2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Serdar3444, Sinan66, Kapkarakartal, Umutcan Kaya, tolga1903, murat baltacı, Zafer55, Gökhan Güvenç, matias_27, annoca, KartalınGücü, mayguntr, Özgür Gültekin, Ravenman, doganay, Monza, Darkeagle, Samet Ç, NioHH, sefaköykartali, hasankale, Tass, 38life, murat, maıden, ahmetekinciogl2, blackeagle35, kahyaoglueren, Akil Emre, bull74, Rasim, Georgetown, safak_01, Yancos, cornelius, Yokmessi, golazokartal, pinehitman, ozeratalay, aezaez ve 270 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 297445 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Hocanın söylediklerinden çok, sensizken dalıp düşündükleri önemli. Gerçek anlamda acaba ne düşünüyor. Su [...] topuna vurun artık diyen adam bizde sut dökmüş kedi.
[ Son Düzenleme: Bugün, 00:05:50 Samet Demir ]

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Birisi hocaya anadolu takımlarının daha sert kapanıp daha net kontraya çıkacağını hatırlatmalı. Hala daha rakibin kapanmasindan bahsediyor.

Çevrimiçi mayguntr

Hocanın söylediklerinden çok, sensizken dalıp düşündükleri önemli. Gerçek anlamda acaba ne düşünüyor. Su s.ktigiminin topuna vurun artık diyen adam bizde sut dökmüş kedi.

Medya, taraftar daha ne bekliyor anlamiyorum, iki stoperim yavas bundan boyle oynuyorum mu desin.

Ilk dedi herkes onde basip arkada Van Dijk ister arkada diye, sonra biz Stamla oynuyoduk kimse gidemiyordu arkaya diyor onde bastigimizda, sonra hiz futbolda onemli diyor :D

Çevrimiçi Zafer55

Birisi hocaya anadolu takımlarının daha sert kapanıp daha net kontraya çıkacağını hatırlatmalı. Hala daha rakibin kapanmasindan bahsediyor.
Onu demeye gerek yok.Hoca anadolu takımı dediğimiz takımlara karşı 17 kez takımın başında çıktı. Avrupa,hazırlık,fb,gs,ts maçlarını saymıyorum. Totalde bu akşam 31.maçıydı.
Ama :
Birisi hocaya ben geldiğimde  takım 7. Sıradaydı 4.sıraya çıkarttık dediğinde : Hoca sen saçmalıyosun demeliydi.

Çevrimiçi Mehmet57

Bari Svensson’u Eyup, Kocaeli gibi takima sutlayip Vazquez yapsak 1+1 sene. Vazquez-Taylan’a kimse hayir demez, ama Svensson-Taylan asla olmaz.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Medya, taraftar daha ne bekliyor anlamiyorum, iki stoperim yavas bundan boyle oynuyorum mu desin.

Ilk dedi herkes onde basip arkada Van Dijk ister arkada diye, sonra biz Stamla oynuyoduk kimse gidemiyordu arkaya diyor onde bastigimizda, sonra hiz futbolda onemli diyor :D

Daha net konuşacak. Eldeki stoperler ile böyle bir oyun planımız asla olmayacak vs diyecek  takımda kadroda buna uygun bir dönüşüm olursa tabii ki falan diyecek. Mou hiç aciyor mu, hala şöyle eksiğim yönetimden bekliyorum falan diyor.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bari Svensson’u Eyup, Kocaeli gibi takima sutlayip Vazquez yapsak 1+1 sene. Vazquez-Taylan’a kimse hayir demez, ama Svensson-Taylan asla olmaz.

Svensonu görünce aklıma çevirdiğimiz topaclar geliyor. Birbirine çarpınca bir sendeliyor dağılıyor sonra dönmeye devam ediyor. Bu da öyle kendi kendine dönüyor başka bir fonksiyonu yok.

Çevrimiçi mayguntr

Daha net konuşacak. Eldeki stoperler ile böyle bir oyun planımız asla olmayacak vs diyecek  takımda kadroda buna uygun bir dönüşüm olursa tabii ki falan diyecek. Mou hiç aciyor mu, hala şöyle eksiğim yönetimden bekliyorum falan diyor.

Hocanin daha net olmasini ben de isterim, ama boyle bi gucu yok su an belli ki. Taraftarin yuzde 60'ini kaybetmis zaten, yonetime ayar yapsa iki hafta sonra kovulacagini biliyor. 

Mou son 10 yildir tum basarisizligini oyunculara, basarisini da kendisine adayan megolaman kariyerinin sonunda emekli parasini loser bi camiadan cikartan hoca. Gecen seneki kadrosuyla iki kere icerde disarda bize yenildi, cok iyi bir ornek degil.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Hocanin daha net olmasini ben de isterim, ama boyle bi gucu yok su an belli ki. Taraftarin yuzde 60'ini kaybetmis zaten, yonetime ayar yapsa iki hafta sonra kovulacagini biliyor. 

Mou son 10 yildir tum basarisizligini oyunculara, basarisini da kendisine adayan megolaman kariyerinin sonunda emekli parasini loser bi camiadan cikartan hoca. Gecen seneki kadrosuyla iki kere icerde disarda bize yenildi, cok iyi bir ornek degil.

Şunu yapsa taraftar nezdinde kredisi o kadar artar ki, ama herifin söyledikleri ile bence düşündükleri taban tabana zıt.

Çevrimiçi Monza

Takım belki tarihin en kötü kadrosu. En azından benim takip ettiğim 85 lerden bu yana en kötü kadro.

Ancak hoca da bence eleştiriyi sonuna kadar hak ediyor. Şöyle ki;

-Takım koşamıyor. Takımın kondüsyonu yoksa bu her durumda hocaya yazar. Sezon başı kampının yarısında GVB nin kondisyonerini getirmek zorunda kalmakta hocaya yazar. Kondüsyonersiz TD olur mu?
-Bi farklı taktik, bi farklı bir deneme yapmaz mı TD? Misal (eski zamanındaki) Lucescu şu bitik heriflerin başına gelse, en azından bir savunma kurgusu oluştururdu. Takım belki gol atamazdı ama böyle çocukça golde yemezdi. İki ön libero oynatırdı, ne bileyim bir şeyler yapardı.
-Aşırı naiflik bizim toplumda zayıflık olarak görülür ya, bizdeki topçu taifesi de böyle görüyor zannedersem. Hocanın bir otoritesi olduğunu düşünmüyorum takımda. Üç beş tanesini kadro dışı yapmak niye düşünülmüyor.
-Sürekli aynı şeyleri deneyip, aynı etkisiz futbolu seyirci gibi izliyor. Sonuçta aynı seviyede bile duramıyoruz, istikrarlı şekilde daha kötüye gidiyoruz.
-20 tane topçu içinden bir veya iki tanesine bile 'aslanım, koçum' minvalinde gazlayıp, bir hırslandırma yapamıyor.

Daha da uzatmayayım ama bu gidiş iyi değil. Haklı da olsa haksız da olsa bu şekilde ligde 3-5 maç ancak dayanır. Tribün barut gibi.
Burada sistem böyle işliyor. Önce TD gider. Acaba bizim memleketteki bu kuralı hoca biliyor mu...

Çevrimiçi Ravenman

Tuzukte olan her sene bi tane sokulmasi gereken turk kazik Taylan olmus heral.

Almanyada ikinci lig takiminin bundan artik olmaz dedigi sag beke 6milyon euro verecez. Svensonun genc versiyonu.

yazik cidden.

Evet, tüzüğümüzde var bu kanun.

Geleneksel Anadolu Kazığı (GAK)

İsmail Köybaşı
Sedat Şahintürk
Baki Mercimek
Mehmet Akgün
Sezer Öztürk
Gökhan Süzen
Serdar Kurtuluş
Onur Bayramoğlu
Burak Kaplan
Ömer Şişmanoğlu
Onur Bayramoğlu
Rıdvan Şimşek
Sezer Yıldırım
Emrecan Bulut
Emrecan Uzunhan
Kerem Atakan Kesgin
Can Keleş

Her sezon alınmadan başlanılmaz lige. Başkan ona oy veren komisyonculardan mecburen bir futbolcu alması lazım.

Het sezon bir çuval para bayılmamız lazım bir yerliye.

Çevrimiçi Zafer55

Svensonu görünce aklıma çevirdiğimiz topaclar geliyor. Birbirine çarpınca bir sendeliyor dağılıyor sonra dönmeye devam ediyor. Bu da öyle kendi kendine dönüyor başka bir fonksiyonu yok.
Svenssona bakınca bir insan nasıl bukadar kıpır kıpırken bu kadar yavaş olabiliyor diye şaşırıyorum.
Yavaşlığı fiziksel değil adamın.. tepki süresi geç..Önce bir kal geliyo sonra bir gayretle koşuyor ama rakip arayı açıp sıyrılıyor.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Hoca eğer biraz dik durursa şu şu isimleri artık antrenmanda istemiyorum yerine U19 oyuncusu koyacağım, transfer geldikçe geri U19 a göndereceğim demesi lazım.
Maçın ikinci yarısında kamera tünelden çıkışı gösteriyor çıkan isimler Tayfur, Necip, Salih.

Çevrimiçi Monza

Takım belki tarihin en kötü kadrosu. En azından benim takip ettiğim 85 lerden bu yana en kötü kadro.

Ancak hoca da bence eleştiriyi sonuna kadar hak ediyor. Şöyle ki;

-Takım koşamıyor. Takımın kondüsyonu yoksa bu her durumda hocaya yazar. Sezon başı kampının yarısında GVB nin kondisyonerini getirmek zorunda kalmakta hocaya yazar. Kondüsyonersiz TD olur mu?
-Bi farklı taktik, bi farklı bir deneme yapmaz mı TD? Misal (eski zamanındaki) Lucescu şu bitik heriflerin başına gelse, en azından bir savunma kurgusu oluştururdu. Takım belki gol atamazdı ama böyle çocukça golde yemezdi. İki ön libero oynatırdı, ne bileyim bir şeyler yapardı.
-Aşırı naiflik bizim toplumda zayıflık olarak görülür ya, bizdeki topçu taifesi de böyle görüyor zannedersem. Hocanın bir otoritesi olduğunu düşünmüyorum takımda. Üç beş tanesini kadro dışı yapmak niye düşünülmüyor.
-Sürekli aynı şeyleri deneyip, aynı etkisiz futbolu seyirci gibi izliyor. Sonuçta aynı seviyede bile duramıyoruz, istikrarlı şekilde daha kötüye gidiyoruz.
-20 tane topçu içinden bir veya iki tanesine bile 'aslanım, koçum' minvalinde gazlayıp, bir hırslandırma yapamıyor.

Daha da uzatmayayım ama bu gidiş iyi değil. Haklı da olsa haksız da olsa bu şekilde ligde 3-5 maç ancak dayanır. Tribün barut gibi.
Burada sistem böyle işliyor. Önce TD gider. Acaba bizim memleketteki bu kuralı hoca biliyor mu...

Hoca gitsin düşüncesinde değilim bu arada onu belirteyim. Ama pek çok hatası var ve işin doğası gereği kabak onun başına patlayacak.

Futbolcu kılıklıların ve bu herifleri alanların suçunu azaltmaz elbette.
İlk yarıdaki takımdan Abraham ve Orkun çıksa, yerine kadrodan 2 kişi girse o takıma BJK forması dışında bir forma giydirilse süper ligde küme düşer veya kılı kılına ligde kalır.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Yapılanma için geçen sene gelen Kayserinin hocası çok iyiydi.
Zaten Acun çakallık yapıp Hull citye çekti.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bu arada Shaktar konferansa düştüyse yandık.

Çevrimiçi Samet Demir

Yapılanma için geçen sene gelen Kayserinin hocası çok iyiydi.
Zaten Acun çakallık yapıp Hull citye çekti.
Onuda yerdik. Ya Erling Moe var teknik ekipte. Benim bu durumu aklım gerçekten almıyor. Erling Moe hoca olarak gelse onuda kabul edebilirdik. Hocada da sorun var ama oyuncu grubu da sıkıntılı. Çürük üzümler yanındaki sağlamları zehirliyor sürekli.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Berke Özer 4.5 milyona Lille e gitmiş, bu fiyatlara biz alabilirdik.

Çevrimiçi Zafer55

Arroyo da kiralanır muhtemelen.Beğenmedim bu akşam ama maçı çevirecek bir hamle de değildi oyundan alınması. Hoca benim beğenmediğimden de çok beğenmiyor muhtemelen arroyoyu

Çevrimiçi Samet Demir

Biz istesek 10 milyon çekerlerdi, ki o fiyatlar konuşuluyordu.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Arroyo da kiralanır muhtemelen.Beğenmedim bu akşam ama maçı çevirecek bir hamle de değildi oyundan alınması. Hoca benim beğenmediğimden de çok beğenmiyor muhtemelen arroyoyu
Arrayo falan neyse de jurasek fena girecek bize. Hoca oyuncuyu bugün komple bitirdi. Oraya da transfer istiyor büyük ihtimalle de, son maçlardaki değişiklikler bu yüzden, yönetim alır mı bilemiyorum.

Rıdvanı alırlar büyük ihtimalle.

Çevrimiçi mayguntr

Evet, tüzüğümüzde var bu kanun.

Geleneksel Anadolu Kazığı (GAK)

İsmail Köybaşı
Sedat Şahintürk
Baki Mercimek
Mehmet Akgün
Sezer Öztürk
Gökhan Süzen
Serdar Kurtuluş
Onur Bayramoğlu
Burak Kaplan
Ömer Şişmanoğlu
Onur Bayramoğlu
Rıdvan Şimşek
Sezer Yıldırım
Emrecan Bulut
Emrecan Uzunhan
Kerem Atakan Kesgin
Can Keleş

Her sezon alınmadan başlanılmaz lige. Başkan ona oy veren komisyonculardan mecburen bir futbolcu alması lazım.

Het sezon bir çuval para bayılmamız lazım bir yerliye.
Sadece son sezonlardan:

Can Keleş €2.75m
Tayfur Bingol €1.00m
Emrecan Uzunhan    €2.00m
Tayyip Talha Sanuç   €1.50m
Kerem Atakan Kesgin   €1.40m
Onur Bulut €1.00m
Umut Meraş €1.50m

Yerlerine 10 milyona bi tane stoper almis olsalarda oynuyordu bugun en azindan.

Çevrimdışı levitate

Fabrizio Romano: "Beşiktaş, transferde farklı hedeflere odaklandı."
kimmiş bunlar
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Sadece son sezonlardan:

Can Keleş €2.75m
Tayfur Bingol €1.00m
Emrecan Uzunhan    €2.00m
Tayyip Talha Sanuç   €1.50m
Kerem Atakan Kesgin   €1.40m
Onur Bulut €1.00m
Umut Meraş €1.50m

Yerlerine 10 milyona bi tane stoper almis olsalarda oynuyordu bugun en azindan.
Şu tayyip ne olduda bu hale geldi yahu anlamıyorum. Sakatlanana kadar bence güzel performans veriyordu en azından rotasyon için kullanırız diyebiliyorduk. Mentali kaldıramadı büyük takımı.

Çevrimdışı levitate

türk takımlarından 10 falan istiyorlardı fb gs o yüzden vazgeçti
bipbipbupbup

Etiketler: