2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

annoca, murat, Yusuf Berberoğlu, joseph35, Sinan66, ahmetekinciogl2, matias_27, bull74, balkan-kartal, ulumemo, KartalınGücü, Gökhan Kurt, NioHH, Zafer55, Samet Demir, aoguzd, Monza, Kapkarakartal, blackeagle35, hasankale, Özgür Gültekin, maıden, gokhans, Gökhan Güvenç, sefaköykartali, Rasim, sEuL, doganay, 38life, tolga1903, Georgetown, safak_01, ugurkartalizma, Ravenman, kahyaoglueren, Yancos, eryigitcaner, o2bucak, golazokartal, Liquidator, Sinan23, yaço58, mtorunlu, OnurG, Reawers, Umutcan Kaya, COB, sozkul, kartalizma190399, hikmetmiller, murat baltacı, Serdar3444, Yokmessi, Kartal Ç ve 382 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 333393 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi tolga1903

uyuyor yükseltmişlerdi kuraldaki yaşı

2003'den 2002'ye çektiler diye hatırlıyorum bu çocuk 2001'li sanki uymuyor gibi

Çevrimdışı levitate

svensson'un görüşmesi varmış bugün git be kardeşim
bipbipbupbup

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Juventus ve Beşiktaş, Tiago Djalo'nun kalıcı transferi için anlaşmaya vardı.

(Mirko Di Natale)

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 13:13:21
  • İstanbul
  • Toki Değil Alın Teri...
    • Beşiktaş Arena
djalo + 2 yabancı kanat aldık diyelim bizim yabancı sayısı noluyor
20 oluyor 6 oyuncu göndermek gerekiyor amir gidiyorsa 19 oluyor ve gönderecek 5 oyuncu bulmak zor kimi gönderecekler yeni aldıklarınımı

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 13:17:09
  • İstanbul
    • Beşiktaş Arena
Orkun dışında aldığımız oyuncuların hiç biri net değil ve net olmayan oyunculara büyük para ödüyoruz
İşin ilginci yedek forvet alıp kontenjan yiyoruz yedek bek alıp kontenjan yiyoruz elde bir tane kanat yok ve inatla kanat almıyoruz ya kanatsız oynayacağız bu sene yada biz bu işi hiç bilmiyoruz bu kadar para harcayıp daha başlamadan sezonu çöpe atıyoruz

Toplam yabancı oyuncu sayımız ;

Felix Uduokhai
Gabriel Paulista
David Jurásek
Taylan Bulut(Yabancı sayılıyor)
Jonas Svensson
Wilfred Ndidi
Moatasem Al-Musrati
Amir Hadziahmetovic
Jean Onana
Alex Oxlade-Chamberlain
Ernest Muci
João Mário
Keny Arroyo(+2' kontejyanı)
Milot Rashica
Rafa Silva
Tammy Abraham
El Bilal Touré(Geliyor)

17 yabancı toplam.Arroyo +2 kontejyanı(arroyo) 16 yabancı.Taylanı yerli kontejyanına geçirince 15 yabancımız oluyor.El bilal toureyide ekledim.

[ Son Düzenleme: Bugün, 13:20:57 Yusuf Berberoğlu ]

Çevrimdışı levitate

20 oluyor 6 oyuncu göndermek gerekiyor amir gidiyorsa 19 oluyor ve gönderecek 5 oyuncu bulmak zor kimi gönderecekler yeni aldıklarınımı
20 nasıl oluyor abi 16 saydım ben, teki de taylan ona da pasaport alsalar 15 olacak

ox, onana, amir, musrati yollayacağız oldu 11, toure gelince 12 olacak
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 13:19:51
  • İstanbul
    • Beşiktaş Arena
svensson'un görüşmesi varmış bugün git be kardeşim
artık gitmesi zorunlu hale geldi onana ox swenson amir kesin gitmeli ama kanatlar için gitmesi gereken iki yabancı kim olacak

Çevrimdışı Egos

Bugünkü transferler Konya dep oynayabilir mi? Maç normalde ptesi miydi?

pazar günüydü, oynayamayacaklar.

20 nasıl oluyor abi 16 saydım ben, teki de taylan ona da pasaport alsalar 15 olacak

senin ki de yanlış doğrusunu yukarda yazdım.
[ Son Düzenleme: Bugün, 13:24:20 Yusuf Berberoğlu ]

Çevrimdışı levitate

senin ki de yanlış doğrusunu yukarda yazdım.
sen toure'yi ekleyip 17 demişsin ben sonradan eklemişim :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi Koa_lAA

Orkun dışında aldığımız oyuncuların hiç biri net değil ve net olmayan oyunculara büyük para ödüyoruz
İşin ilginci yedek forvet alıp kontenjan yiyoruz yedek bek alıp kontenjan yiyoruz elde bir tane kanat yok ve inatla kanat almıyoruz ya kanatsız oynayacağız bu sene yada biz bu işi hiç bilmiyoruz bu kadar para harcayıp daha başlamadan sezonu çöpe atıyoruz
Aynen katılıyorum... İçlerinde net ne vereceği belli tek adam Orkun... Harici canlı bomba... Daha net adamlara gitmek lazımdı.. bunlara böyle maaş verince satamayacaz da... Kaldı hepsi elimizde... Gs ve fb ye para olarak belki yaklasiriz ama mantalite olarak çok zor... Hala neciplere fln kontrat veriyoruz

Çevrimdışı levitate

ne djalo ne toure +2 şeyine uymuyor acaba kanatlardan birisi 5 yaşında falan mı olacak
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 13:28:32
  • İstanbul
    • Beşiktaş Arena

nerde alıyorlar pasaport kolaymı o kadar bu güne kadar beşiktaş işini tff de ne kadar kolay yapabilmiş kaç gün kaldı transferin bitmesine transferin bittiği gün tc vatandaşı değilse bir gün sonra olmasıda birşey ifade etmiyor
Nasıl 20 oluyor söyleyeyim 16 +stoper+forvet+sağ açık+sol açık=20
Ve gitmesi gereken 6 yabancı ox amir swenson raşitsa başka yok al musratiye onca para vermişsin arroyayı yeni almışsın

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 13:30:32
  • İstanbul
    • Beşiktaş Arena
ne djalo ne toure +2 şeyine uymuyor acaba kanatlardan birisi 5 yaşında falan mı olacak
bence iki kanat almayı düşünmüyorlar belkide hiç kanat almayı düşünmüyorlar

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 13:41:29
  • İstanbul
    • Beşiktaş Arena
Birşeyi atlıyorsunuz taylan olayı milli takımı tercih etme olayı değil çift pasaport taşımıyor yeşil kimlikli değil direk alman vatandaşı arroya ne kadar türk vatandaşı olabilirse taylanda o kadar olabilir yasa 5 yıl ikamet zorunluluğu diyor  başka türlü tek seçenek cumhurbaşkanının onayı olur her önletine geleni kulüpler türk vatandaşı yapmasın diye düzenleme getirmişlerdi  diye hatırlıyorum
İnşallah hallederlerde ben kolay olacağını sanmıyorum

Çevrimiçi sefaköykartali

Toplam yabancı oyuncu sayımız ;

Felix Uduokhai
Gabriel Paulista
David Jurásek
Taylan Bulut(Yabancı sayılıyor)
Jonas Svensson
Wilfred Ndidi
Moatasem Al-Musrati
Amir Hadziahmetovic
Jean Onana
Alex Oxlade-Chamberlain
Ernest Muci
João Mário
Keny Arroyo(+2' kontejyanı)
Milot Rashica
Rafa Silva
Tammy Abraham
El Bilal Touré(Geliyor)

17 yabancı toplam.Arroyo +2 kontejyanı(arroyo) 16 yabancı.Taylanı yerli kontejyanına geçirince 15 yabancımız oluyor.El bilal toureyide ekledim.
Mert(Ersin)
Sağ Bek(Taylan) - Djalo(Paulista) - Stoper(Emirhan) - Jurasek(Rıdvan)
Ndidi(Demir Ege) - Orkun(Kartal)
Sağ Kanat(Arroyo/Rashica) - Rafa - Sol Kanat(Joao Mario)
Abraham(El Bilal Toure/Mustafa)

Rashicayı satamasan bile 13, Hadi musratiyi de tutayım 6 yedeği olarak dedin 14. Svensson anadoluya, Amir Hull City veya yine anadoluya, Onana kiralık, oxlade fesih veya championshipe maaşının bi kısmından kurtulmalı kiralık.

Genç kontenjandan Arroyo + bir kişilik daha yerimiz var.

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 13:46:15
  • İstanbul
    • Beşiktaş Arena
talha bulut uyuyor sanırım

talha bulut uyuyor sanırım

evet taylan bulut yabancı olsa bile +2 kontejyanına uyuyor.

Çevrimdışı levitate

Birşeyi atlıyorsunuz taylan olayı milli takımı tercih etme olayı değil çift pasaport taşımıyor yeşil kimlikli değil direk alman vatandaşı arroya ne kadar türk vatandaşı olabilirse taylanda o kadar olabilir yasa 5 yıl ikamet zorunluluğu diyor  başka türlü tek seçenek cumhurbaşkanının onayı olur her önletine geleni kulüpler türk vatandaşı yapmasın diye düzenleme getirmişlerdi  diye hatırlıyorum
İnşallah hallederlerde ben kolay olacağını sanmıyorum

milli takım kadroya almak istiyor mecbur halledecekler

ya da annesi ve babasının vatandaşlığı varsa hemen çözülmez mi
[ Son Düzenleme: Bugün, 13:49:55 levitate ]
bipbipbupbup

Çevrimiçi KartalınGücü

Şu an taylan ve arroyo ile 16+2 yiz (djalo da geldi ise) Musrati, oxlade, onana, Svensson, amir giderse 1 yabancı sağ bek gelebilir, rashica da giderse 1 kanat alınır. Taylan türk olursa bir genç yabancı oyuncu daha alınabilir.

Şu kadroyu kurabilsek fena olmazdı. Hatta taylan türk yapılabilirse ve veya arroyo kiralanırsa genç yabancı ekleme şansımız bile olabilir.

Mert
Taylan
Djalo
Uduokhai
Jurasek
Ndidi
Orkun
Rafa
Transfer
Transfer
Abraham

Yedeklerde
Ersin
paulista,
muci,
joao,
emirhan,
rıdvan,
Arroyo
Dorukhan
Kartal
Toure
Mustafa
[ Son Düzenleme: Bugün, 13:59:51 KartalınGücü ]

Juventus, Beşiktaş'ın Tiago Djaló için yaptığı teklifi kabul etti. Beşiktaş oyuncunun temsilcisi ile sözleşme görüşmelerine başladı. (Yağız Sabuncuoğlu)

Etiketler: