Tamam cerny'i getirdin herif atti kendini çizgiye azıcık içe kat etti sağına baktı hayvan gibi 20 metre arkasında bekleyen svensson var napacak bu adam şimdi? Rafayla al ver yapmaya çalıştı rafa aldi topu her zamanki gibi rakibin göbeğine attı veremedi geri sonra cerny çöp, aldı topu muçiyle oynadı muçi sağına soluna baktı çat geri döndü çünkü kendisi sorumluluk almayan adem ljajic'in tıpkısı haline geldi. Baba hepsi gidecek bugün gitmese ocakta gidecek bu herifler zehirledi bizi bari yeni oyuncularımızı zehirlemesin
Dün svenssonu izleyen bir yeni transfer ne düşünür acaba? Aldığı her ama her topu geriye veren bir futbolcu olabilir mi? Bir tane orta, bir tane bindirme, ya herseyi geçtim bir tane arapasi (
Küfür Yasak)₆. Bak konuştukça deliriyorum.
Bu adamı gören yeni adam ne düşünür? Hakikaten Cerny arkasında Svensson ile ne yapabilir?
Hepsi gitmeliydi. Rafa'sindan Mert'e kadar. Gerekirse çıkıp açık açık diyecekti ki komple yenileneceğiz. Bu seneyi unutun. Bak bir allahin kulu çıkıp ağzını acmazdi. Tribün full destek verirdi.
Ama sen çıkıp kwp olayindan sonra en iyisini alacam heryere dersen ve sağ beke svensson ile başlayıp 6 milyon euro verip Taylan cekersen, sol kanat 2 ay sancho bekleyip b planı bile yapmazsan adamı orada oturtmazlar kusura bakma. Bakayim diyorum var mı gelişme biri İlkay diyor biri hakan diyor biri asensio diyor biri lookman diyor eeeehh. Sen? Cengiz. H...r ordan.
Diger konuya gelince Mert güya kaptan, kovaya döndü. Gol yemedigi maç yok. Kendi motive değil ki takımı savunsun.
Rafa? Adamın şu an ipledigi yok takımı. Nerede geçen seneki Rafa nerede bu?
Yeni gelenler de salacak. Abraham başladı ufaktan. Orkun mental olarak bence kötü durumda. İlk maçlardaki hırsı yok. Düşüyoruz, daha da düşeceğiz. Aradaki fark çok açıldı açılmaya da devam edecek.
Bu işin sonu kayyum ve Satış. Belki de hayırlısı bu. Yeter bu kadarı artık fazla.
SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi