2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Tass, Samet Ç, sEuL, KartalınGücü, Kapkarakartal, kartalizma190399, Yokmessi, kartalbasket, hasankale, Zafer55, maıden, murat, 38life, NioHH, Gökhan Güvenç, annoca, Georgetown, Özgür Gültekin, tolga1903, Umutcan Kaya, Rasim, sefaköykartali, Yancos, mtorunlu, yaço58, aoguzd, Serdar3444, o2bucak, mayguntr, bull74, underworld, doganay, c3c2k, Monza, ulumemo, blackeagle35, murat baltacı, Sinan66, golazokartal, Ravenman, Kartal Ç, kahyaoglueren ve 399 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 393935 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Tass

katılıyorum acaba laporteyi alabilecekler mi bakalım adam bence 4 ay bekleyip bilbaoya katılayım kafasında

çelişkili haberler geldi maliyeti hakkında. bi 13m verecez deniyor bi 6. ilki dogruysa asla alınmaz. ama 6m bir yıllık kiralık cuk diye oturur. fakat bu durumda 3 tane solak stoperimiz oluyor. hani udakai rusyaya gitseydi super hamle olurdu. bu yonetimin en buyuk sorunu zaten bu plansızlık. sen udokaiye için kulup bul imza aşamasına getir, eş zamanlı da laporteyi yarı fiyatına bir yıllık kiralık kovala. olursa aynı anda yap bu hamleyi. taraftar ayakta alkışlar sizi.

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Beşiktaş’ın yeni transferi Gökhan Sazdağı, Kayserispor'a veda etti.

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

bizim başkanımız sözünün eri biridir.

Çevrimiçi Samet Demir

bizim başkanımız sözünün eri biridir.

Herkesin dilinde Fikret Ormana sabrettik, Adalı'ya neden sabretmiyoruz sözleri dolaşıyor, Adalı bu sözleri söylemeseydi, ilk işimiz takımı boşaltıp elimizden geldiği kadar takviye yapacağız deseydi şu tabloda herkes onu göğe kadar yüceltirdi. Avrupa da elenmemize rağmen söylüyorum bunu. Kendi sonunu hazırlıyor. Sosyal medyada nabız ölçerek hareket etmeye devam etsin.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Laporte nin maliyeti de yüksek geldiği için yakında vazgeçerler. Kanat içinde iyisini alamadık ocak ayına bıraktık loading.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi murat

5-10 milyon maaşla 1 veya iki oyuncu alırsın onlar da santrafor kanat veya 10 numara olur maçı sana getirir.onun harici bir bölgeye bu parlar yazıktır günahtır yapıyı oluştur alt liglerden henüz keşfedilmemiş veya büyük takımların listesinin alt sıralarınds yer bulabilebilecek kalitedeki gençleri takip ve transfer et.Türkiye liginde şampiyon olmak hakem federasyon vs harici çyle yıldızlar kadrosuna ihtiyaç  yok.2-3 yıldız 3-4 iyi adam gerisi görev adamı.

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 12:20:03
  • İstanbul
  • Toki Değil Alın Teri...
    • Beşiktaş Arena
Herkesin dilinde Fikret Ormana sabrettik, Adalı'ya neden sabretmiyoruz sözleri dolaşıyor, Adalı bu sözleri söylemeseydi, ilk işimiz takımı boşaltıp elimizden geldiği kadar takviye yapacağız deseydi şu tabloda herkes onu göğe kadar yüceltirdi. Avrupa da elenmemize rağmen söylüyorum bunu. Kendi sonunu hazırlıyor. Sosyal medyada nabız ölçerek hareket etmeye devam etsin.
fikret ormana sabrettik çünkü stadı yaptı beklenti stadı yapmasıydı şampiyonluk stadsız geldi taçlandırdı
Adalıya neden sabredelim bize ne vadediyorda sabır görsün beşiktaş her sene şampiyonluğa oynar bunun için sabredilmezde sabır istenmezde yönetimlerin görevi zaten bunu yapacak kadroyu kurmaktır olursun olmazsın ama iddaan olur sonuna kadar

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 12:43:05
  • İstanbul
  • Toki Değil Alın Teri...
    • Beşiktaş Arena
Laporte nin maliyeti de yüksek geldiği için yakında vazgeçerler. Kanat içinde iyisini alamadık ocak ayına bıraktık loading.
gelecek olsa bugüne kadar gelirdi ben araplardan gelenlere soğuk duruyorum bir seneleri ksyboluyor geldiklerinde

Çevrimdışı Savaş

Ne olursa olsun. Sol kanat transferi yapılmamasını kimse açıklayamaz mantıklı bi sebeple.

Ben bunda artniyet ararım. Göz göre göre almadılar oraya adam.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Samet Demir

fikret ormana sabrettik çünkü stadı yaptı beklenti stadı yapmasıydı şampiyonluk stadsız geldi taçlandırdı
Adalıya neden sabredelim bize ne vadediyorda sabır görsün beşiktaş her sene şampiyonluğa oynar bunun için sabredilmezde sabır istenmezde yönetimlerin görevi zaten bunu yapacak kadroyu kurmaktır olursun olmazsın ama iddaan olur sonuna kadar
Biz talep etmedik, kendisi söyledi renkliler ne alırsa aynı ayarda topçu alacağız diye, eksik takımı sadece Orkun aldık diye bize güzellemez inşallah.

Çevrimiçi kartalizma190399

Cok acimasiz davraniyorsunuz. Kadro'da herkes top class olamaz. Rotasyonda yerli olarak kullanacagin orta saha'ya da ihtiyac var.
Salih, Demir Ege, Kartal Kayseri, Alanya, Rio Ave'de vs catir catir top oynadi. O takimlarda iyi oynayan oyuncu bizde ana oyuncu olmayabilir, ama rotasyona girer.
Onlara da rotasyon oyuncusu gozuyle bakmaliyiz. Ha, onlari da yetersiz olarak gorup daha iyisini istiyorsan GS ve FB'yle kiyaslamak icin eyvallah.
O zaman Alper Potuk, Irfan Can, Ismail Yuksek kalitesine ve maliyetine girebilmen lazim. Yedek yerli orta sahan icin 10 milyon euro bonservis ayirman lazim.
Oyle bir maddi gucumuz olmadigina gore olanla yetinmek lazim. Yerli olarak baska alternatif varsa soyleyin bilelim. Salih Ozcan vs de ucuz degil.

Çevrimiçi Tass

"Beşiktaş Malick Fofana ile ilgili menejerlik şirketi Roc Nation Sportstan bilgi aldı. 25 milyon euro + bonus teklif yapılacak."

tanımıyorum...

edit: cocugu lyon gecen sene 20ye almış ^^
[ Son Düzenleme: Bugün, 13:49:19 Tass ]

Çevrimiçi Tass

biraz araştırayım dedim oha oldum. herkesin övmesi önemli değil, bu cocuk liverpool ve chelsea'yı reddetmiş "daha gelişimimi tamamlamadım ve sürekli oynamak için lyonda kalmalıyım" diyerekten. çok ısındım ama her zaman oldugu gibi kulubu ve kendisi bizi reddeder  (transfer teklifi gercek olsa bile) :(

Çevrimiçi Tass

1 dk skills izledim;
sttr et laporteyı şunu bunu. verin 40m alın gelin modundayım  :lol:

Çevrimiçi Samet Demir

"Beşiktaş Malick Fofana ile ilgili menejerlik şirketi Roc Nation Sportstan bilgi aldı. 25 milyon euro + bonus teklif yapılacak."

tanımıyorum...

edit: cocugu lyon gecen sene 20ye almış ^^
Alamayız bence.

Çevrimiçi Samet Demir

Laporte, kiralık olarak Beşiktaş’a katılacak.

(Post United)

Çevrimiçi yaço58

Laporte, kiralık olarak Beşiktaş’a katılacak.

(Post United)
KATILMAYACAK diyenlerde var geceye kadar süre vermişiz

Çevrimiçi Serdar3444

kartal ve demiregeyi savunmak vasatcılık degil gerçekliktir. kimse geniş kadrosunu yuksek maaş ve bonservisli oyuncularla dolduramaz. rotasyon olarak altyapıdan katkı saglayacak topcular da lazım. salihin kariyeri mi oynadı beşiktaşa geldiğinden beri. sahada kibirli kibirli gezmeler, artistik hareketlerle mesgul oldu bizde hep. mucadele desen sıfır. futbol hayatının sonuna gelmiş verim vermemiş yıllardır. şimdi TDler bunu oynattı ve bizim gencleri kiralık gonderdi diye o TD kararları dogru mu olmus oluyor? hangi TD'den bahsediyorsunuz? hani başarılı olsaydı başımızda kalırlardı bence. bedava gelmiş "olabiilecek" altyapı oyunculara pozitif ayrımcılık yapılmalıdır. baktın olmuyor gonderirsin. ama o ışığı gördüğün cocuga da biraz şans vereceksin. oxlade'den başlarım bir ton örnek veririm... onlara verilen şansın onda biri verilmemiş cocuklara sallamak kolay sizin için. zaten tutmuyorsa ısrar etmezsin. ama bastan silip gondermek neyin nesidir?
Salih oynadığında katkı verdi, oyuna hareket kattı, oyun bilgisinde, pozisyon bilgisine, adam karşılama ve bozmada da hiçte fena bir seviyede değildir. Adama biz şans vermedik. Salih'in iki sorunu var, top ayağındayken ilk adımı yavaş, birde havadan oynayıp topu kaybetmesi,  aynı pasları yerden oynasa, çok başka birinden bahsediyor olurduk. Kendi kariyerini kendisi geriye çekti. Ancak, Salih çok iyi bir yedektir. Kartal ya da Demir Ege'nin sorunu çok yumuşak kalmaları, Demir egenin ayakları raket gibi, topuda ileri doğru yollarla taşıyor  ve Salih kadar bassa, adam karşılayıp bozsa, zaten  11de, o zaman 60 milyon euro'dan başlardı Demir Ege , bizde tutamazdık. Ama Demir Ege gelişime açık oyuncu, bunları öğrenebilir, hırsıda var. Kulübemize zenginlik katıyor, Bizim geleceğimiz ama şimdimiz değil.... Salih elinde sorunsuz yedek, oynat, bekler, üç kuruşa oynuyor zaten. Derdimiz Salih olsun...
[ Son Düzenleme: Bugün, 14:45:10 Serdar3444 ]

Çevrimiçi gokhans

Svenson kayseri ile anlaşmış. Bari takas yapaydınız gökhan ile boşu boşuna 1,5milyondan da olduk.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

Svenson kayseri ile anlaşmış. Bari takas yapaydınız gökhan ile boşu boşuna 1,5milyondan da olduk.
Yapmışız işte, svenson + 1,5 milyon.

Çevrimiçi Samet Demir

https://x.com/HaberKartali/status/1965746987560812833?t=QvtV68a6MPQRB0ooXzoeBw&s=19

Fm 2015-16 oynarken bile bu hakan çalışkan vardı, ilk işim bunu kovmak oluyordu.

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Tass

https://x.com/Besiktas/status/1965750044830957816?t=AbamMsZWyE7pZC26rNlh1g&s=19

Kap geldi, hadi hayırlısı olsun bakalım.

31 yaşında bizim seviyemizin altında zorla gelen bir adama neden +1 veririz ki? 33 yaşında olacak zaten 2 sene sonra. çok istesek zaten uzatılır. bu yaşı başı geçmiş, talibi olmayacak yaştaki özellikle yerli adamlara +1,2,3 vs verilmemelidir.

Çevrimiçi Samet Demir

31 yaşında bizim seviyemizin altında zorla gelen bir adama neden +1 veririz ki? 33 yaşında olacak zaten 2 sene sonra. çok istesek zaten uzatılır. bu yaşı başı geçmiş, talibi olmayacak yaştaki özellikle yerli adamlara +1,2,3 vs verilmemelidir.
Plansızlık. Sağ bek için free adam alıp arkasına Taylan koyamadılar. O zamanda böyle tercihlere gitmek zorunda kalıyoruz işte

Çevrimiçi Tass

Plansızlık. Sağ bek için free adam alıp arkasına Taylan koyamadılar. O zamanda böyle tercihlere gitmek zorunda kalıyoruz işte

ya inan şunu yapsalardı yine anlardım; svensonu gonderecek odeme yapmadan, yerine gokhan savdağı ile 1m bonservis ve 500bin euro'den 1+1 sözleşme. bu artı 1 de tamamen kulup insiyatifinde olacak. hani zaten adam 300bin euroya oynuyor kayseride. svenson bizden 1.3m euro alıyor. o yuzden maliyetler birbirini dengeler. hangisi daha gercek sagbek kısmını gectim. böyle adamlarla bir yıldan fazla zorunlu sozlesme yapmayacaksın. senin teklifin dedigim gibi olsa hayır mı diyecekti gokhan? zaten performans verirse uzatılır. hatta gerekirse biraz bonus ucret te eklenebilir performansına baglı olarak.

bizim yonetim surekli kulubu daha altındaymıs oyuncuların TDlerin gibi davranıyor. kariyeri olmayanlara karşın bile...

Etiketler: