2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

KartalınGücü, kartalbasket, Yusuf Berberoğlu, Yancos, Tass, ardiles, gokhans, cornelius, maıden, kartalizma190399, hasankale, Akil Emre, annoca, matias_27, sefaköykartali, yaço58, c3c2k, safak_01, Samet Demir, mayguntr, Georgetown, Gökhan Güvenç, Monza, bull74, COB, Kapkarakartal, barisaydin, yorgo_d(geodem), Ravenman, terapati, Umutcan Kaya, underworld, 38life, Samet Ç, tolga1903, ahmetekinciogl2, Sinan66, golazokartal, emre_1978, Serdar3444, Zafer55, Fikret, NioHH, ulumemo, Liquidator, murat baltacı, aoguzd, Yokmessi, Darkeagle, Gökhan Kurt, Özgür Gültekin, OnurG, Rasim, Kartal Ç, doganay ve 477 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 365251 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Ravenman

Arroyo’dan çok pişman olacaz.

Cruzeiro kendi ülkesinde yüzbinlerce Brezilyalı genç oyuncu bulur, bizdekine niye 10 milyon versinki?

2 sene sonra Arroyo’yu İspanyada İngilterede görünce Serdar Adalıya bir kamyon küfür edeceğiz.

Çevrimiçi Ravenman

Biz artık ne Fenerbahçeyle ne Galatasarayla finansal olarak yarışamayız.

Bizim Benfica, Ajax ve Dortmund gibi futbol ekolu olmamız lazım, altyapı yetiştir ve genç yetenek al-sat belli bir sistem ve scouting ile.

Yoksa yok olup gideriz. Biz şampiyon olursak onlar iflaz eder.

Çevrimiçi Akil Emre

Eskiden alınan her adamın bonservis ve maaş bilgileri verilirdi, benim merak ettiğim gs ve fb nin bu sene ödediği toplam bonservis ve her mevkide 3 adama sahip kadrolarının maaş bilgisi nedir?

Çevrimiçi Akil Emre

Biz taksitle adam alırken adamlar gömü bulmuş gibi takılıyorlar, gerçekten biri fena patlıyacak bizde biraz futbol aklı olsaydı farklı noktalarda olurduk bence acil olarak net yıldız bir kanat alıp havamızı değiştirmemiz lazım, yerli kalitemizde yerlerde olduğu için fb den oğuz irfan çağlar denemek daha akıllıca olur.

Çevrimiçi Samet Ç

lookmanı gese alır biz davitashvili alsak yeter ama onu da alamazlar cengiz getirirler
aldılar gibi

Çevrimiçi Samet Ç

Makas öyle böyle açılmadı işin kötü tarafı diğerleri kadar olmasa da bizde para harcıyoruz ve berbat kadrolar kuruyoruz

Çevrimiçi Samet Ç

Düzgün başkan düzgün hoca lazım ligi beş sene askıya alıp avrupa kovalayacak yönetim ve hoca lazım bu kadar basit 5 milyon euro için diğerleri birbirini yesin

Çevrimiçi Samet Ç

Sergen trossarda sıcakmış acaba trossard ona sıcak mı :D

Çevrimiçi Fikret

• Kongre Kartalı
  • *
  • Bugün, 08:33:43
  • İstanbul
  • Bazen sevinç, Paso keder Beşiktaşlı olmak Yeter!
Biz taksitle adam alırken adamlar gömü bulmuş gibi takılıyorlar, gerçekten biri fena patlıyacak bizde biraz futbol aklı olsaydı farklı noktalarda olurduk bence acil olarak net yıldız bir kanat alıp havamızı değiştirmemiz lazım, yerli kalitemizde yerlerde olduğu için fb den oğuz irfan çağlar denemek daha akıllıca olur.

Antony cekeriz bir imza toreni falan maclarda sov yapar umudumuz vardi inceden ama Manu sonunda satmis. Minimum 30 milyon pound diyorlardi ama 22m euro'ya gitmis sanirim.

Çevrimiçi NioHH

Antony cekeriz bir imza toreni falan maclarda sov yapar umudumuz vardi inceden ama Manu sonunda satmis. Minimum 30 milyon pound diyorlardi ama 22m euro'ya gitmis sanirim.

Son güne beklersen böyle olur

Çevrimiçi Koa_lAA

Bizim asıl sıkıntımız para olmaması değil... Parayı kullanış şeklimiz...
 Aslında bu başkan eskiden şovu severdi... Niye böyle düşük profil hep idarelik topculara gidiyor... Gidip alması lazım şimdiye o milandaki Portekiz liyi falan... Hayret

Çevrimiçi gokhans

Malumspor, uğurcan için 36 milyon euro verdiği ligin durumunu otursun herkes sorgulasın. Halihazırda 150 milyon harcamış bir takım bu ligde uğurcan gibi 30 yaşındaki bir kaleciye bu parayı veriyorsa bu parayı ancak uğurcan + 6 puan içinde veriyordur. Bu takımın kadro kalitesinden, oynadığı futboldan, tff ve mhk içindeki lobisinden çekinmenizede gerek yok. Böyle kaynağı sınırsız olan bir kulüp, bizimki gibi ahlaksız, adaleti ve liyakatı eksik toplumlarda kendi rakiplerine ödediği sus paylarını, rakip oyunculara, hakemlere, var çalışanlarına ödeyebileceklerine, senin rakiplerine verebileceği teşvikleri otur bir düşün. Bu adamlar çok kolay bir şekilde her hafta teşviklere 3-5 milyon çok rahat sıkabilir. 1-2 milyona muhtaç anadolu takımları için sonra neden başka takımlara böyle oynuyorlar, faul yapmıyorlar, önde basmıyorlar, ikili mücadeleye girmiyorlarda bize ölümüne oynuyorlar diyorsun. Daha çok dersin, bu lig artık sahada oynanmıyor, 2 kanat bir stoperle malum 2 takıma yetişeceğini sanan iyimser arkadaşlar umutlarını yavaşça, incinmeden yere bıraksın bence!!!
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Ç

Muhabir tayfa başkanı eleştirmekten çekiniyor yarın cengiz indirseler onu da över bunlar

Çevrimiçi Tass

aral şimşir + tossard alınmalı sol açık için.

svenson yerine genc yabancı sag bek

mert yerine genc yabancı kaleci

stopere paulista yerine merih

orta sahaya jao mario yerine salih özcan + ermihan ilkhan

Çevrimiçi Tass

hayal olarak ta rafa yerine lookman :)

Çevrimiçi Samet Ç

aral şimşir + tossard alınmalı sol açık için.

svenson yerine genc yabancı sag bek

mert yerine genc yabancı kaleci

stopere paulista yerine merih

orta sahaya jao mario yerine salih özcan + ermihan ilkhan
santrafor da lazım ama hiçbirini beceremeyecekler

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi Tass

gese aldı

barıs satılmadan alamazlar artık. son gun degil mi?

Çevrimiçi Tass

santrafor da lazım ama hiçbirini beceremeyecekler

üçüncü golcu idare edilir deniz gul vs ile.. ya da kiralık birini alırlar. ben üçüncü alternatifleri dusunmuyorum şu anda.

Çevrimiçi Samet Ç

barıs satılmadan alamazlar artık. son gun degil mi?
barışı satacaklar 9 gün daha var arapların transferinin kapanmasına

Çevrimiçi Samet Ç

üçüncü golcu idare edilir deniz gul vs ile.. ya da kiralık birini alırlar. ben üçüncü alternatifleri dusunmuyorum şu anda.
üçüncü golcü değil birinci golcü lazım

Çevrimiçi Tass

ama şaka maka tossard ve lookman alırlar ve sag bek ile kaleye duzgun isim koyarlarsa bu para babası rakiplerle başa çıkabiliriz.
bu arada jurasek alanya maçında tesadüf olmustur dimi? yani benim için net kotu oyuncuydu... son macta beklenmedik şekilde oynadı.

Çevrimiçi Tass

üçüncü golcü değil birinci golcü lazım

ben abraham ve bilal'den memnunum. siz osimhen kaçırmıyor sanıyorsunuz sanırım. onlar da bir ton gol kaçırıyor. abraham tam ihtiyacımız olan adam, bilal de oyle. ben o mucadele ve pozisyona durmaksızın girme olayına bakıyorum. kaliteleri de var - sıradan oyuncular değiller. memnunum ikisinden de. takımın kotu gidişatı ve soylemeden edemicem "şansızlıgı" nedeniyle gommem.

Çevrimiçi Samet Ç

ama şaka maka tossard ve lookman alırlar ve sag bek ile kaleye duzgun isim koyarlarsa bu para babası rakiplerle başa çıkabiliriz.
bu arada jurasek alanya maçında tesadüf olmustur dimi? yani benim için net kotu oyuncuydu... son macta beklenmedik şekilde oynadı.
normali o jurasekin oyunu önde oynadığın sürece aynı performansı alırsın geride sıkıntıları var hem toplu hem topsuz oyunda geldiğinde 10+ asist bekliyorum demiştim geçen maç abraham yerine gomez seviye santraforumuz olsaydı minimum 3 asist yapmıştı

Çevrimiçi Tass

fener ve gs anormal butceler kullanmasalardı bu sezon aslında kalite olarak baya yaklaştık dicem. ama onlardaki kadro derinliği çok fazla bize nazaran. ozellikle fenerin.

cengiz mengiz falan filan gitmsinler yeter. tossard ihtimali varsa bassınlar parayı alsınlar. o kalitede NET adamı alacaksın. herkes 25 yaşında olmak zorunda değil. aral da ona harika yedek olur.

lookman ihtimal vermiyorum ama olursa direkt potadayız bu iki transferle.

Etiketler: