2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

annoca, COB, Sinan66, Gökhan Güvenç, NioHH, Kapkarakartal, bull74, mayguntr, Zafer55, Umutcan Kaya, gokhans, Yusuf Berberoğlu, KartalınGücü, sEuL, Özgür Gültekin, 38life, Serdar3444, OnurG, Rasim, sefaköykartali, Monza, ulumemo, blackeagle35, ugurkartalizma, ahmetekinciogl2, murat baltacı, ergin, matias_27, hasankale, mtorunlu, kahyaoglueren, Yokmessi, murat, maıden, Ravenman, golazokartal, Samet Ç, kartalizma190399, Fikret, Bülent Yiğitcan, Kartal Ç, Georgetown, Gökhan Kurt, Liquidator, cornelius, safak_01, yaço58, Reawers, sozkul, fatihsahin, pinehitman ve 417 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 351771 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 00:44:15
  • İstanbul
  • Toki Değil Alın Teri...
    • Beşiktaş Arena
Musrati bugün gitti (takımla ilişkisini kafada bitirmiş idi zannediyorum, yoksa uzun ligde yedek olarak faydalı olabilirdi).
Amir de gayri resmi gitmiş galiba.

Yeni gelen ve hakkında çıkan gidecek haberlerine şüpheyle yaklaştığım Jurasek ve de çift dalış uzmanı Udokhai yi saymaz isek ki bu ikisi yakın tarihe kadar kalabalık gitmesi gerekenler listesinde yoktular, ceset tayfadan geriye Onana kaldı galiba.

Her ne kadar işin ekonomik tarafından haberimiz yoksa da, yıllardır biriken bu kitleyi yönetim iyi eritti, diye düşünüyorum.
En azından fuzuli yabancı futbolcu grubunda.
onana italyaya gitmedimi bugün

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

udokhainin ortasahada taca giden elemana çift dalması bile tesadüf gelmiyor bana

adalı felixe kırmızı gör avrupadan elenelim senin maaşına zam yapacağım demiş diye kulislerde duyumlar dolaşıyor bende duydum.!

Hatta inandırıcı olsun diye soyunma odasına giderken sağı solu yumrukla kamera yakım cekim yapacak inandırıcılığı artsın demiş.!
[ Son Düzenleme: Bugün, 00:48:41 Yusuf Berberoğlu ]

🚨 ÖZEL - Sergen Yalçın’ın ekibi şekillendi!

Murat Kaytaz (1. Yardımcı Antrenör)
Ozan Köprülü (2. Yardımcı Antrenörü)
Prof. Dr. Niyazi Eniseler (Atletik Performans Şefi)
Dr. Emre Gürbüz (Atletik Performans)
Tarık Yiğit Egeli (1. Analist)
Muhammed Nuri Püren (2. Analist)
Hakan Çalışkan (Kaleci Antrenörü)

1 antrenör ve 1 kaleci antrenörü daha eklenecek!

(ertan süzgün)

Real Betis, Antony transferinden çekildi.

(Fabrizio Romano)

antony real betis işi iptal olmuş.

Çevrimiçi gokhans

Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

30 ağustos zafer bayramımız kutlu olsun.!

Çevrimiçi mayguntr

(ertan süzgün)

Yardimci antronerler Sergen antalyadan gittiginden beri hic bi yerde calismamislar bile,  ama diger kadro fena durmuyor.

Sergen ilk hocalik yaptiginda en buyuk artisi camia'yi butunlestirip havayi arkasina almasiydi, Cebi'nin belki de tek iyi karariydi. Ama su an Suleymen Seba mezarindan ciksa bu taraftarlari bir araya getiremez heral.

Çevrimiçi levitate

Yardimci antronerler Sergen antalyadan gittiginden beri hic bi yerde calismamislar bile,  ama diger kadro fena durmuyor.

Sergen ilk hocalik yaptiginda en buyuk artisi camia'yi butunlestirip havayi arkasina almasiydi, Cebi'nin belki de tek iyi karariydi. Ama su an Suleymen Seba mezarindan ciksa bu taraftarlari bir araya getiremez heral.

benden önceki hoca kimsenin sevmediği avcı olsa ben gelsem bile camia bütünleşirdi :D bir de o dönem olması gereken oydu başka kimse gelmemeliydi f.o.nun avcı sevdasından olmadı
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

(ertan süzgün)

analist arkadaşlardan teki bildiğin tw kullanıcısı yaşı da genç ilgimi çekti
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Etiketler: