2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

gokhans, Samet Demir, Gökhan Güvenç, maıden, golazokartal, Darkeagle, o2bucak, KartalınGücü, Zafer55, annoca, matias_27, Necmi, Samet Ç, yaço58, safak_01, sefaköykartali, c3c2k, Ravenman, kartalbasket, Georgetown, balkan-kartal, hasankale, bull74, murat, OnurG, kahyaoglueren, blackeagle35, fatihsahin, Serdar3444, Yokmessi, Umutcan Kaya, Kapkarakartal, mayguntr, 38life, Fikret, Rasim, Yancos, ergin ve 315 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 360291 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi 38life

Aaaa meğersem problem kadro yetersizliğimiymiş? Allah Allah ya? Nasıl oldu o öyle ya

Tüüü kaka yönetim. Yazıklar olsun size emi.

Çevrimiçi Samet Ç

Jurasek

Asist beklentisi: 1,17

Kilit Pas: 5

Yaratılan Büyük Şans: 2

Kazanılan İkili Mücadele: 6 (6)

Top Kapma: 3

Pas Arası: 2

sahanın en iyisi ama herkes sövüyor svennsona şu kadar sövülmüyor :D

Çevrimiçi Samet Demir

Aaaa meğersem problem kadro yetersizliğimiymiş? Allah Allah ya? Nasıl oldu o öyle ya

Tüüü kaka yönetim. Yazıklar olsun size emi.
Birde takım antrenman yapmamış. Onuda yazalım.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

Beşiktaş'taki ikinci döneminde çıktığı ilk maçı kaybeden Sergen Yalçın, Abdullah Avcı'dan (Ağustos 2019) bu yana siyah-beyazlıların başındaki görevine Süper Lig mağlubiyetiyle başlayan ilk çalıştırıcı oldu.

Yeni rekor geldi Sir Sergen'den Topraktepe, Karaveli ve Santos gibi dip seviye adamlar bile geldiklerinde takıma kısa süreli adrenalin basıp sonuç oluyordu

Çevrimiçi 38life

Yeminimdir. Bundan sonra şunu yapan veya yapmayı vaat eden yönetimler dışında hiçbir yönetimi desteklemeyeceğim:

Ne olursa olsun sosyal medyada çoğunluk olan fikrin tersi yönde hareket eden, konunun haklı-haksız, doğru-yanlış kısmına bile bakmayıp doğrunun ne olduğunu önemsemeden sadece sosyal medya çoğunluğuna muhalefet eden yönetimleri sonuna kadar destekleyeceğim. Sosyal medya çoğunluğu güneş sıcaktır dediğinde "güneş soğuktur" diye açıklama yapmayan hiçbir yönetimi desteklemeyeceğim.

Bunun irrasyonel ve saçma olduğunu biliyorum. Yazmanıza gerek yok. Biraz da ben irrasyonel olayım. Duruşum budur bundan sonra.

Çevrimiçi Samet Ç

Sergen Yalçın: "Bugün farklı bir formatta oynadık çünkü kenar oyuncumuz yok. Aslında camiamızın ve taraftarlarımızın bilmesi gerektiği en önemli şey, futbol isimle oynanmıyor. Futbol sahada oynanıyor, mücadele sahada. Çok isimlere takılmamak lazım."

Cengize yol yapıyor rafayı da silmiş gibi

Çevrimdışı sEuL

Sergen Yalçın: "Bugün farklı bir formatta oynadık çünkü kenar oyuncumuz yok. Aslında camiamızın ve taraftarlarımızın bilmesi gerektiği en önemli şey, futbol isimle oynanmıyor. Futbol sahada oynanıyor, mücadele sahada. Çok isimlere takılmamak lazım."

Adali ilk geldiğinde çok istemesine rağmen alamamıştı. Insallah Ali başkan 2M Euro kira ve 12M Euro’luk zorunlu satın alma ile sokacak en yaglisindan Cengiz’i bize. Medya köpekleri şimdiden Cengiz ismini yavaş yavaş atmışlar ortaya, Sergen hodjam Cengiz’i rehabilite edecek Serdal başkanım YILDIZ getirecek kulübe çok şükür.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Ben Sergenin kafasında zerre Cengiz dusuncesi olduğuna inanmıyorum.
Su durumdaki takıma riskli oyuncu kesinlikle istemez, daha net isimler isteyecektir.

Çevrimiçi Samet Demir

Bunu söyleyen hocayı başkan işleri kolay olacağı için ister onu anlıyorum da, taraftar olarak bu zihniyetten nasıl başarı bekliyorlar anlamış değilim. Hayır birde teknik ekibi falan görüyorum kalbim sıkışıyor.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı sEuL

Su durumdaki takıma riskli oyuncu kesinlikle istemez, daha net isimler isteyecektir.
Serdal başkanım Cerny’i aldıktan sonra çilek niyetine alacaktır Cengiz’i içinde ukte kalmıştı geçen sene alamayınca. O transferin olmayışı da Cengiz yüzündendi taraftarın sosyal medyadaki tepkisini gördükten sonra - yoksa Serdal başkanımız çekecekti Cengiz’i.

Çevrimiçi Samet Demir

Cerny içinde söylemiş olabilir abi de, takım eksik yahu eksik. Tarafarın bu durumu anlayabilmesi için bunu sergenin mi söylemesi gerekiyor.

Hala lozan maçında neden 6 stoperle oynadık onu söylüyorlar. Yahu başkanın zaten avrupa maçlarını gözden çıkarmış hocanın bu 11i mi gözünüze batıyor.

Nereye konuyu çeksek elimizde kalıyor. Bu nasıl bir şey, en dibini gördüğümüz zannediyoruz bir sonraki gelen rahmet okutuyor.

Çevrimiçi Gökhan Güvenç

https://x.com/nocontextjk/status/1962253152368967691

Çok doğru konuşmuş, keşke başkan seçilse de sorunlarımızı bir an evvel çözse.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimiçi Samet Demir

Rachica yok, arroya yok. Bizim an itibariyle 4 kanat ihtiyacımız var. Fakat baktığımızda başkanda ortalarda yok.

Çevrimiçi MUSTAFA_

• Toros Kartalı
  • *
  • Bugün, 00:53:05
  • ADANA
  • Sword of Damocles - Doyumsuz Duyumcu
Rachica yok, arroya yok. Bizim an itibariyle 4 kanat ihtiyacımız var. Fakat baktığımızda başkanda ortalarda yok.
Beşiktaş'ın uzun süredir bir başkanı yok. Durumu idare etmeye çalışan birileri gelip gidiyor. Şöyle bir durumda kamera karşısına çıkmaya korkana başkan demek ne kadar doğru bilemiyorum. Başkan dediğin camiaya sahip çıkar. Biz uzun süredir başkan dediklerimizle iletişim dahi kuramıyoruz.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Zafer55

4 transfer yaparsak , sakatlık falan olmazsa araya sıkıştırılacak Kayseri maçına 8 , konya maçına 6 eksikle çıkacağız. Ve şimdiden ligin en zayıf takımlarından birine 3 puan bırakmış durumdayız.

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 00:56:42
  • İstanbul
  • Toki Değil Alın Teri...
    • Beşiktaş Arena
1,75'i sergencilerden korktuğum için yazdım önümüzdeki 4 maç maksimum 4 puan alırız messi falan indirmezsek uçaktan
önümüzdeki 4 maç 1 en fazla 3 puan alırız gibi duruyor oda kocaeli içerde olduğu için tabi 3 oyuncu gelirse başka o zaman gelenlere göre konuşuruz

Çevrimiçi Zafer55

Yarın 4 kanat birden de alsak Kayseri ve Konya maçlarında 0(Sıfır) kanatımız olacak

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 00:59:10
  • İstanbul
  • Toki Değil Alın Teri...
    • Beşiktaş Arena
4 transfer yaparsak , sakatlık falan olmazsa araya sıkıştırılacak Kayseri maçına 8 , konya maçına 6 eksikle çıkacağız. Ve şimdiden ligin en zayıf takımlarından birine 3 puan bırakmış durumdayız.
tabi aldığımız oyuncuların yerine göndereceğimiz oyuncular olacağı için kayseri maçına muhtamelen çıkaracak 11 bulamayacağız

Çevrimiçi MUSTAFA_

• Toros Kartalı
  • *
  • Bugün, 00:59:46
  • ADANA
  • Sword of Damocles - Doyumsuz Duyumcu
İşte şimdi herkes oyuncu gönderme işinin almaktan daha önemli olduğunu anladı. Gönderemediğin oyuncunun yerine yenisini alamıyorsun. Bütün transferler gecikiyor. Tabi menajerlerin eline de düşüyorsun. Planlama safsata oluyor. Alınan hiçbir oyuncunun planlama gereği olduğunu düşınmüyorum. Hep fırsat hep fırsat. Fırsat dediğin 1 bilemedin 2 tane olur. Heryeri fırsatla dolduramazsın. Akşam pazarı dedikleri şeyi doğru anlamak lazım. Sen elde kalanlar arasından seçim yapmayı bir fırsat sayamazsın. Hadi bir kaç tane fırsat saydın diyelim, bütün planlamanı bunun üstüne yapamazsın.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Sinan66

geçmis olsun

Sergen Yalçın: “Bugün itibarıyla bizim de içimizi ciddi bir karamsarlık kapladı desem çok da yalan olmaz.”

Çevrimiçi 38life

geçmis olsun

Sergen Yalçın: “Bugün itibarıyla bizim de içimizi ciddi bir karamsarlık kapladı desem çok da yalan olmaz.”

26/27 sezonundaki yerini garantilemeye çalışıyor.

Çevrimdışı levitate

geçmis olsun

yani ha hu yapıp yeni hoca gazıyla bir şeyler yapacaktın hoca
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

arroyo gidecek, sanırsam rashica ve svensson'u yollayacağız ve bir sağ bek + 4 KANAT almamız gerekecek, başkan bu işi beceremez

ek olarak hocanın 4-1-4-1 kurgusunun içinden geçen rafa'yı ne yapacağız sorunu var
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

arroyo gidecek, sanırsam rashica ve svensson'u yollayacağız ve bir sağ bek + 4 KANAT almamız gerekecek, başkan bu işi beceremez

ek olarak hocanın 4-1-4-1 kurgusunun içinden geçen rafa'yı ne yapacağız sorunu var
bir de hoca bugün muçi'yi sildi bence

mıymıy topçu sevmeme işini takdir ediyorum
[ Son Düzenleme: Bugün, 01:51:01 levitate ]
bipbipbupbup

Etiketler: