2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Samet Demir, Gökhan Güvenç, maıden, golazokartal, Darkeagle, o2bucak, gokhans, KartalınGücü, Zafer55, annoca, matias_27, Necmi, Samet Ç, yaço58, safak_01, sefaköykartali, c3c2k, Ravenman, kartalbasket, Georgetown, balkan-kartal, hasankale, bull74, murat, OnurG, kahyaoglueren, blackeagle35, fatihsahin, Serdar3444, Yokmessi, Umutcan Kaya, Kapkarakartal, mayguntr, 38life, Fikret, Rasim, Yancos, ergin ve 314 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 360284 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi sefaköykartali

3 aydır Cerny geliyo Cerny geliyo yok takibe aldı bilmem ne. Bize Beşiktaş’ ın büyüklüğünü bilen bi yönetim lazım. Serdal Adalı biliyordur bu kulüp için bedel ödemiş biri diyordum ama ona da büyük geldi.

Çevrimiçi Samet Demir

Cerny falan gelsin diyordum da bu saatten sonra madem bu kadar zaman fırsat transferi için bekledik, kapımıza cerny ile gelmesinler.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi sefaköykartali

6 ay önce alıp 10 numara verdiğimiz wonderkid diye aldığımız adama 5 tam lig maçında şans vermeden yolladık. Şaka gibi yönetiliyoruz valla

Çevrimiçi kartalizma190399

3 aydır Cerny geliyo Cerny geliyo yok takibe aldı bilmem ne. Bize Beşiktaş’ ın büyüklüğünü bilen bi yönetim lazım. Serdal Adalı biliyordur bu kulüp için bedel ödemiş biri diyordum ama ona da büyük geldi.

Besiktas'in buyuklugu tam olarak nasil bir buyukluk? Rakiplerden daha fazla para mi uretiyorsun mesela?
Taraftarin daha fazla katki mi sagliyor? Kulup zenginleri daha fazla mi destek oluyor kulube?
Biz su an bu parametrelerde rakiplerin fersah fersah gerisindeyiz. Hala buyukluk vs uzerinden edebiyat yapmanin anlami yok.
Gonlumuzde Besiktas hepsinden buyuk ama bu sahada deger yaratmiyor, fayda saglamiyor.

Çevrimdışı levitate

sancho aston villada
bipbipbupbup

Çevrimiçi yaço58

sancho aston villada
Alamayacaktık belliydi bu kadar neyi bekledik acaba leao mu getireceğiz yada lookman

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

🚨 Beşiktaş, Keny Arroyo’nun transferi için Cruzeiro ile anlaşma sağladı. (Ekol TV)

🔸 8 M€ bonservis
🔸 500 B€ bonus

ÖZEL! 🚨

CERNY için onay çıktı.

Transferin kısa süre içerisinde tamamlanması bekleniyor.

@ortacizgicom

Yarım yamalak kadro ile bile bu kadar transfer getirin şu takıma!

Çevrimiçi Samet Ç

Reiss Nelson gelsin

Reiss Nelson gelsin

bizim yönetim düşünümez öyle isimleri.

Şu cerny için eylül ayına kadar beklemek tam bir iş bilmezlik.Çok mu zordu şu adamı temmuzda almak ?

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1962455506183766025

ÖZEL | Beşiktaş, Vaclav Cerny için 6-7 milyon euro civarında bonservis ödeyecek. Beşiktaş bonservis bedelini 2029 yılına dek taksitler halinde ödeyecek!

(Yağız Sabuncuoğlu)

Çevrimiçi Samet Demir

Cerny geldiyse kaldı 3 kanat transferi daha.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Beşiktaş, Amir Hadziahmetovic'in Hull City'e transfer olduğunu TFF'ye bildirdi.

Reiss Nelson gelsin

📍 Beşiktaş’ın reis nelson a ligi gösterdiği ve arsenladi maaşının üzerinde bir teklif yapmaya hazır olduğu anlaşıldı premier lig transfer kapandıktan sonra Türkiye seçeneği masada kalacak
( CBS Sports )

İçine mi doğdu @Samet Ç :D

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi matias_27

Cok büyük kaleci sıkıntımız var . Niye kimse bunu dillendirmiyor. Mert bildiğin kova modunu açmış.  Ersiden bile kötü.  Bir adam bi penalti da kurtarmayı da geçtim nasil.basarir her seferinde ters köşeye yatmayı.
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimiçi Darkeagle

cerny bitmiş
Neden acele etmişler ki. Devre arasında daha ucuza alınabilirdi. :akuma:
BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN

Çevrimiçi KartalınGücü

Takım oturana kadar Cerny 30 yaşını geçer. Şuna 10 verseydiler 2 ay önce gelseydi.

Çevrimiçi Samet Ç

📍 Beşiktaş’ın reis nelson a ligi gösterdiği ve arsenladi maaşının üzerinde bir teklif yapmaya hazır olduğu anlaşıldı premier lig transfer kapandıktan sonra Türkiye seçeneği masada kalacak
( CBS Sports )

İçine mi doğdu @Samet Ç :D
brentford aldı az önce bunu da trossard gelsin o zaman

Çevrimiçi gokhans

Neden acele etmişler ki. Devre arasında daha ucuza alınabilirdi. :akuma:
sözleşmesi bitince bedavaya gelirdi hatta :))
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Gökhan Güvenç

Leverkusen iki resmi maçın ardından Erik ten Hag'ı göndermiş.

Manchester United'ın 3 eski hocası aynı hafta içerisinde takımlarından kovuldu.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Hocayı destekliyorum zaten şu hilkat garibanı takıma hoca da getiremezsin

Amma velakin sen taraftar değilsin, medya önünde içimizi karamsarlık kapladı diyemezsin. Bunu diyeceğin kişi başkan ama medyaya söyleyemezsin bu kadar net.

Çevrimiçi Samet Demir

Hocayı destekliyorum zaten şu hilkat garibanı takıma hoca da getiremezsin

Amma velakin sen taraftar değilsin, medya önünde içimizi karamsarlık kapladı diyemezsin. Bunu diyeceğin kişi başkan ama medyaya söyleyemezsin bu kadar net.
Sergen kabul etmemiş olsaydı vı den daha kötüsünü getirirlerdi. Başkan yatıp kalkıp dua etsin Sergene.

Etiketler: