2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Tass, Yusuf Berberoğlu, mtorunlu, matias_27, Zafer55, Serdar3444, Kapkarakartal, tolga1903, maıden, annoca, Yancos, KartalınGücü, safak_01, sefaköykartali, COB, hasankale, bull74, yaço58, o2bucak, Georgetown, Özgür Gültekin, Akil Emre, Darkeagle, golazokartal, Ravenman, blackeagle35, cornelius, aezaez, gokhans, Monza, ozeratalay, kahyaoglueren, pinehitman, Samet Ç, Sinan66, murat baltacı, Bülent Yiğitcan, Rasim, ulumemo, ugurkartalizma ve 264 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 291717 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi kahyaoglueren

Can Keleş Kocaelispor'a transfer oldu bozulmazsa.

Kocaeli yerel basını 2 gündür yazıyor.

Çevrimiçi Zafer55

Can Keleş Kocaelispor'a transfer oldu bozulmazsa.

Kocaeli yerel basını 2 gündür yazıyor.
Kiralık gidiyormuş. Maaşını kocaeli ödeyecekmiş.  500b€ kardayız 😁

Çevrimiçi gokhans

Biz bu semedo’yu neden almadık?
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi pinehitman

İzledikçe ben de aynısını düşünüyorum, çok iş yapardı bizde

Çevrimiçi KartalınGücü

Çünkü yönetim saplanıp kalıyor tek adama, Kwp falan derken bu lige gelebilecek diğer en kaliteli adama gitmemişler bile.

Bir takımda kaliteli sağ bek sol bek neler yapabiliyor güzel bir örneğini izledik bu akşam.

Çevrimiçi KartalınGücü

Fbnin kadroda 7 8 tane stoper var adam demiyor ki önce 3 tanesini göndereyim de sonra Skriniarı alayım diye, elbet bir şekilde gönderirim ben alacağımı alayım diyor. Bliyor ki o almasa başkası alacak. Biz hala olmayacak Sancho peşindeyiz. Rashica Onana  Oxlade gitsin diye yalvarıyoruz.

Sen alırsın Cerny ayarı 2 adam, kendini garantiye alırsın sonra Sancho olur Lookman olur Anthony olur maçan yiyorsa şartlar oluşursa onu da alırsın. Ondan sonra kimi donduruyorsan kimi gönderiyorsan yaparsın.

Ha kadroda altyapıdan canavar gibi 4 genç vardır, senin şampiyonluğamoynama beklentin olmaz gene risk alırsın.

Şu an kadroda sol kanat hiç yok, yedek forvet yok, yedek sol bek yok, sağ bekte topçu yok, sağ açıkta yetenek yok.

Çevrimdışı sEuL

Kiralık gidiyormuş. Maaşını kocaeli ödeyecekmiş.  500b€ kardayız
Maaş dışında kiralama bedeli ödenecek mi acaba?
Biz bu herife 2.5M Euro üzerinde bir bonservis bedeli ödedik - çok can sikiyor bedavaya saga sola gönderip maaşindan kurtulduk diye sevinmemiz. Keşke takımda düşünülmeyen oyuncuları Hollanda Portekiz Belçika liglerinden sıradan takımlarına kiralayabilsek. Bu çocuk Kocaeli’nde iyi oynasa bile hiçbir şey farketmeyecek maalesef.

Çevrimiçi Zafer55

Çünkü önceliğimiz sol kanat.
Muhtemelen menejerler önermiştir ,başkan sol kanat almadan kimseyiz alamayız diye ilgilenmemiştir😁

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Kaçan balık büyük N.Semedo.!

Çevrimiçi mayguntr

ilk macta feyenordun genclerini ovenler acaba simdi sovuyolar midir adamlarin anasina babasina orda burda

Çevrimiçi Zafer55

Maaş dışında kiralama bedeli ödenecek mi acaba?
Biz bu herife 2.5M Euro üzerinde bir bonservis bedeli ödedik - çok can sikiyor bedavaya saga sola gönderip maaşindan kurtulduk diye sevinmemiz. Keşke takımda düşünülmeyen oyuncuları Hollanda Portekiz Belçika liglerinden sıradan takımlarına kiralayabilsek. Bu çocuk Kocaeli’nde iyi oynasa bile hiçbir şey farketmeyecek maalesef.
Onanaya da 4m€ verdik bonservis..onda bir tık daha fazla sevinecez maalesef biri maaşını ödemeyi kabul ederse. Kontenjandan durumundan dolayı

Çevrimiçi Zafer55

Çevrimiçi Akil Emre

Yarışta varız diyorsak sol kanat,sağ kanat,sağ bek, stoper işi acil çözülmeli yedek forvet,sol bek yedek ve kaleci işi tamamlanmalı. Bizim ne ilk 11 sağlam ne de yedeklerimiz yeterli. Paulista,svenson,musrati,rashica gibi isinler bi nebze anca yedek olur.

Çevrimiçi Zafer55

Fabrizio Romano: Jadon Sancho için Beşiktaş'la ilgili çok sayıda söylenti var. Beşiktaş, Jadon Sancho'yu transfer etmek istiyor ancak Sancho şu an Türkiye'ye gitmeyi düşünmüyor.

Eğer 1 Eylül'e kadar Sancho hiçbir yere gitmez ise o zaman Türkiye piyasasına açık olur.

https://x.com/bogazin_kartal/status/1955268404622901421?s=46

Çevrimiçi kahyaoglueren

Kiralık gidiyormuş. Maaşını kocaeli ödeyecekmiş.  500b€ kardayız 😁
Acaba hepsini ödeyecek mi ?
Bu arada Kocaelideki Joseph Nonge bizdeki Elan Ricardodan iyi transfer gibi duruyor. 2005'li Juveden çıkma.

Çevrimiçi Zafer55

Sağ bek hazır , Sancho nun alternatifi sol kanat hazır. Yedek santrafor hazır...
Bu hazırda bekleyenlere başkan demmiş ki . Biz sanchoyu bekliyoruz en geç eylülde netleşir..siz de o zamana  kadar bizi bekleyin biyere gitmeyin hemi demiş. Onlar da he demiş.
Gibi bekliyoruz.

Fabrizio Romano: Jadon Sancho için Beşiktaş'la ilgili çok sayıda söylenti var. Beşiktaş, Jadon Sancho'yu transfer etmek istiyor ancak Sancho şu an Türkiye'ye gitmeyi düşünmüyor.

Eğer 1 Eylül'e kadar Sancho hiçbir yere gitmez ise o zaman Türkiye piyasasına açık olur.

https://x.com/bogazin_kartal/status/1955268404622901421?s=46
Bize neden gelsin gider araplara.delirmemek elde degil.kadroda bir dünya eksik var sifir hareket.eldekiler de gitmiyor nasil olacak

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Zafer55

Acaba hepsini ödeyecek mi ?
Bu arada Kocaelideki Joseph Nonge bizdeki Elan Ricardodan iyi transfer gibi duruyor. 2005'li Juveden çıkma.
Sanki hepsini ödeyecekler gibi okudum X te

Çevrimiçi KartalınGücü

Bize neden gelsin gider araplara.delirmemek elde degil.kadroda bir dünya eksik var sifir hareket.eldekiler de gitmiyor nasil olacak

Velev ki araplara gitmedi Trye gelmeyi kabul etti, o tarihte renklilerin bu yaşta bu profilde ve senin taraftarının 5 mio mesaj attığı adama girip 10 -15 mio maaş önermeyeceğini düşünmek saflık olur.

Ben ikisini de tanıyorsam kanatlarında 3 er yabancı da olsa bu adama parayı basıp alırlar.

Bu adamı devasa maaş vermeden alma imkanın yok ister bugün ister eylülü bekle. Hatta eylülde daha fazla maaş vererek alabilirsin ancak.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Beklerin önemi herhalde anlaşılmıştır.

Çevrimiçi Samet Demir

1 Eylül'de gelecek oyuncu performans olarak ekşmde katkı sağlamaya başlar.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Zafer55

Bu sancho süpermen gibi bişey herhalde. Bi gelecek her maç 90 dakka oynayacak.sakatlık formsuzluk ceza falan hiç olmayacak.
0(Sıfır)  tane sol kanatımız var.  1.sini almayı bekliyoruz.

Velev ki araplara gitmedi Trye gelmeyi kabul etti, o tarihte renklilerin bu yaşta bu profilde ve senin taraftarının 5 mio mesaj attığı adama girip 10 -15 mio maaş önermeyeceğini düşünmek saflık olur.

Ben ikisini de tanıyorsam kanatlarında 3 er yabancı da olsa bu adama parayı basıp alırlar.

Bu adamı devasa maaş vermeden alma imkanın yok ister bugün ister eylülü bekle. Hatta eylülde daha fazla maaş vererek alabilirsin ancak.
Kaybedecek bir saniyemiz yok diyen baskan son gün ghezzal döndü.bu takımın eksiğimiz sadece sol kanat ve sag bek degil.stoper forvet sag kanat orta saha sol bek hepsi lazim.mumkunati yok yarisamayiz.

Çevrimdışı Savaş

Tutturduk bir sancho diye. Yahu adam en son tercih olarak sana bakıyor. Gelip hangi motivasyon ile oynayacak? Delirecem ya.

Hiç olumlu olamıyorum bu adama. Gelirse kaprisiyle başımıza bela olacak gibi bir his var.

Alın aç ve genç adam bana ya. Yok mu kardeşim başka sol kanat dünyada. Hasbinallah ya.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Samet Demir

Tutturduk bir sancho diye. Yahu adam en son tercih olarak sana bakıyor. Gelip hangi motivasyon ile oynayacak? Delirecem ya.

Hiç olumlu olamıyorum bu adama. Gelirse kaprisiyle başımıza bela olacak gibi bir his var.

Alın aç ve genç adam bana ya. Yok mu kardeşim başka sol kanat dünyada. Hasbinallah ya.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bonservisi elinde falan olsa eyvallah, öyle birşey de yok hem kulübüne para vereceksin hemde kendisine kol gibi maaş ödeyeceksin. O maliyete 2 tane kanat çekersin. Davitashvli, malen falan bir sürü adam var birini alıp gelsinler. Lig başladı. Kamp geçirmemiş adam alacaklar.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Etiketler: