2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Gökhan Güvenç, gokhans, KartalınGücü, annoca, Zafer55, Kapkarakartal, maıden, Samet Demir, Samet Ç, Savaş, Mehmet57, Georgetown, matias_27, Yusuf Berberoğlu, Yokmessi, Özgür Gültekin, Tass, golazokartal, sefaköykartali, bull74, mayguntr, yaço58, COB, Rasim, ugurkartalizma, murat, hasankale, NioHH, doganay, blackeagle35, Necmi, mtorunlu, pinehitman, Monza, Umutcan Kaya, Gökhan Kurt, Serdar3444, murat baltacı, Ravenman, Darkeagle ve 294 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 299312 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi annoca

Bek oyuncuların uzun olmayanı iyidir.

Taylan profil olarak sanki Serdar Kurtuluş'u hatırlatıyor.
tüm mevkilerin uzun olanını yeğlerim. Atletik güçlü hızlı çevik olsun 7-8 tanesi 2-3 tanesi teknik pas kalitesi yüksek şut çıkarabilen olsun boy önemli değil onlarda ama onlarda uzun olsa tadından yenmez

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Vizyon.! Osayi>KWP>Emerson>Taylan.

https://x.com/Besiktas/status/1956328212759183560

Taylan Bulut
Svensonn

tandem.

An itibari ile kadro.!
*Necipler azalacağı yerde daha çok çoğalıyor.

Çevrimiçi Yokmessi

Çok kısa yazıcam fikrimi,
Teknik ekiple ilgili problem yok. Problem var diyenlerin aklıyla gidersek bu sezonda 10 hoca değişir. Sonuç değişmez.

Kaliteli oyuncu lazim bize, istediginiz kadar teknik ekibi degiştirin, büyük hocalar getirin sonuç değişmeyecek.
En az 7 tane iyi oyuncu lazim, gitmesi gerekenleri yazmama gerek yok.

Sosyal medyada sabah akşam sergen şenol sancho muhabbeti yapılacağına yönetime transfer baskısı yapılsaydı daha iyi olurdu.

Çevrimiçi Samet Demir

Çok kısa yazıcam fikrimi,
Teknik ekiple ilgili problem yok. Problem var diyenlerin aklıyla gidersek bu sezonda 10 hoca değişir. Sonuç değişmez.

Kaliteli oyuncu lazim bize, istediginiz kadar teknik ekibi degiştirin, büyük hocalar getirin sonuç değişmeyecek.
En az 7 tane iyi oyuncu lazim, gitmesi gerekenleri yazmama gerek yok.

Sosyal medyada sabah akşam sergen şenol sancho muhabbeti yapılacağına yönetime transfer baskısı yapılsaydı daha iyi olurdu.
Bunu yazacağına come to sancho yazsan dha iyi olmaz mı :) biraz daha baskı yapmamız lazım keza koca dünyada başka kanat oyuncusu yok.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Tass

Bunu yazacağına come to sancho yazsan dha iyi olmaz mı :) biraz daha baskı yapmamız lazım keza koca dünyada başka kanat oyuncusu yok.

fenerin ilgilendiği söylenen kanat (nene) fena görünüyor. keşke biz gitseydik şuna.

Çevrimdışı levitate

Bek oyuncuların uzun olmayanı iyidir.

Taylan profil olarak sanki Serdar Kurtuluş'u hatırlatıyor.
tam tersi 180 üstü bekler çok gidiyor piyasada, hatta millet stoperlerini bek yapmaya başladı (bkz. arsenal)
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

almancılar tutuyor bizde ben bu kardeşimize güveniyorum
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

ek olarak yerli olacak olması stoper almak için avantaj sağlayabilir, sağ stoper elzem
bipbipbupbup

Çevrimiçi Özgür Gültekin

almancılar tutuyor bizde ben bu kardeşimize güveniyorum

Bende umutluyum açıkçası.

Çevrimdışı levitate

Bende umutluyum açıkçası.
19 yaşında genco abi 30 yaş biri ya da osayi'den falan daha mantıklı

ama kwp işini çözeceklerdi ah ah
bipbipbupbup

Çevrimiçi Tass

tutarsa tadından yenmez zaten. 30luk, son transferi olan adamlara verilecek 4-5m yıllık ücret yerine bunun bonservisini almış olduk. kendisi zaten 1m altında yıllık alır. yani tutarsa her türlü iyi transfer oluyor geleceğimiz adına. tutup tutmayacağı da graf ve ekibine yazar bu saatten sonra.

açıkcası ben de umutluyum taylan'dan. umarım yanıltmaz bizi :)

Çevrimdışı levitate

ricardo'nun 5 milyon satın alma opsiyonu varmış te allahım ya

neyse ki gariban bir takım gibi duruyorlar
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

kerem işinde hala varmışız net almak lazım
bipbipbupbup

Çevrimiçi Tass

kerem işinde hala varmışız net almak lazım

15 + 2.5 bonus
kerem'e yıllık 3

şartlar böyle olmalı.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

19 yaşında genco abi 30 yaş biri ya da osayi'den falan daha mantıklı

ama kwp işini çözeceklerdi ah ah

İçimizdeki İrlanda bozdu o işi ama herifi hala kovamijoruz.

Çevrimdışı levitate

15 + 2.5 bonus
kerem'e yıllık 3

şartlar böyle olmalı.
katılıyorum ama kerem 4.5-5 alır kesin
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

İçimizdeki İrlanda bozdu o işi ama herifi hala kovamijoruz.
yazın başında uzatmadan kovmak lazımdı herif harcadığımız paraları gördükçe şevke geliyor
bipbipbupbup

katılıyorum ama kerem 4.5-5 alır kesin

orkunla aynı parayı istiyorum demiş.!

Çevrimiçi Akil Emre

orkunla aynı parayı istiyorum demiş.!
İstemesi bence normal, kaliteyi arttırmak için isterim çok geride kaldık, zaten sancho işide yatmış duruyor, hem yerli sayınıda kalite olarak arttırıyosun.

Çevrimiçi annoca

ricardo'nun 5 milyon satın alma opsiyonu varmış te allahım ya

neyse ki gariban bir takım gibi duruyorlar
https://www.transfermarkt.com.tr/club-athletico-paranaense/alletransfers/verein/679

Pekde gariban sayılmaz son 2 sezonda 100 milyonluk satışları var. Tutarsa  alırlar bu paralara yakın para verebiliyorlar.

Çevrimiçi Mehmet57

Svensson'dan cikip oraya Vazquez/Tavernier ayarinda bir transfer yaparsan Taylan transferi anlam kazanir, ama Svensson'dan 100% cikmak gerek. Nasil Rashica'dan cikmamiz gerekiyorsa, Svensson da oyle. Bu takima katabilecegi hic bir artisi yok. Her mac yenilen gollerde buyuk payi oluyor.

Çevrimiçi kahyaoglueren

Bari Svensson’u Eyup, Kocaeli gibi takima sutlayip Vazquez yapsak 1+1 sene. Vazquez-Taylan’a kimse hayir demez, ama Svensson-Taylan asla olmaz.
Kocaeli sene başında Svensonla görüştü ama görüşmeler tıkandı.

Ahmet Oğuz + Dijksteel var sağ bekte.
Ama stoper Wietzka sezonu kapattı. Dijksteel stoper görürler mi bilemem.

Çevrimiçi kahyaoglueren

Bu tecrumani degistirsinler artik: hoca diyorki 34 hafta 90 dk pres yapamazsiniz, tecruman diyoki 34 hafta her mac pres yapamazsin, sanki mac secer gibi.
Tercüman cidden rezalet. O kadar eksik çeviriyor ki, ayrica kendinden de bir seyler katıyor.

Taktikleri de böyle cevirmiyordur umarim :)

Çevrimdışı levitate

https://www.transfermarkt.com.tr/club-athletico-paranaense/alletransfers/verein/679

Pekde gariban sayılmaz son 2 sezonda 100 milyonluk satışları var. Tutarsa  alırlar bu paralara yakın para verebiliyorlar.
30'u roque zaten :D hala sanmıyorum özellikle bir devre arasında kadroyu boşaltmışlar kesin kriz falan var, arada romulo bile kaynamış
bipbipbupbup

Etiketler: