2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

gokhans, Rasim, Akil Emre, mtorunlu, Necmi, levitate, Yusuf Berberoğlu, ulumemo, murat baltacı, maıden, Kapkarakartal, annoca, KartalınGücü, eryigitcaner, hasankale, Sinan66, Özgür Gültekin, Samet Ç, bull74, Zafer55, Tass, murat, Mehmet57, Gökhan Güvenç, Georgetown, sefaköykartali, Savaş, Ravenman, blackeagle35, ahmetekinciogl2, matias_27, NioHH, underworld, doganay, 38life, safak_01, sozkul, pinehitman, kartalizma190399, uno_bjk, Liquidator, golazokartal, Umutcan Kaya, aoguzd, Yancos, yaço58, Bülent Yiğitcan, hikmetmiller, Serdar3444, Sinan23, Monza, kartalbasket, COB, ugurkartalizma, OnurG, Kartal Ç ve 435 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 337381 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

Güzel bir flood: https://x.com/enginceyhan1903/status/1960132479786094923?s=46
Artık hocaya sallayan herkesi ( taraftar hariç) takipten çıkalım ve tepki verelim. Ne Beşiktaş'ı ne hocayı sahipsiz sanmasınlar.

Son cümle çok önemli.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Sercan Dikme: "Beşiktaş, Svensson ile devam edecek gibi gözüküyor."

Çevrimiçi levitate

https://x.com/mikaserin/status/1960054159165788449?s=46&t=zB90rifGkKdAZvmcciuZrw

Bu eleman sakatlanmazsa bize kafayı yedirir bu sene. Özellikle dar alanda al verleri Rafa Silvayla düşününce acayip şeyler vadediyor. Opsiyon detayları falan belli oldu mu acaba
dünden beri izliyorum muazzam eleman, bitiricilik işini çözer sakatlanmazsa milyarder yapar bizi
bipbipbupbup

Musrati işi bu hafta biter. Amir de bugün yarın gider.

Onana ve Chamberlain de en nihayetinde ayrılır.

(Sercan Dikme)

Çevrimiçi levitate

https://x.com/MustafaKratas/status/1960355741853712765

her şey çözülüyor yavaşça artık iki kanat getirin
bipbipbupbup

Jadon Sancho, Beşiktaş’a Eylül ayının 1’ine kadar beklemek istediğini iletti.

(Sercan Dikme)

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi tolga1903

Sercan Dikme: "Beşiktaş, Svensson ile devam edecek gibi gözüküyor."

Yav yapıştı şu yetenek fakiri tıknaz herif bunu hoca tutmak istiyorsa arayı açıcam bu hocayla da illa takımın bir yerinde böyle yetersiz adam olacak ha

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Spartak bak bizde Uduokhai var onu verelim.

Çevrimiçi annoca

Bir kaç önceki mesajlarda sancho eski performansı yok deniyor evet dortmund performansı yok ama şuan ki performansı ligin üstünde. İstatistikleri iyi. Hee ilk adını duyunca kuduruyordum gelmesi için ama maaş isteği çok fazla. Renklilerde görüyoruz iç huzuruda bozabilir bu tür şeyler.

Sola gürcü sağa kosavalı olmazsa skov olsen

Çevrimdışı sEuL

Yav yapıştı şu yetenek fakiri tıknaz herif bunu hoca tutmak istiyorsa arayı açıcam bu hocayla da illa takımın bir yerinde böyle yetersiz adam olacak ha

Sag bek alinmayacaksa bile cikilmasi gerek Svenson'dan.
Bosuna yer kapliyor kadroda, Taylan + Svenson olacagina Taylan + Rashica olsun sag bek rotasyonu.
Sag bek olarak yetersiz, olurda 3'luye gecersek kanat beki olarakta oynatamiyoruz Svenson'u - neden halen kadroda tutulmak isteniyor anlamiyorum.

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 19:27:11
  • İstanbul
  • Toki Değil Alın Teri...
    • Beşiktaş Arena
2 dedim 15 geldi
açgözlülük yapma sadece ikisi senin tek kanat bekleyen senmisin 😂

Çevrimiçi tolga1903

Sag bek alinmayacaksa bile cikilmasi gerek Svenson'dan.
Bosuna yer kapliyor kadroda, Taylan + Svenson olacagina Taylan + Rashica olsun sag bek rotasyonu.
Sag bek olarak yetersiz, olurda 3'luye gecersek kanat beki olarakta oynatamiyoruz Svenson'u - neden halen kadroda tutulmak isteniyor anlamiyorum.

Bunu tutana kadar gider sağ kanat alırsın rashica da napiyorsa nerde oynuyorsa oynasın beklemezsin gitmesini. Bu herifin nasıl bir albenisi olabilir takımda kalmak için tayfur'u tutup tayfur taylan yapsalardı bunu gönderip svenson'un varlığından daha iyi senaryoydu

2 dedim 15 geldi

kanatsızlıktan 15 gibi görmüş olabilirsin :D

Çevrimiçi Ravenman

Beşiktaş'ta Cerny için hareketlilik var!

(Ertan Süzgün)

Tiago Djalo, İstanbul'da.

Çevrimiçi levitate

açgözlülük yapma sadece ikisi senin tek kanat bekleyen senmisin 😂

herkes iki alacaksa birimiz aç kaldı o zaman...
bipbipbupbup

Çevrimiçi Savaş

bu amokachi falan değil bu başka birşey abounun daha teknik ve hızlı hali tabi gol vuruşları daha net olanı
Bunu kanat forvet olarak kullanabilir miyiz acaba? Sağ kanata atsak?

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi levitate

Bunu kanat forvet olarak kullanabilir miyiz acaba? Sağ kanata atsak?

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

çift ayaklı becerebilir bence
bipbipbupbup

Beşiktaş'ın transferleri

✅Orkun Kökçü
✅Tammy Abraham
✅Wilfried Ndidi
✅Taylan Bulut
✅Rıdvan Yılmaz
✅David Jurasek
✅El Bilal Toure
✅Tiago Djalo

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Beşiktaş'ta Cerny için hareketlilik var!

(Ertan Süzgün)

Bak o olur işte, sola da gürcü hulk tamamdır.

Çevrimiçi murat

sene başı için güzel transferler.sezon sonunu görmek lazım bakalım kaçı tutacak sisteme uyacak veya bir sestem çıkacak mı?

Çevrimiçi Zafer55

Beşiktaş'ın transferleri

✅Orkun Kökçü
✅Tammy Abraham
✅Wilfried Ndidi
✅Taylan Bulut
✅Rıdvan Yılmaz
✅David Jurasek
✅El Bilal Toure
✅Tiago Djalo

Şuana kadar ben çok memnunum👍
Açıkçası ben bu kadarını beklemiyordum.