2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

sefaköykartali, Rasim, murat, blackeagle35, Tass, Georgetown, maıden, annoca, doganay, Kapkarakartal, NioHH, COB, safak_01, Ravenman, tolga1903, bull74, Yancos, cornelius, Yokmessi, golazokartal, pinehitman, ozeratalay, aezaez, balkan-kartal, murat baltacı ve 242 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 296357 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

Hayır svenson yabancı bir sağ stopere yer açılması için gönderilmeli.Taylan ileriye dönük bir transfer aynı zamanda alınacak iyi bir sağ bek in yedeği olmali . Çok daha net ve iyi bir sağ bek alınmalı. Artık şu eldeki özellikle yabancı toksik futbolculardan kurtulmamız lazim.
Bana kalsa sol stopere de ben adam alalım ama eldeki malzeme bu.(Yönetim) Sağolsunlar kötünün iyisine alıştırdılar bizi. :) Ama bu yönetim dediğim gibi taylanın önüne adam almaz.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Çevrimiçi Tass

mac baslıyor. 5-0 olsun bizim olsun    :D

Çevrimiçi Tass

şaka gibi maç. keske hic futbola ilgim olmasaydı.

Çevrimiçi kahyaoglueren

transferde gec kalmamız sebebiyle bu ertelemeler işimize yarayacaktır bence.
Ertelendiği günku kadro ile maca çıkacak olabiliriz.

Çevrimiçi Tass

ole ile olmaycagını her mac sonrası daha iyi anlıyorum. bir takım surekli geri gitmez, futbolcular sureklı performans dusurmez... nedir arkadas bundaki sorun bilmiyorum ama hırs yok taktik yok.. bi bk yok koca takımda.

Çevrimiçi Samet Ç

https://x.com/FabrizioRomano/status/1956074228979261889

geldi benim adam şu transfer işini en azından savunma tarafında grafa bıraksalardı iki bekimizde fizikli olacaktı

Çevrimiçi Samet Ç

iki kanat iki stoper lazım sonra yedek santrafor

Çevrimiçi Umutcan Kaya

kanat, bek filan isterken şu resmi de hatırlayalım, en az bir bitirici fw daha lazım
Sadece Beşiktaş

Etiketler: