2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Kapkarakartal, Tass, KartalınGücü, Samet Demir, Özgür Gültekin, gokhans, maıden, Rasim, Zafer55, tolga1903, blackeagle35, sozkul, yaço58, ulumemo, 38life, annoca, Mehmet57, Georgetown, kartalbasket, Gökhan Güvenç, mtorunlu, murat, hasankale, Ravenman, balkan-kartal, Serdar3444, COB, aoguzd, Yokmessi, NioHH, Umutcan Kaya, sefaköykartali, Yancos, o2bucak, mayguntr, underworld, doganay, c3c2k, murat baltacı, Sinan66 ve 358 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 394656 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Tass

Beşiktaş, altyapısında yetiştirdiği futbolcusu Kartal Kayra Yılmaz’ın sözleşmesini 2027-28 sezonu sonuna kadar yeniledi. :ok:

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 16:48:27
  • İstanbul
  • Toki Değil Alın Teri...
    • Beşiktaş Arena
31 yaşında bizim seviyemizin altında zorla gelen bir adama neden +1 veririz ki? 33 yaşında olacak zaten 2 sene sonra. çok istesek zaten uzatılır. bu yaşı başı geçmiş, talibi olmayacak yaştaki özellikle yerli adamlara +1,2,3 vs verilmemelidir.
beşiktaşın ne olduğunu bilmeyenleri beşiktaşa başkan yaparsan böyle olur sonrada gidip orda burda beşiktaşla dalga geçerler

Çevrimdışı Savaş

Fofana? Ya bi hadi. Alsınlar tüm laflarımı yutarım.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Samet Demir

Fm de son gün kasada 30 milyon kalmış kafana uyan her oyuncuya teklif yaparsın ya onu yaşıyoruz şuan. Tek soru işaret acaba kasada para var mı ?
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Yokmessi

Bonservisinin %75i için 36 milyon euro 4 taksit.
4 milyon euro bonus.

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 17:15:06
  • İstanbul
    • Beşiktaş Arena

böyle birşey mümkünmü 😂

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 17:18:46
  • İstanbul
    • Beşiktaş Arena
Fm de son gün kasada 30 milyon kalmış kafana uyan her oyuncuya teklif yaparsın ya onu yaşıyoruz şuan. Tek soru işaret acaba kasada para var mı ?
salarlar bir sürü haber son günde transferi kapadık diye geçerler sosyal medyadaki borozanlarınada herşeyi denediler oyuncular gelmek istemedi diye haber yaptırırlar oldu bitti işde

Çevrimiçi tolga1903

Bonservisinin %75i için 36 milyon euro 4 taksit.
4 milyon euro bonus.

Temenni mi bilgi mi? Bu kulüpte böyle bir para yok olsa bugün bu halde olmazdık neymiş bu fofana böyle

Çevrimiçi Yokmessi

Temenni mi bilgi mi? Bu kulüpte böyle bir para yok olsa bugün bu halde olmazdık neymiş bu fofana böyle

Kendimce alma formülünü yazdım, 1 kuruş altına vereceklerini sanmıyorum.

Çevrimiçi tolga1903

Kendimce alma formülünü yazdım, 1 kuruş altına vereceklerini sanmıyorum.

Ha anladım. Sanmam herifler batık taksit bile kabul etmeyebilirlerler bizde zaten öyle bi para yok hatta bence transferi kapadık sergen +2 kontenjana genç falan istemez oynatmaz

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Manchester United'ın 21 yaşındaki İngiliz sol kanat oyuncusu Sam Mather, transfer dönemi kapanmadan önce bir Türk kulübüne transfer olabilir. (Manchester Evening News)

Çevrimiçi Yokmessi

(Türk spor gazetecileri gibi yazıcam şimdi)

Ben beşiktaşın 55 saat içinde transfer yapacağını düşünüyorum, gidenler de olabilir.
Kulüpte sıcak saatler yaşanıyor şuan bir hareketlilik var.
Başkan telsiz kapatmış.
He şu bilgiyi de veriyim 55 saat içinde hamle olmazsa daha da olmaz.
[ Son Düzenleme: Bugün, 19:11:17 Yokmessi ]

Çevrimiçi gokhans

(Türk spor gazetecileri gibi yazıcam şimdi)

Ben beşiktaşın 55 saat içinde transfer yapacağını düşünüyorum, gidenler de olabilir.
Kulüpte sıcak saatler yaşanıyor şuan bir hareketlilik var.
Başkan telsiz kapatmış.
He şu bilgiyi de veriyim 55 saat içinde hamle olmasa daha da olmaz.
şu telsiz kapatma muhabbeti beni çok geriyor, istemsizce sövdürüyor.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi kartalizma190399

Rosier - masuaku olan bek rotasyonunu Hasan arat gelip svenson - masuaku'ya dönüştürdü. Sonra adalı gelip gökhan sazdağ - jurasek yaptı. Başkada bir şey söylemiyorum...!!!

Masuaku tarihimizin en iyi solbeklerinden biri elestirmeye gerek yok dedigimde herkes cok biliyordu elestiriyordu. 1 sene gecmeden gorduk iste gelen solbeki. Hos, solbek-sagbek zaten ligimizde sampiyon belirlemiyor, ama yine de iyi-kotu dolu olan mevkileri de bosaltiyoruz.

Çevrimiçi kartalizma190399

Butun transferler bonuslarla, uzun yillara yayilarak yapiliyor.
Ve sanki olmayan paramiz harcaniyor. Bu isin kokusu asil bu yonetim gidince ortaya cikacak.
Cokus Arat yonetimi sonrasi cokus'ten buyuk olursa sasirmam. FB ve GS'nin kaynagi belli olmayan (veya olan diyelim)
harcamalarinin gazina gelip olcuyu kacirdik gibi geliyor, ama hayirlisi artik.

Çevrimiçi Samet Demir

Serdar Sarıdağ: "Beşiktaş'ta, 2 gün içerisinde 2 giden, 2 gelen olur ya da kimse gitmez, kimse gelmez. Her ihtimal açık."

😁😁😁😁
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'ta sol kanat arayışı devam ediyor. (Sercan Dikme)

Sercan sayesinde de kulübün sır gibi sakladığı 2.gizli bilgiyi öğrenmiş bulunuyoruz. Akıyor bugün akıyor.

Çevrimiçi Yokmessi

Serdar Sarıdağ: "Beşiktaş'ta, 2 gün içerisinde 2 giden, 2 gelen olur ya da kimse gitmez, kimse gelmez. Her ihtimal açık."

😁😁😁😁

Aha az önce parodisini yaptigim gazetecinin aslı geldi 😂😂😂

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 19:25:40
  • İstanbul
    • Beşiktaş Arena

😁😁😁😁
adam haklı

Çevrimdışı Savaş

Arkadaşları ona Einstein diyor.

Çevrimiçi yaço58

Beşiktaş transfer döneminin kapanmasına 50 saat kala sol kanat arayışına halen devam ediyor. Şu an itibariyle anlaşılan sol kanat oyuncusu yok.

Teknik heyetin sol kanat dışında stoper ve orta saha için de ilk 11 kalitesini direkt artıracak ve net oyuncu talebi var.
Şaka gibi

Çevrimiçi yaço58

Transferi kapatalım en iyisi 1 lik adama son gün diye 30 vermeyelim ama taraftar baskısından korktukları için verecekler

Etiketler: