2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Yusuf Berberoğlu, tolga1903, sEuL, eryigitcaner, Ravenman, blackeagle35, Gökhan Güvenç, sefaköykartali, Özgür Gültekin, Samet Ç, KartalınGücü, murat, annoca, ahmetekinciogl2, maıden, Zafer55, Rasim, matias_27, Georgetown, mtorunlu, Kapkarakartal, NioHH, underworld, doganay, 38life, hasankale, safak_01, sozkul, pinehitman, kartalizma190399, uno_bjk, balkan-kartal, Liquidator, golazokartal, Umutcan Kaya, aoguzd, Yancos, yaço58, bull74, Bülent Yiğitcan, hikmetmiller, Serdar3444, Sinan23, Monza, kartalbasket, COB, ugurkartalizma, OnurG, Kartal Ç, joseph35, Gökhan Kurt ve 432 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 337082 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Ravenman

Sancho’yla anlaştık diyorşar heryerde.

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Çevrimiçi sefaköykartali

Bir yabancı kaleci alacak olsanız kontenjan açmak için bu futbolculardan hangisini gönderirsiniz? (Yeni transferleri gönderemezsiniz.)

1- Felix
2- Paulista
3- Djalo
4- Jurasek
5- Taylan (U23)
6- Ndidi
7- Muçi
8- Mario
9- Arroyo (U23)
10- Rashica
11- Rafa
12- Tammy
13- Bilal
14- Sol Kanat
rashica gitmiyorsa rusyaya felixi yollarım direkt

Çevrimiçi sefaköykartali

valla kaua santos'a hemen çökerdim yaşı 22, geçen sezon frankfurt maçında hayvanat ötesi performans göstermişti bize. Geleceği olan, gelişime açık ilerde para kazanılabilecek biri, 2,5milyon gösteriyor değeri. genç oyuncu statüsünde bile alabilirsin kotaya ihtiyacında yok.
Dizinden sakattı yeni iyileşiyor ama geçen sene ManU Tottenham falan istiyor diyorlardı 40tan aşağı bırakmazlar

Çevrimiçi tolga1903

Ulan kanat hala yok.. Dalgamı geçiyorsunuz taraftarla? Lan kanat nerde kanat? 3 yıldır kanat bekkliyoruz kafayı yedi millet, rahatsızmısınız? her mevkiye adam alıp kanat almamak ne demek? sosyolojik bir deneymi uyguluyorsunuz beşiktaş taraftarı üzerinde? amaç ne amaç??

İnsanın gerçekten çığrından çıkarıyorlar. Yahu ilk yapacaklari iş 2 kanat almaktı şu takıma doğru düzgün geldi eylül ayı hala yok arkadaş hala yok

Çevrimiçi 38life

valla kaua santos'a hemen çökerdim yaşı 22, geçen sezon frankfurt maçında hayvanat ötesi performans göstermişti bize. Geleceği olan, gelişime açık ilerde para kazanılabilecek biri, 2,5milyon gösteriyor değeri. genç oyuncu statüsünde bile alabilirsin kotaya ihtiyacında yok.

Taylan'ın pasaportu çıkmadığı sürece kontenjanda yer açmaya ihtiyaç var. 23 yaş altı veya üstü fark etmiyor. Çünkü şuan o +2 kontenjanı zaten doldurmuş durumdayız Arroyo ve Taylan ile.
[ Son Düzenleme: Bugün, 16:00:29 38life ]

Roma, şu anda Londra'da Sancho ile görüşüyor ama pek umutlu değiller.

(Di Marzio)

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 16:49:33
  • İstanbul
  • Toki Değil Alın Teri...
    • Beşiktaş Arena
Ulan kanat hala yok.. Dalgamı geçiyorsunuz taraftarla? Lan kanat nerde kanat? 3 yıldır kanat bekkliyoruz kafayı yedi millet, rahatsızmısınız? her mevkiye adam alıp kanat almamak ne demek? sosyolojik bir deneymi uyguluyorsunuz beşiktaş taraftarı üzerinde? amaç ne amaç??
dalga geçiyorlar😂

Çevrimiçi kartalizma190399

Roma, şu anda Londra'da Sancho ile görüşüyor ama pek umutlu değiller.

(Di Marzio)

Sancho'nun son 2-3 sene istatistikleri cok cok kotu.
Kariyeri bu kadar dususte olan birine bu paralari baglamayi dusunmek buyuk risk.
Juventus, Roma'nin falan altina girmeye korktugu finansal yukumluluklere biz nasil girebiliyoruz dusunmek gerekir.
Kaldi ki 4-2-3-1 oynayacaksak kadro inanilmaz sisiyor. Bir tane kanat daha sart, bir kanatta Sancho diger kanatta Rashica olmaz, yetmez.

Sancho'nun son 2-3 sene istatistikleri cok cok kotu.
Kariyeri bu kadar dususte olan birine bu paralari baglamayi dusunmek buyuk risk.
Juventus, Roma'nin falan altina girmeye korktugu finansal yukumluluklere biz nasil girebiliyoruz dusunmek gerekir.
Kaldi ki 4-2-3-1 oynayacaksak kadro inanilmaz sisiyor. Bir tane kanat daha sart, bir kanatta Sancho diger kanatta Rashica olmaz, yetmez.

bende aynı düşünüyorum antreman yapmıyor paraya düşkün maaş dengesinide bozar gereksiz bir hamle olur.Fizik durumda ne halde onu da bilmiyoruz.

sanchoya verilecek para ile 2 tane transfer yapılır zuriko ve cerny alırız.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Başkan vazgeç bu Sancho sevdasından, adam tabuta cakilacak son çivi olur.
Zuriko, Skov Olsen, Lukebakio gibi oynayan hazır 2 kanata adam alsak yeterli.

Toplam yabancı oyuncu sayımız ;

Felix Uduokhai
Gabriel Paulista
David Jurásek
Taylan Bulut(Yabancı sayılıyor)
Jonas Svensson
Wilfred Ndidi
Moatasem Al-Musrati
Amir Hadziahmetovic
Jean Onana
Alex Oxlade-Chamberlain
Ernest Muci
João Mário
Keny Arroyo(+2' kontejyanı)
Milot Rashica
Rafa Silva
Tammy Abraham
El Bilal Touré(Geliyor)

17 yabancı toplam.Arroyo +2 kontejyanı(arroyo) 16 yabancı.Taylanı yerli kontejyanına geçirince 15 yabancımız oluyor.El bilal toureyide ekledim.

Tiago Djaló +1 yabancı daha.

18 yabancı oluyor toplamda arroyo +2 kontejyanı 17 yabancı var mevcut kadroda.

Çevrimiçi Samet Demir

Başkan vazgeç bu Sancho sevdasından, adam tabuta cakilacak son çivi olur.
Zuriko, Skov Olsen, Lukebakio gibi oynayan hazır 2 kanata adam alsak yeterli.
Ben Sancho'yla ilgilendiklerini düşünmüyorum artık. Yerli basın kendince kendilerini oyalayacak haber yapıyorlar tahminim. Basına düştüğünde transferler bitmiş oluyor çünkü.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi 38life

rashica gitmiyorsa rusyaya felixi yollarım direkt

Yerlerine yerli alternatif alınmadığı sürece Rashica da gitse sıkıntı, Felix de gitse sıkıntı. Bütün sezon sağ kanatta Arroyo ile veya sol stoperde Emirhan ile geçmez. Yabancı kaleci istiyorsak bir şekilde Taylan'ı yerli statüsüne geçirmek zorundayız.

Çevrimiçi Zafer55

Bu Sancho'ya "paracı" etiketini biz yapıştırdık muhtemelen😊
Çocuğa kafadan bir para teklif ettik çekildik kenara.
Şimdi çocuk gelen teklifleri bizim vaadimizle kıyaslayıp reddince paracı oldu.
Aynı stratejiyi bonservisinde de uygulamışızdır.

Çevrimiçi 38life

Sene Middlesbrough'a transfer olmuş. Perşembe günü bize karşı oynayamayacak.

Çevrimiçi sefaköykartali

https://x.com/mikaserin/status/1960054159165788449?s=46&t=zB90rifGkKdAZvmcciuZrw

Bu eleman sakatlanmazsa bize kafayı yedirir bu sene. Özellikle dar alanda al verleri Rafa Silvayla düşününce acayip şeyler vadediyor. Opsiyon detayları falan belli oldu mu acaba

Çevrimiçi Savaş

https://x.com/mikaserin/status/1960054159165788449?s=46&t=zB90rifGkKdAZvmcciuZrw

Bu eleman sakatlanmazsa bize kafayı yedirir bu sene. Özellikle dar alanda al verleri Rafa Silvayla düşününce acayip şeyler vadediyor. Opsiyon detayları falan belli oldu mu acaba

Ben böyle insanyiyen forvet görünce bi hevesleniyorum. Amokachi'den kalma bi özlem var bende. Gelmedi öylesi beee.

Çevrimiçi gokhans

Ben böyle insanyiyen forvet görünce bi hevesleniyorum. Amokachi'den kalma bi özlem var bende. Gelmedi öylesi beee.
https://www.instagram.com/reel/DNx5rmv2AxD/?igsh=MXd3eXMyMDB4MTZ2aA==
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Zafer55

“Profesyonel Futbolcu El Bilal Touré'nin geçici transferi konusunda kulübü ve kendisi ile anlaşmaya varılmıştır. Yapılan anlaşmaya göre kulübümüzün şarta bağlı satın alma opsiyonu bulunmaktadır.”

Çevrimiçi tolga1903

Tam fakir leao'su. Direk santrafor da kullanırsın larinvari sola yakın da kullanırsın her türlü iyi transfer ama işte o sakatlıkları çok düşündürücü

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 17:58:27
  • İstanbul
    • Beşiktaş Arena
bu amokachi falan değil bu başka birşey abounun daha teknik ve hızlı hali tabi gol vuruşları daha net olanı

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 18:03:36
  • İstanbul
    • Beşiktaş Arena
Tam fakir leao'su. Direk santrafor da kullanırsın larinvari sola yakın da kullanırsın her türlü iyi transfer ama işte o sakatlıkları çok düşündürücü
öyle kalıcı bir sakatlığı yok son ayak tarak kemiği kırılmış sadece şansız bir düreç yaşamış zaten bunlar olmasa yolu buralara düşmezdi bence iyiki yaşamış bu sakatlıklarıda yolu bizle keşişmiş yoksa mümkün olmazdı komple bir forvet bu hız adam geçme uzaktan şut kafa çabukluk ne ararsan var ve çok genç daha

Çevrimiçi sefaköykartali

Etiketler: