2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

gokhans, Kapkarakartal, ergin, blackeagle35, Yusuf Berberoğlu, Yokmessi, Gökhan Güvenç, Darkeagle, Gökhan Kurt, balkan-kartal, mayguntr, Serdar3444, NioHH, eryigitcaner, annoca, 38life, Zafer55, tolga1903, kartalbasket, murat baltacı, KartalınGücü, Sinan66, Özgür Gültekin, Tass, Georgetown, OnurG, Monza, Rasim, Ravenman, sefaköykartali, mellfred, Samet Ç, bull74, Samet Demir, yaço58, Kartal Ç, maıden, matias_27, Fikret, aoguzd, kartalizma190399, Liquidator, hasankale, doganay, COB, underworld, Yancos, safak_01, c3c2k, golazokartal, o2bucak, murat, kahyaoglueren, fatihsahin, Umutcan Kaya ve 400 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 362627 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bu saatten sonra yapılacak iş belli.
Sola Zuriko, stopere Disasi, sağ bek, orta saha ve kaleci.
Kaldı aşağı yukarı 1 hafta

Çevrimiçi Zafer55

+2 kanat daha
Rashica kalırsa +1 kanat da olabilir.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

+2 kanat daha
Rashica kalırsa +1 kanat da olabilir.

Valla şunları bir halletsek,  yoksa bana kalsa Necip dahil 1 Allahin kulunu tutmam.

Çevrimiçi Samet Demir

Gaziantep FK, Tayyip Talha Sanuç’un kiralık transferi için Beşiktaş ve oyuncu tarafıyla büyük oranda anlaşma sağladı.

Taraflar arasında son detaylar görüşülüyor

(Ertan Süzgün)
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi tolga1903

En makulu. Kaleci almazlar sanmam ama zuriko disasi ve +2 kontenjandan sağ bek+orta saha.

Çevrimiçi tolga1903

https://www.transfermarkt.com.tr/tyrique-george/profil/spieler/936874

gelsin

https://www.transfermarkt.com.tr/josh-acheampong/profil/spieler/1004708

Beke bu neden zorlanmaz mesela heriflerin elinde reese james ve gusto var. Şu stoperlere bak herhangi birisi bizde yıldız olur geçtim iyi transferi mesela. Şu chelsea'ye kamp kurmak lazım napacak bu herifler bu topculari

Çevrimiçi Necmi

bir konuda tebrik edeceğim rashica svensson hariç bunları nasıl yollayacağız dediğimiz adamları bir şekilde yolladılar, ben onana'nın gitmesine imkan bile vermiyordum
ikiside istense gönderilmesi en kolay oyuncular ama ikisini gönderip cerny katıyorsun kontenjan doluyor sol açık 23 yaş altı olur ve orta sahamız çok zayıf

Çevrimiçi Necmi

En makulu. Kaleci almazlar sanmam ama zuriko disasi ve +2 kontenjandan sağ bek+orta saha.
gidip adanadaki şu genç çocuğu alsınlar

Çevrimdışı sEuL

https://www.transfermarkt.com.tr/tyrique-george/profil/spieler/936874

gelsin
Redmond’i aramis once, ardından Ox ile konuştuktan sonra Ole’ye danışma tenezzulu bile göstermemiş ve Arabistan’a giderim ama TR’ye asla demiş.

Çevrimiçi mayguntr

bu devlet bu renklilere ne para vermis anlamadim ugurcana 30 milyon veren essekler, yatmaya gelecek asensio, arabistan kiralik gelen adama 20 milyon verenler, biraz akilli bir yonetim olsa yari paraya bu ikisinin de icinden gecerdi de...

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Valla buldunda bunuyor musun diyebilirsiniz ama ciddi anlamda soruyorum, Cerny aradığımız profil mi?
Yoksa şu yoklukta nefes alsın yeter.

Çevrimiçi mellfred

daldaki kuş için eldeki kuşlardan olduk
cerny’i haziranda alsak en kötü konferansa devam eder belki alanayayı geçerdik
ben çok istiyordum bu çocuğu umalım da çok başarılı olsun

Çevrimiçi levitate

sağ kanat aldık düşünmezler zaten yaştan kurtarmıyor

orijini sol kanat
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

çelsi kiralama kontenjanını bitirmiş 300 tane topçusu olduğu için, disasi olmaz
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

Valla buldunda bunuyor musun diyebilirsiniz ama ciddi anlamda soruyorum, Cerny aradığımız profil mi?

oynatır hem kontrada hem sette iyi ama çok tempolu olmak lazım düşük tempoda pek yapamıyor gibi

ama şu saatten sonra kimi getirsen göze iyi gelecek
bipbipbupbup

Çevrimiçi Özgür Gültekin

çelsi kiralama kontenjanını bitirmiş 300 tane topçusu olduğu için, disasi olmaz

O zaman üçe beşe bakmadan satsinlar.  😁

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Zafer55

Gaziantep FK, Tayyip Talha Sanuç’un kiralık transferi için Beşiktaş ve oyuncu tarafıyla büyük oranda anlaşma sağladı.

Taraflar arasında son detaylar görüşülüyor

(Ertan Süzgün)
Yine necip izletcekler bize. Sonra da bütün hocalar necipi oynattı olacak.
Elinden geleni yapan necip!

Çevrimdışı sEuL

Nefes alsın yeter modundayiz.

Çok iyi hatirliyorum sosyal medyada Sergen hocanın yorumcuyken Fb - Rangers maçından sonraki vidyolarini.

Hayran kaldım o kel oyuncuya, adi neydi onun? Kel var ya kel, biliyorum ben o çocuğu hollandali. Hollandali olan kel var ya, ben çok iyi biliyorum onu. Hollandali kel…, (spiker guluyor tabi Cerny Cekyali olduğu için).

Buyuk ihtimalle Adali sormuştur Sergen hocaya Cerny’yi alalım mı diye. O da demiştir Hollandali kel ise alin diye. Transfer bundan ibaret ama Rashica’dan iki gömlek iyi ve futbol akli olan bir arkadaş.

Çevrimiçi levitate

makas rakiplerle falan yarışma vs. geçti artık devlet bunların arkasında, beynimizi %300 kullanmaktan başka çıkış yolumuz yok ama başkan %20de kararlı
bipbipbupbup

Çevrimiçi annoca

Bunlar nasıl paralar. 5 yıla böldüğümüz Orkun transferi hiç bir şeymiş.

Çevrimdışı sEuL

Yine necip izletcekler bize. Sonra da bütün hocalar necipi oynattı olacak.
Elinden geleni yapan necip!
İyi oldu Tayyip’in gitmesi, halen klupte durması hata. Tayyip’in Necip’ten bile kötü olduğunu dusunuyorum. Geçen sene 10 maç oynadıysa en az 5’ini tek başına kaybettirdi. Çok çabuk unutuyoruz sanırım bize yaşattıklarını geçen sene.

Bana kalsa Necip’i de gönderirim hemen ama işte alt yapıdan çıktı diye kronik sakat Ridvan’i transfer ettiğimiz bir ortamda alt yapının kralı Necip’i göndermekten söz edilemez. 

Çevrimiçi levitate

Bunlar nasıl paralar. 5 yıla böldüğümüz Orkun transferi hiç bir şeymiş.

siyasi bir şeyler vardır kesin fatih tekke istifa edecekmiş
bipbipbupbup

Çevrimiçi Mehmet57

Fenerin cidden hayvan gibi kadrosu oldu. Bunlar adam akilli hoca alirlarsa Gs’yi gecerler. Daha kaliteli kadrolari var.

Etiketler: