2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

KartalınGücü, cornelius, gokhans, Zafer55, golazokartal, annoca, Samet Ç, Özgür Gültekin, hasankale, Rasim, blackeagle35, maıden, NioHH, eryigitcaner, Sinan66, kartalizma190399, pinehitman, Serdar3444, Kapkarakartal, murat baltacı, tolga1903, Darkeagle, Umutcan Kaya, Georgetown, Gökhan Güvenç, mtorunlu, matias_27, doganay, ulumemo, sefaköykartali, Monza, Necmi, Gökhan Kurt, balkan-kartal, Kartal Ç, mayguntr, murat, bull74, Liquidator, 38life, Yancos, aoguzd, yorgo_d(geodem), Tass, safak_01, yaço58, kahyaoglueren, sozkul ve 341 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 319649 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Özgür Gültekin

2-3 yıl sonra bizde niye böyle topçular yok deme ama.

2-3 yıla kalmaz, geçen sene belli bir dönem Keremi benche göndermişti.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Yanlış oyuncuyu izlemiş olabilirsin.

Şeldurup oyun kurucu özelliği yok dikine patlama yapıp kaleye giden bir oyuncu.

Kötü oyuncu değil ama senin dediğin gibi bir oyun kurucu özelliği yok hem oyuncu kurucu özelliği olan oyuncu isteyip hem şeldurupu istemen çok tezat.

İstersen bir daha izle, bu çocuk sağ ayakla soldan içeri girip sürekli verkac arıyor..Sürekli pas opsiyonları arıyor. Daha oyun kuruluma nasıl yardımcı olacak bilmiyorum ama tabii ki bir Ümit Ozat değil 🤣

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

2-3 yıl sonra bizde niye böyle topçular yok deme ama.

Yok demem çok iyiyse neden benficada yedek derim ama :)

Yada bu oyuncu iyiyse neden başka takımlar istemiyor diyebilirim.

Beşiktaş seviyesinde bu adam yeterli olur derseniz o başka. :) Ben daha net isimler istiyorum yetiştirilmek üzere oyuncular değil zaten alacağımız hepi topu 1 tane kanat o bari net isim olsun.

Çevrimiçi Ravenman

Bu Japon kanat nasıl bir oyuncu bilginiz varmı?

Durum çok ciddiymiş diyorlar, galiba Laurentien işi olmadı.

Çevrimiçi Zafer55

Beşiktaş, 25 yaşındaki sol kanat Keito Nakamura için Reims'e 15 milyon euro teklif etti. (L'Equipe)

Nakamura , takımı Reims'in toplamda 33 gol atarak 2.lige düştüğü 24/25 sezonunda 11 gol atıp 2 asist yapmış.
Takımda kendisinden sonra en çok gol atan adamın 4 golü var.
Neyapmış bu japon hiç orta , pas yapmadan hep kendi mi vurmuş😁

Çevrimdışı sEuL

Beşiktaş, 25 yaşındaki sol kanat Keito Nakamura için Reims'e 15 milyon euro teklif etti. (L'Equipe)

Nakamura , takımı Reims'in toplamda 33 gol atarak 2.lige düştüğü 24/25 sezonunda 11 gol atıp 2 asist yapmış.
Takımda kendisinden sonra en çok gol atan adamın 4 golü var.
Neyapmış bu japon hiç orta , pas yapmadan hep kendi mi vurmuş
Oyuncuyu hiç duymadım ve tanimiyorum.

YouTube’tan oyuncu analizi yapilmaz ama bazen videolar oyuncu hakkında ufak bilgiler verir - çizgi oyuncusu mu, topla genelde nerelerde buluşmuş, savunma arkasına koşusu var mı, kolay rakip eksiltebiliyor mu, şutu var mı diye ufak izlenimler verebiliyor.

Neyse 9 dakikalık bi videosunu izledim oyuncuyu övmek için mi yoksa yermek için mi video yapılmış çözemedim.

Cok orta yapmış ama Rashica’nin ortalarını aratacak cinsten, takim arkadaşları bomboş iken baya sut çekip topu rakibin içerisinden geçirmeyi çalışmış, bazilari kaleye gitmiş çoğu savunmadan geri dönmüş.

Uzun lafın kısası, ilk izlenimler pozitif değil bu arkadaş için. Ama Graf önermişse ve gerçekten scout ekibinin önerdiği bir isim ise buyursun gelsin.
[ Son Düzenleme: Bugün, 05:54:38 sEuL ]

Çevrimiçi Zafer55

Oyuncuyu hiç duymadım ve tanimiyorum.

YouTube’tan oyuncu analizi yapilmaz ama bazen videolar oyuncu hakkında ufak bilgiler verir - çizgi oyuncusu mu, topla genelde nerelerde buluşmuş, savunma arkasına koşusu var mı, kolay rakip eksiltebiliyor mu, şutu var mı diye ufak izlenimler verebiliyor.

Neyse 9 dakikalık bi videosunu izledim oyuncuyu övmek için mi yoksa yermek için mi video yapılmış çözemedim.

Cok orta yapmış ama Rashica’nin ortalarını aratacak cinsten, takim arkadaşları bomboş iken baya sut çekip topu rakibin içerisinden geçirmeyi çalışmış, bazilari kaleye gitmiş çoğu savunmadan geri dönmüş.

Uzun lafın kısası, ilk izlenimler pozitif değil bu arkadaş için. Ama Graf önermişse ve gerçekten scout ekibinin önerdiği bir isim ise buyursun gelsin.
Ben de bir videosunu izledim ...istatistiğine bakarak yaptığım varsayımın kanıtı gibiydi 😁
"Hiç pas orta falan düşünmeden hep kendi vurmuş."
Adı geçen kanatlar içinde en kötüsü buydu izlediğim videolar arasında.Videoyu Rashica hazırlamadıysa.
https://youtu.be/yhfC5h-HrP4?si=zgxa1V1tbNrt5voP

Etiketler: