2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

aoguzd, Yokmessi, Kapkarakartal, Kartal Ç, murat baltacı, Serdar3444, Gökhan Güvenç, annoca, Ravenman, Monza, Darkeagle, sefaköykartali, mayguntr, Zafer55, gokhans, NioHH, blackeagle35, kartalizma190399, maıden, murat, Özgür Gültekin, kartalbasket, highflyingeagle, Samet Ç, Rasim, hasankale, matias_27, COB, KartalınGücü, tolga1903, Umutcan Kaya, doganay, Tass, balkan-kartal, Yusuf Berberoğlu, mtorunlu, 38life, Mehmet57, yaço58, ulumemo, bull74, o2bucak, Georgetown, AigleBordeaux, safak_01, golazokartal, mellfred, cornelius, joseph35, c3c2k, sozkul, Fikret ve 391 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 374197 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Wilson odobert alın madem paranız var verdiğiniz her kuruşu geri kazandırma potansiyeli olan oyuncu bu işte trossard değil
şu tottenhamın çöplerinden ne zaman vazgeçeceksiniz

Çevrimiçi sefaköykartali

Sola parayı ver Davitashvili getir artık(oyuncu istiyorsa)
Muçi yerine Batrakov
Svensson yerine Zeki Çelik
Felix yerine kiralık Disasi
Rashica yerine de cengiz mi alıyon hoca kimi istiyosa al rotasyonda dursun hadi artık yav şu eksikleri tamamla artık.

Çevrimiçi tolga1903

şu tottenhamın çöplerinden ne zaman vazgeçeceksiniz

Çöp olduğunu düşünmüyorum ya o takımda hayatta oynayamaz zaten yaş fizik iki ayağını da kullanabilmesi hızı vs bence iyi oyuncu bir de 4 eylüldeyiz çok fazla seçenekleri olduğunu düşünmüyorum yine de trossard'a 22m eurolar falan verileceğine kiralanmasini isterim bunun

Çevrimiçi Ravenman

Batrakovu mutlak almalıyız Rusyanın en büyük yeteneği.

Bu ara Svensson her konuda Karagümrükle anlaştı

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Çöp olduğunu düşünmüyorum ya o takımda hayatta oynayamaz zaten yaş fizik iki ayağını da kullanabilmesi hızı vs bence iyi oyuncu bir de 4 eylüldeyiz çok fazla seçenekleri olduğunu düşünmüyorum yine de trossard'a 22m eurolar falan verileceğine kiralanmasini isterim bunun

Bildiğim bir oyuncu değil, baktım geçen sene tottenham 30 odemis, bu sene 3 maça da sonradan girmiş ama sürekli dakikası artarak ilerlemiş. Sanki oyuncudan bu sene faydalnacaklar.

Çevrimiçi tolga1903

Bildiğim bir oyuncu değil, baktım geçen sene tottenham 30 odemis, bu sene 3 maça da sonradan girmiş ama sürekli dakikası artarak ilerlemiş. Sanki oyuncudan bu sene faydalnacaklar.

Olabilir, brennan johnson'dan formayı alamaz ama sakatlık vs durumunda bayern'den aldıkları tel ve bu eleman aday bölgeye tabi richarlison da solda kullanıldı eski hocaları zamanında. Kiralanabilir seçenek trossard işi beni korkuttu hem anormal para vereceğiz hem de bu adam beklentimizi karşılamayacak diye korkutuyor açıkçası

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Olabilir, brennan johnson'dan formayı alamaz ama sakatlık vs durumunda bayern'den aldıkları tel ve bu eleman aday bölgeye tabi richarlison da solda kullanıldı eski hocaları zamanında. Kiralanabilir seçenek trossard işi beni korkuttu hem anormal para vereceğiz hem de bu adam beklentimizi karşılamayacak diye korkutuyor açıkçası

Trossarda para yatıracağıma bu gurcuye parayı basarım.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bu arada kendi takiminda dahi oynamayan iki oyuncu (Calhanoglu ve Yüksek) orta sahada oynarken performansı tartışmaya açılan Orkunun ilk 11 başlamamasi normal değil

Çevrimiçi Samet Demir

Bu arada kendi takiminda dahi oynamayan iki oyuncu (Calhanoglu ve Yüksek) orta sahada oynarken performansı tartışmaya açılan Orkunun ilk 11 başlamamasi normal değil
Boşver en azından sakatlık riski olmuyor abi. Ülke dip buçak her karesi liykatsizlik kokuyor.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi levitate

trossard iyi hoş ama bir yılı kalmış 94'lü adama 22 vermek eşekliktir
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

trossard iyi hoş ama bir yılı kalmış 94'lü adama 22 vermek eşekliktir

bu kardeşi neden bırakmak istiyorlar acaba adam temiz 15 gol katkısı vermiş her sezon
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi murat baltacı

Yönetim orkuna verdiği sözü tutsun çocuk iyi kadro kurulacak başarılı olacağız dedi o günden sonra frene bastılar şaka gibi.

Son günlerde bari birşeyler yapın davidasvili,sag bek,stoper,kaleci, altı numara alın hocayı küstürmedin yarışalım en azından
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı ardiles

Davitashvili kulübü vermiyor. Oh çok şükür, sezon sonu teneke bağlayıp  göndermeye çalışacağımız bir gereksizden daha kurtardık.

Çevrimiçi levitate

kartalist twitleri

(davitashvili için) Gelirse yine medyada ilk vereceğimiz bir isim, yönetim uğraşıyordu ama Bugünden sonra daha da istekli olacaklarını düşünüyorum, gelişme olursa haber edeceğim (Oyuncu gelmek istiyor)

Davitash konusunda kulübü sıkıntı, konu para değil adam inatçı değişik şekilde biraz pazarlığa çok oturmuyor ben ne dersem o diyo
Kulüp başkanları gerekirse satmam diyor ( başkanı baya zengin keyfi başkanlık yapıyorlar bildiğiniz)
Hayırlısı bakalım inşallah iyi bir kanat alırız

bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

kartalist twitleri

(davitashvili için) Gelirse yine medyada ilk vereceğimiz bir isim, yönetim uğraşıyordu ama Bugünden sonra daha da istekli olacaklarını düşünüyorum, gelişme olursa haber edeceğim (Oyuncu gelmek istiyor)

Davitash konusunda kulübü sıkıntı, konu para değil adam inatçı değişik şekilde biraz pazarlığa çok oturmuyor ben ne dersem o diyo
Kulüp başkanları gerekirse satmam diyor ( başkanı baya zengin keyfi başkanlık yapıyorlar bildiğiniz)

trossard için

"Görüşüyoruz Sergen hoca onay verdi, 25m civarında bons beklentileri var. Burada önemli kısım

1 - ödeme kolaylığı taksit mevzusu bons için
2 - Oyuncunun önceliği ( araplardan iyi teklif bekliyor)"

davitashvili alınırsa trossard yatar mı sorusuna cevap olaraktan

"Tabi 2 kanat alınmaz ( yüksek maliyetlerde ) Planlama şuan

1 yabancı kanat
+ Cengiz
+2 hakkımızı stoper - orta sahaya planlıyor yönetim şuan için"
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

cengizi sokacaklar kararlılar bir de tek kanat alacaklar te allahım
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

kartalist twitleri

başkanları arsenal'de 10 yıl falan ceo olan en sonda milan'ı şampiyon yapan yönetimden olan ivan gazidis'miş sahipleri de toronto raptors'un sahiplerinden biri, ilk adamın kıllık edeceğini sanmam
bipbipbupbup

Etiketler: