2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

KartalınGücü, hasankale, Rasim, Zafer55, annoca, levitate, Gökhan Güvenç, isaacXL, NioHH, Savaş, Yusuf Berberoğlu, murat baltacı, Serdar3444, Samet Demir, Ravenman, Koa_lAA, maıden, Kapkarakartal, Yancos, Özgür Gültekin, blackeagle35, Sinan66, sefaköykartali, bull74, mayguntr, Georgetown, COB, cornelius, Tass, murat, ulumemo, yaço58, golazokartal, Yokmessi, kahyaoglueren, OnurG, safak_01, matias_27, kartalizma190399, 38life, Umutcan Kaya, pinehitman, LORDBJK, tolga1903, Monza, mtorunlu ve 323 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 310297 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Beşiktaş, yakın bir zamanda Rıdvan Yılmaz transferini bitirecek.

(Ertan Süzgün)

Çevrimiçi Samet Demir

▪️Kerem konusunda Beşiktaş’ın resmi bir girişimi yok.

▪️Yakın bir zamanda Jurasek’in yanına Rıdvan takviyesi yapılmasını bekliyorum.

▪️Udokhai için bir teklif hazırlığı var. Beşiktaş, stoper takviyesi yapacak.

▪️Malacia, Beşiktaş’ın gündeminde yok.

▪️Cerny tarafı, Beşiktaş’tan haber bekliyor. Resmi bir teklif yok.

▪️Hull City, maaşın bir kısmını ödeyerek Amir'i kadrosuna katmak istiyor.

▪️Bu hafta Emrecan Uzunhan konusunda hareketlilik bekliyorum.

▪️Tayyip Talha Beşiktaş’tan onayı alınca transfer görüşmelerine başlayacak.

▪️Deniz Gül için Porto ile temaslar devam ediyor. Yabancı forvet takviyesi de düşünülüyor.

(Ertan Süzgün)
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Tass

O zaman şöyle söyleyim abi 35 bonservis 3 maaş verelim. Onada tamamım ben. Maaşı çok abartmak iyi değil. Aynı maliyet olur. 8-10 maaşlar mantıklı değil. Misal J.duran 20 maaş alacak bir adam değil bence. Taraftara şirin gözükmek için böyle maaşlar vermemeliyiz.

ben de hep senin gibi düşündüm. maaş kısmından kısmak lazım ki futbolcudan para kazanabilelim. ama olmuyor işte. ligin kalitesi, takımın kalitesi engel oluyor. gs ve fb öyle bir rakamlara çıktılar ki maaş bütçesinde bizi de etkiliyor. gs icardiye 10+, saneye 10+, osimene 25 civarında yıllık veriyor. kadrosundaki diğer topculara da ortalama 4-5m veriyor. fener durana 21, taliscaya 15, stoperlerine 8 veriyor. kereme de 5-6 bahsediyorlar.

biz sadece orkuna 5 ve abrahama 6 verdik (yıllar içinde 7ye yukselecek o da). bizim "pahalı" denen topcularımız bu ikisi. ndidi muhtemelen 4 anlaşmışlardır. yani hepsini toplasan rakibin tek maaşına yetmiyor. söz konusu sancho için 9m bahsedilen rakam. birer tane 5,7,9 milyonluk adam olabilir diyorum ben de. aksi halde nasıl olacak. adamlar habire dunyanın en iyi takımlarından 11 oyuncusu alacaklar biz ise kumeye dusmemeye veya alt ligin iyi oyuncularını alıp A+ seviyede katkı bekleyecez. (rafa da gecen seneden 6 alıyor)

makas nasıl açıldı sanıyorsunuz. adamlar yedekte tuttukları adamlara 7-10m bonservis ve 3-5m maaş verebiliyorlar. bizde 2 tane kalbur üstü yatırım için kendi taraftarımız demediğini bırakmıyor. hala orkunun maaş, abrahamın toplam maliyeti falan konusuluyor.

sancho 9m alıyor zaten united'dan. biz adama daha fazla para da önermiyoruz. aldıgını teklif ediyoruz. zaten bize gelmez ama yine de vasat üstüyle yetinme olayına karşı olmamız gerekir diye yazdım bunları.
[ Son Düzenleme: Bugün, 16:24:45 Tass ]

Beşiktaş, Lauriente için resmi teklif yaptı. Oyuncu, Türkiye’ye çok sıcak bakıyor; oyuncu tarafının maaşı da çok uygun.

Sassuolo başkanı, kafasındaki rakamdan bir kuruş aşağıya inmiyor.

(Ertan Süzgün)

Çevrimiçi mellfred

https://streamable.com/8kepvx?src=player-page-share
bu herifin aslında başarılı olmasını çok isterdim. keşke hepimizi yanıltsa.
tazminatı alıp kaçayım karakterinde değil düzgün karakter
bize geldiğinden biri 5 sene almıştır zavallı

Çevrimiçi Samet Demir

ben de hep senin gibi düşündüm. maaş kısmından kısmak lazım ki futbolcudan para kazanabilelim. ama olmuyor işte. ligin kalitesi, takımın kalitesi engel oluyor. gs ve fb öyle bir rakamlara çıktılar ki maaş bütçesinde bizi de etkiliyor. gs icardiye 10+, saneye 10+, osimene 25 civarında yıllık veriyor. kadrosundaki diğer topculara da ortalama 4-5m veriyor. fener durana 21, taliscaya 15, stoperlerine 8 veriyor. kereme de 5-6 bahsediyorlar.

biz sadece orkuna 5 ve abrahama 6 verdik (yıllar içinde 7ye yukselecek o da). bizim "pahalı" denen topcularımız bu ikisi. ndidi muhtemelen 4 anlaşmışlardır. yani hepsini toplasan rakibin tek maaşına yetmiyor. söz konusu sancho için 9m bahsedilen rakam. birer tane 5,7,9 milyonluk adam olabilir diyorum ben de. aksi halde nasıl olacak. adamlar habire dunyanın en iyi takımlarından 11 oyuncusu alacaklar biz ise kumeye dusmemeye veya alt ligin iyi oyuncularını alıp A+ seviyede katkı bekleyecez. (rafa da gecen seneden 6 alıyor)

makas nasıl açıldı sanıyorsunuz. adamlar yedekte tuttukları adamlara 7-10m bonservis ve 3-5m maaş verebiliyorlar. bizde 2 tane kalbur üstü yatırım için kendi taraftarımız demediğini bırakmıyor. hala orkunun maaş, abrahamın toplam maliyeti falan konusuluyor.

sancho 9m alıyor zaten united'dan. biz adama daha fazla para da önermiyoruz. aldıgını teklif ediyoruz. zaten bize gelmez ama yine de vasat üstüyle yetinme olayına karşı olmamız gerekir diye yazdım bunları.
Abi kamp öncesi sane gibi alıp gelseler benim gibi düşünenlerin sesi çıkmazdı, ağustos sonuna geliyoruz artık. Birde benim karakterim gereği böyle fazla nazlı insanları sevmem.

Ayrıca Ndidi gibi ilk maç oynayabilecekse eyvallah da güzel kamp geçirdiğini de düşünmüyorum. Bilmiyorum ben çok istiyordum sanchoyu ama şuan çok soğudum
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Felix konusunda umarım ciddilerdir kurtuluruz oraya ayağı iyi sol stoper çok güzel olur ihtiyacımız var.

Çevrimiçi Mehmet57

Sancho biktirdi artik. Asla o maliyetlere deger bir oyuncu degil, kac zamandir serbest dususte kendisi. Seni sadece para icin son secenek olarak goren bir oyuncuyu almanin nasil bir faydasi olabilir?

Oyle yapacagina al Davitashvili'yi sola, saga Cerny. Sancho gelse "bana 5 milyon uzerinde yorum attilar, burda sonsuz kredim var" diyerek keyfine gore takilir. Davitashvili ve Cerny'den oyle bir hareket beklemiyorum. Ki, bunlar bile bize fazlasiyla level attirir ofansif anlamnda.

Çevrimiçi ulumemo

Başkanı göreceğiz bakalım ne yapacak.2 bek 2 net kanat stoper ve yedek forvet alınırsa yarışın içinde kalınabilir.Yoksa
Bu kadro mümkün değil başarılı olamaz.
Aynen öyle 6 transfer 18 gün var. Basitçe 3 güne 1 transfer açıklanması lazım ama nerde

Aynen öyle 6 transfer 18 gün var. Basitçe 3 güne 1 transfer açıklanması lazım ama nerde

12 Eylül 2025 Cuma günü saat 23.59'da bitiyor transfer sezonu.

Çevrimdışı sEuL

▪️Kerem konusunda Beşiktaş’ın resmi bir girişimi yok.

▪️Yakın bir zamanda Jurasek’in yanına Rıdvan takviyesi yapılmasını bekliyorum.

▪️Udokhai için bir teklif hazırlığı var. Beşiktaş, stoper takviyesi yapacak.

▪️Malacia, Beşiktaş’ın gündeminde yok.

▪️Cerny tarafı, Beşiktaş’tan haber bekliyor. Resmi bir teklif yok.

▪️Hull City, maaşın bir kısmını ödeyerek Amir'i kadrosuna katmak istiyor.

▪️Bu hafta Emrecan Uzunhan konusunda hareketlilik bekliyorum.

▪️Tayyip Talha Beşiktaş’tan onayı alınca transfer görüşmelerine başlayacak.

▪️Deniz Gül için Porto ile temaslar devam ediyor. Yabancı forvet takviyesi de düşünülüyor.

(Ertan Süzgün)

Icim daraldi sunlari okurken, Jurasek kadroya giremeyince kontratindan cikmaya calisiyoruz sandim ama demek ki vasat bile olmayan Jurasek'in yanina vasat Rdivan'i cekmeye calisiyoruz.
Allah askina birisi cikip aciklasin Ridvan Glasgow'a gittiginden beri nasil bir performans gostermis ki Besiktas'ta oynamaya layik goruluyor yine? Bizdeyken her depar sonrasinda kasigini tutup beni cikarin diyen Ridvan sakatliklar yuzunden Glasgow'da 3 mac ustuste oynamamistir heralde. Cocuk Glasgow forumunda cam adam muamelesi goruyor, bizde ki dusunce ise yaa Emrecan'dan iyidir. Tamda bu nedenle vasatliga kendimizi alistiriyoruz.

Acun'a da yagmurlu gunde bir damla su vermem, (Hakaret Yasak)₅ o Fb'nin Iran'li copunu Fb'den 4.5M Euro'ya transfer falan ediyordu ama neymis - Amir'in maasinin yarisini Besiktas karsilamasi durumunda transfer edeceklermis. Tayyip'te yonetimden haber bekliyormus, de s...r git Tayyip gecen sene yapmis oldugun sivamalari unutmadik, izin mizin beklemeden git.

Arkadas biz ne ile test ediliyoruz ya, gercekten kafayi yemek uzeriyim.

Salih Uçan -----> Başakşehir ?

Deniyor.

Çevrimiçi Tass

https://twitter.com/EvrenChicago/status/1957436362417754142

en sevmediğim gereksiz oyunculardan biri. versinler eline bonservisini nereye gidiyorsa gitsin.

Çevrimiçi Samet Demir

Cerny haber bekliyormuş alın gelin işte ne bekliyorsunuz. Sağ tarafada sancho olmuyorsa Davitashvli bitti gitti.

en sevmediğim gereksiz oyunculardan biri. versinler eline bonservisini nereye gidiyorsa gitsin.

1-1.5 milyon € kazanırız bence başakşehir istiyormuş.

Çevrimiçi Savaş

Daviathsvil ile cerny alalım. Beklere de rıdvanla vazques. Bir tane de stoper bir tane de santrafor alalım.
Fırsat transferi denilen 2-12 eylül arasında duruma göre 1 kanat 1 stoper daha ekleriz.
Hem zamanı hem bütçeyi sanchoya harcamamak lazım.
Yahu tam gönlümdekini yazdın ya. Hay Allah razı olsun. Sancho maliyetine hepsini çözersin valla.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Savaş

Sancho biktirdi artik. Asla o maliyetlere deger bir oyuncu degil, kac zamandir serbest dususte kendisi. Seni sadece para icin son secenek olarak goren bir oyuncuyu almanin nasil bir faydasi olabilir?

Oyle yapacagina al Davitashvili'yi sola, saga Cerny. Sancho gelse "bana 5 milyon uzerinde yorum attilar, burda sonsuz kredim var" diyerek keyfine gore takilir. Davitashvili ve Cerny'den oyle bir hareket beklemiyorum. Ki, bunlar bile bize fazlasiyla level attirir ofansif anlamnda.
+ ikisinin de çok iyi uyum sağlayacağını düşünüyorum. Özellikle Cerny acayip bi ışık veriyor. 

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi levitate

cerny değilde skov olsen daha mantıklı oyun kuracak alan açacak adam lazım
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

millet yıldız şeyinden vazgeçti kanat diye deliriyor kimi getirseler okey olacaklar

fırsat bu fırsat indir gürcü elemanla cernyi topla takımı

bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

joao mario dehşet top oynuyor bu arada gitsin diyodum ama kalsın çok sorun çözer
bipbipbupbup

Birmingham City, Beşiktaş'tan Alex Oxlade-Chamberlain'i kadrosuna katmak istiyor.

Oyuncu da İngiltere'ye dönmeye sıcak bakıyor. (Mirror)

Bir de bundan kurtulabilirsek.

joao mario dehşet top oynuyor bu arada gitsin diyodum ama kalsın çok sorun çözer

Yedekten çok iş yapar hem kanat orta sahayıda yedekliyor o giderse rafa iyice çöker zaten masu,gedson gitti karaları bağladı tek bağı en çok sevdiği kel mariosu kaldı o yüzden mecbur kalacak zaten.
[ Son Düzenleme: Bugün, 17:18:30 Yusuf Berberoğlu ]

Beşiktaş'tan ayrılması beklenen oyuncularda son durum. (Ertan Süzgün)

▪️Jean Onana'ya gelen herhangi bir teklif yok.

▪️Al-Musrati için gelen teklifler Beşiktaş'ın istediği seviyede değil.

▪️Emrecan Uzunhan için Süper Lig'den iki teklif geldi.

▪️Tayyip Talha'yı biri İstanbul'dan olmak üzere Süper Lig'den iki takım istiyor.

▪️Karagümrük, Jonas Svensson ile ilgileniyor.

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 17:29:26
  • İstanbul
  • Toki Değil Alın Teri...
    • Beşiktaş Arena
Cerny haber bekliyormuş alın gelin işte ne bekliyorsunuz. Sağ tarafada sancho olmuyorsa Davitashvli bitti gitti.
bu cerny bana raşitsa havası veriyor nedense

Etiketler: