2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

KartalınGücü, kartalizma190399, maıden, aoguzd, Yokmessi, Kapkarakartal, Kartal Ç, murat baltacı, Serdar3444, Gökhan Güvenç, annoca, Ravenman, Monza, Darkeagle, sefaköykartali, mayguntr, Zafer55, gokhans, NioHH, blackeagle35, murat, Özgür Gültekin, kartalbasket, highflyingeagle, Samet Ç, Rasim, hasankale, matias_27, COB, tolga1903, Umutcan Kaya, doganay, Tass, balkan-kartal, Yusuf Berberoğlu, mtorunlu, 38life, Mehmet57, yaço58, ulumemo, bull74, o2bucak, Georgetown, AigleBordeaux, safak_01, golazokartal, mellfred, cornelius, joseph35, c3c2k, sozkul, Fikret ve 388 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 374338 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Tass

SON DAKİKA | Sercan Hamzaoğlu:

Djiku’nun Spartak Moskova’ya transferi bekletiliyor!

✅ Sağlık kontrolünden geçti
 ✅ İmza aşamasına geldi

❌ Rus kulübü Fenerbahçe’den evrakları bekliyor ancak sarı lacivertlilerde “Lig uzun maraton, Djiku’yu elde tutalım” fikri ciddi şekilde masada.

İsmail Kartal göndertmemistir kesin.

böyle bir haber gördüm. dogruysa hemen udokai'yi 5-6m ne verirlerse çakıp laporte çekmeliyiz.

Çevrimiçi Samet Demir

stopere merih yazacam yine de ek olarak,   :D
Sözleşme yenileyecekler büyük ihtimalle
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

SON DAKİKA | Sercan Hamzaoğlu:

Djiku’nun Spartak Moskova’ya transferi bekletiliyor!

✅ Sağlık kontrolünden geçti
 ✅ İmza aşamasına geldi

❌ Rus kulübü Fenerbahçe’den evrakları bekliyor ancak sarı lacivertlilerde “Lig uzun maraton, Djiku’yu elde tutalım” fikri ciddi şekilde masada.

İsmail Kartal göndertmemistir kesin.

böyle bir haber gördüm. dogruysa hemen udokai'yi 5-6m ne verirlerse çakıp laporte çekmeliyiz.
Bir an djikuyu alalım yazacaksın zannettim 😅
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Akil Emre

Hala umutla gelecek ve gidecekleri bekliyorum, umarım son güne kadar beklenmeden çözülür

Çevrimiçi Tass

o zaman udokai rusyaya gönderilmeli ve yerine laporte çekılmelidir.

Çevrimiçi kartalizma190399

Demek istediğim mukayese edilen adamların pozisyonları farklı, bu durumun algı yapmak için ortaya atıldığını söylüyorum.

Bir oyuncuya 10 küsür maaş verilmesine karşıyım ben. Kim olursa olsun. Biz bu bütçeye sahip bir takım değiliz. Ülke de aynı şekilde. Buna nasıl izin veriyorlar anlamıyorum.

Bizim gideceğimiz yol en fazla yüksek bonservis düşük maaş olmalı.

Eskiden olsa yine sampiyon olan takim CL gelirlerinin gaziyla saglam bir transfer donemi gecirirdi, sonra basarisiz olunca aninda kuculmeye giderdi.
GS ve FB'de bu harcamalar 3-4 senedir devam ediyor, ve FB basarisiz olmasina ragmen kuculmeye gitmedi, aksine daha fazla harciyor.
GS'nin de harcamalari normal degil. Cok degil 4-5 sene evvel 4-5 milyon euro'luk maaslar siradisiyken artik 10-15 milyon euro maaslarin havada ucmasi normal degil.

Onlarin para kaynagini sorgulamaya gerek yok. Bizim etki alanimiz disinda birsey zaten, ama benim bildigim birsey varsa, biz bu paralara yakin paralar harcarsak ve sikinti'ya dusersek bunun altindan kalkamayiz. Ne devlet ne de camia'nin onde gelen zenginleri bize bu destegi saglamaz. O yuzden Orkun, Abraham vs. icin odenen paralar benim gozume korkunc geliyor. Gelecek sene Adali da giderse bu seneki bonservis harcamalarinin taksidini gelecek yonetim nasil odeyecek?

Çevrimiçi annoca

Udo bence bizi kafada bitirdi. Gönderilmek için uğraşıyor

Çevrimiçi Samet Demir

Mentali düştü herifin, pas kalitesi iyi diye aldık adamı, gözünün önüne pas atamayacak seviyeye geldi.

Çevrimiçi gokhans

Mentali düştü herifin, pas kalitesi iyi diye aldık adamı, gözünün önüne pas atamayacak seviyeye geldi.
saldımı, sabotemi ediyor belli değil. Geçen sezonki udo ile alakası yok. Birebirde adam geçirmiyordu geçen sene şimdi koşarak geçiyolar..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi matias_27

saldımı, sabotemi ediyor belli değil. Geçen sezonki udo ile alakası yok. Birebirde adam geçirmiyordu geçen sene şimdi koşarak geçiyolar..

Gecen sene de çöptü. Bu senede çöp. Her zaman çöptü. Deve gibi boyu var 5cm sicrayamiyor.
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimiçi matias_27

Allah Allah ne durumlara düştük. Bizi kafada bitirmiş. Dua etsin bu formayı giymiş o kazulet haliyle. Ben hayatımda bu kadar kötü bir stoper görmedim
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimiçi AigleBordeaux

Allah Allah ne durumlara düştük. Bizi kafada bitirmiş. Dua etsin bu formayı giymiş o kazulet haliyle. Ben hayatımda bu kadar kötü bir stoper görmedim
4 sezondur stoperde bir tane duzgun transferimiz yok, bu kadar stoper transfer edip icinden bir tane adam gibi stoper cikarmamakta buyuk basari
listeye bak

udokhai Allah boy vermis sadece
emirhan topçu ofsayta cizgisi nedir bilmiyor
paulista kronik
Worall duz insan
Bailly bir tane kronik daha
Colley tek iyi yani gol atmasiydi
Uzunhan yarisina 2 M€ verdik
Tayyip Talha yoruma gerek yok
Saiss (tek iyi transfer adam kaçti)
Montero ikinci lig topcusu

Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimiçi gokhans

4 sezondur stoperde bir tane duzgun transferimiz yok, bu kadar stoper transfer edip icinden bir tane adam gibi stoper cikarmamakta buyuk basari
listeye bak

udokhai Allah boy vermis sadece
emirhan topçu ofsayta cizgisi nedir bilmiyor
paulista kronik
Worall duz insan
Bailly bir tane kronik daha
Colley tek iyi yani gol atmasiydi
Uzunhan yarisina 2 M€ verdik
Tayyip Talha yoruma gerek yok
Saiss (tek iyi transfer adam kaçti)
Montero ikinci lig topcusu
valla montero kalsaydı, yukarda harcanan tüm maliyetler cepte kalır hemde yukarıdaki listede(saiss hariç) bulunan hiç bir oyuncudan da kötü oynamazdı.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi AigleBordeaux

valla montero kalsaydı, yukarda harcanan tüm maliyetler cepte kalır hemde yukarıdaki listede(saiss hariç) bulunan hiç bir oyuncudan da kötü oynamazdı.
ikinci ligde gitigi takimda formayi kaybetti ve bu sezon takim degistirmek zorunda kaldi, Montero'da baya kotuydu.

Stoper bulmak bu kadar zor olmamali en bol oyuncu havuzu olan mevkilerden biri.  En kotu bu kadar transfer yerine biraz tuzlu kaliteli bir stoper alsak daha iyi olurdu bu kadar topcuyu al gonder zaten bir tane Davinson Sanchez parasi cikiyor.

Çevrimiçi KartalınGücü

Stoper konusunda takımın ileride skor alamayışının da etkisi var. Geçen sene başında Nelssonun Abdülkerimin kupa maçlarında yaptıkları, Sanchezin Rafadan yediği çalımı falan bizim takımda olsalardı çoktan Beşiktaş kariyerleri bitmişti. Rakiptekiler de hata yapıyor ama 2 yiyorlarsa 4 atıyorlar. Faullerde falan bize cart diye çıkan kartlar penaltılarda rakiplerin sırtı sıvazlanıyor. Rakibin senin hücum oyuncularından korkusu yoksa üstüne gelmeleri stoperleri hataya zorlamaları normal. Kaleci de problem bu sene kalede kaleci olmasa aşağı yukarı aynı sayıda gol yerdik.

Çevrimdışı Savaş

Ya Allah sizi bildiği gibi yapsın ya. Kalmış 8 gün 4 mevkiye adam gelmesi lazım en az 3 adamdan çıkman lazım. Tık yok.

Yazıklar olsun size bıktırdınız ya.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi yaço58

taraftarla dalga geçer gibi iş yapıyorlar hala fırsat transferi kovalıyoruz yerse taraftar 4 eylül olmuş bu saatten sonra sola leao gelirse ayada lookman gelirse tatmin eder gerisi boş benim için ama bunlarda o vasfı göremiyorum maalesef

Çevrimiçi AigleBordeaux

Stoper konusunda takımın ileride skor alamayışının da etkisi var. Geçen sene başında Nelssonun Abdülkerimin kupa maçlarında yaptıkları, Sanchezin Rafadan yediği çalımı falan bizim takımda olsalardı çoktan Beşiktaş kariyerleri bitmişti. Rakiptekiler de hata yapıyor ama 2 yiyorlarsa 4 atıyorlar. Faullerde falan bize cart diye çıkan kartlar penaltılarda rakiplerin sırtı sıvazlanıyor. Rakibin senin hücum oyuncularından korkusu yoksa üstüne gelmeleri stoperleri hataya zorlamaları normal. Kaleci de problem bu sene kalede kaleci olmasa aşağı yukarı aynı sayıda gol yerdik.
Stoperlerin geride gomulu kalirsa ve her pasi ya geriye yada rakibin defansina bombalarsa on taraf tabi skor uretmede zorlanir.

Çevrimiçi AigleBordeaux

taraftarla dalga geçer gibi iş yapıyorlar hala fırsat transferi kovalıyoruz yerse taraftar 4 eylül olmuş bu saatten sonra sola leao gelirse ayada lookman gelirse tatmin eder gerisi boş benim için ama bunlarda o vasfı göremiyorum maalesef
buraya gelmek icin ugrasan Cerny bile Eylulde geldi, rezil bir yonetim var.

Çevrimiçi yaço58

buraya gelmek icin ugrasan Cerny bile Eylulde geldi, rezil bir yonetim var.
leao alacaklar olmadı lookman ile trossard listede son 8 günde şov var

Çevrimiçi AigleBordeaux

stoper, sag bek, 8 numara, yedek 6 ve yedek kanat eksik daha

Çevrimiçi Samet Demir

Davitashvli'yi alamıyorlar. Bu yazdıklarının imkanı yok bence. Bari Aral Şimşir falan alsalar bari.

Çevrimiçi Samet Demir

stoper, sag bek, 8 numara, yedek 6 ve yedek kanat eksik daha
Maximum bu saydıklarından 3 tane gelir.

Çevrimiçi AigleBordeaux

Etiketler: