şimdi arroyo'yu yolluyoruz ama iki tane genç daha almamız lazım, hoca genco istemiyor, sağa cerny sola davitashvili gelecek herhalde, e biz bu iki genci hangi mevkiye alacağız kafamda deli sorular
Genc oyuncu, hele ki yabanci olunca onlari mental olarak hazirlamak icin belli sanslar oluyor. Yeni takim geldim, Avrupa'da yukselecem falan diyor cocuk. En basta bakiyor yeni tesisler, Istanbul'un luks taraflari vs bir motivasyon oluyor. Menajeri de arada bir hadi oglum diyor. Arroyo icin bu gazlamalarin hepsi kullanildi ama Ole hic sevmedi her nedense cok az sans buldu.
Artik o iliski de genc oyuncu degeri de yipranmis durumda. Sergen Yalcin gelip toparlayabilir mi? Evet ama 7m euro gibi net para veren varsa, o parayla da acil ihtiyac kapamak daha mantikli.
Totalde aldigimiz paraya satarsak Arroyo'yu, Adali transfer donemlerine eksi yazmam sahsen. 18 yasinda potansiyel diye aldin baktin olmuyor gibi, uyumsuzluk vs benzer paraya ciktin.
Bu arada bu analizci-scoutcu-gecis oyunu vs romantik Ole'cilerin cirpinislari da bitmiyor. Tazminatsiz ayrildi olayi tam bir ufurme.
Adali baska hoca bulamayinca 17 aylik anlasma yapti Ole ve ekiptekilerle. 8 aydir maaslarini aldilar. Bu arkadaslara Man Utd. gel dedi diye gitmediler, Agustos 29 olmus takim bulamayacaklari zamanda kovuldular. 9 aylik kalan maaslarini tazminat olarak alacaklar. Ha burada 7 aylik parayi verseniz yeter diye bir anlasma yapilmistir bu is uzamasin denmistir.
Tazminat = Kalan kontratindaki ucretin buyuk cogunlugunu almak.
Tazminatsiz gidecek hoca zaten istifa etti, gorevi birakti denir. Mesela iyi hocasindir, yonetim istediklerini yapmaz sen de basarsin istifayi.
Ole'nin kendisi mac sonu acikca soyledi, ben istifa etmiyorum, yonetim yollayacaksa yollar. KAP bildiriminde karsilikli anlasildi dedikleri sey bu.
Adali'yi gene de tebrik ederim. Baskalari gibi 3 sene falan imza atmadi. Transferler, takim toparlamasi yapilirken bir sans verdi, az maliyetle siyrildi. 2m euro alacaklari vardiysa 1.5m falan verip yol verdi. Ha keske 2 hafta once yol verseydi de Inonu'de 5-6 Avrupa maci daha izlerdik bu sezon.