2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Tass, o2bucak, Özgür Gültekin, KartalınGücü, yaço58, Georgetown, blackeagle35, Zafer55, matias_27, Liquidator, gokhans, hasankale, murat baltacı, aoguzd, tolga1903, maıden, Samet Demir, Yokmessi, Serdar3444, Umutcan Kaya, Gökhan Güvenç, Kapkarakartal, murat, annoca, Sinan66, bull74, doganay, kartalbasket, Savaş, sefaköykartali, Yusuf Berberoğlu, golazokartal, Rasim, mtorunlu, ulumemo, Monza, Ravenman, Kartal Ç, 38life, kahyaoglueren, mayguntr, uno_bjk, ugurkartalizma, safak_01, c3c2k, Yancos, Gökhan Kurt, barisaydin, emre_1978, cornelius ve 408 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 392501 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

o kadar da aptal olamazlar. kartala 100 kere forma veririm salihe 1 defa vermem!
kartal dediğiniz adamı şu ana kadar beşiktaşa gelmiş hiç bir teknik drektör istemedi
Bazı şeyleri gözünüzde fazlamı büyütüyorsunuz.

Çevrimiçi gokhans

Daha yeni emrecanı teneke bağlayıp yolladık. Böyle gamsızlık yok. Hatta arttırayım son dönemlerde alt yapıdan çıkan oyuncuların %90'ı formanın ağırlığını taşıyamıyor. 10-12 yaşından itibaren alt yapısında oynayan bir oyuncu a takım yükselik sahaya adım attığında itibaren deli gibi basıp koşması lazım. Bunlar adım atarken 40 defa düşünüyor.

Kısacası sizin hayal ettiğiniz ile gerçekler aynı değil.
valerian zamanı bu yüzden bir sistem kuruluyor haberleri vardı. Valerian altyapı maçlarını, antremanlarını falan izlemeye geliyordu. As takım hangi taktik ve anlayışla oynayacak, bu anlayışta beklerden ne bekleniyor, orta sahalardan, stoperlerden, hücumculardan ne isteniyorsa, duran top organizasyonları, kademeler nasıl olacaksa, en alt yaş kategorisinden itibaren tüm altyapılar aynı sistemi benimseyecek ve a takıma çıkana kadar tüm görevlerini bilerek yetişecekti. Bu sistemi duyduğumda çok hoşuma gitmişti, bu uygulanması gereken bir sistem bence, sergen le kordineli çalışacak prof. antrenörler, hocalar eşliğinde çocuklar yetiştirilmeli. Emrecan terzi gibi a takıma çıktığında sudan çıkmış balık gibi olmamalı..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

o kadar da aptal olamazlar. kartala 100 kere forma veririm salihe 1 defa vermem!
Ben ikisinede vermem.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Tass

kartal dediğiniz adamı şu ana kadar beşiktaşa gelmiş hiç bir teknik drektör istemedi
Bazı şeyleri gözünüzde fazlamı büyütüyorsunuz.

kartala duzgun sans verilmedi. hala umitliyim ondan. ben asıl salihi gozumde kucultuyorum.

Çevrimiçi gokhans

Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Tass

kadroda kalan ve ilişkisi kesilmesi gerekenlerin basında salih, necip ve mert var benim gozumde. bunların yanında umidimi kestiğim ersini de ekleyelim. diğerleri icin yerlerine adam gelirse gitsinler kategorisinde.

Çevrimiçi Tass

emrecanı daha once de dedigim gibi futbolcu gozuyle bakmıyorum. uzerimizden atamadığımız acayip birsey oldu onun hikayesi. sanırım futbol tarihin en igrenc sozlesmesine imza atmısız. adamın kontratını fesh etsek istanbula 1-2m euro verilecek. her sene kiralık kontenjjanımızı yiyor gereksiz yere. baska bir takım ya da zekası arzusu olan bir yonetim olaydı coktan bu maddeyi istanbulsporla konusup kaldırtırırdık. gamsız ama bizimkiler. en onemli eksigini hala almamıs ve muhtemelen almayacak yonetimden uzunhanın durumunu cozmesini beklemek saflık olurdu.

Çevrimdışı sEuL

kartala duzgun sans verilmedi. hala umitliyim ondan. ben asıl salihi gozumde kucultuyorum.

Su Kartal'i begenmeyi cok istedim ama oyun tarzini hic mi hic begenmiyorum.
Kartal diyince benim aklima temposuz, topla dribbling'i olmayan, calim atamayan ama inanilmaz kolay calim yiyen, savunmasi bir orta saha icin cok cok zayif kalan bir oyuncu geliyor.
Dogru duzgun sans verilmedi kisminada katilmiyorum, kendi sansini kendin yaratirsin, demek ki hicbir hoca tarafindan yeterli gorulmedi ki oynatilmadi. 
Bu sene orta sahaya transfer de yapilmadi dogru duzgun, cekisecegi bir iki isim var onlarda Salih ve Demir Ege - hadi bakalim insallah gosterir kendisini ne diyelim.

Çevrimiçi Samet Demir

Su Kartal'i begenmeyi cok istedim ama oyun tarzini hic mi hic begenmiyorum.
Kartal diyince benim aklima temposuz, topla dribbling'i olmayan, calim atamayan ama inanilmaz kolay calim yiyen, savunmasi bir orta saha icin cok cok zayif kalan bir oyuncu geliyor.
Dogru duzgun sans verilmedi kisminada katilmiyorum, kendi sansini kendin yaratirsin, demek ki hicbir hoca tarafindan yeterli gorulmedi ki oynatilmadi. 
Bu sene orta sahaya transfer de yapilmadi dogru duzgun, cekisecegi bir iki isim var onlarda Salih ve Demir Ege - hadi bakalim insallah gosterir kendisini ne diyelim.
Kartalı ben amirin olduğu zaman istedim, oda amirle kartal ikiside eş değer benim gözümde o nedenle. Yabancı kontenjanı yiyeceğine yedekte kartal olsun diyorum da transfer tahtamız açıkken daha iyisini talep etmek gerekli.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

En iyisi diye timo werneri alıp gelmezler inşallah. 3-4 ay kimse gelmesin daha iyi. Adam gibi birini alamayacaklar sanırım.

4 gün sonra tahta kapanınca ne diyecek çok merak ediyorum.

Çevrimiçi COB

• Kara Kartal
  • *
  • Bugün, 00:59:20
  • Prizren - Kosova / Helsinki - Finlandiya
  • Black Eagle from Balkans
Kartal bence rotasyonda olması gereken bir futbolcu. Oynadığı her maçta oraya hareketlilik getirdi. Salih ile Necip yerine, Kartal daha çok ümit vaad ediyor.

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 01:18:53
  • İstanbul
  • Toki Değil Alın Teri...
    • Beşiktaş Arena
şans verilmez alınır yıllardır o şansı alamadı adamın gittiği yer ümraniye onlar bile topusunu almadı salihe gelince beğen beğenme ki bende beğenmiyorum ama dolaştığı takımlara bak öyle kartalla mukayese et derim kartal bomboş adam alt yapıdan yaşı dolup çıkanları bize oyuncu diye yutturmaya çalışıyorlar yıllardır taraftarda yiyor bunları böylece o alt yapıyı mesken tutmuş futbolcu eskileri kendilerini maskeliyor kimse ne kadar kötü iş yaptıklarını sorgulamıyor

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 01:33:22
  • İstanbul
  • Toki Değil Alın Teri...
    • Beşiktaş Arena
Beşiktaşta şu alt yapı seviciliği bir türlü bitmiyor ordan çıkanlar bildiğin süprüntü ikinci ligde bile şans bulamayan en ufak bir kazanma hırsı olmayan adamlar yetiştiriyorlar
Takımlarıöızdan biri fenerle maç yapıyor fener oyuncusu kırmızı gördü diye hoca bizd3nde bir oyuncu çıkarıyor sen o çocuklara kazanma hırsı verebilirmisin neymiş efendim iyi insan yetiştiriyormuşuz o yüzden alt yapıdan gelen hiç bir oyuncunun kazanma hırsı yok hanım evladılar savaşmıyorlar mücadele yok ve o yüzdende gittikleri hiç bir takımda 11 de yer bulamıyor rakip seni eksik yakalasa bir düzine sokar gider
Bizse sünepe yetiştiriyoruz ve alt yapıdan gelen hiç bir oyuncuda aidiyet ve forma aşkı yok

Çevrimiçi Samet Demir

valerian zamanı bu yüzden bir sistem kuruluyor haberleri vardı. Valerian altyapı maçlarını, antremanlarını falan izlemeye geliyordu. As takım hangi taktik ve anlayışla oynayacak, bu anlayışta beklerden ne bekleniyor, orta sahalardan, stoperlerden, hücumculardan ne isteniyorsa, duran top organizasyonları, kademeler nasıl olacaksa, en alt yaş kategorisinden itibaren tüm altyapılar aynı sistemi benimseyecek ve a takıma çıkana kadar tüm görevlerini bilerek yetişecekti. Bu sistemi duyduğumda çok hoşuma gitmişti, bu uygulanması gereken bir sistem bence, sergen le kordineli çalışacak prof. antrenörler, hocalar eşliğinde çocuklar yetiştirilmeli. Emrecan terzi gibi a takıma çıktığında sudan çıkmış balık gibi olmamalı..
Böyle yazdığın zaman yazdıklarını cımbızlayıp aa bu vı istiyor diyerek vasat sever ilan ediyorlar. Kimsenin fikre odaklandığı yok. Direk isim üzerinden yaftalanıyorsun.

Bizim gibi düşnenlerin gayesi belli, bir yapılanma olsun, altyapıdan tut a takıma kadar çok kaliteli antrenörlere sahip olalım. A takıma çıkan bir futbolcunun fiziğine baktığımız zaman tamam bu olmuş diyebilelim. Ama olmuyor işte, ne yetenekli oyuncular var fizik olarak kendini geliştirmediği için silinip gidiyor. Mental boyutuna girmiyorum bile. Proje olarak bakmıyoruz hiç. Mesela Semih için güzel şeyler yapmaya çalıştılar fakat sürekli hoca değişimiyle değişen antrenman metodları çocuğun gelişimini durdurdu. Ne güzel yabancı dil eğitimine yolladılar, kişilel coach tuttular falan. Genç oyuncılar için böyle bir uygulamaya geçmemiz gerekiyor.

Yabancı ülkelerde genç oyuncu tabiri 15-16 yaşlara kadar indi, biz hala 22-24 arasında ki oyunculara genç diye tabir ediyoruz.

Çevrimdışı Akil Emre

Artık son gün ya tabata tadında bir transfer gelir veya hocadan el bilal sol açık forvet oynayacak o yüzden transfere gerek yok denebilir

Çevrimiçi Tass

bu saatten sonra adam alınmaz daha.

Etiketler: