2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

KartalınGücü, Sinan66, annoca, Zafer55, gokhans, Sinan23, kartalbasket, Ravenman, Gökhan Güvenç, Kapkarakartal, hasankale, matias_27, 38life, Rasim, COB, Georgetown, bull74, maıden, Serdar3444, ugurkartalizma, sefaköykartali, mtorunlu, Samet Ç, aoguzd, ulumemo, OnurG, Kartal Ç, joseph35, Gökhan Kurt, Monza, doganay, safak_01, kahyaoglueren, Yancos, o2bucak, golazokartal, yaço58, Reawers, Umutcan Kaya, sozkul, murat baltacı ve 391 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 334426 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi 38life

Bilal'in opsiyonu muhtemelen x sayıda maça çıkarsa otomatik devreye girecek şekilde bir opsiyondur diye tahmin ediyorum. Acaba opsiyon fiyatı kaç.

Çevrimiçi Ravenman

Çevrimiçi 38life

Kanat alınmazsa Beşiktaş

Çevrimiçi Özgür Gültekin

İkisi de

Valla bende ikisini de isterim ama sadece birini alacak olsak hangisi olur?

Çevrimiçi levitate

Bilal'in opsiyonu muhtemelen x sayıda maça çıkarsa otomatik devreye girecek şekilde bir opsiyondur diye tahmin ediyorum. Acaba opsiyon fiyatı kaç.

stuttgart'ta opsiyonu 18 milyon + paymış, gözden düştüğünü düşünürsek bence 12-13 falan
bipbipbupbup

Çevrimiçi 38life

Valla bende ikisini de isterim ama sadece birini alacak olsak hangisi olur?

Bence Klostermann

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Tiago Djalo'nun kısa süre içerisinde İstanbul'a gelmesini bekliyoruz. (Mustafa Karataş)

Çevrimiçi levitate

Tiago Djalo'nun kısa süre içerisinde İstanbul'a gelmesini bekliyoruz. (Mustafa Karataş)
valla başka bir şey dileseydim söyleye söyleye geldi adam :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

seninki fakir isteği olmuş

Çevrimiçi levitate

seninki fakir isteği olmuş
bütçem bu kadar bailey diledik olmadı mesela
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

https://x.com/mrtkrklk/status/1959934395998994913?s=46&t=zB90rifGkKdAZvmcciuZrw

Maliyetlerinin ne kadarından kurtulabileceğiz acaba.
talhayı neden gönderiyoruz ona kadar gide,ek çok oyuncu var sakatlıktan önce gayet iyiydi yine toparlanır iki yerli stoper yedek iyidir

daha iyisini dileseydin keşke :D

Çevrimiçi levitate

toure'nin opsiyon 25 maçta oynarsa devreye giriyomuş
bipbipbupbup

talhayı neden gönderiyoruz ona kadar gide,ek çok oyuncu var sakatlıktan önce gayet iyiydi yine toparlanır iki yerli stoper yedek iyidir

bence de tayyibi göndermemeliyiz bilali de aldık şampiyonluk garanti gibi bir şey.  :us:

Çevrimiçi levitate

daha iyisini dileseydin keşke :D
bunu alması kolay diye diledim :D sakat portekizli eski wonderkid tam başkanın tadından
bipbipbupbup

Çevrimiçi 38life

toure'nin opsiyon 25 maçta oynarsa devreye giriyomuş

Yani sakatlanırsa almıyoruz demek bu. 50 maçta 25 maç normal şartlarda çok rahat forma giyer. En önemli hamle oyuncusu olacak. Yedek kulübesinde olup da ikinci yarı oyuna girmediği maç olacağını sanmıyorum. Dediğim gibi anca sakatlanırsa opsiyon devreye girmez.

Çevrimiçi tolga1903

Yani sakatlanırsa almıyoruz demek bu. 50 maçta 25 maç normal şartlarda çok rahat forma giyer. En önemli hamle oyuncusu olacak. Yedek kulübesinde olup da ikinci yarı oyuna girmediği maç olacağını sanmıyorum. Dediğim gibi anca sakatlanırsa opsiyon devreye girmez.

Bu çocuk sakatlanmazsa abraham yedekten girer bence

Çevrimiçi Monza

Yönetimi bazen yeriyoruz, bazen övüyoruz. Yalnız şunu kabul edelim ki Bilal Toure ismini transferden 1 saat önce duyuyoruz. En ufak sızma yok.

Alışık olmadığımız güzel şeyler:

-Transferler dile düşmüyor, gazetecilerle ahbap çavuş ilişkileri yok.
-Futbolun bıraktığı ununu elemiş bin yaşında futbolcu eskilerine gidilmiyor. Alınan futbolcuların sonradan satılabilme potansiyeli var.

Çevrimiçi levitate

30 maç olabilirdi bence ama akıllı iş yapmışlar

ya da dakika üzerinden yapabilirlerdi yedekten girdiği maçları saymak da sıkıntı olabilir
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

Yönetimi bazen yeriyoruz, bazen övüyoruz. Yalnız şunu kabul edelim ki Bilal Toure ismini transferden 1 saat önce duyuyoruz. En ufak sızma yok.

Alışık olmadığımız güzel şeyler:

-Transferler dile düşmüyor, gazetecilerle ahbap çavuş ilişkileri yok.
-Futbolun bıraktığı ununu elemiş bin yaşında futbolcu eskilerine gidilmiyor. Alınan futbolcuların sonradan satılabilme potansiyeli var.
yabancı medya bizim muhabirlerden daha iyi çalışıyor, hollanda ve italya'da sabah bilalin bittiğini yazmışlar

aldığımız en yaşlı adam 28 yaşında bir de
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

bu arada bence lucas vazquez alıcaz iki mevki yedekliyor diye
bipbipbupbup

Etiketler: