2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

KartalınGücü, hasankale, Zafer55, Rasim, maıden, cornelius, Tass, Ravenman, Özgür Gültekin, Gökhan Güvenç, Kapkarakartal, Serdar3444, annoca, gokhans, sozkul, safak_01, Georgetown, mtorunlu, Yusuf Berberoğlu, murat, Savaş, golazokartal, matias_27, murat baltacı, yaço58, sefaköykartali, kahyaoglueren, bull74, Samet Ç, blackeagle35, NioHH, eryigitcaner, Sinan66, kartalizma190399, pinehitman, Darkeagle, Umutcan Kaya, doganay, Monza, Necmi, Gökhan Kurt, balkan-kartal, Kartal Ç, mayguntr, Liquidator, 38life, Yancos, aoguzd, yorgo_d(geodem) ve 342 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 320212 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Çok izledim. Sen izledin mi?

Yanlış oyuncuyu izlemiş olabilirsin.

Şeldurup oyun kurucu özelliği yok dikine patlama yapıp kaleye giden bir oyuncu.

Kötü oyuncu değil ama senin dediğin gibi bir oyun kurucu özelliği yok hem oyuncu kurucu özelliği olan oyuncu isteyip hem şeldurupu istemen çok tezat.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

2-3 yıl sonra bizde niye böyle topçular yok deme ama.

2-3 yıla kalmaz, geçen sene belli bir dönem Keremi benche göndermişti.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Yanlış oyuncuyu izlemiş olabilirsin.

Şeldurup oyun kurucu özelliği yok dikine patlama yapıp kaleye giden bir oyuncu.

Kötü oyuncu değil ama senin dediğin gibi bir oyun kurucu özelliği yok hem oyuncu kurucu özelliği olan oyuncu isteyip hem şeldurupu istemen çok tezat.

İstersen bir daha izle, bu çocuk sağ ayakla soldan içeri girip sürekli verkac arıyor..Sürekli pas opsiyonları arıyor. Daha oyun kuruluma nasıl yardımcı olacak bilmiyorum ama tabii ki bir Ümit Ozat değil 🤣

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

2-3 yıl sonra bizde niye böyle topçular yok deme ama.

Yok demem çok iyiyse neden benficada yedek derim ama :)

Yada bu oyuncu iyiyse neden başka takımlar istemiyor diyebilirim.

Beşiktaş seviyesinde bu adam yeterli olur derseniz o başka. :) Ben daha net isimler istiyorum yetiştirilmek üzere oyuncular değil zaten alacağımız hepi topu 1 tane kanat o bari net isim olsun.

Çevrimiçi Ravenman

Bu Japon kanat nasıl bir oyuncu bilginiz varmı?

Durum çok ciddiymiş diyorlar, galiba Laurentien işi olmadı.

Çevrimiçi Zafer55

Beşiktaş, 25 yaşındaki sol kanat Keito Nakamura için Reims'e 15 milyon euro teklif etti. (L'Equipe)

Nakamura , takımı Reims'in toplamda 33 gol atarak 2.lige düştüğü 24/25 sezonunda 11 gol atıp 2 asist yapmış.
Takımda kendisinden sonra en çok gol atan adamın 4 golü var.
Neyapmış bu japon hiç orta , pas yapmadan hep kendi mi vurmuş😁

Çevrimdışı sEuL

Beşiktaş, 25 yaşındaki sol kanat Keito Nakamura için Reims'e 15 milyon euro teklif etti. (L'Equipe)

Nakamura , takımı Reims'in toplamda 33 gol atarak 2.lige düştüğü 24/25 sezonunda 11 gol atıp 2 asist yapmış.
Takımda kendisinden sonra en çok gol atan adamın 4 golü var.
Neyapmış bu japon hiç orta , pas yapmadan hep kendi mi vurmuş
Oyuncuyu hiç duymadım ve tanimiyorum.

YouTube’tan oyuncu analizi yapilmaz ama bazen videolar oyuncu hakkında ufak bilgiler verir - çizgi oyuncusu mu, topla genelde nerelerde buluşmuş, savunma arkasına koşusu var mı, kolay rakip eksiltebiliyor mu, şutu var mı diye ufak izlenimler verebiliyor.

Neyse 9 dakikalık bi videosunu izledim oyuncuyu övmek için mi yoksa yermek için mi video yapılmış çözemedim.

Cok orta yapmış ama Rashica’nin ortalarını aratacak cinsten, takim arkadaşları bomboş iken baya sut çekip topu rakibin içerisinden geçirmeyi çalışmış, bazilari kaleye gitmiş çoğu savunmadan geri dönmüş.

Uzun lafın kısası, ilk izlenimler pozitif değil bu arkadaş için. Ama Graf önermişse ve gerçekten scout ekibinin önerdiği bir isim ise buyursun gelsin.
[ Son Düzenleme: Bugün, 05:54:38 sEuL ]

Çevrimiçi Zafer55

Oyuncuyu hiç duymadım ve tanimiyorum.

YouTube’tan oyuncu analizi yapilmaz ama bazen videolar oyuncu hakkında ufak bilgiler verir - çizgi oyuncusu mu, topla genelde nerelerde buluşmuş, savunma arkasına koşusu var mı, kolay rakip eksiltebiliyor mu, şutu var mı diye ufak izlenimler verebiliyor.

Neyse 9 dakikalık bi videosunu izledim oyuncuyu övmek için mi yoksa yermek için mi video yapılmış çözemedim.

Cok orta yapmış ama Rashica’nin ortalarını aratacak cinsten, takim arkadaşları bomboş iken baya sut çekip topu rakibin içerisinden geçirmeyi çalışmış, bazilari kaleye gitmiş çoğu savunmadan geri dönmüş.

Uzun lafın kısası, ilk izlenimler pozitif değil bu arkadaş için. Ama Graf önermişse ve gerçekten scout ekibinin önerdiği bir isim ise buyursun gelsin.
Ben de bir videosunu izledim ...istatistiğine bakarak yaptığım varsayımın kanıtı gibiydi 😁
"Hiç pas orta falan düşünmeden hep kendi vurmuş."
Adı geçen kanatlar içinde en kötüsü buydu izlediğim videolar arasında.Videoyu Rashica hazırlamadıysa.
https://youtu.be/yhfC5h-HrP4?si=zgxa1V1tbNrt5voP

Çevrimiçi kahyaoglueren

Bankalar birliğinden çıkamayan tek takım biz kaldık.

Çevrimiçi gokhans

Ben de bir videosunu izledim ...istatistiğine bakarak yaptığım varsayımın kanıtı gibiydi 😁
"Hiç pas orta falan düşünmeden hep kendi vurmuş."
Adı geçen kanatlar içinde en kötüsü buydu izlediğim videolar arasında.Videoyu Rashica hazırlamadıysa.
https://youtu.be/yhfC5h-HrP4?si=zgxa1V1tbNrt5voP
valla graf istiyorsa vardır bir bildiği. Abraham’ın açtığı boşluklara sızacak gol vuruşu yüksek savunmayada destek veren dinamik oyuncu kriterleri doğrultusunda yöneldiler sanırım. (Not: yabancı forumlardan incelemelere baktım en üst düzey özellikleri topsuz koşuları ve hızlı seri pas organizasyonları, pas istasyonu olabilmesiymiş.)
[ Son Düzenleme: Bugün, 09:48:26 gokhans ]
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Zafer55

valla graf istiyorsa vardır bir bildiği. Abraham’ın açtığı boşluklara sızacak gol vuruşu yüksek savunmayada destek veren dinamik oyuncu kriterleri doğrultusunda yöneldiler sanırım. (Not: yabancı forumlardan incelemelere baktım en üst düzey özellikleri topsuz koşuları ve hızlı seri pas organizasyonları, pas istasyonu olabilmesiymiş.)
Şöyle de bir videosu var ki yazdıklarını destekler nitelikte
https://youtu.be/z3C9EgAOtic?si=HM2esoiS_je1raYT

Çevrimdışı Akil Emre

Bence alınsın ama tek kanat olarak değil en az 1 kanat daha lazım bence

Çevrimdışı Akil Emre

Bankalar birliğinden çıkamayan tek takım biz kaldık.
En önemli konumuzun bu olması lazım

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Tass

Şöyle de bir videosu var ki yazdıklarını destekler nitelikte
https://youtu.be/z3C9EgAOtic?si=HM2esoiS_je1raYT

lauriente'den bu japona düşersek üzülürüm açıkcası.

Çevrimiçi Ravenman

Başkan Riva’ya gitti TFF ile konuşmak için bu HUM hakkında.

[ Son Düzenleme: Bugün, 10:44:09 Ravenman ]

Çevrimiçi Zafer55

lauriente'den bu japona düşersek üzülürüm açıkcası.
Benim de içime çok sinmedi bu. İsmi geçenler arasında en az heyecanlandıran bu oldu.

Çevrimiçi Savaş

semedoyu nasıl kaçırdı bizim yönetim.!

Gerçi kimleri kaçırmadı ki.

Niyetlendiler aslında, ama çok bilmiş taraftarımız 32 yaşında ohohosaoas diye yangın yapınca vazgeçtiler. Garip bir güruh türedi bu sene herşeye laf eden.

Çevrimiçi Tass

Niyetlendiler aslında, ama çok bilmiş taraftarımız 32 yaşında ohohosaoas diye yangın yapınca vazgeçtiler. Garip bir güruh türedi bu sene herşeye laf eden.

samedo bildiğim kadarıyla yıllık 5-6m mal oluyor ve 32 yaşında. her ne kadar bonservis ve maaş olarak gerekeni harcamalıyız diye düşünsem de bu kombinasyonda samedoyu almamayı tercih ederim. orkuna, rafaya, abrahama verilen maaşı 32lik sağ beke verilmez. taylanın hatta neredeyse ndidi'nin bonservisi kadar!

Çevrimiçi murat

32 yaşında oyuncu almasınlar.sana vereceği 1 sene zaten bu sene birşey beklememek lazım takımdan.takım ykselişe geçeceği dönemde bunun düşüşüne denk gelir.tabi yerine doğru isim almak kaydıyla.

Çevrimiçi Tass

sol kanada ismi geçenlerin yerine (kiralık) 1 sene maaşının yarısını veya %60'ını verip sterling gelse ne dersiniz? geçici çözüm olarak...

(maaşı 10m net sanırım)
[ Son Düzenleme: Bugün, 11:52:42 Tass ]

Çevrimiçi Samet Demir

sol kanada ismi geçenlerin yerine (kiralık) 1 sene maaşının yarısını veya %60'ını verip sterling gelse ne dersiniz? geçici çözüm olarak...

(maaşı 10m net sanırım)
Sağ tarafa hemen alırım. Burada bir kaç kez yazıldı.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Tass

Sağ tarafa hemen alırım. Burada bir kaç kez yazıldı.

adam sağ ayaklı sol kanat oyuncusu görünüyor (daha doğrusu iki kanatta da oynayabiliyor). geçen sene  sağda 15 maç oynamış. ama kariyerin en çok sol açık.

Played as...            maç  gol   asist
Left Winger            276    91    60
Right Winge            190    52    54
Centre-Forward    64    25    10
Second Striker    18    5    4
Attacking Midfield    17    5    4
Right Midfield             7    -    -
Left Midfield             6    1    -

Çevrimiçi Zafer55

(maaşı 10m net sanırım)
Keşke ama:
Maaşının %130 unu falan vermemiz gerekir muhtemelen. PL yi bırakıp  TSL ye gelmesi için.

Çevrimiçi gokhans

Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Etiketler: