2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

KartalınGücü, Sinan66, annoca, Zafer55, gokhans, Sinan23, kartalbasket, Ravenman, Gökhan Güvenç, Kapkarakartal, hasankale, matias_27, 38life, Rasim, COB, Georgetown, bull74, maıden, Serdar3444, ugurkartalizma, sefaköykartali, mtorunlu, Samet Ç, aoguzd, ulumemo, OnurG, Kartal Ç, joseph35, Gökhan Kurt, Monza, doganay, safak_01, kahyaoglueren, Yancos, o2bucak, golazokartal, yaço58, Reawers, Umutcan Kaya, sozkul, murat baltacı ve 391 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 334423 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi levitate

djalo burak yılmaz'ı aramış bilgi almak için
bipbipbupbup

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

tam adamını aramış :D

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi 38life

Bilal sakat olmadığı sürece her maç oyuna girer skordan bağımsız. Ama umarım yönetim Bilal'in +2'ye uymadığının farkındadır.

Çevrimdışı sEuL

Ulan yine kanat yerine klubeye transfer yaptık ya la

Çevrimiçi Necmi

evet taylan bulut yabancı olsa bile +2 kontejyanına uyuyor.
olsa bile değil arroya kadar yabancı o
Çifte vatandaşlara milli takımı seçerse ve oynama kriterlerine sahipse tc vatandaşı olarak oynama hakkı verildi  ama bu taşımıyor bu nitelikleri nüfusa herhangi bir kaydı yok
Milli takım tercih hakkıda olduğunu sanmıyorum ancak tff buna teklif götürecek buda kabul ederse işlemleri başlar cb onayıda gerekiyor sanırım yani hiç kolay değil önce tff kıyak yapacak bize sonra cb yapacak işlemleri başlatacaklar bu 15 gün içinde olmaz şu anki yapıda tff yi bile razı edemeyiz milli takıma teklif getirsin diye beşiktaşın türk oyuncusunu çağırmak istemeyenler bununmu yolunu açacak hiç sanmıyorum
Herkes türkmüş gibi sayıyorda saymayın boşuna  renkli olsaydı bir gecede türk olurdu daha imza atılmadan türk vatandaşı ilan ederlerdi
Biz dua edelim fırtına gibi sol bek olsunda milli takım için olmazsa olmaz gale gelsin ondan sonra belki teklif gider ha tabi bu arada almanlar daha erken davranmazsa alman u 19 oyuncusu sonuçta

Çevrimiçi Necmi

iyi refarans verir dua edelim ox u aramamış 😂

Çevrimiçi Necmi

Bilal sakat olmadığı sürece her maç oyuna girer skordan bağımsız. Ama umarım yönetim Bilal'in +2'ye uymadığının farkındadır.
belki 3 5 2 oynarız

Çevrimiçi levitate

bilal oğlan atalanta'nın en pahalı transferiymiş şaşırdım buna
bipbipbupbup

Çevrimiçi Tass

toure'nin potansiyeli her ne kadar etkileyici olsa da bu kadar sakatlık yaşamış olması içimi karartmıştı.. ta ki feyenoord heberlinin aslını görene kadar. ben bizim yönetimden ziyade feyenoorddakilere güveniyorum. araya girmeseydik bugün onlar alıyormuş. demek ki bu çocuğa yatırım yapılır, o güvence geldi :)

inş hiç sakatlanmaz ve aboubakarı da unutturacak performans verir. bir riske girdik. tutarsa tadından yenmez. tutmazsa bir kontenjanı ve bilmem kaç parayı bir yıllıgına yakmış oluruz jurasekte oldugu gibi.

djalo içinse disiplin ve gece hayatı muhabbetleri dolaşıyordu. inş dogru degildir onlar.

Çevrimdışı Savaş

Çok büyük ihtimalle Amir ve Musrati kiraya gidecek. Ox ve Onana için fesih olacaktır diye düşünüyorum paralarını verip. Svensson'dan da çıkılacaktır bir şekilde.

5 adam gidici gibi. Belki Arroyo'da kiralık gidebilir bir ihtimal, hiç forma bulamaması normal değil çünkü. Ama 21 yaş altına uyuyor. Taylan ve Arroyo 21  altı kontenjandan kalır. Rashica kalacak gibi görünüyor maalesef.

5 yabancıdan çıkacağız bence. O zaman elimiz rahatlar. 2 transferlik yerimiz kalacak. Stoper + Kanat. Bundan sonra eğer gidici süpriz birileri olursa belki yerine birileri gelebilir.

Bana kalsa gider son senesi olan Merih'i çözerim Uduokhai veya Paulista'dan birinden çıkarım. Bir kanatlık daha yer açılır. Rashica gitmeyecek gibi çünkü.

Felix Uduokhai
Gabriel Paulista
David Jurásek
Taylan Bulut - 21 altı
Wilfred Ndidi
Ernest Muci
Keny Arroyo - 21 altı
João Mário
Milot Rashica
Rafa Silva
Tammy Abraham
El Bilal Touré
TRANSFER
TRANSFER

[ Son Düzenleme: 25 Ağustos 2025, 14:37:45 Savaş ]

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

1 tane daha santrafor bakıyorsak 3-5-2 oynayacağız büyük ihtimalle.

https://twitter.com/SafakMalatya_/status/1959940508622434639

Çevrimiçi KartalınGücü

Çok büyük ihtimalle Amir ve Musrati kiraya gidecek. Ox ve Onana için fesih olacaktır diye düşünüyorum paralarını verip. Svensson'dan da çıkılacaktır bir şekilde.

5 adam gidici gibi. Belki Arroyo'da kiralık gidebilir bir ihtimal, hiç forma bulamaması normal değil çünkü. Ama 21 yaş altına uyuyor. Taylan ve Arroyo 21  altı kontenjandan kalır. Rashica kalacak gibi görünüyor maalesef.

5 yabancıdan çıkacağız bence. O zaman elimiz rahatlar. 2 transferlik yerimiz kalacak. Stoper + Kanat. Bundan sonra eğer gidici süpriz birileri olursa belki yerine birileri gelebilir.

Bana kalsa gider son senesi olan Merih'i çözerim Uduokhai veya Paulista'dan birinden çıkarım. Bir kanatlık daha yer açılır. Rashica gitmeyecek gibi çünkü.

Felix Uduokhai
Gabriel Paulista
David Jurásek
Taylan Bulut - 21 altı
Wilfred Ndidi
Ernest Muci
Keny Arroyo - 21 altı
João Mário
Milot Rashica
Rafa Silva
Tammy Abraham
El Bilal Touré
TRANSFER
TRANSFER

Sağ bekte Taylan harici oyuncu kalmıyor böyle bir senaryoda. Rashica'yı sağ beke evirebilirsek belki denenebilir.

Çevrimiçi 38life

belki 3 5 2 oynarız

- Rıdvan'ın kanat bek olması
- Jurasek'in kanat bek olması
- Taylan'ın üçlünün sağında stoper olarak oynamış olması ve bek olarak da ofansif bir bek olması
- Adı geçen Doekhi'nin üçlü stoperi olması.
- Takımda kanat forvet sayısının sıfır olması.
- Hoca'nın dün Rashica'yı sağ kanat bek denemesi.
- Sadece bugün medyaya 3 tane stoper haberi düşmesi.

Tüm bunları birleştirince aklıma kötü bir şey geliyor.

Bunu yazdıktan sonra Tammy'nin üstüne 15 milyonluk forvet aldık. Bi de Anthony Caci haberleri geçiyor hala.

İşaretler artıyor.

Çevrimiçi Samet Ç

Adam hayatında sadece 1 sakatlık geçirmiş kronik diyorlar asıl sorun gece hayatında o yüzden avrupada barınamadı bizde kral olur

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Djalo mu yoksa Klosterman mi?
Benim fikrim Klosterman dan yana.

Çevrimiçi 38life

İkisi de

Çevrimiçi levitate

felix sat ikisini de çek emirhan'da bol fırsat bulur, paulista'nın yedekte bulunması da rahatlatır bizi
bipbipbupbup

Çevrimiçi Mehmet57

Caci-Klostermann-Djalo-Ridvan
Orkun-Ndidi
Cerny-Rafa-Davitashvili
Tammy

Çevrimiçi levitate

Orkun-Ndidi
Cerny-Rafa-Davitashvili
Tammy
maşallah
bipbipbupbup

Çevrimiçi NioHH

1 tane daha santrafor bakıyorsak 3-5-2 oynayacağız büyük ihtimalle.

https://twitter.com/SafakMalatya_/status/1959940508622434639

Resmen kanat almamak için kanatsız formasyona geçiyoruz 😂

Çevrimiçi sefaköykartali

Orkun-Ndidi
Cerny-Rafa-Davitashvili
Tammy
Bu kadar bekledilerse Sancho veya Sterlingden minimum biri bize çakılır diye düşünüyorum

Çevrimiçi Necmi

Adam hayatında sadece 1 sakatlık geçirmiş kronik diyorlar asıl sorun gece hayatında o yüzden avrupada barınamadı bizde kral olur
  avrupanın zaten gece hayatı yok bizde bardan çıkıp antrenmana gelir burası için daha büyük risk

Çevrimiçi Samet Demir

Bu kadar bekledilerse Sancho veya Sterlingden minimum biri bize çakılır diye düşünüyorum
Antony olsa bari
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Ravenman

Etiketler: