2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Darkeagle, blackeagle35, Kapkarakartal, Zafer55, Gökhan Güvenç, Özgür Gültekin, Tass, Serdar3444, KartalınGücü, tolga1903, maıden, sefaköykartali, kartalizma190399, NioHH, kartalbasket, Monza, annoca, doganay, Yancos, bull74, Rasim, Georgetown, safak_01, matias_27, Yokmessi, Liquidator, c3c2k, Samet Ç, yaço58, hasankale, mayguntr, golazokartal, o2bucak, balkan-kartal, murat, OnurG, kahyaoglueren, fatihsahin, Umutcan Kaya, 38life, Fikret ve 334 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 361086 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi NioHH

Hoca sanirim Orkun'u 10a koyup Rafa'yi kanada atacak bu mac.
8 numaraya da Kartal deniyor.

Bence Kartal Besiktas seviyesinde degil. Demir Ege icin de cok olumlu konusamayacam.

Sag acik'a Cerny yada Antony falan cekip, 8 numaraya da kiralik biri lazim bence. Zaten Ndidi butun sezon cezasiz, sakatliksiz geciremez sonucta.
NDour tipi degil ama 6-8 oynayabilen, basan kosan, Ndidi-Atiba vs olmaya aday turden bir genc bulmalari lazim.

Sol acik Rafa-Muci-Toure idare edilir. Sag bek Rashica-Taylan falan idare etmek mumkun. Hatta sol bek bile idare edilebilir Ridvan'da var, arada Emirhan oynar.

- Sol ayakli bir oyun kurucu sag acik kesin lazim.
- Bir de 6-8 oynayabilen bir dinamik ortasaha.

İdare falan bizim sorunumuz işte. Hiç biri orijinal sol kanat değil ama idare eder diyoruz. Etmesin idare falan, saf kan sol kanat herşey den elzem bu takıma. Sol kanat sağ kanat orta saha savunma ve bek hepsi lazım ve hiç bir yeri idare ederiz yada kışın bakariza bırakamayız

Çevrimiçi Samet Ç

Sergen ve Adalı'nın ömrü ocak ayına kadar o arada olan 14 lig maçında puan ortalaması 1,75 falan olur en fazla umarım ocak ayında olması gereken kişi aday olur
ilk maç 0 puan

Çevrimiçi yaço58

Sarılar birgünde Kerem asensio indşriurp biz kanatsız oynuyoruz al işte sağa asensioyu neyi bekliyorsun maalesef bu vasatlığa alıştırıyorlar bizi yazıklar olsun

Çevrimiçi yaço58

Adamlarda kalede irfan livakovic var ederson kovalıyorlar biz de cerny kovalayalım yazıklar olsun

Çevrimiçi Samet Demir

Neyse onların Sergen Hocası yok. Bizim var.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı sEuL

Her deplasmanda Beşiktaş kümeye tezahüratlarına hazır olmak lazım. Şampiyonluk hayali kuran arkadaşlarda umarım yavaştan uyanırlar artık.

Gs ile Fb’yi zaten geçtim, adamlar 40’ar puan takıp gidiyor kaç sene arkalarına bakmadan.

Bu sene TS’de fena gitmiyor gibi ve büyük bu ihtimalle 3. olurlar.

4.luk için Samsun - Göztepe kapisir.

5. lik için ise Basaksehir ve Konya ile biz çekişiriz. Konya bir adim onde tabi.

Çevrimiçi Samet Demir

Her deplasmanda Beşiktaş kümeye tezahüratlarına hazır olmak lazım. Şampiyonluk hayali kuran arkadaşlarda umarım yavaştan uyanırlar artık.

Gs ile Fb’yi zaten geçtim, adamlar 40’ar puan takıp gidiyor kaç sene arkalarına bakmadan.

Bu sene TS’de fena gitmiyor gibi ve büyük bu ihtimalle 3. olurlar.

4.luk için Samsun - Göztepe kapisir.

5. lik için ise Basaksehir ve Konya ile biz çekişiriz. Konya bir adim onde tabi.
Bu söylediklerin olursa bize 6 ve 7.lik kalıyor.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Yokmessi

Bize golcü lazım. Beşiktaş büyüklüğünde bir kulüp penaltısız bu xG ile gol bulamadıysa olmaz. Olmaz.

Çevrimiçi Samet Ç

FB Nene’yi almisti, ustune bir de Kerem ve Asensio’yu aldilar. Adamlarin kanatta oynatacak oyuncusu yoktu dogru durust, simdi Nene, Kerem, Asensio var ve bunlarin arkasinda Irfan ve Oguz.

Biz hala Muci/Rafa/Mario izleyelim. Bilal’i da kanat diye oynatirlar.
cerny aldık bir tane yeter bize ikinciyi almaya kalkarlarsa cengiz falan gelir

Çevrimiçi kahyaoglueren

ilk maç 0 puan
Ben 2021-2022'deki 1.05 rekorunu geliştireceğini düşünüyorum.

Çevrimiçi Samet Ç

Ben 2021-2022'deki 1.05 rekorunu geliştireceğini düşünüyorum.
1,75'i sergencilerden korktuğum için yazdım önümüzdeki 4 maç maksimum 4 puan alırız messi falan indirmezsek uçaktan

Çevrimiçi Umutcan Kaya

cengizi bize net itelecekler muhabirlerde buna yağ sürer, sergen bu oyuncuyu parlatır diye ozan örneği verirler. Taraftar, yönetim buna inanır al sana yeni lens
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi COB

Kanat yok, sağ bekimiz Svensson. Bu kafayla tribünde Fikret Orman sesleri duymaya başlarız...

Anadolu'da kanatsız takım yok.

Çevrimdışı Savaş

Hiç para harcamaya gerek yok valla bak. Bu takım en fazla 5. Olur Bu sene. Almasınlar kimseyi gerçekten.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Kanat yok, sağ bekimiz Svensson. Bu kafayla tribünde Fikret Orman sesleri duymaya başlarız...

Anadolu'da kanatsız takım yok.

keşke duysak, duyacağımız tezahürat aldırma kartal aldırma, fikret orman biletçilerin önünü kesmişti şimdi gel bizi tekrar kes diyemezler
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi COB

Gidip Altay yada Uğurcan'ı alın, bu yıl Mert'ten bir cacık olmaz.

Çevrimiçi Mehmet57

Gerek yok zaten. Bu takimin kadrosu Lozan, Alanya’yi falan yenebilir. Senol hocam Muleka ile Dynamo Kiev’i elemisti!!!

Yerse.

Çevrimiçi COB

Djalo ilk maçta hiç olumlu sinyal vermedi. Umutlu olup hazır değil demek istiyorum ama diyemiyorum...

Çevrimiçi blackeagle35

İkinci yarı takım mücadele etti, pozisyona girdi kaybetse de büyük takım gibi oynadı uzun süre sonra. Rakip falan demeyin 9 kişilik Konya’ya bile bu kadar xg olmamıştı yanlış hatırlamıyorsam. Tabiki ne bu kalite yeterli ne de toplamdaki oyun. Sadece iyi kötü bir refleks verdik uzun zaman sonra. Bunun üzerine bir şeyler inşa etmeliyiz. Şampiyonluk falan çok büyük ihtimalle gelmeyecek hemen hemen hepimiz farkındayız. Sağ bekte yer işgal eden, ettirilen elemanın yerine acil hamle lazım. Kanat konuşmak bile abes ama bence Rafa bu şekilde devam edecekse ki bence edecek mutlak bir orta saha almamız lazım. Çok iş var madem bu kadar para harcadın biraz daha harcayalım da bari azcık yarışın içinde kalalım. Seneye belki daha iyi şeyler konuşur hale geliriz.

Çevrimiçi annoca

abraham yerine promise david olsa çok daha iyiydi.

kerem gelmeden schjelderup alsaydık iyiydi şimdi oda olmaz bugünde salladı bir tane daha.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

En büyük problem ruhumuzu ve büyük takım refleksimizi kaybediyoruz.

Uduokhai traihin en ağır para cezasını alıp şu maçta kadroya bile alinmamaliydi. Herifi resmen ödüllendirdik o da sahaya bırakmaya devam etti.

Çevrimiçi Samet Ç

Adamlarda kalede irfan livakovic var ederson kovalıyorlar biz de cerny kovalayalım yazıklar olsun
bir gecede ederson kerem ve asensio indirdiler hazırlayıcı sorunları vardı asensio ile onu da çözdüler

Çevrimiçi yaço58

bir gecede ederson kerem ve asensio indirdiler hazırlayıcı sorunları vardı asensio ile onu da çözdüler
Bizde mert ile devam edelim bu kafayla farka artarak devam eder

Çevrimiçi tolga1903

Abi tek gecede ederson kerem asensio indirdi adamlar ve bu takım daha bu ligin 2.lik adayı. Senin eylül ayında oynatacak kanat oyuncun yok mücadele edemezsin etme şansın yok ettirmezler adama o alanyaspor sana karşı çıkarken başka motivasyonla çıkar bu herife karşı çıkarken başka. Kanat oyuncun yok lan delirmek üzereyim muçi ve rafa oynuyor lan o oynamasa joao mario taylan bulut oynuyor geçen sene onur bulut tayfur oynadı lan kanat yok lan takımda allah belanizi versin kanat yokkkkkkkk

Lan arkadas bir tane kanat almadınız yaziklar olsun 4 senedir kanat yok takimda

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler: