2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Gökhan Güvenç, Samet Demir, kartalizma190399, sEuL, KartalınGücü, Darkeagle, Yancos, Savaş, yaço58, uno_bjk, Kapkarakartal, tolga1903, Serdar3444, maıden, 38life, Yokmessi, murat baltacı, o2bucak, Koa_lAA, safak_01, Samet Ç, golazokartal, highflyingeagle, annoca, Umutcan Kaya, blackeagle35, mayguntr, Liquidator, Özgür Gültekin, Rasim, bull74, Tass, kartalbasket, Zafer55, murat, Sinan66, balkan-kartal, NioHH, COB, Ravenman, Monza, Georgetown, Gökhan Kurt, sefaköykartali, mtorunlu, kahyaoglueren, Necmi, hasankale, Mehmet57, aoguzd, Kartal Ç, doganay, ulumemo ve 369 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 376115 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Wilson odobert alın madem paranız var verdiğiniz her kuruşu geri kazandırma potansiyeli olan oyuncu bu işte trossard değil
şu tottenhamın çöplerinden ne zaman vazgeçeceksiniz

Çevrimiçi sefaköykartali

Sola parayı ver Davitashvili getir artık(oyuncu istiyorsa)
Muçi yerine Batrakov
Svensson yerine Zeki Çelik
Felix yerine kiralık Disasi
Rashica yerine de cengiz mi alıyon hoca kimi istiyosa al rotasyonda dursun hadi artık yav şu eksikleri tamamla artık.

Çevrimiçi tolga1903

şu tottenhamın çöplerinden ne zaman vazgeçeceksiniz

Çöp olduğunu düşünmüyorum ya o takımda hayatta oynayamaz zaten yaş fizik iki ayağını da kullanabilmesi hızı vs bence iyi oyuncu bir de 4 eylüldeyiz çok fazla seçenekleri olduğunu düşünmüyorum yine de trossard'a 22m eurolar falan verileceğine kiralanmasini isterim bunun

Çevrimiçi Ravenman

Batrakovu mutlak almalıyız Rusyanın en büyük yeteneği.

Bu ara Svensson her konuda Karagümrükle anlaştı

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Çöp olduğunu düşünmüyorum ya o takımda hayatta oynayamaz zaten yaş fizik iki ayağını da kullanabilmesi hızı vs bence iyi oyuncu bir de 4 eylüldeyiz çok fazla seçenekleri olduğunu düşünmüyorum yine de trossard'a 22m eurolar falan verileceğine kiralanmasini isterim bunun

Bildiğim bir oyuncu değil, baktım geçen sene tottenham 30 odemis, bu sene 3 maça da sonradan girmiş ama sürekli dakikası artarak ilerlemiş. Sanki oyuncudan bu sene faydalnacaklar.

Çevrimiçi tolga1903

Bildiğim bir oyuncu değil, baktım geçen sene tottenham 30 odemis, bu sene 3 maça da sonradan girmiş ama sürekli dakikası artarak ilerlemiş. Sanki oyuncudan bu sene faydalnacaklar.

Olabilir, brennan johnson'dan formayı alamaz ama sakatlık vs durumunda bayern'den aldıkları tel ve bu eleman aday bölgeye tabi richarlison da solda kullanıldı eski hocaları zamanında. Kiralanabilir seçenek trossard işi beni korkuttu hem anormal para vereceğiz hem de bu adam beklentimizi karşılamayacak diye korkutuyor açıkçası

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Olabilir, brennan johnson'dan formayı alamaz ama sakatlık vs durumunda bayern'den aldıkları tel ve bu eleman aday bölgeye tabi richarlison da solda kullanıldı eski hocaları zamanında. Kiralanabilir seçenek trossard işi beni korkuttu hem anormal para vereceğiz hem de bu adam beklentimizi karşılamayacak diye korkutuyor açıkçası

Trossarda para yatıracağıma bu gurcuye parayı basarım.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bu arada kendi takiminda dahi oynamayan iki oyuncu (Calhanoglu ve Yüksek) orta sahada oynarken performansı tartışmaya açılan Orkunun ilk 11 başlamamasi normal değil

Çevrimiçi Samet Demir

Bu arada kendi takiminda dahi oynamayan iki oyuncu (Calhanoglu ve Yüksek) orta sahada oynarken performansı tartışmaya açılan Orkunun ilk 11 başlamamasi normal değil
Boşver en azından sakatlık riski olmuyor abi. Ülke dip buçak her karesi liykatsizlik kokuyor.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı levitate

trossard iyi hoş ama bir yılı kalmış 94'lü adama 22 vermek eşekliktir
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

trossard iyi hoş ama bir yılı kalmış 94'lü adama 22 vermek eşekliktir

bu kardeşi neden bırakmak istiyorlar acaba adam temiz 15 gol katkısı vermiş her sezon
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi murat baltacı

Yönetim orkuna verdiği sözü tutsun çocuk iyi kadro kurulacak başarılı olacağız dedi o günden sonra frene bastılar şaka gibi.

Son günlerde bari birşeyler yapın davidasvili,sag bek,stoper,kaleci, altı numara alın hocayı küstürmedin yarışalım en azından
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı ardiles

Davitashvili kulübü vermiyor. Oh çok şükür, sezon sonu teneke bağlayıp  göndermeye çalışacağımız bir gereksizden daha kurtardık.

Çevrimdışı levitate

kartalist twitleri

(davitashvili için) Gelirse yine medyada ilk vereceğimiz bir isim, yönetim uğraşıyordu ama Bugünden sonra daha da istekli olacaklarını düşünüyorum, gelişme olursa haber edeceğim (Oyuncu gelmek istiyor)

Davitash konusunda kulübü sıkıntı, konu para değil adam inatçı değişik şekilde biraz pazarlığa çok oturmuyor ben ne dersem o diyo
Kulüp başkanları gerekirse satmam diyor ( başkanı baya zengin keyfi başkanlık yapıyorlar bildiğiniz)
Hayırlısı bakalım inşallah iyi bir kanat alırız

bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

kartalist twitleri

(davitashvili için) Gelirse yine medyada ilk vereceğimiz bir isim, yönetim uğraşıyordu ama Bugünden sonra daha da istekli olacaklarını düşünüyorum, gelişme olursa haber edeceğim (Oyuncu gelmek istiyor)

Davitash konusunda kulübü sıkıntı, konu para değil adam inatçı değişik şekilde biraz pazarlığa çok oturmuyor ben ne dersem o diyo
Kulüp başkanları gerekirse satmam diyor ( başkanı baya zengin keyfi başkanlık yapıyorlar bildiğiniz)

trossard için

"Görüşüyoruz Sergen hoca onay verdi, 25m civarında bons beklentileri var. Burada önemli kısım

1 - ödeme kolaylığı taksit mevzusu bons için
2 - Oyuncunun önceliği ( araplardan iyi teklif bekliyor)"

davitashvili alınırsa trossard yatar mı sorusuna cevap olaraktan

"Tabi 2 kanat alınmaz ( yüksek maliyetlerde ) Planlama şuan

1 yabancı kanat
+ Cengiz
+2 hakkımızı stoper - orta sahaya planlıyor yönetim şuan için"
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

cengizi sokacaklar kararlılar bir de tek kanat alacaklar te allahım
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

kartalist twitleri

başkanları arsenal'de 10 yıl falan ceo olan en sonda milan'ı şampiyon yapan yönetimden olan ivan gazidis'miş sahipleri de toronto raptors'un sahiplerinden biri, ilk adamın kıllık edeceğini sanmam
bipbipbupbup

Çevrimiçi Savaş

Dilimizde tüy bitti burda be. Şu zuriko'yu alın diye. Sancho bekledin keko gibi. Hadi al alabiliyorsan şimdi.

Buradaki futbol aklı yönetimden daha iyi yemin ederim. Az forum falan dolaşsınlar bence biraz. Vallaha düzlüğe çıkarız.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Cengiz mevzusu el bombası gibi, eğer patlarsa fena dağılirız.
Messi performansı alacak olsak bile bu risk sarın alınmaz.

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

1 hafta kaldı sadece zaman geçsin diye bekliyorlar kimseyi alacakları yok.

Çevrimiçi KartalınGücü

Cengiz mevzusu el bombası gibi, eğer patlarsa fena dağılirız.
Messi performansı alacak olsak bile bu risk sarın alınmaz.

Satın alsalar kötünün iyisi, ben kiralayacaklar diye korkuyorum. Dany kiralamıştık gsden ilk derbide kırmızı mı görmüştü penaltı mı yapmıştı gsye hediye etmişti maçı.

Bir büyük takımın rakibinden oyuncu kiralaması korkunç bir şey olur.

Çevrimdışı Akil Emre

Bugünüde gidensiz ve gelensiz olarak tamamlayacağız.

Çevrimiçi Tass

https://x.com/FabrizioRomano/status/1963868703101223145
hani shatkar nerden buluyor deniyor ya. çocugun daha resmi, piyasa degeri gozukmuyor transfermrt'te ama 15m vereceklermiş. scout transferi boyle olur da biz o sabrı gostermiyoruz maalesef.

Çevrimiçi gokhans

Adalı Yönetimini zor günler bekliyor...
Beşiktaş'ta yapılacak ödemer için kaynak arayışları devam ediyor.

Beşiktaş'ta yapılacak ödemer için kaynak arayışları devam ediyor.

Transfer sezonunu eksiksiz tamamlamak isteyen Adalı yönetimini kritik mali yükümlülükler bekliyor.

Kulup yetkililerinden edindigimiz bilgiye gore, Ekim ayında 35 milyon euro, ocak ayında ise 50 milyon euro ödeme yapılması gerekiyor.

Bu büyük meblağların yanı sıra transfer çalışmalarını da sürdürmek isteyen yönetim, ciddi kaynak arayışına girmiş durumda.

Beşiktaş yönetimi bu zorlu süreci atlatmak için çözüm arayışlarını sürdürüyor. (duhliye)
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Etiketler: