2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Serdar3444, Sinan66, Kapkarakartal, Umutcan Kaya, tolga1903, murat baltacı, Zafer55, Gökhan Güvenç, matias_27, annoca, KartalınGücü, mayguntr, Özgür Gültekin, Ravenman, doganay, Monza, Darkeagle, Samet Ç, NioHH, sefaköykartali, hasankale, Tass, 38life, murat, maıden, ahmetekinciogl2, blackeagle35, kahyaoglueren, Akil Emre, bull74, Rasim, Georgetown, safak_01, Yancos, cornelius, Yokmessi, golazokartal, pinehitman, ozeratalay, aezaez ve 270 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 297444 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
cocuk iyi ciksin yeter ki. ben bu saatten sonra verilen paraya degil gelen katkıya bakıyorum. direkt 11 denerim elimde olsa. svensondan ne kadar kotu olabilir.
Kanat yok be abi 2 senedir sag bek çok mu elzem.

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi mayguntr

Taylan yetenekli bir oyuncu. U17 ile Avrupa Kupasini kazanmisti Almanya ile. Biz almasak buyuk ihtimalle kisa surede ya Bundesliga, ya da Hollanda ligine falan giderdi.

Benim derdim senin as oyuncunun Svensson, oyleyse oraya net bir isim gelmeliydi. Yedegi Taylan olabilir. Ama Taylan-Svensson olmaz. Zaten bu takimda Svensson olmaz.
Nasil bi yetenegi var acaba? Su oyuncuyu kesemiyor daha bu sene: https://www.transfermarkt.co.uk/adrian-gantenbein/profil/spieler/410870

Schalke yine iyi kazigi attik diyodur.

Geçen sene Rize maçı gönderilecekti bu hoca.baskan 6 hafta snr  kovmak zorunda kalacaksın sonra ocakta kongre

Çevrimiçi KartalınGücü

cocuk iyi ciksin yeter ki. ben bu saatten sonra verilen paraya degil gelen katkıya bakıyorum. direkt 11 denerim elimde olsa. svensondan ne kadar kotu olabilir.

Yerli, genç ve alman altyapısı olması sebebiyle bizim için değerli olabilir. Bu işler belli olmuyor Keremin falan nerelerden nerelere geldiği ortada. Anadoludan alsak gene bu paralara oyuncu alacağız yapacak bir şey yok. 30 metrede 40 metre fark yemezse benim için okdir.

Çevrimiçi Tass

Kanat yok be abi 2 senedir sag bek çok mu elzem.

kanat almasını mı beklemek lazımdı? hepsini alsın. bize sag sol kanat dısında sol bek ve sag stoper lazım... bir de yedek santrafor. ben eksik bolgeye alınan bir topcu gozuyle bakıyorum.

Çevrimiçi 38life

Bak kardeş seni son kez uyarıyorum haddini bil kullandığın noktalama işaretleri fln üslubun çok irite edici.
Çok biliyorsun harcanirsin buralarda.
Muhattap olma benim le git Twitter da ergen eglendir

Sen kimsin beni uyarıyosun?  :lol: Sen irite oluyorsan bu senin kompleksin. Devam et. İstediğim yoruma istediğim cevabı yazarım.

Çevrimiçi Tass

daha once yazdım. merih demiral hic dusunmuyorlar mı acaba? son senesi belki takımı salar.. gecen sene oyle dedikodular vardı. onun hırsı ilac gibi gelirdi savunmamıza.

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Mehmet57

Nasil bi yetenegi var acaba? Su oyuncuyu kesemiyor daha bu sene: https://www.transfermarkt.co.uk/adrian-gantenbein/profil/spieler/410870

Schalke yine iyi kazigi attik diyodur.

Son aylarda Salzburg, Freiburg, Stuttgart gibi takimlarla ismi gecmis, ama Schalke 6 mio’lik cikis bedelinde indirime yaklasmamis. Yabanci sayfalar ozellikle pozisyon almasi, caliskanligi ve tekniginden bahsediyorlar. 1.88 olmasi da avantaj, en azindan Svensson gibi her hava topunu/ikili mucadeleyi kaybetmez.

Bizdeki as sagbek zaten kadroda olmamasi gereken bir isim. Yedek sagbek yok. Bu cocuk yedek olarak gelse kimse sesini cikarmaz, ama as sagbek diye kadroya getirirsen yonetim olarak elestirileri sonuna kadar hak ediyorsun.
[ Son Düzenleme: 14 Ağustos 2025, 23:45:34 Mehmet57 ]

kanat almasını mı beklemek lazımdı? hepsini alsın. bize sag sol kanat dısında sol bek ve sag stoper lazım... bir de yedek santrafor. ben eksik bolgeye alınan bir topcu gozuyle bakıyorum.
Defans 4 lüsü komple lazım

Çevrimiçi Özgür Gültekin

https://x.com/hamburgsefiri/status/1956057751169236994

Taylan için erken konuşmamak lazım.

Fizik falan çok iyi ama umarım mentali çelik gibidir
Su saatten sonra bu takımda yaşayabilmek için iyi bir psikoloji lazım.
Bu arada bu çürümüş takım degisebildigi kadar değişmeli, hakim iklim yeniler olmalı.

Çevrimiçi gokhans

Rafa’nın bugünkü opta verileri.. 11 top kaybı çok fazla. Ve kaybedilen topların hepsi disiplinsizlikten, lakaytlikten. Ya topukla pas deniyor, ya rabonayla, ya bakmadan artistlik bir hareket denerken kaptırıyor. 3 dripling girişimi 1i başarılı. Orta ve uzun pas 0, pas isabet oranı %82, diğer 2 orta saha oyuncumuzun pas isabet oranı %90’ın üzerinde.
[ Son Düzenleme: 14 Ağustos 2025, 23:47:59 gokhans ]
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Git simdi kumda oyna Twitter da ergen eglendir futbol ulemasi.

Çevrimiçi mayguntr

Son aylarda Salzburg, Freiburg, Stuttgart gibi takimlarla ismi gecmis, ama Schalke 6 mio’lik cikis bedelinde indirime yaklasmamis. Yabanci sayfalar ozellikle pozisyon almasi, caliskanligi ve tekniginden bahsediyorlar. 1.88 olmasi da avantaj, en azindan Svensson gibi her hava topunu/ikili mucadeleyi kaybetmez.

Bizdeki as sagbek zaten kadroda olmamasi gereken bir isim. Yedek sagbek yok. Bu cocuk yedek olarak gelse kimse sesini cikarmaz, ama as sagbek diye kadroya getirirsen yonetim olarak elestirileri sonuna kadar hak ediyorsun.

Yedek olarak cok iyi profil, ama as olarak cok kotu profil su anda.

Simdiye kadar cikan isimlerin hepsi A-/B+ oyunculardi o bolge icin, gidip genc potansiyelli C ama B- potansiyeli olan oyuncuya 6 milyon vermek kotu transfer bence.

Arka 4'luye gelecek transferler cok kritik, domino tasi gibi ileriyi etkileyecek. Top cikaramayacak her oyuncu arka 4'lude, Orkunun 15-20 metre geride oynamasi demek, bu da hangi takimla oynarsak oynayalim arkada rahat rahat bekleyip acamayacagimiz rakip demek.

Taylan'a baglarsam da ne kadar fizik + defans olarak iyi olsa da teknik olarak vasat bir oyuncu, bize gelip ilerleme kaydeden genc oyuncu ben cok hatirlamiyorum son zamanlarda.

Çevrimiçi Mehmet57

Pana Shaktar’i eledi. Bu kadronun ne kadar kotu oldugunu ordan cikarin. Bize show yapan o bebeler iki macta ne gol ne assist.

Çevrimiçi 38life

Taylan ilk 11'e düşünülüyorsa sadece genel olarak kaybetmekle kalmayız, Taylan'ı da kaybederiz. Yedek olarak düşünülüyorsa bir kaç sene sonra uzun yıllar faydalanabileceğimiz ya da iyi fiyata satabileceğimiz bir yerli sağ bekimiz olur. Ama direkt ilk 11'e atarsak oyuncunun sonu ıslıklanmak olur. Verdiğimiz para da çöpe gider, oynadığımız maçlar da.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Shaktari gerçek dünyaya dondurmusler.
Bizim rezilligimizden bir ara Barça ile oynuyoruz gibi hissetmiştim.

Çevrimiçi Zafer55

Beşiktaşın yeni Teknik Direktörü çok şanslı.
Çünkü oyun anlamında öyle kötü  bir takım alacak ki Ne yapsa iyi görünecek.
3 gol attık amatör takıma ikisi karambol.
Dün basın toplantısında ilk 30-35 dakkada ilk golü ikinci golü atacak bir oyundan bahsediyordu.
10.saniyede ilk pozisyonu verdik 35.dakkada skor 0-2

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Ya hica şu yönetime ver bir ayar, hala sol kanat alamadık de, stoperler kağnı de, hala iki kagniyi övüyor.

Çevrimiçi mayguntr

Bu tecrumani degistirsinler artik: hoca diyorki 34 hafta 90 dk pres yapamazsiniz, tecruman diyoki 34 hafta her mac pres yapamazsin, sanki mac secer gibi.

Çevrimiçi Samet Demir

Hocanın yapması gereken ilk şey şu takımda istenmeyen adamlar ile hali hazırda ki oyuncuların antrenmanlarını ayırmak. Bu üzüm üzüme baka baka kararma olayı takıma epey sirayet etti. Yoksa daha çok başı ağrıyacak.

#Baskantransferlernerede
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Çevrimiçi Tass

rafa yedek olarak kullanabilsek yani 12. adam aslında en cok oyle verim alabiliriz bence. ortaya iyi bir 8 alıp rafayı her mac ikinci yarı sokarsın. biraz luks olur ama rakiplere bakınca bizim de kulubede bir tehdidimiz olmalı gibi geliyor.

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Fabrizio Romano: "Beşiktaş, transferde farklı hedeflere odaklandı."

Etiketler: