Yusuf yazdıklarını kolay ve çabuk unutuyorsun. İyi eğlenceler sana.
yok hafızam iyidir hiç unutmam kolay kolay.Başlarda hocayı eleştiriyordum 15 kişi ütsüme çullanınca algı yapma kötüleme Beşiktaşın hocası falan filan iyi dedim sustum köşeme çekildim nasıl olsa zaman bizi haklı çıkartacak diye nitekim haklı çıkardı kolay kolay yanılmıyorum ve unutmuyorum.

25 oyuncunun tamaminin mi illa sakatlanmasi lazim? 15-20 sakat vardi, teknik ekibin etkisinin olmasi icin daha ne olmasi lazim? Bu kadar da adamci olmayin.
Adamcılıkla ne alakası var kardeşim antremandan kaynaklıda olabilir oyuncudan kaynaklıda olabilir diye belirttim zaten adamcılık yapsam oyuncu kaynaklı iyi bakmamışlar kendilerine der geçerim.Ben siz değilim ki adamcılık yapayım ama emin olmadığım bir şey için kesin şu suclu diyemem.
e bunları çalıştıran kimdi 
ikinci ajax ve ilk sporting maçına daha dolu kadrolarla çıktı bu arada
hoca calıstırdı antremandan kaynaklıysa hoca sucludur oyuncu kendine bakmadıysa oyuncu sucludur.
Hayır yanlıs hatırlıyorsun şampiyonlar liginde nede ligde doğru düzgün 11'imiz ile sahaya çıkamadık biz uzun bir süre.İlk dortmund macında ilk 11le çıktık oda başa baş geçti zaten.Çok önemli değil sergen şampiyonlar liginde başarısız olmuştur bunu rahatlıkla söyleyebilirim.Ama ligte şampiyon yapmıştır 13 kişi ile bunuda söylerim.yakın geçmişte şenol hoca haric başarılı olduğumuz bir dönem yok avrupada zaten bide bilic dönemi var.
En son cem yılmazın ironilerine bu kadar gülmüştüm 😂😂😂😂
Gülecek bir şey yok ki

Hocanın başta kötü olduğunu bu hocadan olmayacağını söyledim 15 kişi üstüme çullandınız algı yapma dediniz sustum nasıl olsa gerçekler ortaya çıkacak dedim ve çıktı esas komik olan olay bu haksız çıkıp gülebilmekte ayrı başarı ister tebrik ederim