddederdi 1 ay önce hoca olsa ve bu eleman önerilse ama şu an seçeneği yok kim gelirse gelsin modundaysa lanet olsun alın demiştir.

Çevrimiçi Samet Demir

Bir kaç kaynakda başka kanat için uğraşıyoruz olmazsa jotaya yöneleceğiz demiş.

Çevrimiçi Samet Demir

Trabzon isteği menajerinin fiyat yükseltme hamlesi değilse ve gerçekten trabzon istiyorsa heriflerde para var oraya gider. Sergen 1 saniye bile izlememiştir bu oyuncuyu ben skillslerini de beğeneceğini düşünmüyorum, tm açar bakar sol kanattan çok sağ kanat oynamış kesin reddederdi 1 ay önce hoca olsa ve bu eleman önerilse ama şu an seçeneği yok kim gelirse gelsin modundaysa lanet olsun alın demiştir.
Sergen Q7 bende olmazdı diyen adam o konuya çok takılmamak lazım.

Çevrimiçi levitate

jota'nın menajerlik şirketini tahmin edin :D

edit: pardon o başka jotaymış :d
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

sergen uğraşmak istemiyor diye +2 kontenjanını boş bırakacağız korkunç bir gerizekalılık
bipbipbupbup

Çevrimiçi KartalınGücü

Sergen Q7 bende olmazdı diyen adam o konuya çok takılmamak lazım.

Sergen şampiyonluk kazandırmış sezonda 20 golün üstünde katkı verebilen Q7 yi beğenmez, takımda tek yetenekli bir şeyler yapabilen Rafa Silvayı gömer, geberik Cengize, dombili Ozana methiyeler düzer.

Cengize Ozana Larine top oynatacak hocalığı varsa Muciyi, Joaoyu, Rashicayı, Uduokhai yi yükseltseydi mesela bizi masrafa sokacağına?

Çevrimiçi levitate

bu jotanın topla yeteneği yok gibi bir şey mario oynasın o zaman?
bipbipbupbup

Çevrimiçi murat

ndour'u bir ben begendim sanırım aranızda. :/
hiç beğenmedim .çok vurdumduymaz bir oyuncuydu.bildiğin sahada jolkng yapıyordu

Etiketler: