2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

mayguntr, Yusuf Berberoğlu, Ravenman, Zafer55, Samet Ç, hasankale, Gökhan Güvenç, KartalınGücü, Monza, Özgür Gültekin, gokhans, NioHH, Tass, Sinan66, Kapkarakartal, 38life, sEuL, Mehmet57, levitate, sefaköykartali, murat, maıden, ahmetekinciogl2, blackeagle35, kahyaoglueren, annoca, Akil Emre, Umutcan Kaya, bull74, Rasim, Georgetown, doganay, COB, safak_01, tolga1903, Yancos, cornelius, Yokmessi, golazokartal, pinehitman, ozeratalay, aezaez, murat baltacı ve 255 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 296793 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

Hayır svenson yabancı bir sağ stopere yer açılması için gönderilmeli.Taylan ileriye dönük bir transfer aynı zamanda alınacak iyi bir sağ bek in yedeği olmali . Çok daha net ve iyi bir sağ bek alınmalı. Artık şu eldeki özellikle yabancı toksik futbolculardan kurtulmamız lazim.
Bana kalsa sol stopere de ben adam alalım ama eldeki malzeme bu.(Yönetim) Sağolsunlar kötünün iyisine alıştırdılar bizi. :) Ama bu yönetim dediğim gibi taylanın önüne adam almaz.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Çevrimiçi Tass

mac baslıyor. 5-0 olsun bizim olsun    :D

Çevrimiçi Tass

şaka gibi maç. keske hic futbola ilgim olmasaydı.

Çevrimiçi kahyaoglueren

transferde gec kalmamız sebebiyle bu ertelemeler işimize yarayacaktır bence.
Ertelendiği günku kadro ile maca çıkacak olabiliriz.

Çevrimiçi Tass

ole ile olmaycagını her mac sonrası daha iyi anlıyorum. bir takım surekli geri gitmez, futbolcular sureklı performans dusurmez... nedir arkadas bundaki sorun bilmiyorum ama hırs yok taktik yok.. bi bk yok koca takımda.

Çevrimiçi Samet Ç

https://x.com/FabrizioRomano/status/1956074228979261889

geldi benim adam şu transfer işini en azından savunma tarafında grafa bıraksalardı iki bekimizde fizikli olacaktı

Çevrimiçi Samet Ç

iki kanat iki stoper lazım sonra yedek santrafor

Çevrimiçi Umutcan Kaya

kanat, bek filan isterken şu resmi de hatırlayalım, en az bir bitirici fw daha lazım
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi Mehmet57

Bu arada Pana-Shaktar hala 0-0. Uzatmalara gidecek. Su kadronun ne kadar kotu oldugunu ordan anlayin.

Bu defans ile Lozan da eler bizi, ozellikle bu gun gol atan o siyahi cocuk.

Çevrimiçi sefaköykartali

kanat, bek filan isterken şu resmi de hatırlayalım, en az bir bitirici fw daha lazım
Mustafa da her maç sakatlanıyor, net rotasyona santrafor şart

Çevrimiçi Samet Ç

Taylan'ın önüne Leon Bailey alın

Çevrimiçi Mehmet57

Osayi, KWP, Semedo derken Taylan Bulut. Sagbek alindi diye rotasyonu Taylan-Svensson yaparlar.

Gercekten trajikomik.

Çevrimiçi Tass

Osayi, KWP, Semedo derken Taylan Bulut. Sagbek alindi diye rotasyonu Taylan-Svensson yaparlar.

Gercekten trajikomik.

en azından bir umut oldu... hic almayabilirlerdi. beklerdim bunlardan.
[ Son Düzenleme: 14 Ağustos 2025, 23:04:58 Tass ]

Gram umudum yok sezonla alakali.
Her geçen gün daha da geriye gidiyoruz.

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi sefaköykartali

Transferler gelmedi hocaya bişey demiyim demiyim diyorum da St. Patricks e de böyle leş top oynamak için özel çaba sarfetmemiz lazım. Acaba sezon başı batırırsam transfer gelir diye mi bu kadar özel çabalıyor hoca

10.hafta olmadan havlu atarız bu gidişat onu gösteriyor.
Bir takım hergun geriye gider mi
Hoca gitsin norvec te balık tutsun

Bu takım kapanan hiç bir takımı yenemez

Çevrimiçi 38life

Beşiktaş sol ve sağ kanada takımın çehresini tek başına değiştirecek iki tane çok büyük yıldız almak zorunda.

Bunun dışında Taylan dışında hem hücumda hem savunamda iyi bir sağ bek almak zorundayız.

Hem atletik hem ayağı  iyi bir sağ stoper almak zorundayız.

Sol beke de Jurasek'i yedek bırakacak bir transfer şart.

Aksi taktirde herhangi bir mücadele, herhangi bir düzelmeden bahsedemeyiz ve eldeki yeni transferleri de kaybederiz. Verilen o 30 milyon euro, verilen o 15 milyon euro. Verilen o 9 milyon euro boşa gider.

Çevrimiçi Tass

elimizde forvet eksikken gittiler semihi 1m icin gonderdiler. bu nasıl bir akıl tutulmasıdır?

Çevrimiçi kahyaoglueren

Demir Ege için 10 milyon euro teklifler vardi sezon başında.

Hatta önceki yönetime kiziliyordu 5 milyon euro satın alma opsiyonu olur mu diye.

Rio Aveye teklif verenler bize teklif vermiyor mu ?

Çevrimiçi 38life

Bu takım kapanan hiç bir takımı yenemez

Çünkü bu takım Rafa'nın takımı.

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Osayi>KWP>Emerson>Taylan Bulut.

Çevrimiçi Tass

mert te bu sene cok agzımıza s.cacak gibi duruyor. zaten hic begenmiyordum. gecen sene biraz toparladı dedik yine eski haline donuyor hızla.

ersin ise ondan da beter.

Çevrimiçi Tass

Çünkü bu takım Rafa'nın takımı.

dediydim rafaya gercekten 15m veren varsa yerine bize daha katkı verecek birini almalıyız diye. cok top eziyor. ya biz kullanamıyoruz bilmiyorum artık. ama sonucta 32 yasına geldi ve performansı hep geriye gidecektr bence.

Etiketler: