2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

annoca, Kapkarakartal, Gökhan Güvenç, Yokmessi, Sinan66, 38life, mayguntr, Zafer55, Serdar3444, Necmi, Rasim, Ravenman, Umutcan Kaya, gokhans, Yusuf Berberoğlu, doganay, Monza, Liquidator, sefaköykartali, eryigitcaner, Özgür Gültekin, KartalınGücü, OnurG, joseph35, maıden, ugurkartalizma, Gökhan Kurt, kartalizma190399, Samet Ç, NioHH, hasankale, Georgetown, ahmetekinciogl2, blackeagle35, kartal meriç, tolga1903, ulumemo, aoguzd, Bülent Yiğitcan, Kartal Ç, mtorunlu, murat baltacı, bull74, Tass, murat, safak_01, sozkul, pinehitman, uno_bjk, golazokartal, Yancos, yaço58, hikmetmiller ve 423 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 338531 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Yapilan aciklamalardan ben oyle anladim ama umarim yaniliyorumdur.

Aradim ve bu bilgileri bulabildim:

Keny Arroyo

- 4.5 yıl sözleşme:
- Toplam maaş: 3.7 milyon euro
- Bonservisinin %50'si: 5.670.000 euro
- Bonservisinin %30'u 3.5 milyon euro opsiyon
- İmza parası: 850 bin euro
birde imza parasımı vermişiz bonservis ödediğimiz çocuğa

Çevrimiçi Yokmessi

Başkan keremi alırsa;
Işin maddi tarafi hakkında yorum yapmak istemiyorum.
Saha üzerindeki etkisine gelirsek katkısı muthiş olur, 3 maç üst üste güzel skorla galibiyet alalım. Takım içi ortam iyi olacak gibi görünüyor ve taraftar desteğide iyi olursa şampiyonluğa yürürüz.
Ben keremi istiyorum.

Çevrimiçi gokhans

Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı sEuL

birde imza parasımı vermişiz bonservis ödediğimiz çocuğa

Detayli bir kap aciklamasi yapilmadigi icin farkli kaynaklar farkli bilgiler girmis.
Bazi kaynaklar bonservisinin 6.5M Euro oldugunu girmis, bazilarida 5.7M Euro + Imza parasi = 6.5M Euro olarak haberi girmis. Bir iki farkli kaynaktada bonservisi 5M Euro diye yazmis - hangisi dogru orasini kestirmek biraz zor tabi.

Ama hepsinin ortak noktasi bonservisinin yarisini aldigimiz... yani 20M Euro'ya satarsak paranin yarisi eski klube gidiyor (kazancin yarisi degil).

Çevrimiçi Zafer55

Anlayamadım ben. 6 milyon verdik. Diyelim ki 10'a sattık yarısını. 5 milyon daha mı vereceğiz eski takımına?

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
12 den aşağı sattığımız zaman zarar etmiş olacağız

Çevrimdışı Savaş

Yapilan aciklamalardan ben oyle anladim ama umarim yaniliyorumdur.

Aradim ve bu bilgileri bulabildim:

Keny Arroyo

- 4.5 yıl sözleşme:
- Toplam maaş: 3.7 milyon euro
- Bonservisinin %50'si: 5.670.000 euro
- Bonservisinin %30'u 3.5 milyon euro opsiyon
- İmza parası: 850 bin euro

Kaynak: https://www.trtspor.com.tr/haber/futbol/keny-arroyo-ve-elan-ricardonun-maliyeti-belli-oldu-24730404

KENY ARROYO'NUN MALİYETİ

Siyah-beyazlılar, Keny Arroyo için kulübüne bonservis olarak 5.7 milyon Euro ödeyecek. Ekvador ekibi Independiente'nin sonraki satıştan yüzde 50 pay hakkı bulunuyor, ancak Beşiktaş isterse bu yüzde 50 pay hakkının yüzde 30'unu 3.5 milyon Euro'ya geri alabilecek.

Siyah-beyazlılarla 4.5 yıllık sözleşme imzalayan genç oyuncu toplamda 3.7 milyon Euro maaş alacak.

Kaynak: https://www.fanatik.com.tr/besiktas/keny-arroyo-ve-elan-ricardonun-maliyeti-belli-oldu-iste-odenecek-rakamlar-2572785

Ekstra: https://x.com/fotomac/status/1887602256062914656
İnanılmaz. Diyecek tek bir kelimem bile yok..

Çevrimdışı Savaş

https://x.com/kartalanalizcom/status/1960451817851982047?t=pWjxcLfSKPF7fCrVuLXWWQ&s=19
Şu adamın yerine başka birini alalım ve bu son günlerde beni alın diye yalvarsın ya. Valla çok bisey istemiyorum.

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Di Marzio: "Roma'nın hayali bitmek üzere. Sancho bir kez daha 'hayır' dedi.

hangi takımı istiyorsun sen be kardeşim

Çevrimiçi Ravenman

- Sancho
- Kerem
- Altay
- Cerny

Twitter’de bahsettikleri 4 transfer bunlar olmasın?

Müthiş bir takım olur.

Tabiki Svensson, Oxlade, Onana, Amir ve Musrati giderse hepsi.

Çevrimdışı Savaş

Benim en çok istediğim adam Cerny. Prime Ghezzal etkisi yapacağını düşünüyorum.

Keşke gelse

Çevrimiçi Rasim

febe yi bekliyor sampiyonlar ligi icin yarin belli olur
Beşiktaş!

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 01:47:34
  • İstanbul
  • Toki Değil Alın Teri...
    • Beşiktaş Arena
Detayli bir kap aciklamasi yapilmadigi icin farkli kaynaklar farkli bilgiler girmis.
Bazi kaynaklar bonservisinin 6.5M Euro oldugunu girmis, bazilarida 5.7M Euro + Imza parasi = 6.5M Euro olarak haberi girmis. Bir iki farkli kaynaktada bonservisi 5M Euro diye yazmis - hangisi dogru orasini kestirmek biraz zor tabi.

Ama hepsinin ortak noktasi bonservisinin yarisini aldigimiz... yani 20M Euro'ya satarsak paranin yarisi eski klube gidiyor (kazancin yarisi degil).
yok maliyet düşer karın yarısı bölüşülür bonservisin yarısı bana aitse herşey yarı yarıya bölüşülür demektir öte taraftan %30 da opsiyonlu zaten satarsan 3,5 verip alırsın %80 sana ait olur aslında anlaşma kötü değil tek sorun %30 unu 3,5 a bırakan takımın oyuncudan yüksek rakam beklentisi yoktur

Çevrimdışı mellfred

bu amokachi falan değil bu başka birşey abounun daha teknik ve hızlı hali tabi gol vuruşları daha net olanı
çift ayak  bir santrafor için inanılmaz nimet

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 01:51:52
  • İstanbul
    • Beşiktaş Arena

bizden yada renkliden iyi bir rakam almış cebine koymuştur o rakam üstünden pazarlık yapıyordur veren olursa gider olmazsada nasılsa garanti zaten ingilteredede maaşı yüksek yani kaybedeceği birşey yok

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 01:54:28
  • İstanbul
    • Beşiktaş Arena
çift ayak  bir santrafor için inanılmaz nimet
ciddi sakatlık sorunu yok kırık biraz sıkıntılı olabilir ama toparlarsa çok büyük transfer olabilir 23 yaşında şaka gibi her türlü risk alınır

Çevrimiçi Zafer55

Cerny ismi çok dolandı bugün Twitter da.
Arroyo da , kendisine yapılan come to corintihas yorumlarına 🙏 emojisi atmış.
İlk duyumu arroya aldı galiba

Etiketler: